سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم از نگاه کاربران بازی سنتر (فینال)

سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم ( فینال )

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
تعداد بازی‌هایی که به هنگام معرفی تا زمان عرضه‌شان به بازار با بازخورد مثبت طرفداران روبه‌رو می‌شود زیاد نیست و گاها با نظرات مثبت مواجه نمی‌شوند و موفقیت برخی نیز پیش از انتشار به دلایلی در شک و تردید قرار می‌گیرد.
نسخه جدید برخی از فرانچایزها دچار تغییر و تحولی عظیم نسبت به گذشته طولانی مدت خود می‌شود و طرفداران نمی‌توانند به خوبی با تغییرات جدید ارتباط برقرار کنند و نگران این هستند که گیم‌پلی بازی نتواند استانداردهای بسیار بالای نسخه‌های قبلی را رعایت کند گاهی نیز روند توسعه برخی با مشکل مواجه شده و یا با تاخیرهای پی‌درپی به حدی به طول می‌انجامد که مردم نسبت به آن‌ها بدبین می‌شوند.

اما برخی دیگر از بازی‌ها هستند که قصد به چالش کشیدن تمامی انتظارات را دارند!
اکثر گیمرها از داستان موفقیت چیزی که انتظاری از آن نمی‌رود خوششان می‌آید
بله درست حدس زدید:D
اینبار قصد داریم به بحث راجب عناوینی بپردازیم که علی‌رغم انتقادات و دیدگاه‌هایی منفی قبل از انتشار، موفق شدند بسیار موفقیت‌آمیز ظاهر شوند

1598175884231.png
1598175867584-768x299.jpg

با رسیدن به پایان عمر نسل هشتم ، کم و بیش بازی های فراتر از حد انتظار و با کیفیت از سوی استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی و ایندی بر روی پلتفرم های محبوبمان عرضه گردید که بتوانیم در این شرایط وخیم، سر خود را با آنها گرم کنیم!
ما در این تاپیک به دنبال انتخاب "سوپرایزکننده ترین" اثر از دید کاربران بازی سنتر هستیم!

پ.ن:مشابهه تاپیک "ناامیدکننده ترین عناوین نسل هشتم" اینجا هم قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه به همدیگه توهین نفرمایید:D
توجه:
لطفا بازی های مورد نظرتون رو با قرار دادن عدد در کنار نام‌ بازی معرفی کنید (درواقع جدا از توضیحاتتون راجب این انتخاب ها) تا در زمان جمع اوری آرا اشتباهی پیش نیاد و کمکی به تسریع روند شمارش کرده باشین?

- Until Dawn

این لعنتی اگه اشتباه نکنم سالها در حال ساخت بود و اصلا نسل هفتم به عنوان یه بازی PS Move معرفی شد و کلا انتظاری ازش نمیرفت...آخرین باری که نشونش دادن کلی تغییر کرده بود ولی بازم کسی فکرشو نمیکرد انقدر خوب از آب دربیاد. بعد از تجربه کردنش واسه من به بهترین بازی سبک خودش تبدیل شد و اون سیستم باترفلای افکتی که داشت بی‌نظیر بود. خیلی سخته عنوانی که اینهمه میشه مسیر متفاوتی رو توی داستان میشه پیش برد رو بتونی جمع‌بندی کنی و نهایتا یه تجربه منسجم رو به وجود بیاری (همون چیزی که دیوید کیج توی انجام دادنش افتضاحه!).
دلیلی که باعث شد تصمیم من برای خرید ps4 قطعی تر بشه until dawn بود . یادمه وقتی نمایش سال 2014 را دیدم اتمسفر و گرافیک فوق العادش و گیم پلیش برام مبهوت کننده بود

. راجب بازی مطمئن بودم و بعد که بازی کردم فهمیدم در موردش اشتباه نمیکردم برام به یکی از بهترین بازی های نسل تبدیل شد.

