سونی و یک رونمایی بزرگ در 12 دسامبر

بنظر شما احتمال کدام گزینه بیشتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    44

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

ps3s.jpg

Twisted Metal, Socom 4, Killzone 3, Motorstorm Apocalypse, The Last Guardian… یک لیست بی نظیر از بازیهای انحصاری سال اینده PS3 ،کافی نیست؟ خوشبختانه سونی هنوز هم عناوین رونمایی نشده زیادی دارد که که یکی از انها قرار است در ماه اینده معرفی شود.

سونی فقط اعلام کرد که انها اماده رونمایی از یک بازی انحصاری دیگر برای PS3 در 12 دسامبر یک روز پس از VGA در Spike TV است.در حقیقت بازی به اندازه ای بزرگ است که سونی میخواهد یک رویداد اختصاصی برای ان ساعت 2PM PST در شنبه (12 دسامبر ) برگزار کند.

مشخص نیست یک بازی از استدیو های داخلی سونی خواهد بود یا همکاری با یک استدیو مستقل؟! شما چی فکر میکنید؟ Sly4 ، Uncharted 3 یا یک بازی کاملا جدید؟ حدس بزنید.

Source

• Like
Reactions: Bayonetta
U3 چقدر خواهان داره:d انگار ساختن شماره سوم فقط براي Gears حرام بود:d

البته نگران نباشيد، تا اون موقع سوني خودش لو ميده چي هست...:d
ادامه بازی که بالغ بر 150 تا جایزه گرفت و میانگین امتیازاتش 96 شد و پتانسیل آفرینش محیط ها و داستان های مختلف رو داره، چرا خواهان نداشته باشه ؟

Naughty Dog اگر سالی یه دونه Uncharted هم بده بیرون مطمئن باش هیچ افتی تو کارش دیده نخواهد شد به خاطر اون پتانسیلی که خلق کرده و حالا می تونه ازش استفاده کنه.
منم كه گفتم:d اينجا همه پتانسيل دارند ولي اونطرف انرزي جنبشي اند:d
من کاری با اون ور ندارم و این که کی رفته مثلا اعتراض کرده که چرا Gears of War 3 معرفی شد ، گفتی چقدر خواهان داره، منم گفتم دلیلش اینه. البته تو ام می تونی برای من از پتانسیل های GeOW بگی و تفاوت نسخه یک و دو و اینکه تو نسخه سوم میخوان چیکار کنن.
من كه قبلا هم گفتم زياد از Gears خوشم نمياد و Uncharted رو خيلي بيشتر دوست دارم. ولي كلا واسم جالبه كه Gears‌ 3 نبايد تو اين نسل ميومد، ولي...:d ولش كن ادامه نديم بهتره:d

آخرین ویرایش:
ادامه بازی که بالغ بر 150 تا جایزه گرفت و میانگین امتیازاتش 96 شد و پتانسیل آفرینش محیط ها و داستان های مختلف رو داره، چرا خواهان نداشته باشه ؟

Naughty Dog اگر سالی یه دونه Uncharted هم بده بیرون مطمئن باش هیچ افتی تو کارش دیده نخواهد شد به خاطر اون پتانسیلی که خلق کرده و حالا می تونه ازش استفاده کنه.

منم كه گفتم:d اينجا همه پتانسيل دارند ولي اونطرف انرزي جنبشي اند:d
من کاری با اون ور ندارم و این که کی رفته مثلا اعتراض کرده که چرا Gears of War 3 معرفی شد ، گفتی چقدر خواهان داره، منم گفتم دلیلش اینه. البته تو ام می تونی برای من از پتانسیل های GeOW بگی و تفاوت نسخه یک و دو و اینکه تو نسخه سوم میخوان چیکار کنن.

آخرین ویرایش:
کلا حس همتون اشتباه هست:biggrin1: به نظر من که امکان نداره ME3 به صورت انحصاری عرضه بشه اونم بعد از اون همه حرف هایی که در مورد استفاده Save بازی تو شماره 3 و ... هم زدن که مثل شماره 2 هست اما با تاثیر بیشتر. عنوان مشابه LBP هم نمیتونه باشه. به نظر من یا U3 هست و یا بازی جدیدی از سوی سازندگان GOW.
برهان جداً ،جدی گرفتی؟:دی من که اخرش ابه تحت لیسانس EA اشاره کردم:دی

تا حدودی درست ولی چرا همه ی گیر ها به اون بازی بود؟(بی خیال بهتره بحث رو کشش ندیم)

ولی سالی یه نسخه بده بیرون،پسفردا به روزگار PES و NFS دچار میشه ها ،از ما گفتن بود:p!...

100% تایید میشه آرش . ولی دیگه اون سالی یک نسخه یکم چیز بود :دی
دوستان مطمئن باشند تا نسخه ي بعدي Tomb Raider عرضه نشه خبري از Uncharted 3 نخواهد بود...:d
بعد از بحث GeOW که به جایی نرسید نوبت Tomb Raider هستش دیگه . اینم نشد هیچ اشکالی داره بچه-های گل BC میگن Uncharted تقلیدی از FIFA11 و سریال LOST هستش !!! بالاخره بچه-ها باید یجوری تخلیه بشن دیگه !!

فکر کنم همون Sly 4 ه که توی Sly Collection هم بهش اشاره شده . 2 تا بازی هست که نباید زودتر از 2012 بیاد ، یکیش U3 یکی هم GOW جدید ....

من که از ته دل آرزو می کنم که IP GOW رو به کل بی خیال بشند. به نظرم اگه برند سراغ بازی جدید خیلی بهتر هست تا سری GOW رو خراب کنند. در مورد U2 هم مثل اینکه باز فشار اومده به بعضی ها که این جوری داغ کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or