سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم از نگاه کاربران بازی سنتر (فینال)

سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم ( فینال )

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
تعداد بازی‌هایی که به هنگام معرفی تا زمان عرضه‌شان به بازار با بازخورد مثبت طرفداران روبه‌رو می‌شود زیاد نیست و گاها با نظرات مثبت مواجه نمی‌شوند و موفقیت برخی نیز پیش از انتشار به دلایلی در شک و تردید قرار می‌گیرد.
نسخه جدید برخی از فرانچایزها دچار تغییر و تحولی عظیم نسبت به گذشته طولانی مدت خود می‌شود و طرفداران نمی‌توانند به خوبی با تغییرات جدید ارتباط برقرار کنند و نگران این هستند که گیم‌پلی بازی نتواند استانداردهای بسیار بالای نسخه‌های قبلی را رعایت کند گاهی نیز روند توسعه برخی با مشکل مواجه شده و یا با تاخیرهای پی‌درپی به حدی به طول می‌انجامد که مردم نسبت به آن‌ها بدبین می‌شوند.

اما برخی دیگر از بازی‌ها هستند که قصد به چالش کشیدن تمامی انتظارات را دارند!
اکثر گیمرها از داستان موفقیت چیزی که انتظاری از آن نمی‌رود خوششان می‌آید
بله درست حدس زدید:D
اینبار قصد داریم به بحث راجب عناوینی بپردازیم که علی‌رغم انتقادات و دیدگاه‌هایی منفی قبل از انتشار، موفق شدند بسیار موفقیت‌آمیز ظاهر شوند

1598175884231.png
1598175867584-768x299.jpg

با رسیدن به پایان عمر نسل هشتم ، کم و بیش بازی های فراتر از حد انتظار و با کیفیت از سوی استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی و ایندی بر روی پلتفرم های محبوبمان عرضه گردید که بتوانیم در این شرایط وخیم، سر خود را با آنها گرم کنیم!
ما در این تاپیک به دنبال انتخاب "سوپرایزکننده ترین" اثر از دید کاربران بازی سنتر هستیم!

پ.ن:مشابهه تاپیک "ناامیدکننده ترین عناوین نسل هشتم" اینجا هم قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه به همدیگه توهین نفرمایید:D
توجه:
لطفا بازی های مورد نظرتون رو با قرار دادن عدد در کنار نام‌ بازی معرفی کنید (درواقع جدا از توضیحاتتون راجب این انتخاب ها) تا در زمان جمع اوری آرا اشتباهی پیش نیاد و کمکی به تسریع روند شمارش کرده باشین?

1. Vampyr
بازی dontnod که برخلاف امتیازهای منفی بازی بشدت خوبیه و تجربه ی ماندگاری داره.
2. manual samuel
ساموئل دستی (یعنی غیر اتوماتیک :D ) یکی از مسخره ترین بازیهایی بود که در کمال تعجب خیلی با بازی کیف کردم:D. نه خود بازی فکرش رو میکرد اینقدر لذت بخش باشه و نه من فکر میکردم اینقدر با بازی کیف کنم در نتیجه سورپرایز شدیم!
3.shadow of the tombrider
یکی از لذت بخش ترین اکشن ادونچرهایی که من تو این نسل بازی کردم. و برخلاف گفته ی مردم (!) برای من تومب رایدر اون حس لازم ماجراجویی رو داشت و کاملا با فضای بازی ارتباط برقرار کردم و لذت بردم.
4. Final fantasy xv
اگر صحبت طرفدارهای بازی رو در نظر نگیریم یکی از بهترین بازیهای این نسله :-"
5. Witcher 3
من ویچر ٣ رو با اینکه شنیده بودم بازی بی نظیریه ولی یبار که تجربه کردم اصلا از بازی خوشم نیومد و دراپش کردم یکی دو سال بعد اما دوباره رفتم سمتش و فاز بازی رو کامل گرفتم و بصورت کاملا شگفت انگیزی اونقدر از بازی خوشم اومد که الان بنظرم بهترین بازی نسله.
6. Fallout 4
شبیه ویچر تا مدت ها بنظر بازی meh ای میومد تا اینکه متوجه شدم واقعا بازی لذت بخشیه!
7. Ori and the blind forest
اینو میگفتن بازی خیلی خوبیه ولی فکر نمیکردم دیگه اینقدر خوب باشه :D

البته این بازیهایی که من میگم معنیش این نیست که انتظار داشتم ضعیف باشن بلکه در واقع فراتر از انتظار خودم بودن ...

