سیستم مورد نیاز بازی Rage مشخص شد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

rage-mutant2.jpg

بعد از نمایشهای موفقت امیز و حیرت اور بازی زیبای Rage از سوی Bethesda ، طرفداران سبک های Action RPG بیش پیش منتظر این عنوان مهم هستند . در همین راستا از سوی ID Software سیستم مورد نیاز بازی مشخص شد که در زیر شاهد ان هستید چیزی که در این میان حائز اهمیت است این میباشد که شما نیاز به یک سیستم فوق قدرتمند نیستید.

Minimum: حداقل سیستم مورد نیاز .

• Processor: Intel Core 2 Duo or Equivalent AMD
    • Memory: 2GB
    • Hard Disk Space: 25GB
    • Video Card: GeForce 8800, Radeon HD 4200

Recommended: سیستم پیشنهادی .

• Processor: Intel Core 2 Quad or Equivalent AMD
    • Memory: 4GB
    • Hard Disk Space: 25GB
    • Video Card: GeForce 9800 GTX, ATI Radeon HD 5550

این همه ساله دارن بازی رو میسازن dx11 که نداره گرافیک بازی هم با نسخه کنسولی فقط تو رزولیشن فرق داره امیدوارم گیم پلی و داستان خوبی داشته و باید اپشن های گرافیکی مثل crysis بزارن و هر کس بر اساس سیتمی که داره باید از گرافیک لذت ببره(به قول معروف هر چه قدر پول بدی همون قدر هم اش می خوری )

koorosh sh
ضمنا اینم بگم، PC Gamer کسی نیست که سیستم دو میلیونی میبنده، یه دست Crysis بازی میکنه میاد به بقیه جار میزنه که من دارم 80 فریم ازش میگیرم. PC Gamer کسیه که میشینه 2000 ساعت WoW بازی میکنه، کسی که یه Starcraft و Diablo رو به صدتا Crysis نمیده. واقعیته، حالا هر چی هم میخوای بگو:دی
من تو عمرم 80 فریم یه جا ندیدم :d ولی بازی های بالا رو هم به هم ترجیه نمیدم !
هر بازی باید سر جای خودش قرار بگیره !!
---------
کلا حرف من سابقه ی ID بود ...
اینم میذاریم به حساب اولین تجربه ی کنسولی ایشون ..
که بازم کارش خوب بوده !
دیگه چی؟ :d

حسین جان من نظرمو تحمیل نکردم به هیچکس. کلا واسه من اینجوری تعریف شده که PC Gamer اصلا از بازیهای کنسولی خوشش نمیاد. نه به خاطر گرافیک و اینا، کلا خوشش نمیاد. فقط با بازیهای مخصوص PC حال میکنه. حالا شاید هم اشتباه میکنم:دی

در کل بیخیال:دی بحث داره منحرف میشه. همون Rage رو بچسبیم.:دی

• Like
Reactions: RoCoCo
این همه ساله دارن بازی رو میسازن dx11 که نداره گرافیک بازی هم با نسخه کنسولی فقط تو رزولیشن فرق داره امیدوارم گیم پلی و داستان خوبی داشته و باید اپشن های گرافیکی مثل crysis بزارن و هر کس بر اساس سیتمی که داره باید از گرافیک لذت ببره
البته نمی تونستند بزارند وگرنه 9800 را پیشنهاد نمی دادند که !
حسین جان من نظرمو تحمیل نکردم به هیچکس. کلا واسه من اینجوری تعریف شده که PC Gamer اصلا از بازیهای کنسولی خوشش نمیاد. نه به خاطر گرافیک و اینا، کلا خوشش نمیاد. فقط با بازیهای مخصوص PC حال میکنه. حالا شاید هم اشتباه میکنم:دی

بابک جان شاید یک سری شون اینطوری باشن:d اما همشون اینطور ی نیستند نمونه اش خود من هستم که از عناوین انحصاری کنسولی خوشم می اید و هیچ مشکلی باهاشون ندارم
مشکل اصلی از بازی های مولتی پلتفورم شروع میشه عزیز :dمثل همین rage

این همه ساله دارن بازی رو میسازن dx11 که نداره گرافیک بازی هم با نسخه کنسولی فقط تو رزولیشن فرق داره امیدوارم گیم پلی و داستان خوبی داشته و باید اپشن های گرافیکی مثل crysis بزارن و هر کس بر اساس سیتمی که داره باید از گرافیک لذت ببره(به قول معروف هر چه قدر پول بدی همون قدر هم اش می خوری )

بازی بر مبنای Open GL ساخته شده نه DX
open GL یه API اُپِن سورس هست یعنی انعطاف پذیری بالایی داره سازنده هر جور دلش خواست میتونه روی گرافیک بازی کار کنه هر افکتی را خواست باهاش بسازه و...........

