سونی و یک رونمایی بزرگ در 12 دسامبر

بنظر شما احتمال کدام گزینه بیشتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    44

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

ps3s.jpg

Twisted Metal, Socom 4, Killzone 3, Motorstorm Apocalypse, The Last Guardian… یک لیست بی نظیر از بازیهای انحصاری سال اینده PS3 ،کافی نیست؟ خوشبختانه سونی هنوز هم عناوین رونمایی نشده زیادی دارد که که یکی از انها قرار است در ماه اینده معرفی شود.

سونی فقط اعلام کرد که انها اماده رونمایی از یک بازی انحصاری دیگر برای PS3 در 12 دسامبر یک روز پس از VGA در Spike TV است.در حقیقت بازی به اندازه ای بزرگ است که سونی میخواهد یک رویداد اختصاصی برای ان ساعت 2PM PST در شنبه (12 دسامبر ) برگزار کند.

مشخص نیست یک بازی از استدیو های داخلی سونی خواهد بود یا همکاری با یک استدیو مستقل؟! شما چی فکر میکنید؟ Sly4 ، Uncharted 3 یا یک بازی کاملا جدید؟ حدس بزنید.

Source

• Like
Reactions: Bayonetta
چرا اتفاقا حرامه. Resistance 3, Motorstorm, Uncharted 3 و بسياري از بازيهاي ديگه ميتونن تو اين نسل بيان ولي نوبت به گيرز كه ميرسه كلا نسخه ي بعديش نبايد ساخته بشه چه برسه به اينكه تو اين نسل هم بياد. چرا؟ چون گيرز 2 نسبت به 1 هيچي نداشت و فقط مراحلش عوض شده بود و اين حرفا... انگار حالا Uncharted 3 قراره نسبت به 2 چه تحول عظيمي تو خودش داشته باشه! خيلي از Sequel هاي ديگه هم بودن كه نسبت به شماره ي قبليشون چيز خاصي نداشتن ولي شاهكار از كار درومدن. دوستان جوري صحبت ميكنن كه انگار هر شماره از يه بازي بايد يه چيز انفجاري باشه و خداي تنوع باشه. الان مثلا همين God of War 3 چه چيز خاصي نسبت به 2ــش بيشتر داشت يا بسياري بازي هاي ديگه؟
من گفتم هر شماره از يه بازي بايد يه چيز انفجاري باشه و خداي تنوع باشه ؟
بحث از پتانسیل بازیها شد ، من گفتم که اگر قرار باشه Uncharted 3 ساخته بشه ، دست ِ ND کاملا باز هست و می تونه بالکل بازی رو دگرگون کنه ، کاملا رنگ بندی محیط رو عوض کنه و داستان بازی رو مثلا به مصر بکشونه و کل معماهای بازی و روش حلشون رو عوض کنه ، Script نویسی بازی رو شدیدا بالا ببره و ... که بازی همچنین تنوعی ببخشه که بتونه هر سال یک نسخه بده بیرون . ولی Epic Games رو GEOW همچنین دست بازی نداره ! ( الآن باز یک عده فکر می کنن که من دارم میگم GEOW بده ! )

الان مثلا Halo رو مثال زدی که من حرفت رو قبول کنم؟:دی هر چند همون Halo: Reach هم تایید شد، خیلی ها ریختند گفتند مایکروسافت پول پرسته و هر سال Halo میده و از این چرت و پرت ها. در مورد Gears 3 هم که تاپیکش هنوز موجوده. ولی وقتی Resistance 3 و Motorstorm 3 و (بالاخره) U3 تایید میشه، سونی میشه به فکر گیمرها و دوستدار حقوق بشر:دی

نکته بعدش اینه که مثلا الان Gears 3 نسل بعد میومد، گیم پلیش قرار بود چه فرقی بکنه؟! نه واقعا میخوام بدونم:دی مثلا الان GoW III که نسل بعد از II اومد، چه تغییر عمده ای نسبت به شماره های قبلیش داشت؟ Resistance 3 تبدیل شد به پلتفرمینگ؟:دی یا Uncharted 3 فردا تایید بشه، تو سبک ریسینگه؟! ولی به Gears of War که میرسه، بازی "پتانسیل" نداره:دی واقعا اینو الان یکی تو پروفایل من توضیح بده Gears 3 اگه نسل بعد میومد مثلا میخواست چه شکلی بشه؟:دی

نخیر ، خواستم همون Uncharted رو بگم ولی با خودم فکر کردم که الآن یکی میاد بگه فقط همین بازی ؟!!! اون یک عده که این حرف رو زدند ، نمیدونستند که Halo 3 : ODST بازی نبوده و DLC بوده ، شما ببخششون .
خوب عزیز من شما هم که داری حرف من رو تکرار میکنی ( تازه آخر پستت هم میگی سونی فن ها منطقی نیستند ! ) . خودت داری میگی که اگر نسل بعد میومد هم فرقی نمیکرد ! پس خودت قبول داری که این عنوان پتانسیلی برای ایجاد تنوع در ساحتار بازی نداره ! پس در نتیجه IP ـی نیست که بشه هر سال یدونه داد . باید به سازنده زمان داد تا المان هایی که میشه تغییرشون داد و یا رشدشون داد رو بهبود بدن . در مورد Resistance 3 و Motorstorm هم خودم حرفتو قبول دارم . قرار نبود فرقی بکنه و نکرده .
بحث اصلی من اینه که یک IP ـی مثل Uncharted همچنین پتانسیلی رو داره که هر سال عرضه بشه ، چون سبکش ( همون قضیه مشخصات IP که قبلا گفتم ) این اجازه رو بهش میده ! داستانش کشش ادامه دادن رو داره ! با تغییر معماها و محیط ها و اضافه شدن GF های جدید ( :دی ) هم بازی تنوع پیدا میکنه !

