سیستم حرفه ای - قطعه به قطعه

• Thread starter Thread starter bluray
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

bluray

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام همونطوری که همه می دونید من سیستمی دارم که قصد فروشش رو دارم . اما عده ای فکر کردند که مثلا اگه من رو بگذارند تو منگنه من تخفیف آنچنانی میدم . اما ما یه آدم های مزخرفی هستیم خانوادگی ( یعنی بمیریم هم زیر بار حرف چرت و پرت نمیریم . حتی شده با ضرر کردن - اخلاقمونه دیگه ) . به همین دلیل سر انجام تصمیم به فروش قطعات به صورت جداگانه گرفتم . قوانین :
1. با اومدن پیشنهاد برای هر قطعه ، نام اون شخص و قیمت پیشنهادیش در پست اول درج میشه .
2. ارسال و فروش قطعات زمانی شروع میشه که برای همه قطعات پیشنهاد بیاد . میدونم شما هم گاهی عجله دارید اما من رو هم درک کنید که دوست ندارم چیزی رو دستم بمونه . پس پیغام خصوصی ندید که عجله دارید
:x
3. پس دقت کنید که پست اول همیشه با پیشنهاد های جدید به روز میشه .
4.برای اینکه کسی فکر نکنه دروغ در کار هست و قصد بازارگرمی دارم ، پیغام خصوصی ندید و قیمت ها رو همینجا اعلام کنید ، در صورتی که پیشنهاد شما از دیگران بالاتر بود ، اسم و قیمت شما در پست اول درج میشه .
5. اولویت با بچه های تهران هست که بتونند حضوری بخرند و تحویل بگیرند
6. به شهر های دیگه فروش بره ، هزینه ارسال با خریدار هست .
7.اگه دیدید قیمت کسی ااز ما بالاتر بود به روش ایرانی بازی زیر پای طرف رو خالی نکنید . این کار خیلی نامردیه و چوبش رو می خوره هر کسی که انجامش بده . از ما گفتن بود !!!!
8. عکس ها در این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48185

***توجه****

**من به کسی قیمت نمیدم و شما باید اعلام کنید.
**اگر چند قطعه رو می خواید قیمت ها رو جدا جدا بگید
*** اگر به هر دلیلی از خرید منصرف شدید به من خبر بدید تا اسمتون رو از لیست خط بزنم تا در انتها باز به مشگل نخورم و پیش سایرین بد قول نشمو تکلیف خودم رو بدونم .

[TABLE="class: grid, width: 297"]
[TR]
[TD] Price[/TD]
[TD]User[/TD]
[TD]Piece[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]210000[/TD]
[TD]meshoola[/TD]
[TD]X58A-UD3R[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]170000[/TD]
[TD]meshoola[/TD]
[TD]Core I7 920[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]75000[/TD]
[TD]http://forum.bazicenter.com/member.php?u=38134b3da[/TD]
[TD]3*2 G Skills -1600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35000
[/TD]
[TD]قیمت پایه
[/TD]
[TD]500 GB Sata II - Samsung[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]230000[/TD]
[TD]PayableOnDeath[/TD]
[TD]Sapphire 5870[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]200000[/TD]
[TD]Azor[/TD]
[TD]Samsung P23700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]121000[/TD]
[TD]javadrock[/TD]
[TD]Green 885B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]160000
[/TD]
[TD]قیمت پایه
[/TD]
[TD]Cooler Master HAF 932[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12000[/TD]
[TD]pros[/TD]
[TD]DVD-Rw Pioneer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]Whole System[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
پاور رو 115 هستم
مانیتور رو 185
کیس رو 120

اینا فقط تا امشب اعتبار داره
چون میخوام فردا بفرسیتی و لازم دارم

سلام دوستان

1. لطفا قوانین رو مطالعه کنید . بنده عرض کردم تا تمام قطعات مشتری نداشته باشند فروش انجام نمیشه . پس اگه یه روزه یا دو روزه می خواید من شرمنده ام!!!!

2. در مور قیمت ها اشتباه من رو ببخشید ، کارت گرافیک مجددا به اسم PayableOnDeath عزیز ثبت شد و برای مانیتور هم پژمان بالاترین قیمت رو گفته فعلا .

---------- نوشته در 12:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز این هاردت رو چند میدی؟ خالی هست بازی توش هست ؟ بگو من میخوام .
بازی چند تا بوده . اگه بخواید من باید هارد رو زیرو فرمت کنم دوست عزیز . اما 7-8 تا بازی دارم که بعد فروش سیستم به کارم نمیاد . قیمت خوب فروش بره اون ها رو هم یکی دو تاشو میدم بهت .
من فکر کنم اشتباه کردم از این دوستمون عذر می خوام .
خوب مانیتور 190
-------------------------------
کیستو بگو ببینم خط و خش قوری چیزی نداره؟ خودت بگو شاید شده بخرم بزارم یه گوشه
پژمان جان این از اون حرفا بود هااااااا . برادر من پیکان 57 نیست که افتادده باشه تو چاله و چوله و نمیدونم کفش و سقفش رنگ شده باشه . کیس تمیز هست نگران نباش . اما شرایط فروش همونی هست که در قوانین ذکر شده .

با عرض معذرت نظرم عوض شد 230 می خوام هزینه ارسال هم با من همچنان:دی
امیدوارم ناراحت نشید!

ok ولی نصف اینایی که قیمت میدن فردا غیبشون میزنه
از ما گفتن زیاد به این 5-10 تومن ها اهمیت نده
مشتری اومد زودی بفروش بره
موفق باشی

عرض کردم Pioneer - Label Flash - اینو گفتم تا قیمت نهایی رو بگید تا من به لیست اضافه کنم . سرعت سایت به شدت اومده بود پایین و توانش رو نداشتم که یه ربع صبر کنم تا دوبار پست رو ادیت کنم .