البته نمی تونستند بزارند وگرنه 9800 را پیشنهاد نمی دادند که !

:arrowu:

pc گیمری که بره تو تاپیک کنسولی ها بگه کاش این بازی هم واسه pc میومد
دیگه رسما تعطیله

مثل این میمونه مثلا چند سال دیگه بچه خودتو با دوستاش ببری حج

بعد تو هتل سرتو گرم کنن برن بالا غار حرا وودکا بخوردن...سگی بزنن!
خداییش شرم داره

• Like
Reactions: VahiD_ST
یه صبح تا شب 10 صفحه تاپیک رفته جلو!!! من تریلر های نسخه pc رو دیدم . گرافیک خوب و قابل قبولی داشت . ولی نکته این هست که با 8800 نمیشه تو رزولوشن 1080 و فریم مناسب همچین چیزی خلق کرد ( تجربه شخصی) حالا دو حالت پیش میاد یا سیستم فیک اعلام کردند ( مثل بعضی از بازی ها ی دیگه) یا موتور بازی به طرز باور نکردنی بهینه هستش ( که در این صورت باید بهشون تبریک گفت) بنابراین باید منتظر موند و دید

واقعا چند صفحه خوندم تاسف خوردم.

ما ديده بوديم گرافيك رو از Trailer و Screenshot ميسنجن نگو جديدا سيستم مورد نياز هم اضافه شده.

مشكل PC Gamer ها اين نيست كه گرافيك بازي پايينه بلكه مشكلشون اينه كه احتمالا بازي روي كنسول و PC گرافيك يكساني خواهد داشت و يك عده كم نميتونن عقده شون رو روي كنسول گيمر بيچاره بريزن.

كار به جايي رسيده كه يك نفر كه به زور يك سيستم با هزار بدبختي جمع كرده واسه پز دادن الان داره براي بازي خداي گرافيك ايراد ميگره چون احتمالا كس ديگه اي كه رو كنسول بازي ميكنه يا به سيستم پايين تري دسترسي داره هم ميتونه بازي كنه و اين عده نميتونن پز سيستمشون رو بدن.

ان شاالله هدايت بشين.

قبلا فکر میکردم ps3 بازا متعصب ترین و در عین حال ز ن ن م ترین فنهای دنیای گیم هستن اما تازه فهمیدم pc گیمرا علاوه بر داشتن تمام این ویژگیا مغرور هم هستند کلا نمیشه باهاشون بحث کرد و تو هیچ موردی قانع نمیشن کلی گفتم بعدشم بابا دیگه اینجوری نزنید تو سر کنسولا حالا چون پول بیشتری برای جمع کردن یه PC لازمه تا خرید یه کنسول باید بزنید تو سر کنسول اونم با داشتن بازیایی مثل U . GEARS. GOW. HALO . FMS . MG4و... و اینهمه GOTY تو این سالای اخیر بازم اینجوری حرف میزنید آخه بابا از نظر گرافیکیم PC تو این چند سال سهمی نداشته تو بهترینا البته یه حقیم باید بهشون داد چون بازیای انحصاری درست حسابی و پرگرافیک که واسه PC منتشر نمیشه خوب مجبورن تمام حرص و عقدشونو تو اینجور بازیای مولتی خالی کنن دیگه الان خود من حاضرم چند میلیون خرج کنم اما بتونم یه بازی افسانه ای مثل RDR رو تجربه کنم چون تجربه نکردن این عنوان و خیلی از بازیای کنسولی دیگه اونم فقط از روی تعصب PC گیمر بودن رو یه حماقت بزرگ میدونم

آخرین ویرایش:
حالم داره از این تاپیک و پست های گهربارش به هم میخوره .... به واژه گرافیک قلنج تحتانی پیدا کردم... یارو اومده یه سیستم پیشنهاد داده ،این ور دنیا یه سایت و هزاران مشترک به جون هم افتادن .... دندون رو جیگر بگیریم ببینیم چی از آب در میاد .... فعلا که کنسول ها به خاطر اریج خوری رفتن تو باقالی ... تنها راه امتحان این بازی چه خوب و چه بد همین کامپیوترهای شخصیه ...

• Like
Reactions: shefer
چی فکر کردین با فرخ در بیافتین؟ ایشون ارثشون از بازی رو دارن:d

به همین فرخ گفتم چیزی که باید رو کارمک نساخته هی دهن کجی کرد تا خود کارمک اومد گفت چیزی که می خواستم نشد

کارمک استاد بهینه کردن سیستم هست مطمئنا با کارتتون چیزی رو بازی می کنید که فکرشم نمی کردید اما مطمئنا بهترین گرافیک سال هم نمی شه ابروش می ره

مشكل PC Gamer ها اين نيست كه گرافيك بازي پايينه بلكه مشكلشون اينه كه احتمالا بازي روي كنسول و PC گرافيك يكساني خواهد داشت و يك عده كم نميتونن عقده شون رو روي كنسول گيمر بيچاره بريزن.

