سیستم حرفه ای - قطعه به قطعه

• Thread starter Thread starter bluray
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

bluray

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام همونطوری که همه می دونید من سیستمی دارم که قصد فروشش رو دارم . اما عده ای فکر کردند که مثلا اگه من رو بگذارند تو منگنه من تخفیف آنچنانی میدم . اما ما یه آدم های مزخرفی هستیم خانوادگی ( یعنی بمیریم هم زیر بار حرف چرت و پرت نمیریم . حتی شده با ضرر کردن - اخلاقمونه دیگه ) . به همین دلیل سر انجام تصمیم به فروش قطعات به صورت جداگانه گرفتم . قوانین :
1. با اومدن پیشنهاد برای هر قطعه ، نام اون شخص و قیمت پیشنهادیش در پست اول درج میشه .
2. ارسال و فروش قطعات زمانی شروع میشه که برای همه قطعات پیشنهاد بیاد . میدونم شما هم گاهی عجله دارید اما من رو هم درک کنید که دوست ندارم چیزی رو دستم بمونه . پس پیغام خصوصی ندید که عجله دارید
:x
3. پس دقت کنید که پست اول همیشه با پیشنهاد های جدید به روز میشه .
4.برای اینکه کسی فکر نکنه دروغ در کار هست و قصد بازارگرمی دارم ، پیغام خصوصی ندید و قیمت ها رو همینجا اعلام کنید ، در صورتی که پیشنهاد شما از دیگران بالاتر بود ، اسم و قیمت شما در پست اول درج میشه .
5. اولویت با بچه های تهران هست که بتونند حضوری بخرند و تحویل بگیرند
6. به شهر های دیگه فروش بره ، هزینه ارسال با خریدار هست .
7.اگه دیدید قیمت کسی ااز ما بالاتر بود به روش ایرانی بازی زیر پای طرف رو خالی نکنید . این کار خیلی نامردیه و چوبش رو می خوره هر کسی که انجامش بده . از ما گفتن بود !!!!
8. عکس ها در این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48185

***توجه****

**من به کسی قیمت نمیدم و شما باید اعلام کنید.
**اگر چند قطعه رو می خواید قیمت ها رو جدا جدا بگید
*** اگر به هر دلیلی از خرید منصرف شدید به من خبر بدید تا اسمتون رو از لیست خط بزنم تا در انتها باز به مشگل نخورم و پیش سایرین بد قول نشمو تکلیف خودم رو بدونم .

[TABLE="class: grid, width: 297"]
[TR]
[TD] Price[/TD]
[TD]User[/TD]
[TD]Piece[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]210000[/TD]
[TD]meshoola[/TD]
[TD]X58A-UD3R[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]170000[/TD]
[TD]meshoola[/TD]
[TD]Core I7 920[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]75000[/TD]
[TD]http://forum.bazicenter.com/member.php?u=38134b3da[/TD]
[TD]3*2 G Skills -1600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35000
[/TD]
[TD]قیمت پایه
[/TD]
[TD]500 GB Sata II - Samsung[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]230000[/TD]
[TD]PayableOnDeath[/TD]
[TD]Sapphire 5870[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]200000[/TD]
[TD]Azor[/TD]
[TD]Samsung P23700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]121000[/TD]
[TD]javadrock[/TD]
[TD]Green 885B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]160000
[/TD]
[TD]قیمت پایه
[/TD]
[TD]Cooler Master HAF 932[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12000[/TD]
[TD]pros[/TD]
[TD]DVD-Rw Pioneer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]Whole System[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
قیمت پایه رو دقت کنید .