دوست عزیز مدل معمولی پایونیر میشه قیمت همون که گفتم 12

کیستو برای من بزن دیگه 125 فعلا
انجام شد
دوست عزیز مدل معمولی پایونیر میشه قیمت همون که گفتم 12
دوست من ولی من این رو اون زمان بعد از قیمت گرفتن از 10 جا 29 خریدم . اگه لیبل فلش معمولی هست ، غیر معمولیش چی داره اون وقت ؟؟؟؟ بگو بذار من بدونم :دی
مانیتور 200
انجام شد
ok ولی نصف اینایی که قیمت میدن فردا غیبشون میزنه
از ما گفتن زیاد به این 5-10 تومن ها اهمیت نده
مشتری اومد زودی بفروش بره
موفق باشی
تو رو خدا نه نیار که دلم می گیره نوید جان . من دهنم آسفالت شده . خدا کنه برای رم و مادربرد و سی پی یو هم یه مشتری بیاد تا تموم شه و بره . هر کس سه تاشو با هم بخره برد کرده چون بدجوری با هم جورن .
با عرض معذرت نظرم عوض شد 230 می خوام هزینه ارسال هم با من همچنان:دی
امیدوارم ناراحت نشید!
فعلا چون بالاترین بود ، چشم

آخرین ویرایش:
سی پی یو سخته بهتره لا اقل فکر سی پی یوتو از سرت بیرون کنی با اینکه کل قیمت سیستمت یا عروس سیستمت سی پی یوته ولی نصب بچه ها مادربرد ای ام دی دارن به کارشون نمیاد . منم کیستو میخوام میخوام بزارم دم مغازه چشم بروبچسو در بیارم خودم مجبور شدم فالکون گرفتم حدود 120 ولی خوب کیس تو خیلی باحاله حالا این مدلو ببینی دیوونه میشی http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4347
یکی از بچه ها میخواد بخره تو بازار نیست رفتن دوبی از اونجا احتمالا میار
خوب حالا رمتو تو سایت رایان صبا بهم معرفی کن ببینم شاید رمتم برداشتم

آخرین ویرایش:
سی پی یو سخته بهتره لا اقل فکر سی پی یوتو از سرت بیرون کنی با اینکه کل قیمت سیستمت یا عروس سیستمت سی پی یوته ولی نصب بچه ها مادربرد ای ام دی دارن به کارشون نمیاد . منم کیستو میخوام میخوام بزارم دم مغازه چشم بروبچسو در بیارم خودم مجبور شدم فالکون گرفتم حدود 120 ولی خوب کیس تو خیلی باحاله حالا این مدلو ببینی دیوونه میشی http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4347
یکی از بچه ها میخواد بخره تو بازار نیست رفتن دوبی از اونجا احتمالا میاره

ای بابا یادش بخیر . جوونتر که بودم عشق این چیزا رو داشتم . مدل جدیدی از هر قطعه ای نبود که بیاد و من مقاله نخونم و بنچمارک نبینم و .... . یادش بخیر . چه عشقی داشت وقتی برای این و اون سیستم می بستم . مخصوصا برای خودم . یادمه وقتی 5870 رو خریدم تو همون روز رفتم که پاور هم بخرم . هرکس این کارت رو میدید چشمش چهارتا می شد . سریعترین تک هسته ای جهان بود . ولی واقعا من بهش ایمان دارم . خیلی مرد هستش .
رم رو در رایان صبا فکر نکنم باشه . اما اینه :

http://www.gskill.com/products.php?index=235

رم و سی پی یو و مادربرد هم هرکس با هم بخره خیلی برد کرده . جدا بخواد بخره باید بره 700 تومنی پیاده شه . اما اگه یکی 550 هم سه تاشو بخواد میدم بره . مادربرد الان 400 هستش

کیس 160 بده به خودم فردا میام می برم بدون هیچ خط و خشی باشه 160 بهت میدم فقط تا فردا اگه واقعا می خوای بهم شماره تماس بده
نکنه می خوای 210 بفروشی احسان هفته پیش یکی برای دوستم گرفتیم :d

کیس 160 بده به خودم فردا میام می برم بدون هیچ خط و خشی باشه 160 بهت میدم فقط تا فردا اگه واقعا می خوای بهم شماره تماس بده
نکنه می خوای 210 بفروشی احسان هفته پیش یکی برای دوستم گرفتیم :d

کیس تمیز هست حسین جان . فقط از داخل ، پشت قسمتی که مادربرد نصب میشه یکی دو تا از این پایه های چسبی زدم که سیم های پاور رو باهاش نگه دارم . میدونی چی می گم؟ از اینا که گرین همراه با تسمه میگذاره توی جعبه پاور ها .نگران نباش . همن طرفی هست که سالی یه بار هم باز نمیشه . خودت هم میتونی ازش استفاده کنی اصلا . فکر کنم برای خودت شد . صبر داشته باش یه چند روز تا بقیه قطعات هم رد قیمت بدن بچه ها . شک نکن من می فروشم بهت . اما بذار از بقیه قطعات هم مطمئن بشم . شکر خدا تو این تاپیک هیچ حرفی پشت پرده نیست . یه چند روزی صبر کن من هم از بقیه قطعات مطمئن بشم ، در خدمتت هستم داداش . من فرار نمی کنم :x

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or