مطمئن باشید اگر گرافیک کنسولی مشابه گرافیک PC باشه 100 درصد اون بازیساز این کار رو برای فروش و سود بیشتر انجام داده..
بالا بردن گرافیک در PC برای کارماک و تیم سازندش اصلا مشکلی نداره ولی این کار براشون ارزشی نداره و به جزء اینکه فروش و نمرات بازی رو پایین بیاره هیچ سودی نداره..

در مورد نوع سیستم پیشنهادی هم اگر شما خداوندگار بهینه کردن سیستم باشی نمیتونی خیلی از قابلیت های روز رو تو یک کارت 4 نسل قبل پیاده کنی..

یه صبح تا شب 10 صفحه تاپیک رفته جلو!!! من تریلر های نسخه pc رو دیدم . گرافیک خوب و قابل قبولی داشت . ولی نکته این هست که با 8800 نمیشه تو رزولوشن 1080 و فریم مناسب همچین چیزی خلق کرد ( تجربه شخصی) حالا دو حالت پیش میاد یا سیستم فیک اعلام کردند ( مثل بعضی از بازی ها ی دیگه) یا موتور بازی به طرز باور نکردنی بهینه هستش ( که در این صورت باید بهشون تبریک گفت) بنابراین باید منتظر موند و دید

100% تایید میشه نیما ! این کارت های داغون به درد رزولوشن های بالا و AA نمی خورن !! مخصوصا که استاد قول استفاده از MEGA TEXTURE رو داده !! به نظر من سیستم کاملا FAKE اعلام شده ! اما این امکان نداره کهبتونن این حجم از گرافیک رو اونقدر بهینه کنن تا ی کارتی مثل همونی که نام برده بتونه راحت اجراش کنه !!! فکر کنم از روی فشاری که بهشون آوردن اینا هم ی سیستم همینطوری برای خالی نبودن عریضه اعلام کردن ! به هرحال چیزی تا انتشار بازی نمونده !

حالم داره از این تاپیک و پست های گهربارش به هم میخوره .... به واژه گرافیک قلنج تحتانی پیدا کردم... یارو اومده یه سیستم پیشنهاد داده ،این ور دنیا یه سایت و هزاران مشترک به جون هم افتادن .... دندون رو جیگر بگیریم ببینیم چی از آب در میاد .... فعلا که کنسول ها به خاطر اریج خوری رفتن تو باقالی ... تنها راه امتحان این بازی چه خوب و چه بد همین کامپیوترهای شخصیه ...

حالت به هم میخوره نیا پست بده ! نخون ! خیلی وقته قلنج میانی و تحتانی پیدا کردی خودت خبر نداری! از همون موقع که 460 رو فروختی قوطی خریدی ! تازه الان یادت افتاده .

قبلا فکر میکردم ps3 بازا متعصب ترین و در عین حال ز ن ن م ترین فنهای دنیای گیم هستن اما تازه فهمیدم pc گیمرا علاوه بر داشتن تمام این ویژگیا مغرور هم هستند کلا نمیشه باهاشون بحث کرد و تو هیچ موردی قانع نمیشن کلی گفتم بعدشم بابا دیگه اینجوری نزنید تو سر کنسولا حالا چون پول بیشتری برای جمع کردن یه PC لازمه تا خرید یه کنسول باید بزنید تو سر کنسول اونم با داشتن بازیایی مثل U . GEARS. GOW. HALO . FMS . MG4و... و اینهمه GOTY تو این سالای اخیر بازم اینجوری حرف میزنید آخه بابا از نظر گرافیکیم PC تو این چند سال سهمی نداشته تو بهترینا البته یه حقیم باید بهشون داد چون بازیای انحصاری درست حسابی و پرگرافیک که واسه PC منتشر نمیشه خوب مجبورن تمام حرص و عقدشونو تو اینجور بازیای مولتی خالی کنن دیگه الان خود من حاضرم چند میلیون خرج کنم اما بتونم یه بازی افسانه ای مثل RDR رو تجربه کنم چون تجربه نکردن این عنوان و خیلی از بازیای کنسولی دیگه اونم فقط از روی تعصب PC گیمر بودن رو یه حماقت بزرگ میدونم
دوست من داستان اینه که الان مد شده واسه خفن جلوه دادن خودت بگی من pc گیمرم 2.3 میلیون پول pc دادم والا حالا واسه اینکه بازی یه سیستم متناسب میخواد دارن خودشون رو میکشن نمیدونم این بازی چشه که اینا دارن اینجوری زیر سوال میبرنش ینی دلیل خوب بودن بازی سیستم مورد نیازشه:-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or