بدون ترتیب :
  • God of War (2018)
اصلا انتظار نداشتم با همچین چیزی روبرو شم ، نهایت شانسی که بهش میدادم این بود که یه بازی خیلی خوب بشه ... نه یه شاهکار !
  • Control
زمانی که بازیش کردم لذتش خیلی بیشتر از چیزی بود که انتظار داشتم
  • Sekiro
من نه DS و نه BB رو بازی نکردم چون فضاشون نتونست منو جذب کنه ( فحش ندید لطفا :D ) و انتظار زیادی هم از Sekiro نداشتم ولی برام بهترین بازی 2019 و یکی از بهترین بازیهای نسل شد
الانم بشدت منتظر Elden Ring هستم ...
  • Spider-Man
این هم فراتر از انتظارم بود و بنظرم حتی آندرریت هم هست و برای من یه بازی 90+ محسوب میشه
  • A Plague Tale: Innocence
داستان ، کرکترها ، اتمسفر و گیمپلیش دوست داشتنی تر از چیزی بود که فکر میکردم
  • The Last of Us Part II
در مورد کیفیت بازی اصلا شک نداشتم ، ولی انتظار همچین داستانی رو هم نداشتم ! اصلا فکر نمیکردم یه بازی بتونه اینجوری تاثیر بذاره روی من و احساس و فکرم رو مدتها درگیر کنه !
و بتونه جای RDR و GTA رو در صدر جدول بهترین بازی عمرم بگیره !
  • Ori and the Blind Forest
بهترین بازی مستقل که در این نسل بازی کردم و یکی از بهترین پلتفرمرهای عمرم
  • Doom Eternal
نسل قبل اینقدر FPS بازی کردم که یجورایی زده شدم از این سبک و همشون برام تکراری شده بود ولی این یکی واقعا فوق العاده بود و بشدت ازش لذت بردم .

Disco Elysium

واقعا انتظار نداشتم یه بازی از ناکجاآباد بیاد و از نظر نویسندگی به بهترین بازی‌ای تبدیل بشه که بازی کردم. هنوزم وقتی به ساندترکش گوش می‌کنم فریم به فریم بازی تو ذهنم تداعی می‌شه.

DOOM Eternal

از نسخه‌ی 2016 خوشم نیومد، و کلا با سبک شوتر اول شخص نمی‌تونم ارتباط برقرار کنم. ولی امسال اگه خبری از Part 2 یا 2077 نبود، احتمالا همین برام به بهترین بازی سال تبدیل می‌شد. مزه‌ی گیم‌پلی فوق‌العاده‌ش هنوز زیر زبونمه! :D

NieR:Automata

با این یکی آشنایی خاصی نداشتم. فقط می‌دونستم ساندترکش فوق‌العاده‌ست. الان برام جزو Top 5 نسل حساب می‌شه!

Control

از لحظه‌ای که این بازی معرفی شد تا لحظه‌ای که بازیش کردم دیدم بهش کاملا منفی بود. احساس می‌کردم خودشونم نمی‌دونن چی دارن می‌سازن. وقتی بازی تموم شد و آهنگ Porcupine Tree رو توی تیتراژ بازی شنیدم، از خودم بخاطر اون دیدگاه منفی‌ای که نسبت بهش داشتم بدم اومده بود! :)) اصلا انتظار نداشتم اونقدر دیدم رو عوض کنه و با وجود مشکلاتش برام به یکی از بهترین بازی‌های سال تبدیل بشه.

آخرین ویرایش:
1- Firewatch
یکی از بهترین بازی هایی که تو عمرم بازی کردم که یه داستان فوق العاده Grown-Up و درگیرکننده داره. تا حالا تو هیچ بازی اینقدر خودم رو در نقش شخصیت اصلی حس نکرده بودم. Firewatch لحظات به یادموندنی خیلی زیادی داره که دیالوگ های طنز هنری و دلایلا هم جزوشون هست.

2- Yakuza 0
این بازی وقعا برام سورپرایزکننده بود. داستان و شخصیت های جالب و پرداخته شده، دقت به جزئیات مختلف، شهرهای زنده ژاپن تو دهه هشتاد و ...

حالا نمیدونم تاپیک بازی های اندرریتد نسل هم زده میشه یا نه ولی همینجا بگم که بازی Arkham Knight به نظرم یکی از آندرریتدترین بازی های این نسل هست که واقعا ازش لذت بردم. به نظرم به هیچ وجه چیزی از بازی های قبلی مجموعه کم نداره و از این لحاظ برام سورپرایزکننده بود که نقدها یه سری ایراداتی در رابطه باهاش گفته بودن که به نظرم یکم کم لطفی بوده.

