سیستم حرفه ای - قطعه به قطعه

• Thread starter Thread starter bluray
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

bluray

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام همونطوری که همه می دونید من سیستمی دارم که قصد فروشش رو دارم . اما عده ای فکر کردند که مثلا اگه من رو بگذارند تو منگنه من تخفیف آنچنانی میدم . اما ما یه آدم های مزخرفی هستیم خانوادگی ( یعنی بمیریم هم زیر بار حرف چرت و پرت نمیریم . حتی شده با ضرر کردن - اخلاقمونه دیگه ) . به همین دلیل سر انجام تصمیم به فروش قطعات به صورت جداگانه گرفتم . قوانین :
1. با اومدن پیشنهاد برای هر قطعه ، نام اون شخص و قیمت پیشنهادیش در پست اول درج میشه .
2. ارسال و فروش قطعات زمانی شروع میشه که برای همه قطعات پیشنهاد بیاد . میدونم شما هم گاهی عجله دارید اما من رو هم درک کنید که دوست ندارم چیزی رو دستم بمونه . پس پیغام خصوصی ندید که عجله دارید
:x
3. پس دقت کنید که پست اول همیشه با پیشنهاد های جدید به روز میشه .
4.برای اینکه کسی فکر نکنه دروغ در کار هست و قصد بازارگرمی دارم ، پیغام خصوصی ندید و قیمت ها رو همینجا اعلام کنید ، در صورتی که پیشنهاد شما از دیگران بالاتر بود ، اسم و قیمت شما در پست اول درج میشه .
5. اولویت با بچه های تهران هست که بتونند حضوری بخرند و تحویل بگیرند
6. به شهر های دیگه فروش بره ، هزینه ارسال با خریدار هست .
7.اگه دیدید قیمت کسی ااز ما بالاتر بود به روش ایرانی بازی زیر پای طرف رو خالی نکنید . این کار خیلی نامردیه و چوبش رو می خوره هر کسی که انجامش بده . از ما گفتن بود !!!!
8. عکس ها در این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48185

***توجه****

**من به کسی قیمت نمیدم و شما باید اعلام کنید.
**اگر چند قطعه رو می خواید قیمت ها رو جدا جدا بگید
*** اگر به هر دلیلی از خرید منصرف شدید به من خبر بدید تا اسمتون رو از لیست خط بزنم تا در انتها باز به مشگل نخورم و پیش سایرین بد قول نشمو تکلیف خودم رو بدونم .

[TABLE="class: grid, width: 297"]
[TR]
[TD] Price[/TD]
[TD]User[/TD]
[TD]Piece[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]210000[/TD]
[TD]meshoola[/TD]
[TD]X58A-UD3R[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]170000[/TD]
[TD]meshoola[/TD]
[TD]Core I7 920[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]75000[/TD]
[TD]http://forum.bazicenter.com/member.php?u=38134b3da[/TD]
[TD]3*2 G Skills -1600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35000
[/TD]
[TD]قیمت پایه
[/TD]
[TD]500 GB Sata II - Samsung[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]230000[/TD]
[TD]PayableOnDeath[/TD]
[TD]Sapphire 5870[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]200000[/TD]
[TD]Azor[/TD]
[TD]Samsung P23700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]121000[/TD]
[TD]javadrock[/TD]
[TD]Green 885B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]160000
[/TD]
[TD]قیمت پایه
[/TD]
[TD]Cooler Master HAF 932[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12000[/TD]
[TD]pros[/TD]
[TD]DVD-Rw Pioneer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]Whole System[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
اگر روزی کسی زد زیر خرید کیست به من خبر بده بدک نمیاد یدونشو تو ویترین بزارم
اگر کسی زد زیر خریدش!!!!

تا کی ادامه داره؟
رم ها رو خواستار هستم
با قیمت بالاتر از آخرین قیمت اعلام شده :d

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما الان دارید حرف خودتون رو عوض میکنید(ارسال و فروش قطعات زمانی شروع میشه که برای همه قطعات پیشنهاد بیاد ) الان 3 روز هست برای همه قطعات مشتری پیدا شده اما شما هنوز قصد به ارسال نگرفتید اگر میخواید بازم صبر کنید که شاید روزی روزگاری قیمت بره بالاتر و ... بگید

دوست عزیز شما الان دارید حرف خودتون رو عوض میکنید(ارسال و فروش قطعات زمانی شروع میشه که برای همه قطعات پیشنهاد بیاد ) الان 3 روز هست برای همه قطعات مشتری پیدا شده اما شما هنوز قصد به ارسال نگرفتید اگر میخواید بازم صبر کنید که شاید روزی روزگاری قیمت بره بالاتر و ... بگید

رم رو 72 تومن
رایتر رو هم 13

آخرین ویرایش:
احسان کیس بده بره من خریدم اسم منو بردار به هر حال قسمت نبود من از شما جنس بخرم عزیز

اقا شرمنده من اکسترنال خردیم اگه میشه اسم منو خط بزن ممنون .

رم ها 75
حالا انقدر طول بده که همه منصرف شن :p

اندک اندک جمع یاران .... :))

به خط نارنجی و کاملا بزرگ زیر پست اول نوشتم که اگر منصرف شدید خبر بدید . حالا جناب pros متوجه شدید چرا ؟ به همین دلایل . اول میرن خریدشون رو می کنند ، خیالشون که راحت شد میان میگن ما خریدیم اسم ماا رو خط بزن . این کار خیلی زشت و زننده هست که میاید و باعث میشید اسم دیگران خط بخوره و در آخر کار هم وقتی همه کارها رو کردید تازه خبر میدید . الان اگه من ارسال رو شروع کرده بودم ، تکلیف چی بود ؟ واقعا متاسفام برای این روحیه ایرانی!!!
دوستان بی مسئولیتی که وقت من رو می گیرند و وقت شما رو هم همچنین .

---------- نوشته در 03:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:05 PM ارسال شده بود ----------

اگر روزی کسی زد زیر خرید کیست به من خبر بده بدک نمیاد یدونشو تو ویترین بزارم
اگر کسی زد زیر خریدش!!!!
الان این پستت برای من شک بر انگیز هست در حد تیم ملی . اگه یه روز یکی زد زیر خریدش ؟ بعد باز زیرش میگه اگه!!!!!!!!!!!! بعد فرداش خریدار کیس انصراف میده . کیس روی قیمت آخرش میمونه و پایین تر نمیاد

من که گفتم
الان همه چی مشتری داره خوب
دس دس می کنی برا چی؟
اگه از اول برای هر جنس یه 10-20 تومان بیعانه می گرفتی ( توافقی )
اون موقع الان کارت راحت تر بود
خدا به آخرش رحم کنه

من که گفتم
الان همه چی مشتری داره خوب
دس دس می کنی برا چی؟
اگه از اول برای هر جنس یه 10-20 تومان بیعانه می گرفتی ( توافقی )
اون موقع الان کارت راحت تر بود
خدا به آخرش رحم کنه
والا من گرگ بارون دیده ام . تو زندگی هم بدبختی زیاد دیدم و کشیدم ، این سیستم که چیزی نیست . اما در مورد قطعات هنوز دو تا قطعه مشتری نداره . از قیمت مادربرد و سی پی یو و رم آدم دلش می خوااد گریه کنه به خدا . حیف که گیرم و الا خدا شاهده عکس این قطعات رو هم با این قیمت ها به کسی نمی دادم !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or