سونی هرگز تقاضای Heavy Rain 2 نکرد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
heavy-rain.png

بسیاری از ناشران عادت بدی در تولید دوباره و دوباره همان بازی قبلی پیدا کرده اند (برخی واقعا این گونه هستند). بنابراین در نسل حکم فرمای کنونی، ناشران باید هر کاری برای باقی مانده در این عرصه انجام دهند.

بر طبق گفته های دیوید کیج، سازنده عنوان موفقی چون Heavy Rain، کمپانی سونی هیچگونه محدودیت و اجباری در رابطه با هر کاری اعمال نمی کند.

در مصاحبه ای با Gamasutra، در جواب به سوال "سونی تا چه حد آزادی عمل در رابطه با دیدگاه او می دهد؟"، کیج پاسخ داد:
آزادی کامل. آزادی کامل و هیچگونه محدودیت در هیچ چیزی. بسیاری از ناشران پس از موفقیت Heavy Rain می گفتند که: "خیلی خب، تو باید Heavy Rain 2 رو بسازی. هر کار که می خواهی، می توانی انجام دهی اما این بازی باید HR 2 باشد."
و ما هیچ وقت چنین گفتگویی با سونی نداشتیم. آن ها فقط از من پرسیدند که گام بعدی چیست؟ که من گفتم این ایده را دارم، نظر شما چیست؟ و آن ها گفتند که عالی هست.

البته که چنین موقعیتی،خصوصا موقعیت های عالی، به راحتی در این صنعت به دست نخواهد آمد. و ممکن است که سونی گاهی اوقات اینجا و آنجا اشاراتی داشته باشد اما در نهایت همه چیز به کیج و تیمش برمی گردد.
من فکر می کنم ارزش حقیقی این تجارب به این است که آن ها واقعی و خالص هستند. این حقیقتا یک داستان است که من قصد بازگویی آن را داشتم و سونی این فرصت را در اختیار من گذاشت که واقعا منحصر به فرد است.
واقعا در این صنعت شگفت انگیز است که امکان کار کردن تحت چنین شرایطی وجود داد.

و Beyond: Two Souls امیدوارانه چنین تجربه ای هنگام عرضه بر روی PS3 به ارمغان خواهد آورد.

منبع

شرکت هایی مثل اکتیویژن بیان یاد بگیرند
استدیوی رادیکال بدون هیچ حمایتی بازی می سازه ، اکتیویژن میاد برای پول بازی رو تیکه تیکه می کنه به 100 تا DLC بعد که مردم نمی خرند میاد استدیو را تعطیل می کنه
چون بازیش به اندازه ی Call of Dumbness نمی فروشه

سونی باید از استدیو های شاخش مثل QDوNDو...کاملا ساپورت کنه که واقعا هم داره این کار رو می کنه.
سونی برای همیشه در قلب همه ی گیمر ها هست

سونی باید از استدیو های شاخش مثل QDوNDو...کاملا ساپورت کنه که واقعا هم داره این کار رو می کنه.
سونی برای همیشه در قلب همه ی گیمر ها هست

تا اینجا همه داشتن بحث کردن ! منتها من الآن کلا ربط این پست رو به کل تاپیک و بقیه پست ها و خود خبر و حرف های کیج نمیفهمم !
@ امیرعلی;
جدی ? سونی خرید Quantic Dream رو
biggrin1.gif
?

مگه پست ها رو نمیخونی ؟! :d:d

آخرین ویرایش:
تا اینجا همه داشتن بحث کردن ! منتها من الآن کلا ربط این پست رو به کل تاپیک و بقیه پست ها و خود خبر و حرف های کیج نمیفهمم !
و اینکه QD کی استودیو سونی شد ما خبر نداریم ?!

@ امیرعلی;
جدی ? سونی خرید Quantic Dream رو :دی ?

آخرین ویرایش:
هر بازی موفقی ادامه دار خواهد بود حالا اگر ادامه یک بازی متوقف بشه یا اون بازی خوب نبوده یا سازندش توانش رو نداشته..
در کل اگر بازی که به قول سازندش یک تحول ایجاد کرده ما باید شاهد اثرات این تحول در صنعت بازی باشیم ولی وقتی نگاه میکنیم میبینیم هیچ کس دنبال این به ظاهر تحول نرفته و هیچ بازی بر مبنای HR و سبک و سیاقش ساخته نشده پس نتیجه میگیریم این بازی یک تحول بیهوده بوده..

مثلا Gears of War وقتی آمد یک تحول ایجاد کرد چرا..؟ چون بعد از خودش همه شروع کردن به برداشتن ایده های این بازی و از سبک معماری تا کوچکترین جزئیات گرز رو در بازی های خودشون قرار دادن و همچنان هم ادامه میدن و دیگه به یک استاندارد تبدیل شده..