The Last of Us Part II : وقتی برای بار اول داستانش رو که تموم کردم حس جالبی نداشتم ولی بار دوم و سوم که تمومش کردم
و متفکرانه به دیالوگهای رد و بدل شده و چهره شخصیتا مخصوصا ابی رو مشاهده کردم. حس نفرتم نسبت به ابی کمتر شد . حتی تونستم ببخشمش با توجه به کاری که برای لو و یارا کرد. پشیمانی از کاری که انجام داده بود سراسر وجودش رو گرفته بود میشد از دیالوگ های رد و بدل شده با لو تو روز دوم سیاتل و چهره در هم ابی به وضوح مشاهده کرد. کارکتر ابی مثل خیلی از ماها که وقتی نفرت و کینه وجودمون رو میگیره به هزار اب و اتیش خودمون رو میزنیم تا بتونیم نفرتمون رو ازاد کنیم ولی بعد انجام کار وقتی که همه چیز سرد شد به خودمون میگیم عجب اشتباهی کردم . ایا این کار ارزشش رو داشت واقعا . و اونجاست که همه چیز رنگ پوچی میگیره اون دوستانی که مثل من بار اول بازی رو تموم کردن و بعد پایان بازی احساسی نگرفتن یا حتی شاید دلسرد شده باشن پیشنهاد میدم حتما یک بار دیگه بازی کنن و به دیالو گهای رد وبدل شده بین ابی و لو و یارا تو روز دوم و سوم سیاتل گوش بدن. هر چند جول مرگش همیشه غم انگیز میمونه و تو یاد همه ماها خواهد بود وبی شک بهترن و باورپذیرترین شخصیت بازی و برای من جزو 5 شخصیت برتر دوران 27 سال گیمریم میمونه. دراکمن و تیمش داستانی عمیق ساختن . داستانی که برای درک کاملش باید به همه جزییات دقت کنیم حتی دیالوگ هایی که تو گیم پلی رد و بدل میشن. چینش سکانس های داستانی و مخصوصا سکانس اخر صحبت جول و الی و دور شدن الی از یاد بود جول یعنی گیتارش خیلی هنرمندانه بود. امیدوارم قسمت سوم هم ساخته بشه و هر دو کرکتر ابی و الی تو اون بازی باشن چون هنوز بازی پتانسیل اینو داره که ادامه داشته باش.( هنوزم بعد لست دو نمیتونم بازی رو انجام بدم. تسوشیما رو کلا 8 7 ساعت بازی کردم نتونستم دیگه بازی کنم با اینکه بازی خوبی هم هست. لست دو =D>خیلی توقعم رو برده بالا)

بهترین بازی این نسل برای من the last of us part 2 بود که حقیقتا فکر نمیکردم چیزی بتونه جای ویچر 3 رو برام بگیره ولی لعنتی پارت 2 اصلا میخکوب کنندس، کلا بالاتر از مدیوم گیم هست به نظرم یا بهتر بگم تعریف جدیدی رو از گیم به نمایش گذاشت. ولی کنار اون the witcher 3 wild hunt جایگاه همیشگی در تجربه گیمریم داره.
ولی بازی هایی که سورپرایزم کردن اینا بودن:

1- Doom eternal : من راستش با نسخه 2016 اونقذری که باید حال کنم نکردم. بازیه خیلی خوبی بود ولی من نتونستم خیلی به رسمیت بشناسمش :D. یادمه اولین نمایش گیم پلی اترنال هم که دیدم دیگه به کل قطع امید کردم. ولی وقتی بازی به زمان عرضه نزدیک شد و بعد از عرضه تازه فهمیدم چه هیولایی شده و واقعا بهترین نسخه سری دووم رو تجربه کردم و شاید اگر امسال لست 2 نمیومد برام بهترین بازی سال هم میشد. خلاصه که از نظر من بهترین شوتر نسل بود و حتی میشه گفت یکی از بهترین و با عظمت ترین شوترهای تاریخ.

2- The witcher 3 : اینو همونقدر که الان عاشقشم اون اوایل ازش متنفر بودم :D. چون یادمه اصلا با نسخه 2 حال نکرده بودم و نسخه 3 رو هم همون اوایل که اومده بود روی لپ تاپ یکم بازی کرده بودمش و ابدا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم برخلاف fallout 4 که باهاش زندگی کردم، دلیلشو الانم که فکر میکنم هنوز نمیفهمم. شاید چون خورده بود به دوره چک ها و بدهی هام مزشو نفهمیدم:D:D:D. ولی یکی دو سال بعد روی ps4 که بازی رو شروع کردم به حدی توی بازی محو شدم که نمیتونم وصفش کنم ، تا قبل اون میشه گفت پرچمداز این سبک برای من skyrim بود که بعد از تجربه ویچر حس کردم سلیقه من هم با این بازی رشد کرده و دنبال عناوین بهتره توی این سبک.

