سیستم مورد نیاز برای اجرای Max Payne 3

ps vita

کاربر سایت
امروز راکستار سیستم مورد نیاز برای اجرا بازی مکس پین 3 ب روی pc را اعلام کرد.
Operating System
Windows 7 32/64 Service Pack 1 | Windows Vista 32/64 Service Pack 2 | Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ | AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM
2GB - 16GB

Video Card
NVIDIA 8600 GT 512 MB – NVIDIA GeForce GTX 680 2GB | Radeon HD 3400 512MB - Radeon HD 7970 3GB

Sound Card
100% Direct X 9.0 compatible | Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space
35 GB

:-b
:-b

بله 35 گیگابایت حافظه خالی می خواد.

آخرین ویرایش:
اینا همش میشه تجربه که دیگه سیستم ارتقا ندم.

اگه میخواید بازی کنید برید کنسول بخرید.

خیلی هم خوب اجرا میکنه رو 30فریم .با یه تلویزیون با تکنولوژی clear motionبالای 100هرتز میتونید بازیهای 30فریم رو درحالت 60فریم ببینید.

سر انچارتد3 هم همین کار رو امتحان کردم ملت همه رو زمین افتاده بودن و داشتن کف میکردن.

بله فکر می کنم بتوانم! سی پی یو AMD Phenom X4 840 و گرافیک NVIDIA GTX 560 Ti و 4GB RAM در انتظار بازی هستند!
s2670.gif

هارد خالی هم غمی نیست! دو تا گیم پاک می کنیم... :دی

ولی انصافا Recommended بازی وحشتناکه! امیدوارم مثل ویچر 2 باشه که یه دونه از تنظیمات غیرضروری اش (مثل SSAO) رو خاموش می کنیم فریم 3 برابر بهتر بشه.
26309290924084941120.gif

من واقعا نمی دونم چرا این بازی همش داره با GTA مقایسه میشه. این بازی شاهکاریه واسه خودش. هم یکش شاهکار بوده و هم دو و هم سه. حالا چرا می خوایم همش با GTA مقایسه اش کنیم درست نیست.
این سیستم مورد نیاز هم توسط خود راکستار اعلام شده و فیک نیست.
شما حرف من رو نگرفتی درست من از نظر گیم پلی نگفتم از نظر حجم گرافیکی گفتم که GTA واقعا یه بازی سنگین به حساب میاد ولی این بازی نه یه خط مشخص کننده ی داستان بازیه و مرحله های جداگانه که هر کدوم یه لودینگ دارند واسه خودشون که این باعث میشه بازی سنگین از آب در نیاد.در مورد منبع هم والا خبر ندارم که R* چه بلایی سرمون می خواد بیاره ولی خوب اگه پایین ترین سیستمش همون باشه اینجا مشکلی ایجاد نمیشه ولی یادتون باشه سر GTA IV هم همین مسئله ایجاد شد R* گفت که سیستم های نسبتا ضعیف هم می تونند این بازی رو اجرا کنند ولی وقتی بازی منتشر شد چیزه دیگه رو می گفت اینو گفتم که بدونید.

باز که حرف خودتونو می زنید !!!!!!!!
کی گفته این قطعات recommend هستن؟
رفقا
برادر
عزیزان!
منظور این لیست اینه که از کارت گرافیگ x تا کارت گرافیک y می تونن بازی رو اجرا کنن همین!

در ضمن این 35 گیگ حجم روی دیسک نیست حجم مورد نیاز برای نصبه بازیه

یادمه جان کارمک هم میگفت rage برای اجرا به 64 گیگ هارد نیاز داره! این 2 تا 16 گیگ رمش از همه باحالتره

کی گفت؟! من یادم نمیاد!!!

..................

خداکنه منظورش بازه سیستم باشه ولی اگه سیستم پیشنهادیش این باشه با تمام احترامی که واسه *R دارم ولی اورزه "اورظه یا اورضه یا عرضه یا ... بی سوادیم دیگه:d" بازی ساختن واسه pc رو نداره

اینجا که حداقل سیستم مورد نیاز رو گذاشته روی سخت افزار 10 سال پیش!! باز اکثرا ناراضی ـن :-o

ماگزیموم هم که طبیعی ـه روی به روز ترین قطعات باشه!!

این وسط یه سیاستی هم هست که زین پس بیشتر باهاش مواجه میشیم: از دور خارج شدن پلتفرمهای مبتنی برDDRII

متاسفانه خبر ناقص هست و برای همین همه به اشتباه افتادند .... این فقط یک رنج سخت افزاری هست که مکس پین 3 ازش پشتیبانی میکنه
Please refer to your hardware manufacturer and Rockstar Support for current compatibility information. Some system components such as mobile chipsets, integrated, and AGP graphics cards
may be incompatible
. Unlisted specifications may not be supported by publisher
.
و طبق این گفته باید به سایت R*برید و ببینید که ایا سخت افزار کامپیوتر شما قادر به اجرای بازی هست یا نه

منبع : Max Payne 3 system requirements announced • News • Eurogamer.net

کی گفت؟! من یادم نمیاد!!!

..................

خداکنه منظورش بازه سیستم باشه ولی اگه سیستم پیشنهادیش این باشه با تمام احترامی که واسه *R دارم ولی اورزه "اورظه یا اورضه یا عرضه یا ... بی سوادیم دیگه:d" بازی ساختن واسه pc رو نداره
اون اوایل نسل جو گیر شده بود با id tech 5 که یه دفعه این حرف رو زد .

نمیگم خبر فیک هست اما سر b*3 هم دایس همین هایپ بازی ها را در اورد بعد دیدیم رو سیستم های متوسط هم بازی با تنطیمات خوب اجراء شد
بیشتر جنبه ی تبلیغاتی برای فروش سخت افزار های جدید داره

اصلا به فرض بگیریم 16 گیگ رم نیاز داره اصلا کم تر از این هم اجرا نشه.چرا پس pc بازها ناراحت میشن؟؟؟؟؟؟؟
ببینید سخت افزار کنسول ها بسیار بهینه تر برای بازی ها ساخته شدن مثلا رمش به اندازه pc در اختیار سیستم قرار نمیگیره و فقط برای بازی مصرف میشه مثال میزنم
ps3 با 256 مگابایت رم از نوع ddr3 تونست need for speed the run رو اجرا کنه.(حالا آنچارتد 3 و کیلزون 3 و .... به کنار) در صورتی که pc در این حالت به 2 تا 4 گیگ رم نیاز داشت یعنی 16 برابر بیشتر.حالا حساب کنید بازیایی مثل آنچارتد 3 برای pc بیاد که دیگه بالای 10 گیگ رم نیازه.تا اینجا هیچ مشکلی نیست ولی دقت کنید با تغییر نسل مثلا ps4 یا xbox new اگه از رم های ARAM استفاده نکنن که احتمالا بکنن حد اقل از 8 گیگ رم استفاده میکنن خوب حالا حساب کنید بازیایی مولتی رو pcبه چه میزان رم نیاز دارن؟؟؟؟(8*16=128گیگ رم که واقعا با عقل جور در نمیاد)البته مثل اوایل این نسل به کمتر از این نیاز میشه و بعد به این حالت میرسه.
در کل منظورم این بود دوستان از این مدل بازی ها تعجب نکنید چون نسل آینده کنسول ها نزدیکه و باید خواسته یا ناخواسته سیستم ها رو با یه آبگرید بزرگ به روز کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or