سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

اگه ارزش بازی کردن داره بگید که اومد دانلود کنیم ببینیم چه جوریه!>:)

قرار باشه پول بدم ترجیح میدم بازی با کیفیت خارجی بخرم!;)

شوخی میکنی یا اینکه اوج پایرت خوریت رو می خوای به نمایش بذاری؟! /:) منی که پول یک بازی اوریج هم ندارم، به بازی سازهای خودمون با این قیمت دیگه ستم نمی کنم. 5 هزار تومن چی توز موتور هم نمی دند حالا اینها بازی رو ارائه می کنند که چند ساله پای اون عرق ریختند!
فقط خداکنه باگ نداشته باشه ... [-o< من یه گرشاسب به عمرم خریدم و میر مهنا، از زندگیم پشیمون شدم :| صد رحمت به خلیج عدن (هر چند این یکی قابل بازی بود اما گیم پلی به شدت کوتاهی داشت)

بی انصاف 10 تومن میخوای برا یه بازی بدی تازه میخوای اول دانلودش بکنی:d
فکر کنم ارزش یه بار بازی کردنو داشته باشه حداقل از بقیه بازیهای ایرانی کیفیتش بهتر به نظر میرسه:)یه حمایتی هم از این بندگان خدا کرده باشیم چند ساله وقت و هزینه صرف این بازی کردند.

شوخی میکنی یا اینکه اوج پایرت خوریت رو می خوای به نمایش بذاری؟! /:) منی که پول یک بازی اوریج هم ندارم، به بازی سازهای خودمون با این قیمت دیگه ستم نمی کنم. 5 هزار تومن چی توز موتور هم نمی دند حالا اینها بازی رو ارائه می کنند که چند ساله پای اون عرق ریختند!
فقط خداکنه باگ نداشته باشه ... [-o< من یه گرشاسب به عمرم خریدم و میر مهنا، از زندگیم پشیمون شدم :| صد رحمت به خلیج عدن (هر چند این یکی قابل بازی بود اما گیم پلی به شدت کوتاهی داشت)

وقتشون رو هدر دادن
وقتی محصول شما قابل رقابت با نمونه های جهانی نباشه ، پشیزی ارزش نداره

وقتشون رو هدر دادن
این نظر شما هم دقیقا هیچ ارزشی برای کسانی که میخوان از چنین بازی ساز هایی حمایت کنن نداره. بهتره مراقب حرف زدنتون باشید تا به تعطیلات تابستانی نرید.

اینجوری که بازیسنتر پیش نمایش نوشته بود با یک بازی خوب ایرانی طرف هستیم
5 هزار تومن چی توز موتور هم نمی دند
اخرین باری که رفتی برای خودت پفک خریدی کی بوده !؟ :دی

اگه قیمتش مناسب باشه منم تهیش میکنم.
اصلا واسم مهم نیست که در حد بازی های جهانی باشه یا نه این واسم مهمه که اگر خوب باشه باید حمایت کرد از سازندش.خوب در حد یه بازی در حد داخل با امکانات ایران.

این نظر شما هم دقیقا هیچ ارزشی برای کسانی که میخوان از چنین بازی ساز هایی حمایت کنن نداره. بهتره مراقب حرف زدنتون باشید تا به تعطیلات تابستانی نرید.

شما نماینده حامیان بازی های ایرانی ای؟
حقیقته ، همین کار ها و طرز فکر هاست که مملکت ما رو به F داده و آشغال هایی مثل گوشی های GLX ، کنسول بازی امپراطور ، ماشین هایی که حتی ماشین های NO Brand چینی هم ازشون سرترن و ... رو وارد بازار ایران کرده
همین لباسی که الان تنته و داری باهاش اینجا پست می دی هم به طور قطع ایرانی نیست ;)

تعطیلات تابستانی؟ rofl
چه قد من ترسیدم :-ss
2 دقیقه وقت گزاشتن واسه ساخت یوزر جدید که دیگه این حرفا رو نداره جیگر ;)

وقتشون رو هدر دادن
آقا از شما بعید بود این حرفا :|
فکر کنم خودتون بهتر مشکلات این بچه ها رو میدونید . نه پشتیبانی ذولتی ای نه حمایتی از بنیاد (!!؟؟) با بودجه شخصی (یه عکس هم بود که پنکشون داشت میافتاد:|)
تازه با کلی بدبختی مجوز انتشار تو استیم رو گرفتن فکر کنم . به نظر من باید از بچه ها حمایت کرد بدجور
بعد بالاخره باید از یه جایی شروع کرد

آقا از شما بعید بود این حرفا :|
فکر کنم خودتون بهتر مشکلات این بچه ها رو میدونید . نه پشتیبانی ذولتی ای نه حمایتی از بنیاد (!!؟؟) با بودجه شخصی (یه عکس هم بود که پنکشون داشت میافتاد:|)
تازه با کلی بدبختی مجوز انتشار تو استیم رو گرفتن فکر کنم . به نظر من باید از بچه ها حمایت کرد بدجور

قرار نیست در همه زمینه ها ما شاخ باشیم
بهتره توی زمینه هایی که پیش زمینش هست سرمایه گزاری کنیم تا این کارا ;)
کاری که خیلی کشور هایی که چند سال پیش زیر ایران بودن و الان ایران رو اصلا کشور حساب نمی کنن انجام دادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or