سونی و یک رونمایی بزرگ در 12 دسامبر

بنظر شما احتمال کدام گزینه بیشتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    44

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

ps3s.jpg

Twisted Metal, Socom 4, Killzone 3, Motorstorm Apocalypse, The Last Guardian… یک لیست بی نظیر از بازیهای انحصاری سال اینده PS3 ،کافی نیست؟ خوشبختانه سونی هنوز هم عناوین رونمایی نشده زیادی دارد که که یکی از انها قرار است در ماه اینده معرفی شود.

سونی فقط اعلام کرد که انها اماده رونمایی از یک بازی انحصاری دیگر برای PS3 در 12 دسامبر یک روز پس از VGA در Spike TV است.در حقیقت بازی به اندازه ای بزرگ است که سونی میخواهد یک رویداد اختصاصی برای ان ساعت 2PM PST در شنبه (12 دسامبر ) برگزار کند.

مشخص نیست یک بازی از استدیو های داخلی سونی خواهد بود یا همکاری با یک استدیو مستقل؟! شما چی فکر میکنید؟ Sly4 ، Uncharted 3 یا یک بازی کاملا جدید؟ حدس بزنید.

Source

• Like
Reactions: Bayonetta
من میگم احتمالش هستش که U3 باشه اما اگه از بازی های دیگه سونی باشه خیلی عالی تر میشه .

اما بازی دیوید کیج هیچ وقت انقدر بزرگ نبوده (بزرگ بوده اما نه انقدر ) بخواد براش یه کنفرانس برگزار کنه سونی بازی ها کیج بهترین زمان براش همون E3 سال دیگه هستش و گرنه 2011 همه ما برشکست میشیم فقط از دست سونی .
دیگه سونی از دیوید کیج مگه فنبوی گنده تر هم داره ؟
یه وَزنس واسه سونی ، به تنهایی ! :دی
این میزان بزرگیشو (بزرگی دیوید کیج رو میگما) میشه با دست نشون بدی الان ؟! :)
که من بدونم "بزرگ هست اما نه اونقدر" یعنی چی دقیقا" ؟!

دیگه سونی از دیوید کیج مگه فنبوی گنده تر هم داره ؟
یه وَزنس واسه سونی ، به تنهایی ! :دی
این میزان بزرگیشو (بزرگی دیوید کیج رو میگما) میشه با دست نشون بدی الان ؟! :)
که من بدونم "بزرگ هست اما نه اونقدر" یعنی چی دقیقا" ؟!

داشتن داره زیادن .:d

اون که بله هیچ کس شکی براش نداره که وزنه ای هستش برای سونی .

10 تا بزرگیش هستش . LOL .=))

منظور عنوان های که میسازه هستش بازی های کیج همشون خاص بودن تا این جای کار یعنی مثل عنوان شوتر نیست که یه دنیا یه هو دنبالش راه بیفتن برای بازی های کیج به نظر من باید بیشتر از کاری که سونی برای HR کرد انجام بده برای این که بازی با وجود بزرگی و خدا بود احتیاج به محیطی داره برای معرفی که همه دنیا بهش نگاه میکنن .

به نظر من E3 بهترین مکان برای بازی های کیج هستش که به موفقیت برسه منظور از موفقیت این هستش با وجود این که بازی خدای میسازه مثل HR براشون موفقیت هم داشته باشه .

خوب شاید تو اون مراسم قرار باشه بگند که QD هم به خانواده ی سونی پیوست و 2 ساعت در مورد رابطه ی سونی و QD صحبت کنند :d

این که خبر پایان دنیا هستش که دنیا منفجر میشه .:d

آخرین ویرایش:
10 تا بزرگیش هستش . LOL .=))
اینجوری که قبول نیست ، با این نشون بده ! :دی
52_tape_measurel.jpg

به نظر من E3 بهترین مکان برای بازی های کیج هستش که به موفقیت برسه منظور از موفقیت این هستش با وجود این که بازی خدای میسازه مثل HR براشون موفقیت هم داشته باشه .
بعد کی گفته بازی بعدی دیوید کیج انحصاری PS3ـه جناب ؟!

بعد کی گفته بازی بعدی دیوید کیج انحصاری PS3ـه جناب ؟!

گیر دادی ها :d بابا خوب مشخصه بعد از این که HR هم برای سونی و هم برای QD یه موفقیت بوده سونی همین جوری ولش میکنه بره به نظر شما واقعا با عقل جور در میاد بعدشم که پشتیبانی که سونی از QD کرد رو کی براش انجام داده بود که الان بزار بره بازی رو مولتی کنه مولتی کردنش به ناشر بر میگرده که هیچ کدوم حاظر نشده بودن بازی HR رو نشر کنن که رفت زیر دست سونی اون وقت که HR انحصاری معرفی شد صحبت های کیج رو دنبال میکردی همون موقع چند دفعه گفت .:-/

حالا فوقش هم نباشه مولتی باشه از ارزش های بازی کیج کم میشه ؟ که به نظر من عنوان بعدیش هم انحصاری هستش .

