سیستم مورد نیاز برای اجرای Max Payne 3

ps vita

کاربر سایت
امروز راکستار سیستم مورد نیاز برای اجرا بازی مکس پین 3 ب روی pc را اعلام کرد.
Operating System
Windows 7 32/64 Service Pack 1 | Windows Vista 32/64 Service Pack 2 | Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ | AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM
2GB - 16GB

Video Card
NVIDIA 8600 GT 512 MB – NVIDIA GeForce GTX 680 2GB | Radeon HD 3400 512MB - Radeon HD 7970 3GB

Sound Card
100% Direct X 9.0 compatible | Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space
35 GB

:-b
:-b

بله 35 گیگابایت حافظه خالی می خواد.

آخرین ویرایش:
جو گرفته اصلا انگار نمی خونید چی نوشته شده!
رفقا راک استار فقط رنج سخت افزار هارو مشخص کرده همین! کجا نوشته باید حتما 16 گیگ رم + 680gtx + 3930 داشته باشیم واسه بهترین کیفیت!!!!
(حالا باز نفر بعدی میاد میگه 16 گیگ رم از کجا بیارم!)

جو گرفته اصلا انگار نمی خونید چی نوشته شده!
رفقا راک استار فقط رنج سخت افزار هارو مشخص کرده همین! کجا نوشته باید حتما 16 گیگ رم + 680gtx + 3930 داشته باشیم واسه بهترین کیفیت!!!!
(حالا باز نفر بعدی میاد میگه 16 گیگ رم از کجا بیارم!)

منظورتون از رنج سخت افزار چیه؟! یعنی کسی که 32 گیگ رم داره نمی تونه بازی کنه؟!!!

اصولا دلیل اعلام سیستم مورد نیاز اینکه سازنده به گیمر بگه که با چه سیستمی می تونی بازی کنی و با چه سیستمی می تونی روی حداکثر جزئیات بازی کنی

دیگیه این چیزا رو عوض نکنید!...

منظورتون از رنج سخت افزار چیه؟! یعنی کسی که 32 گیگ رم داره نمی تونه بازی کنه؟!!!

اصولا دلیل اعلام سیستم مورد نیاز اینکه سازنده به گیمر بگه که با چه سیستمی می تونی بازی کنی و با چه سیستمی می تونی روی حداکثر جزئیات بازی کنی

عزیز من من این پست رو زدم که دوستان متوجه بشن منظور از این سیستم چیه

من تا یه سیستم قوی میاد معرفی میشه شما این همه چه چه میکنید !
من پیگیر این سیستم شدم اینطور که معلومه گفته شده انی سسیستم حالات ماکسیموم رو نداره مانند سیستم L.A Noire هست
به فرض مثال این داره میگه بازی از گرافیک 8600 GT 512 MB تا GeForce GTX 680 2GB ساپورت می شه ! به این معنی نیست که حتما باید گرافیک GTX 680 ئاشته باشید برای ااجرا رو آخرین تنظیمات !
این معقوله توی بقیه قطعات هم صدق میکنه ! مثل رم زده از 2 تا 16 ! (البته من خودمم رمم 16 هست :d)
یادتون باشه زده بود L.A Noire نیاز به 8 گیگ رم داره ولی من خودم به شخصه با یه رم 3 به صورت خیلی زیبا و قشنگ ، بدون هیچ مشکلی پخشش کردم ! خیلی هم عالی بود ! اصلا اگرخودتون ببینید زده ویندوز Xp هم ساپورت میکنه و ویندوز Xp بیشتر از 4 گیگ رمو نمیتونه ساپورت کنه !

در مورد مسئله ی هارد که دیگه برای راک استار طبیعی بود یعنی چیزی کمتر از این میداد باید تعجب میکردیم ! بازی قبلیش هم به این صورت بود GTA EFLC هم اگه یادتو باشه 21 گیگ بود ! حالا این شده 35 گیگ ! دیگه باید طبیعی باشه براتون !

همین الان یه جا خودم نوشته بود با این اوصاف باید GTA V چیزی در حدود 50 گیگ باشه !

اینه که *R هیچ جای اون متن ننوشته که اون قطعات High end حتما recommended سیستم هستش
فکر می کنید چند نفر می تونند اون قطعات رو داشته باشن الان؟ حتی برای خود خارجی ها که قیمت هاشون مناسب تره درصد خیلی کمی از گیمرها می تونن چنین سیستم بروزی داشته باشن
و این یعنی ضرر برای شرکت چون کسی نمیره به خاطر یه بازی کارت گرافیک 500 دلاری یا سی پی یو 700 دلاری بخره به جاش میره 2 تا کنسول میگیره!
این سیستم recommended نیست! فقط رنج سخت افزارهایی که معرفی شده تا الان
کسی که 32 گیگ هم رم داره می تونه بازی کنه قطعا ولی اینجا نوشته که بازی نهایت 16 گیگ رم می تونه استفاده کنه!

چرا، بازیکن میتونه بازی رو اجرا کنه اما اگر موقع اجرای بازی با مشکل یا Bug روبرو شد، Rockstar رسیدگی نمیکنه! چون تحت پشتیبانیش نیست!
تقریبا همون وضعیتی که برای Chipset و سخت افزار های Laptop وجود داره. اکثر اون ها میتونن بازی ها رو اجرا کنن، اما تحت پشتیبانی بعضی از سازنده ها نیست.

همچین سیستمی غیر ممکنه ! البته از گند la.noir و iv بعید نیست !!
16 گیگ رم ! 2 گیگ گرافیک ! 32 گیگ فضای خالی !!! باو ولمون کن !
GTA V حتما 88 گیگ فضای خالی 90 گیگ رم و 8 گیگ گرافیک میخواد !!!!!!