Last edited by a moderator:
Agent تو E3 آنونس شد دیگه رونمایی نداره
چی نشون دادن ازش ؟!
میشه بگی ؟
یه لوگو ؟!؟!؟!
حالا یک لوگو یا یک تریلر خالص از گیم پلی، بازی که Announce شده دیگه رونمایی نداره.
میذاریم رو حساب اشتباهات ناگزیر ترجمه از زبان انگلیسی به فارسی ...

آخرین ویرایش:
ظاهراً بازی برای رسانه ها به نمایش گذاشته شده تا وقتی بازی معرفی شد مقاله هاشون رو اماده کنن. یه نفر تو neogaf گفته بازی رو دیده و یک ip جدیده.
البته ممکنه 2 تا بازی مختلف باشن و چیزی که ایشون دیده ربطی به سوپرایز اصلی نداشته باشه.
بازی بعدی دیلان جاب و تیمش LightBox Interactive

Cancelled forever ! :دی

هنوز نشده عزیز اینو هزار بار گفتم بازم بگم. . .
البته امکان داره یکی از این دوتا هم باشه (Eight Days or getaway 3 )
کاشکی خبرو 2-3 روز مونده به این تاریخ میدادن هنوز خیلی مونده تا اون وقت یادم رفته بچه هایی که یادشون نمیره حتما ما رو در جریان بذارن:d

هنوز نشده عزیز اینو هزار بار گفتم بازم بگم. . .
البته امکان داره یکی از این دوتا هم باشه (Eight Days or getaway 3 )
کاشکی خبرو 2-3 روز مونده به این تاریخ میدادن هنوز خیلی مونده تا اون وقت یادم رفته بچه هایی که یادشون نمیره حتما ما رو در جریان بذارن:d
برار جون ! کی بدش میاد این دو تا رو بزنه به بدن ؟! :دی
حال و حوصله سرچ و اینا رو ندارم ، اما سونی خودش بیانیه داد ساخت دو بازی 8 روز و گت اوی ( فارسی هم نوشتما ! :دی ) "برای همیشه" کنسل شد ...
کنسل نشدن فقط ساختشون برای مدتی متوقف شده.
حالا خَر بیار باقالی بار کن !
آقا بهار 2011 جفتشون در یک پک لانچ میشن !

آخرین ویرایش:
برار جون ! کی بدش میاد این دو تا رو بزنه به بدن ؟! :biggrin1:
حال و حوصله سرچ و اینا رو ندارم ، اما سونی خودش بیانیه داد ساخت دو بازی 8 روز و گت اوی ( فارسی هم نوشتما ! :biggrin1: ) "برای همیشه" کنسل شد ...
کنسل نشدن فقط ساختشون برای مدتی متوقف شده.

حالا خَر بیار باقالی بار کن !
آقا بهار 2011 جفتشون در یک پک لانچ میشن !
http://www.vg247.com/2009/10/05/scee-eight-days-and-the-getaway-3-only-put-aside/

این agent رو به طور کامل معرفی کنن یه چند تا ویدیو خوفناک هم نشون بدن دیگه بیشتر از این ps3 دارا چی میخوان:d
uc3 که همه میدونن 100 درصد میاد اما اینو به طور کامل معرفی کنن تا یه ip عالی دیگه روی این کنسول ببینیم.

امکان داره بازی جدید دیوید کیج باشه؟؟؟؟چون دیگه تقریبا حدود یه سالی از عرضه hr هم میگذره و وقتشه که باز کیج خودی نشون بده....... .:d

امکان داره بازی جدید دیوید کیج باشه؟؟؟؟چون دیگه تقریبا حدود یه سالی از عرضه hr هم میگذره و وقتشه که باز کیج خودی نشون بده....... .:d
هان؟ :d به کل فراموش کرده بودیم :d قبلا هم گفته بود زودتر از اون چیزی که فکرش رو میکنید معرفی میکنیم! (البته اگر تو E3 معرفی میشد حرفش درست بود! الان موقعشه دیگه :d )
ولی خوب من هنوز فکر میکنم U3 باشه :d

من میگم احتمالش هستش که U3 باشه اما اگه از بازی های دیگه سونی باشه خیلی عالی تر میشه .

اما بازی دیوید کیج هیچ وقت انقدر بزرگ نبوده (بزرگ بوده اما نه انقدر ) بخواد براش یه کنفرانس برگزار کنه سونی بازی ها کیج بهترین زمان براش همون E3 سال دیگه هستش و گرنه 2011 همه ما برشکست میشیم فقط از دست سونی .
خوب شاید تو اون مراسم قرار باشه بگند که QD هم به خانواده ی سونی پیوست و 2 ساعت در مورد رابطه ی سونی و QD صحبت کنند :d

هان؟ :d به کل فراموش کرده بودیم :d قبلا هم گفته بود زودتر از اون چیزی که فکرش رو میکنید معرفی میکنیم! (البته اگر تو E3 معرفی میشد حرفش درست بود! الان موقعشه دیگه :d )
ولی خوب من هنوز فکر میکنم U3 باشه :d

من میگم احتمالش هستش که U3 باشه اما اگه از بازی های دیگه سونی باشه خیلی عالی تر میشه .

اما بازی دیوید کیج هیچ وقت انقدر بزرگ نبوده (بزرگ بوده اما نه انقدر ) بخواد براش یه کنفرانس برگزار کنه سونی بازی ها کیج بهترین زمان براش همون E3 سال دیگه هستش و گرنه 2011 همه ما برشکست میشیم فقط از دست سونی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or