سیستم مورد نیاز برای اجرای Max Payne 3

ps vita

کاربر سایت
امروز راکستار سیستم مورد نیاز برای اجرا بازی مکس پین 3 ب روی pc را اعلام کرد.
Operating System
Windows 7 32/64 Service Pack 1 | Windows Vista 32/64 Service Pack 2 | Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ | AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM
2GB - 16GB

Video Card
NVIDIA 8600 GT 512 MB – NVIDIA GeForce GTX 680 2GB | Radeon HD 3400 512MB - Radeon HD 7970 3GB

Sound Card
100% Direct X 9.0 compatible | Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space
35 GB

:-b
:-b

بله 35 گیگابایت حافظه خالی می خواد.

آخرین ویرایش:
من تا یه سیستم قوی میاد معرفی میشه شما این همه چه چه میکنید !
من پیگیر این سیستم شدم اینطور که معلومه گفته شده انی سسیستم حالات ماکسیموم رو نداره مانند سیستم L.A Noire هست
به فرض مثال این داره میگه بازی از گرافیک 8600 GT 512 MB تا GeForce GTX 680 2GB ساپورت می شه ! به این معنی نیست که حتما باید گرافیک GTX 680 ئاشته باشید برای ااجرا رو آخرین تنظیمات !
این معقوله توی بقیه قطعات هم صدق میکنه ! مثل رم زده از 2 تا 16 ! (البته من خودمم رمم 16 هست :d)
یادتون باشه زده بود L.A Noire نیاز به 8 گیگ رم داره ولی من خودم به شخصه با یه رم 3 به صورت خیلی زیبا و قشنگ ، بدون هیچ مشکلی پخشش کردم ! خیلی هم عالی بود ! اصلا اگرخودتون ببینید زده ویندوز Xp هم ساپورت میکنه و ویندوز Xp بیشتر از 4 گیگ رمو نمیتونه ساپورت کنه !

در مورد مسئله ی هارد که دیگه برای راک استار طبیعی بود یعنی چیزی کمتر از این میداد باید تعجب میکردیم ! بازی قبلیش هم به این صورت بود GTA EFLC هم اگه یادتو باشه 21 گیگ بود ! حالا این شده 35 گیگ ! دیگه باید طبیعی باشه براتون !

همین الان یه جا خودم نوشته بود با این اوصاف باید GTA V چیزی در حدود 50 گیگ باشه !

باز شروع شد!!!!!!!!!
شرکت فلان هست !!!بلد نیست بازی درست کنه !!! آشغال هست !!!!!nتا dvdمیشه !!!و از این جور حرف ها !!!
حالا خوب 99.9درصد کپی بازی می کنیم !!!!!!!!!!!
در مورد سیستم پیشنهادی این نه اولین سیستم هست که اینطوری بود نه اخریش هست !!!!!!!!!!!!!!اون 680 که نوشته فقط برای فروش کارت گرافیک هست بس !!!

در مورد 16 گیگ رم هم عملا تا الان هیچ بازی ساخته نشده که بخواهد بیشتر از 4 گیگ رم استفاده کنه !!!!!!!!!!!!قبلا هم نظیر این موارد را دیده بودیم برای مثال bf3من خودم 8 گیگ رم دارم ولی از 4 گیگ بیشتر استفاده نمی کرد در صورتی که تو سیستم تا 8 گیگ هم پیشنهاد کرده بودند

در اخر بازی مثل gtaivکه یادتون هست کلا موتورش از بیخ مشکل داشت همین الان هم شما اگه 680 بزارید با اخرین مدل c7باز هم یک جاهای تو بازی فریم می ترکه !!!

فقط دعا کنید مثل اون نباشه !!!!!!!!!!!!!

باز شروع شد!!!!!!!!!
شرکت فلان هست !!!بلد نیست بازی درست کنه !!! آشغال هست !!!!!nتا dvdمیشه !!!و از این جور حرف ها !!!
هنوز شروع نشده!!!:d
به این میگن آرامش قبل از طوفان!!!!:d:d:d

سیستم پیشنهادی که اعلام شده رسمی هست و توسط خود Rتایید شده.

به گفته Rبازی از dx11و tesselationپشتیبانی می کنه و در ادامه هم گفته شده تعدادی تنظیمات پیشرفته برای نسخه پی سی وجود داره و همچنین بازی با سخت افزار های زیادی بهینه هستش و افرادی که 8600هم دارند می تونند بازی تجربه کنند و افرادی هم که 7970و680دارند تجربه ای متفاوت و بهتری خواهند داشت.