-------------
عزیزانی که اسمشون در لیست هست ، کدام یک از شما توان تحویل حضوری رو ندارید؟
پس کو خریدارش ؟

بحرحال همین مدل 4 روز پیش PT 130 معامله شد

من کرمونشاهم! توان تحویل حضوری ندارم:دی چرا ؟؟؟!! چه فرقی می کنه واسه شما ؟
به دلیل اینکه این طوری من خودم راحتر تر هستم و مطمئن میشم که خریدار جنسشو سالم گرفته و ما رو هم ناله و نفرین نمیکنه . ضمنا ارادتمند هرچی کرد کرمانشاه هم هست ، هستیم .
پس کو خریدارش ؟

بحرحال همین مدل 4 روز پیش PT 130 معامله شد
خریدارش یکی بود که قیمت 140 تومنی دیگران رو با قیمت 160 خودش عوض کرد بعد رفت یه کیس دیگه خرید و همه چیز رو خراب کرد . اگر این کارو نمی کرد امروز پول ها رو می گرفتم و از شنبه ارسال رو شروع می کردم (چون واقعا این هفته توانشو ندارم )

من چاکرتم داداش:دی نگران نباش شما تیپاکسش کن بسته بندیشم یه جوری کن که ضربه نخوره مشکلی پیش نمیاد. ولی واقعا من عجله دارم! شما اگر سر قیمت گرافیک مشکلی نداری نمی تونی بدیش یکی واست تی پاکسش کنه؟ بسی ممنونت می شم!

آقا ما چند روز پیش منصرف شدیم. اومدم اعلام کنم، دیدم یه بنده خدا برای مانیتور قیمت داده 202 تومن. گفتم خود به خود از دور مسابقات خارج میشم دیگه! و اعلام نکردم. ولی الان هرچی نگاه می کنم پستش رو پیدا نمیکنم. احتمالاً ویرایش کرده. با عرض پوزش لطفاً خط بزنید اسم ما رو.

سر کیست چه بلایی اومده طرف منصرف شده؟ اگر شده من همون 125 فعلا پایه ام تا رو به بالا میرم اگر نه که هیچی.

---------- نوشته در 10:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ----------

داشتم نگاه میکردم دیدم چیا نوشتی خدمتت بگم نگران نباش من اون کاربر فعال نیستم که با دوتا ای دی اومدم جنستو کش بزنم. چون مطمئنم خیلی ها از چیزی که گفتن پشیمون میشن عرض کردم اگر تا تهمتی نباشه. شما هم انقدر لفتش میدی که طرف جا میزنه دیگخ مردم که بیکار نیستن.
به هر حال دیدی میتونی 125 من خریدارم اگر کسی بالا تر گفت منم تا یه جاهایی میام بالا . چون میخوام بزارم پشت ویترین مغازه نمی خوام بیشتر از اینا خرج کنم
نگران نباش اگر من دو تا ایدی داشتم حتما تا الان هر جفتشون بسته میشد یه نگاهی به تاریخ عضویت من و ایشون بنداز و سابقه ها مون که چند تا پست دادیم بعد شک کن

---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 AM ارسال شده بود ----------

هارد شما رو هم اگر با بازی هایش میدی من 28 فعلا پایه ام.
زیاد هم برای 40 تا 70 تومان بیشتر مردمو الاف نذار به من هم نمیفروشی نگه دار ممکنه خیلی های دیگه پشیمون شن یا موقعیتای بهتری براشون پیش بیاد مثلا من که هم led خودمو از یکی دیگه خریدم میخواستم lcd شما رو بخرم و کیس رو هم همینطور و همینا بود دیگه

---------- نوشته در 10:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 AM ارسال شده بود ----------

حساب کردم اگر به من با این قیمتا بفروشی 1168 گیرت میاد که بدم نیست حالا اون 40 تومان که بشه 1200 خیلی فکر نمیکنم به حالت توفیقی داشته باشه به هر حال ببین اگر کسی هرو یجا خواست یجا بدی راحت تری ولی نه نخواستن مردمو دیگه بیشتر از این الاف نکن و جنساشونو بده به منم نخواستی نده اصلا ایرادی نداره من ناراحت نمیشم . منم کلی باسه مغازم خرید کردم و واقعا پول ندارم دیگه وگرنه بالاتر بهت میگفتم