• Like
Reactions: FUTURE and voldmort
Death Stranding
بعد دیدن نقدهاش و بازخورد گیمرها که هر دو سلیقه ای بود یه عده میگفتن آشغاله یه عده میگفتن عالی و شاهکاره با حداقل انتظار شروعش کردم ولی در آخر این سفر به یاد موندنی با سم و بی بی تو امریکای پسا آخرالزمانی منحصر به فردترین تجربه ی این نسلم شد.

7. Dark Souls 2: به عنوان Black Sheep کل سری سولزبورن برای من واقعا چیز محشری بود
Really?:D
بعد از همچین نسخه ی یکی که رو دستش تو طول تاریخ نمیاد(فکت :p) جدی نسخه ی دوم سوپرایزت کرد؟!:|
حالا باز میگفتی 3 ، پیش خودم میتونستم بگم که بعد از تجربه ی نسخه ی دوم که چیزی فراتر از فاجعه بود (نسبت به یک) احتمالا پیش خودش فکر کرده که فرانچایز به سه گانه نمیرسه و کار میازاکی تمومه و بعد یهو با نسخه ی سوم که عین بمب ترکوند سوپرایز شده و ازش داره یاد میکنه:D
دست رو بد گزینه ایی گذاشتی ، یکم بیشتر توضیح بده ببینم چی شد ۲ سوپرایزت کرد >:)

بعد از همچین نسخه ی یکی که رو دستش تو طول تاریخ نمیاد(فکت :p) جدی نسخه ی دوم سوپرایزت کرد؟!:|
حالا باز میگفتی 3 ، پیش خودم میتونستم بگم که بعد از تجربه ی نسخه ی دوم که چیزی فراتر از فاجعه بود (نسبت به یک) احتمالا پیش خودش فکر کرده که فرانچایز به سه گانه نمیرسه و کار میازاکی تمومه و بعد یهو با نسخه ی سوم که عین بمب ترکوند سوپرایز شده و ازش داره یاد میکنه:D
دست رو بد گرینه ایی گذاشتی ، یکم بیشتر توضیح بده ببینم چی شد ۲ سوپرایزت کرد >:)

اتفاقا سر همین سورپرایز شدم :دی
همه میگفتن این در حد نسخه اول نیست و فلان و بیسار
بعد من هنوزم بازیش می کنم عشق می کنم باهاش :D حسی که از دارک سولز 2 گرفتم رو نتونستم از دو تا نسخه قبل و بعدش بگیرم

دست رو بد گزینه ایی گذاشتی ، یکم بیشتر توضیح بده ببینم چی شد ۲ سوپرایزت کرد >:)
انصافا دارک سولز ۲ جنس تنهاییش با بقیه سولزبورنا فرق داره. یه جورایی آرامش‌بخشه :D و خب یکی از خفن‌ترین کاراکترای سری هم توشه.

اتفاقا سر همین سورپرایز شدم :D
همه میگفتن این در حد نسخه اول نیست و فلان و بیسار
بعد من هنوزم بازیش می کنم عشق می کنم باهاش :D حسی که از دارک سولز 2 گرفتم رو نتونستم از دو تا نسخه قبل و بعدش بگیرم
اسم این لعنتیا میاد ادم هوس میکنه باز بگیره شروعشون کنه:(
حالا یک اشو با اکانت خریدم، اون دوتا رو دیسکی بود که رد کردم:((
@Fenris Wolf

چيزي كه من از پست اول متوجه شدم يعني بازي كه خيلي ازش انتظار نميرفت اما تركوند هست؟
اگه اينجوري باشه مثلا گاو و بلادبورن نيست قطعا

و اگه هست كه ما ليست رو مثله بقيه دوستان بديم مثلا فورتزا ٤ براي من واقعا غافل گير كننده بود اما شماره قبلش هم عالي بود
حالا اينو حساب كنيم يا نه؟ :D

اينجا قشنگ تاكيد شده كه بازيهاي با سابقه درخشان سورپرايز كننده نيستن ديگه

@voldmort
اقا تكليف چيه بازيهاي مثله گاد و فورتزا و تلو ٢ رو هم ميشه اضافه كرد؟

آخرین ویرایش:
از اون شوالیه کوچولوی تو امضات خجالت بکش
یه جا هم واسه اون وا کن :D
این کلا جنس سوپرایزش با بقیه فرق داره :D
وگرنه اون دو تا سر جای خودشون هستن