همیشه بهش ایمان داشتم چون برام معنای واقعی تنوع های مختلف سرگرمی رو به ارمغان میاره

آدم یاد تبلیغ های صدا سیما می افته..
مثلا آخرش بیمه سینا یا طره سپرده گذاری بانک صادرات

هوی رین مگه gow یا u هست که ادامه دار باشه.ادامه زندگی ایتن رو ببینیم؟مثله اینه شما بگی ممنتو خیلی فیلم خوبی بود چرا شماره دو نداشت.داستان در یک نسخه تموم شد.
لطفن ذهنتون رو از گیرز بیرون بیارید و یه مقدار فکر کنید. ملتمسانه خواهش میکنم.

مثلا Gears of War وقتی آمد یک تحول ایجاد کرد چرا..؟ چون بعد از خودش همه شروع کردن به برداشتن ایده های این بازی و از سبک معماری تا کوچکترین جزئیات گرز رو در بازی های خودشون قرار دادن و همچنان هم ادامه میدن و دیگه به یک استاندارد تبدیل شده..
كيل سوئيچ بود كه تحول ايجاد كرد:دی
آدم یاد تبلیغ های صدا سیما می افته..
مثلا آخرش بیمه سینا یا طره سپرده گذاری بانک صادرات
منم همين حس رو در مورد "تحول" دارم:دی

هر بازی موفقی ادامه دار خواهد بود
کی گفته؟ توی همین نسل خیلی بازی های موفق داشتیم (چه از نظر فروش و چه از نظر امتیاز) که ادامه دار نشدن. شاید یه سازنده بخواد بازی بعدیش متفاوت و خلاقانه باشه نه این که هر سال همون بازی قبلی رو با یه اپسیلون تفاوت عرضه کنه.
البته اصلا منظورم طرفداری از HR و B:TS نیست ها! :دی اشتباه برداشت نکنید من به شدت با خود دیوید کیج و بازی هاش مخالفم ولی به خاطر این جمله: "هر بازی موفقی ادامه دار خواهد بود." جواب دادم.

اخه چیو ادامه بدن دیگه ؟؟
مثلا توی سری دوّم زنش رو بدزدن؟ باز این بره دنبالش ؟؟
اقا من نمیدونم با چه پایانی تموم کردم که زدن کشتنم پلیسا =))

ربط COD با Halo رو با HR و BTS رو به من بگو، من همین الان نعره زنان ایمان میارم به کیج . . . :|.فشار وارده زیاده چرا میپیچونی رضا جان؟ :دی؟
اول بگم که من به عناوین کیج توی این نسل حداقل علاقه ای به اون صورت ندارم توی بحث هاش هم شرکت نمیکنم پس فشار و... روبزار برای عشاقش :دی.و اما ربط کالاو با هیلو برمیگرده به سبکشون . اگربیاند تو سولز چون هم سبک هست با ساخته ی قبلی کیج پس باید تحت نام همون عنوان عرضه بشه خب بازی های هم سبک زیادی هستن که تنها تفاوتشون برمیگرده به یک سری موارد جزیی .

شاید زیان بزرگی ، برای سونی داشته ! .
به هر حال ، جا برای عناوینی مثل " هوی رین " ، تو دنیا نیست .

من نميخاوم بحثي انجام بدم ها:d يعني كلا تو بازي با كسي بحث نميكنم ولي مگه غير اينه كه وقتي منتشر شد همه دنبالش بودن (خارج رو ول كن تو ايران تا اومد ناياب شد و گرون بود) تا حالا سر انحصاري هاي سوني بحث زياد بوده ولي اين./:) من خودم عاشق بازي هاي interactive movie مثل fox hunt و night trap و mad dog و اينا هستم كه اينو ميگما:d

معمولا وارد بحث های اینچنینی نمیشم چون نه از درگیری خوشم میاد و نه از بحث الکی ولی انصافا نظر بعضی از دوستان رو که میخونم اصلا مخم دچار قفل تاکتیکی میشه!
مثلا چرا هیوی رین ادامه نداره و یا چون بازی ازش تقلید نکرده ناموفقه!!!
یکی از دوستان مثال خوبی زد راجع به ممنتو ...
داستان هیوی رین تموم شد .. پروندش بسته شد و ادامه اون مثل مته به خشخاش گذاشتنه!
این که بازی از اون تقلید نمی کنه دلیل بر بد بودن این بازی نیست ... بازیسازان دیگر قدرت ساخت همچین عناوینی رو ندارن و یا به اون حد نرسیدن که عناوینی مثل این رو بسازند!
چون کلا هیوی رین یک بازی فیلمیه مثال سینمایی میارم.
دیوید لینچ یک کارگردان خاصه که فیلمهای دارای سبک، و منحصر به فردی هم داره .. این که کسی الان نمیاد مثل لینچ فیلم بسازه دلیل بر بد بودن فیلم های این کارگردان نیست بلکه هیچ کارگردانی الان قدرتش رو نداره که بیاد مثل اون فیلماش رو بسازه ... و یا دیوید فینچر که اونم کاملا دارای سبکه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or