بسیاری از ناشران عادت بدی در تولید دوباره و دوباره همان بازی قبلی پیدا کرده اند (برخی واقعا این گونه هستند). بنابراین در نسل حکم فرمای کنونی، ناشران باید هر کاری برای باقی مانده در این عرصه انجام دهند.
بر طبق گفته های دیوید کیج، سازنده عنوان موفقی چون Heavy Rain، کمپانی سونی هیچگونه محدودیت و اجباری در رابطه با هر کاری اعمال نمی کند.
در مصاحبه ای با Gamasutra، در جواب به سوال "سونی تا چه حد آزادی عمل در رابطه با دیدگاه او می دهد؟"، کیج پاسخ داد:
آزادی کامل. آزادی کامل و هیچگونه محدودیت در هیچ چیزی. بسیاری از ناشران پس از موفقیت Heavy Rain می گفتند که: "خیلی خب، تو باید Heavy Rain 2 رو بسازی. هر کار که می خواهی، می توانی انجام دهی اما این بازی باید HR 2 باشد."
و ما هیچ وقت چنین گفتگویی با سونی نداشتیم. آن ها فقط از من پرسیدند که گام بعدی چیست؟ که من گفتم این ایده را دارم، نظر شما چیست؟ و آن ها گفتند که عالی هست.
البته که چنین موقعیتی،خصوصا موقعیت های عالی، به راحتی در این صنعت به دست نخواهد آمد. و ممکن است که سونی گاهی اوقات اینجا و آنجا اشاراتی داشته باشد اما در نهایت همه چیز به کیج و تیمش برمی گردد.
من فکر می کنم ارزش حقیقی این تجارب به این است که آن ها واقعی و خالص هستند. این حقیقتا یک داستان است که من قصد بازگویی آن را داشتم و سونی این فرصت را در اختیار من گذاشت که واقعا منحصر به فرد است.
واقعا در این صنعت شگفت انگیز است که امکان کار کردن تحت چنین شرایطی وجود داد.
و Beyond: Two Souls امیدوارانه چنین تجربه ای هنگام عرضه بر روی PS3 به ارمغان خواهد آورد.
منبع