آخرین ویرایش:
کیس 160 بده به خودم فردا میام می برم بدون هیچ خط و خشی باشه 160 بهت میدم فقط تا فردا اگه واقعا می خوای بهم شماره تماس بده
نکنه می خوای 210 بفروشی احسان هفته پیش یکی برای دوستم گرفتیم :d

به خط نارنجی و کاملا بزرگ زیر پست اول نوشتم که اگر منصرف شدید خبر بدید . حالا جناب pros متوجه شدید چرا ؟ به همین دلایل . اول میرن خریدشون رو می کنند ، خیالشون که راحت شد میان میگن ما خریدیم اسم ماا رو خط بزن . این کار خیلی زشت و زننده هست که میاید و باعث میشید اسم دیگران خط بخوره و در آخر کار هم وقتی همه کارها رو کردید تازه خبر میدید . الان اگه من ارسال رو شروع کرده بودم ، تکلیف چی بود ؟ واقعا متاسفام برای این روحیه ایرانی!!!
دوستان بی مسئولیتی که وقت من رو می گیرند و وقت شما رو هم همچنین .

---------- نوشته در 03:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:05 PM ارسال شده بود ----------

خریدارش یکی بود که قیمت 140 تومنی دیگران رو با قیمت 160 خودش عوض کرد بعد رفت یه کیس دیگه خرید و همه چیز رو خراب کرد . اگر این کارو نمی کرد امروز پول ها رو می گرفتم و از شنبه ارسال رو شروع می کردم (چون واقعا این هفته توانشو ندارم )

اقای احسان من اون پست تو این تاریخ دادم 14-09-2011 اگه توجه می گردی هم تو همون پست گفتم تافقط تا فردا حتی بهت گفتم که شمارتو هم بده تا بیام ازت بگیرم
شما که دیدی من نوشتم تا فردا خودت باید اسم منو خط می زدی پس بی خود به گردن من ننداز کار خودتو
من دیروز پست دادم 18-09-2011 یعنی 4 روز گذشته بود !!!!!!!!!!!!
شما که نه شماره دادی فقط خواستی طولش بدی به دلایلی که برای خودت هست من هم نمی تونستم تا چند وقت منتظر باشم پس رفتم یکی خریدم

تجربه ثابت کرده به خودم که اگه مشتری نقد با قیمت خوب برات امد صبر نکن رفیق

آقا احسان بی زحمت تکلیفو معلوم کن
چند روزه رم می خوام و منتظر شما هستم
اگه فروشنده نیستی و بیشتر از این طول می کشه که من هم مثل سایرین برم بخرم
اگر هم که هستی که بسم ا...

130 کیس
قیمت CPU ـت برا فروش پایینِ ! که اونم چون کسی اهمیتی به 1336 دیگه نمیده /
کشش نده که وارد تابستون شه

ااااااااااااااااااااااا ؟
این مدلیه ؟ آقا بنده اصلا نمی فروشم . شما فکر کردید من وقتمو از سر راه اوردم ؟ یه هفته است روزی 200 بار اینجا رو چک میکنم و پاسخ شما رو میدم حالا دونه دونه میاید میگید نمی خوایم و ما رو خط بزن و بد همه قطعات رو دیگران میان زیر قیمت اولش پیشنهاد میدن . به نظر شما من با پول حروم این رو خریدم که بهش آتیش بزنم ؟ شرمنده همه شما . فعلا دیگه نمی فروشم تا یه مرد پیدا بشه که بخواد بخره سیستم رو . ما هم باید ضرر بدیم هم حرف بشنویم ؟ محاله .

تجربه به من هم ثابت کرد که ایرانی جماعت خیلی ادعای زرنگی میکنه و همینه که هیچ وقت همه هیچی نمیشه !!! تا می بینند یکی به پول نیاز داره می خوان هرچی داره رو از چنگش در بیارن . جوری سفارش میدن و کنسل میکنن انگار بنده خدمتکار خونه آقایونم . شرمنده همه !!! شما باید برید 300 پول مانیتور ، 350 پول گرافیک ، 200 پول کیس و .... سایر قطعات رو بخرید و لذتشو ببرید .

خدا نگهدار شما .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or