اگر حرف سازنده بازی صرفا تبیلغات نباشه و واقعا در بازی tessوتنظیمات پیشرفته وجود داشته داشتن داشتن 680یا 7970برای اخرین تنظیمات واجبه!

آخرین ویرایش:
خداروشکر ماکه کنسول جی تگ شده داریم :d
ولی بیاد باید ببرمش رو سیستم عهد قاجار شرکتمون اینیستالش کنم با رم 256 :))
اگه مرده رو اون سیستم بیاد بالا
یه آپشن نداره به اسم Below Below minimum ؟
که فقط یه شماتیکی از شخصیت ها و محیط معلوم باشه

اصلا به فرض بگیریم 16 گیگ رم نیاز داره اصلا کم تر از این هم اجرا نشه.چرا پس pc بازها ناراحت میشن؟؟؟؟؟؟؟
ببینید سخت افزار کنسول ها بسیار بهینه تر برای بازی ها ساخته شدن مثلا رمش به اندازه pc در اختیار سیستم قرار نمیگیره و فقط برای بازی مصرف میشه مثال میزنم
ps3 با 256 مگابایت رم از نوع ddr3 تونست need for speed the run رو اجرا کنه.(حالا آنچارتد 3 و کیلزون 3 و .... به کنار) در صورتی که pc در این حالت به 2 تا 4 گیگ رم نیاز داشت یعنی 16 برابر بیشتر.حالا حساب کنید بازیایی مثل آنچارتد 3 برای pc بیاد که دیگه بالای 10 گیگ رم نیازه.تا اینجا هیچ مشکلی نیست ولی دقت کنید با تغییر نسل مثلا ps4 یا xbox new اگه از رم های ARAM استفاده نکنن که احتمالا بکنن حد اقل از 8 گیگ رم استفاده میکنن خوب حالا حساب کنید بازیایی مولتی رو pcبه چه میزان رم نیاز دارن؟؟؟؟(8*16=128گیگ رم که واقعا با عقل جور در نمیاد)البته مثل اوایل این نسل به کمتر از این نیاز میشه و بعد به این حالت میرسه.
در کل منظورم این بود دوستان از این مدل بازی ها تعجب نکنید چون نسل آینده کنسول ها نزدیکه و باید خواسته یا ناخواسته سیستم ها رو با یه آبگرید بزرگ به روز کرد.

تا حدودی حرف شما درسته.

مثلا شرکت میاد روی دایرکس11کلی پز میده اخر سر هم با مصرف کلی برق و توان کامپیوتر و پدر سخت افزار در میاد گرافیک تا حدود متسوط وکمی بهبود پیدا میکنه.
ولی این در حالیه که کنسول فقط40در صد همون برق رو مصرف میکنه توی همون بازی و با فریم 30ثابت بازی رو اجرا میکنه انصافا روی تنظیمات خوبی.

در مورد انحصاری ها مثل گاد اف وار3 و انچارتد3که دیگه بماند .فقط این موضوع رو برای مولتی ها بحث میکنیم که مشترک هستن.

ساختار پردازندهای مرکزی هر دو پلتفرم با هم فرق میکنه.و کنسولها از اول برای همین کار طراحی شدن.

حساب کن شما روی پلی3 فقط 256مگابایت رم داری وداره این بازیها رو به این خوبی اجرا میکنه و همین بازی روی کامپیوتر به 2گیگ رم نیاز داره تا وسط بازی لگ نداشته باشه.

اگه قراره نسل بعد این مقدار بشه 2گیگ برای پلی4 اصلا معلوم نیست برای کامپیوتر چقدر رم نیاز هست.اصلا هم معلوم نیست با این سخت افزارهایی که داخل کیسمون هست بکشه یا نه.

تازه نسل بعد هم تکنولوژی clear motionرو میخوان پیاده کنن .یه مقاله جامعی داشتم راجب این مطلب میخوندم که تو سال 2010کنفرانسی تو ایالات متحده تشکیل شده بود برای این منظور.این امتیاز باعث میشه تا تمام بازیها در حالت 1080pبعلاوه 60فریم ثابت اجرا بشن بدون اینکه بار اضافی به سخت افزار وارد بشه.وظیفه این کار بر عهده یه پردازنده دیگه هست که کل تصویر رو دوباره مورد پردازش قرار میده و بازیهایی که 30فریم اجرا میشن رو تبدیل به 60فریم میکنه با استفاده از گذاشتن فریم کاذب لای اون 30فریم.

حالا شما خودتون بیاین حساب کنید تو نسل بعد چه دهنی از کامپیوتر باید صاف بشه تا بتونه بازیها رو60فریم اجرا کنه.با اون حجم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or