آخرین ویرایش:
گیر دادی ها :d بابا خوب مشخصه بعد از این که HR هم برای سونی و هم برای QD یه موفقیت بوده سونی همین جوری ولش میکنه بره به نظر شما واقعا با عقل جور در میاد بعدشم که پشتیبانی که سونی از QD کرد رو کی براش انجام داده بود که الان بزار بره بازی رو مولتی کنه مولتی کردنش به ناشر بر میگرده که هیچ کدوم حاظر نشده بودن بازی HR رو نشر کنن که رفت زیر دست سونی اون وقت که HR انحصاری معرفی شد صحبت های کیج رو دنبال میکردی همون موقع چند دفعه گفت .:-/

حالا فوقش هم نباشه مولتی باشه از عرضش های بازی کیج کم میشه ؟ که به نظر من عنوان بعدیش هم انحصاری هستش .
از ارزشه این استاد شما که چیزی کم نمیکنه ، اما بحث اینه که این بازی جدیده که قراره سونی معرفی کنه ، میتونه بازی بعدی داوود گیج باشه یا نه ...
به نظر من نمیتونه ، چون :
1.دیوید کیج و بازیهاش به اون گندگی ای که سونی گفته میخواد معرفی کنه نیست !
2.چندی پیش خود این یارو گفته شاید بازی بعدیش مولتی باشه ...
==============
پ.ن : من نظر شخصیمو گفتم ، امیدوارم بحث " دیوید کیج خوب است یا بد است . " راه نیفته ...
پ.ن 2 : امیدوارم ترورم نکنین !

امیدوارم از Shenmue 3 باشه !!! :x
جــــــــــان ؟! :دی
شک نکنید این عنوان جدید از سوی SCE London Studio خواهد بود.
اوففففففف! :دی
یعنی وقتی یه ناظم میاد با چنین اطمینانی صحبت میکنه باید به حرفش ایمان آورد :دی
مرسی مرتضی خان ! :دی

آخرین ویرایش:
کیج مگفته بود بازی بعدی 100% مولتیه که :d فکر کنم گفته بود روش فکر میکنیم :d
ولی خودت صفحه ی قبل گفتی از دیوید کیج گنده تر فن نداره سونی :d خوب اگر فن هست عمرا مولتی نمیزنه :d

چه حالی میده کلمون بریم سر کار و JAK & DEXTER collection باشه دور همی بخندیم :d (گرچه نیست چون هیچ کی برای یک عدد کالکشن کنفرانس برگزار نمیکنه :d )
آقا اصلا IP کراش پس گرفته شده و یک عدد کراش جدید از ND می بینیم :d (این آرزو بود و 1% هم احتمالش نیست :d )

منم فکر کنم يا UC3 باشه يا بازی جديد سانتامونيک يا بازی ديويد کيج يا agent يا ساايفون هيتلر و يا ME3 :دی و شايدم SLY4....
تو که اسم همه بازیهارو آوردی به جز یکی:
Zone of the Enders

یه مدتی شنیدم کوجیما حرف از این بازی میزد، شاید بخواد بسازدش.

شایدم MGS 5 باشه فقط معرفیش کنن با یه تریلر واقعا ارزش یه کنفرانس 2 ساعته رو هم داره به نظر من .:d

اما خدا کنه فقط Syphon -f باشه خدا میشه من که میرم فضا دیگه نیازی به ... نیست . چند بازی هستش خیلی دوست دارم بیاد که هیچ وقت هیچ کدوم نمیاد .:d

syphon
Dino c
HM
E&D
RE2 ریمارک شده .

آخرین ویرایش:
به نظر من Uncharted 3 نیست چون ساختش ضایعست یعنی معلومه که میسازن و چون گفته سرپرایز جور در نمیاد.
بیشتر بهش میخوره Syphon ****** باشه چون سونی چند وقتیه رفته به سمت بازیهای Classic مثل Twisted Metal و بازسازی POP و حالا هم به نظر من Syphon ****** هستش.

یه سوالی برای من پیش اومد !
این کاره جدیده کوجیما نمیتونه باشه ؟ MASK بود چی بود :دی ... همینطور یهویی به ذهنم رسید :دی .
اون که همین LORDS OF SHADOW بود :d
چرت میگی چرا :دی ؟ خودم یادمه که ملت میگفتن ZOE3 بعد یه کاره جدید بودش :دی .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or