به فرض مثال این داره میگه بازی از گرافیک 8600 GT 512 MB تا GeForce GTX 680 2GB ساپورت می شه ! به این معنی نیست که حتما باید گرافیک GTX 680 ئاشته باشید برای ااجرا رو آخرین تنظیمات !
یادتون باشه زده بود L.A Noire نیاز به 8 گیگ رم داره ولی من خودم به شخصه با یه رم 3 به صورت خیلی زیبا و قشنگ ، بدون هیچ مشکلی پخشش کردم ! خیلی هم عالی بود ! اصلا اگرخودتون ببینید زده ویندوز Xp هم ساپورت میکنه و ویندوز Xp بیشتر از 4 گیگ رمو نمیتونه ساپورت کنه !
من فکر نمی کنم این طور باشه احتمالا رزولیشن که راک استار برای سیستم مورد نیازش مبنا قرار میده مقدار بالایی هست مثلا full hd ! مثلا برای یک بازی اعلام می کنه به 32 گیگ رم نیاز هست برای اجرای با بالاترین جزئیات حالا یکی با 8 گیگ رم میاد زوی بالاترین جزئیات بازی می کنه با روزلیشن 1024 نکته اینجاست سیستمی 8 گیگی که روی 1024 بالاترین جزئیات اجرا می کرده در رزولیشن بالاتر روی low هم بسختی اجرا میشده! در واقع 16 اینجا برای full hd گیمر های مایه دار است!

چرا، بازیکن میتونه بازی رو اجرا کنه اما اگر موقع اجرای بازی با مشکل یا Bug روبرو شد، Rockstar رسیدگی نمیکنه! چون تحت پشتیبانیش نیست!
تقریبا همون وضعیتی که برای Chipset و سخت افزار های Laptop وجود داره. اکثر اون ها میتونن بازی ها رو اجرا کنن، اما تحت پشتیبانی بعضی از سازنده ها نیست.

دوست عزیز بازی به چیپست هیچ ربطی نداره! برای رم فقط مهم اینکه چیپست اون مقدار ساپورت کنه الان سیستم هایی وجود داره که می تونه 128 گیگ رم لود کنه با این سیستم ها میشه دوم دو بعدی بازی کرد که فقط یک مگ از فضای رم اشغال کنه یا برنامه دیگه که کل 128 گیگ استفاده کنه! دقیقا شبیه هارد دیسک! در غیر این صورت می تونستید از شرکت سازنده چیپ ست شکابت کنید!...

درود خوب
رکستار !!!!نوع اجر ای بازی را با توجه به سخت افزار بازی اعلام کرد !!!(ازLowest Tested Specs تا Highest Tested Specs)
همچنین سازنده بازی اشاره کرده که باز یبه بالاترین حد ممکن از DX11استفاده می کنه !
“We’re also supporting DX11 with Max Payne 3, with features including Hull/Tessellation/Domain Shaders (which adds curvature to the character/vehicle models), Gather4 (for optimized shadow sampling / FXAA), Geometry shader / .

Lowest Tested Specs

• Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
  • Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better
  • 2GB System RAM
  • NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB RAM
  • or AMD Radeon HD 3400 512MB RAM
Low Recommend Specs

• Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
  • 3GB System RAM
  • NVIDIA GeForce 450 512MB RAM
  • or AMD Radeon HD 4870 512MB RAM
High Recommend Specs

• Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
  • Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
  • 3GB System RAM
  • NVIDIA GeForce 480 1GB RAM
  • or AMD Radeon HD 5870 1GB RAM
Highest Tested Specs

• Windows 7/Vista (64 bit)
  • Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ
  • or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
  • 16GB System RAM
  • NVIDIA GeForce® GTX 680 2GB RAM
  • or AMD Radeon HD 7970 3GB RAM

درود خوب
رکستار !!!!نوع اجر ای بازی را با توجه به سخت افزار بازی اعلام کرد !!!(ازLowest Tested Specs تا Highest Tested Specs)
همچنین سازنده بازی اشاره کرده که باز یبه بالاترین حد ممکن از DX11استفاده می کنه !
“We’re also supporting DX11 with Max Payne 3, with features including Hull/Tessellation/Domain Shaders (which adds curvature to the character/vehicle models), Gather4 (for optimized shadow sampling / FXAA), Geometry shader / .

Lowest Tested Specs

• 2GB System RAM
Low Recommend Specs

• 3GB System RAM
High Recommend Specs

• 3GB System RAM
Highest Tested Specs

• 16GB System RAM

من قول میدم با همون High Recommend Specs هم میشه با آخرین تنظیمات با فریم مطلوب بازی کرد (البته با رم بیشتر) ، آخری فقط برا تبلیغه :|

درود خوب

Lowest Tested Specs

• 2GB System RAM
Low Recommend Specs

• 3GB System RAM
High Recommend Specs

• 3GB System RAM
Highest Tested Specs

• 16GB System RAM
من آخر نفهمیدم میشه این بازی رو رو 30 فرم با یه کارت گرافیک معمولی اجرا کرد یا نه یا مثل L.A Noire و بقیه بازی ها *R باید قیدشو زد.

حافظه هارد به کنار ! این CPU , VGA و Ram واسه Recommended باهاش میشه 3 تا کرایسیس 2 رو به دایرکتس 11 و ... به صورت موازی با 60 فریم اجرا کرد :d ! احتمالا کسی که این اطلاعات رو بیرون داده High بوده :>:d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or