سیستم مورد نیاز برای اجرای Max Payne 3

ps vita

کاربر سایت
امروز راکستار سیستم مورد نیاز برای اجرا بازی مکس پین 3 ب روی pc را اعلام کرد.
Operating System
Windows 7 32/64 Service Pack 1 | Windows Vista 32/64 Service Pack 2 | Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ | AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM
2GB - 16GB

Video Card
NVIDIA 8600 GT 512 MB – NVIDIA GeForce GTX 680 2GB | Radeon HD 3400 512MB - Radeon HD 7970 3GB

Sound Card
100% Direct X 9.0 compatible | Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space
35 GB

:-b
:-b

بله 35 گیگابایت حافظه خالی می خواد.

آخرین ویرایش:
حافظه هارد به کنار ! این CPU , VGA و Ram واسه Recommended باهاش میشه 3 تا کرایسیس 2 رو به دایرکتس 11 و ... به صورت موازی با 60 فریم اجرا کرد :d ! احتمالا کسی که این اطلاعات رو بیرون داده High بوده :>:d .
سازنده های راک استار کلن همشون از دم معتادن و شیشه میکشن :دی.
توی همه بازیاشون هم هست.
اثرش توی خیلی چیزای دیگه هم هست :-".

الان نگام به این تاپیک افتاد افسرده شدم :| این همه مدت منتظر موندیم واسه نسخه PC :| قشنگ سیستمش شبیه دورانی هست که GTA اومد و اون موقع هم توی سیستم پیشنهادی آخرین کارت انویدیا بود و فقط با اون کارت میشد مثل آدم بازی کرد اونم البته باز افت فریم داشت :|

الان نگام به این تاپیک افتاد افسرده شدم :| این همه مدت منتظر موندیم واسه نسخه PC :| قشنگ سیستمش شبیه دورانی هست که GTA اومد و اون موقع هم توی سیستم پیشنهادی آخرین کارت انویدیا بود و فقط با اون کارت میشد مثل آدم بازی کرد اونم البته باز افت فریم داشت :|
حتما تو هم تن به کنسول نمیدادی و فقط رو پی سی با هر بدبختی بود بازی میکردی ؟ :d مثل خودم ولی من آخر رو پی سی نتونستم تا آخرش برم : 1 - سیستم عتیقه 2 - همین سیستم عتیقه ! سال بعدش یه کنسول خریدم بازی رو مثل آدم تا آخرش رفتم :d

توی این گرونی هارد 35گیگ از کجا بیاریم :p ( اصلا راه نداره آرشیو فیلم پاک کنم که جا باز بشه )

18 گیگ رم ار کجا بیاریم :d (4 گیگ ما ایشالا جواب میشده )

خوب همگی 800 900 چوق رد کنید بیاد برای گرافیک

سریع بریم تو کار اورکلاک کردن سی پی یو ( خرید فن ماچو 2 فراش نشه )

حالا با خیال راحت میریم برای بازی مکس پین 3

تق تق تق تیر در کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or