3- god of war: والا من این بازی رو از همون اول بهش امید داشتم و کلا رویکردش رو نسبت به نسخه های قدیمی بیشتر خوشم اومده بود. ولی بعد از بازی کردنش از این سورپرایز شدم که بازی حتی از چیزی که فکر میکردم هم بهتر بود. واقعا عالی بود.

4- wolfenstein the new order: اینم از اون بازیا بود که واقعاااا اعصاب منو خورد کرده بود، همش میگفتم چرا اینا برداشتن اون جو occult و فراطبیعی بازی رو از بین بردن و همه بازی رو بردن سمت تکنولوژی و علمی تخیلی کردن. ولی بعد از تجربه بازی دیوانه وار عاشقش شدم و بعد هم که old blood و بعدش هم نیو کلاسوس که قشنگ سری ولفنشتاین رو زنده کردن و بردنش توی قله شوترها دوباره.

5- middle earth shadow of war : این بازی هم خیلی اون اوایل نقدای منفی ازش میدیدم ولی حقیقتا شاید بهترین بازی توی دنیای تالکین بود برام که تجربش کردم. همون چیزی بود که باید باشه.

بازی هایی مثل the evil within یک و دو ، red dead redemption 2 ، prey و dishonored 2 هم جزو بهترین و تکرارنشندنی ترین تجربه های این نسل و حتی طول گیمریم بودن.
بازی ای که هنوز متاسفانه بازیش نکردم و فکر میکنم بعد از تجربش توی این لیست قرار بگیره control هست.

10.fortnite
رایگان بودن و pay to win نبودنش رو بازیهای بعدش هم خیلی تاثیر گذاشت طوری که الان خیلیا انتظار دارن بازی های خوب انلاین free to play باشن
۹.for honor
گیم پلیش خیلی لذت بخش تر و تاکتیکی تر از اونی بود که فکر میکردم
۸.pubg
صد نفر تو یه نقشه به اندازه کافی سوپرایز کننده بود اینکه بخش اعظم بازی مبارزات نداره و تیر اندازی سخته المان های ریسکی بودن که انتظار نداشتم انقدر ازش استقبال بشه
۷.katna zero
اون سال زیر سایه disco elysium قرار گرفت گیم پلی خوب بود ولی موسیقی و داستان برای من خیلی سوپرایز کننده بود
(هنوز disco elysiu رو بازی نکردم)
6.dying light
علاوه بر گیم پلی خوب ، فضا سازی شرقی که روی موسیقی ها هم تاثیر گذاشته بود سوپرایز کننده بود متا هم به شکل عجیبی کم شد از خیلی از بازیهای ubisoft واسه من جذاب تر بود
5.cuphead
همه انیمیشن های بازی دستی طراحی شده@-) طراحی باس ها و چالش برانگیز بودنش به همراه طراحی خیلی بازی رو خاص کرده
4.pray
بعد dishonord 2 بازیش کردم خواستم ببینم بازی با متای پایین ارکین چطوره فضاسازی بازی بهتر بود گیم پلی هم از اونجایی که کلا مخفی کاری خسیس طور بازی میکنم خوب بود
3.bloodborn
اول بازی رو خریدم بعد چند دور فروختم:D پس از مدت ها واسه ثابت کردن به خودم پلات کردنش رو شروع کردم یکی از دو بازی که پلات کردم و بعد از اون ترغیب نشدم بازی دیگه ای رو پلات کنم معماری ساختمان ها،موسیقی،طراحی باس ها و داستان خیلی خاصش کردن
2.the last of us part 2
گفتنی ها رو گفتن دوستان چند تا نکته که خیلی برای من تو چشم بود داستان ساختار شکن ، انمیشن های صورت و هوش مصنوعی دشمنان که تو هیچ بازی اینطور تحت فشار قرار نگرفته بودم
1. Hollow knight
همه چی در بهترین حالت خودش از این که بگذریم طراحی بازی که جای دیگه ای مثلش ندیدم و حس تنهایی و دور افتادگی که خیلی خوب القا میشه
Christopher Larkin