چيزي كه من از پست اول متوجه شدم يعني بازي كه خيلي ازش انتظار نميرفت اما تركوند هست؟

و اگه هست كه ما ليست رو مثله بقيه دوستان بديم مثلا فورتزا ٤ براي من واقعا غافل گير كننده بود اما شماره قبلش هم عالي بود
اره یعنی اینم مثل نا امیدکننده ترین بازی ها خیلی مرز مشخصی نداره
حالا اون بزرگوار ( goose game :D ) کلا بازیه سوپرایز کننده ای بود :D شاید یه مثال دیگه از این دست بازی goat simulator بشه گفت :D یا راکت لیگ ... در واقع بازی هایی که ایده سوپرایز کننده ای داشتن
ولی مثلا hollow knight انتظار زیادی ازش نبود و سوپرایز کننده عمل کرد
و یا TLOU2 با اینکه انتظار ازش زیاد بود باز هم برای من سوپرایز کننده بود

اينجا قشنگ تاكيد شده كه بازيهاي با سابقه درخشان سورپرايز كننده نيستن ديگه

@voldmort
اقا تكليف چيه بازيهاي مثله گاد و فورتزا و تلو ٢ رو هم ميشه اضافه كرد؟
ببینید بازی ایی که شمارو سوپرایز میکنه دست کم دو حالت داره:D
یا اینکه طی پروسه ی ساخت اخبار منفی و حواشی زیادی دور ورش بوده و بعد از عرضه کلا برگ هارو ریخته
و یا اینکه توی سکوت خبری بازی ساخته شده و از قبل نه هایپی وجود داشته و نه اینکه مورد انتظار واسه گیمرها بوده و بعد از انتشارش بازهم ترکونده و رفت تیتر خبرها و گیمرها حسابی کف و خون قاطی کردن واسش
در هر دو صورت و یا حتی حالات دیگه که الان حضور ذهن ندارم‌شما میتونی اون‌سوپرایزو به ما معرفی کنی:D(البته اگر شخصا تجربه کردی این حسو)

• Like
Reactions: Kiarash_united7
ببینید بازی ایی که شمارو سوپرایز میکنه دست کم دو حالت داره:D
یا اینکه طی پروسه ی ساخت اخبار منفی و حواشی زیادی دور ورش بوده و بعد از عرضه کلا برگ هارو ریخته
و یا اینکه توی سکوت خبری بازی ساخته شده و از قبل نه هایپی وجود داشته و نه اینکه مورد انتظار واسه گیمرها بوده و بعد از انتشارش بازهم ترکونده و رفت تیتر خبرها و گیمرها حسابی کف و خون قاطی کردن واسش
در هر دو صورت و یا حتی حالات دیگه که الان حضور ذهن ندارم‌شما میتونی اون‌سوپرایزو به ما معرفی کنی:D(البته اگر شخصا تجربه کردی این حسو)
اها خوب الان واسه من اينا سورپرايز بودن
يعني خيلي خيلي فراتر از انتظارم عمل كردن
  1. Sekiro Shadows die twice :x
  2. Forza Horizon 4 :x
  3. Assassin’s Creed Odyssey
  4. Horizon Zero Dawn
  5. Ghost of Tsushima
  6. Doom 2016
  7. Tomb raider defenitive Edition
  8. Hellblade Senua’s Sacrifice
البته واقعا اين نسل سورپرايز به اون معني خاصش خيلي كم داشت ولي دوتا گزينه اول رو بشدت دوست داشتم خيلي خلاقانه و خاص بود و شديد هم روشون كار شده بود از هر نظر
اوديسي با اينكه بيسش اورجينز بود اما بشدت فضاي يونان و سيستم كامبت و كرفتينگ و ارمورها منو هايپ كرد و موسيقي محشري داشت
بقيه گزينه ها هم اونقدر خفن نبودن اما از چيزي كه فكر ميكردم بهتر ظاهر شدن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or