بدون شک سوپرایز واقعی این نسل برای من رزیدنت اویل 2 ریمیک بود کپکامی که نزدیک 15 سال فقط گند زده بود به سری
سری رزیدنت اویلی که هر خفتی رو بگید تحمل کرده بود (خفت بالاتر از رزیدنت اویل 6 هم مگه داریم ) تقریبا هیچ امیدی به بقیه رزیدنت اویل هاش نداشتم با رزیدنت اویل 7 یه جرقه از برگشت سری رو دیدم ولی اونقدر نبود که امیدوار و چشم انتظارم کنه برای عناوین دیگه این سری ولی رزیدنت اویل 2 ریمیک به معنای واقعی کلمه آرزوی تقریبا 80 درصد طرفدارای کلاسیک و از یاد رفته سری رو برآورده کرد رزیدنت اویل 2 دقیقا چیزی بود که 15 سال پیش باید رزیدنت اویل 4 میشد به بازی کم نقص و بی نظیر با گرافیک فوق العاده و گیم پلی به روز رزیدنت اویلی که بعد از مدت ها به شما نشون داد چطوری باید مثل قبل مدیریت آیتم ها و اینورتوریتون رو بدست بگیرید بازی که بعد مدت ها نشون داد زامبی که می کشید قرار نیست سکه و گلوله ازشون دراپ بشه از 6 سالگی رزیدنت اویل بازی می کنم و تقریبا توی این 20 سال که این سری رو بازی می کنم هیچ وقت به اندازه این ریمیک شوکه نشده بودم چون واقعا توقع بازی به این محشری رو نداشتم تنها مشکل این بازی به نظرم چند تا سوتی مثل فلش مموری و اون مچ بند هوشمنده که خوب این چیزا تو سال 98 وجود نداشت :D
2-p.t :میدونم فقط یه دمو بود ولی واقعا ثانیه به ثانیه اش برام فوق العاده و سوپرایز کننده بود وقتی ببینید سری که عاشقش هستید تقریبا مرده ناگهان یه دمو بیاد که از همه نظر عالی باشه و شدیدا حس و حال یه سایلنت هیل اورجینال رو بهت بده واقعا سوپرایزی بود پی تی شاید حیف شده ترین بازی تمام تاریخ باشه

خب این لیست رو با توجه به تاریخی که توی لیست بازی‌هام هست شروع میکنم
Fifa 14
Battlefield 4
Infamous Second son
Wolfenstein new order
Rayman legends
Planet vs Zombie garden warfare
Fifa 16
Knack 2
Dark siders 2
Dead by daylight
A plague tale innocence
World war z
Call of Duty modern warfare
The crew 2
Nna 2k 20
Saint row 3 remaster
3on3 free style

God Of War
به عنوان یه فن فرنچایز اصلا انتظار همچین تغییرات زیادی با اون حجم از موفقیت نداشتم , از همون اولین تریلر برام سورپرایزکننده بود تا تجربه شخصی خودم
Horizon Zero Dawn
اولین تجربه استدیو GG در سبکی غیر از شوتر اونم اکشن RPG ! اصلا فکر نمیکردم به همچین موفقیتی برسن و چیزی که تحویل دادن برام تبدیل شد به یکی از بهترین بازی های نسل و سال خیلی خوب 2017 که برام موندگار شد
Resident Evil 2 Remake
اصلا فکر نمیکردم بتونن ریمیک RE2 رو به این خوبی در بیارن قبل از رونمایی انتظار یه بازی معمولی داشتم ولی بازی رو خیلی دوست داشتم و دقیقا همون چیزی بود که میخواستم
Persona 5
کلا همه چیش سورپرایز بود برام , خودمم مونده بودم که چطوری ساعت ها با این بازی زندگی کردم :D
NieR:Automata
شماره قبلی رو بازی نکرده بودم فقط متاش رو دیده بودم که داغون بود , نسخه فیزیکی بازی دستم رسید اینقدر باهاش حال کردم که هنوزم نگه داشتم و رفت تو آرشیوم ولی قصدم این بود که فقط برا وقت پر کردن تجربه کنم بدم بره ولی خیلی سورپرایزم کرد
Spider-Man
میدونستم بازی خوبی میشه ولی نه اینقدر خوب ! تجربه ای بسیار لذت بخش و فان بود و فراتر از انتظاراتم
ریمیک های Crash
کلا ریمیک شدن 4 تا کرش ساخته ND برام سورپرایز وحشتناک خفنی بود و چقدر براش ذوق کردم
Ghost Of Tsushima
اتفاقا در حال تجربه کردنش هستم و بعید میدونم کسی انتظار یه همچین بازی از یه استدیو امریکایی داشت

کلی بازی معمولی , خوب و فوق العاده داشتیم که میدونستم با چی طرفم مثلا RDR2 و TLOU P II و U4 و بلادبورن رو میدونستم چه شاهکاری میشن . البته پارت2 رو باز فکر نمیکردم در این حد یونیک بشه برام ولی خب ND عادی کرده برام :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or