سونی هرگز تقاضای Heavy Rain 2 نکرد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
heavy-rain.png

بسیاری از ناشران عادت بدی در تولید دوباره و دوباره همان بازی قبلی پیدا کرده اند (برخی واقعا این گونه هستند). بنابراین در نسل حکم فرمای کنونی، ناشران باید هر کاری برای باقی مانده در این عرصه انجام دهند.

بر طبق گفته های دیوید کیج، سازنده عنوان موفقی چون Heavy Rain، کمپانی سونی هیچگونه محدودیت و اجباری در رابطه با هر کاری اعمال نمی کند.

در مصاحبه ای با Gamasutra، در جواب به سوال "سونی تا چه حد آزادی عمل در رابطه با دیدگاه او می دهد؟"، کیج پاسخ داد:
آزادی کامل. آزادی کامل و هیچگونه محدودیت در هیچ چیزی. بسیاری از ناشران پس از موفقیت Heavy Rain می گفتند که: "خیلی خب، تو باید Heavy Rain 2 رو بسازی. هر کار که می خواهی، می توانی انجام دهی اما این بازی باید HR 2 باشد."
و ما هیچ وقت چنین گفتگویی با سونی نداشتیم. آن ها فقط از من پرسیدند که گام بعدی چیست؟ که من گفتم این ایده را دارم، نظر شما چیست؟ و آن ها گفتند که عالی هست.

البته که چنین موقعیتی،خصوصا موقعیت های عالی، به راحتی در این صنعت به دست نخواهد آمد. و ممکن است که سونی گاهی اوقات اینجا و آنجا اشاراتی داشته باشد اما در نهایت همه چیز به کیج و تیمش برمی گردد.
من فکر می کنم ارزش حقیقی این تجارب به این است که آن ها واقعی و خالص هستند. این حقیقتا یک داستان است که من قصد بازگویی آن را داشتم و سونی این فرصت را در اختیار من گذاشت که واقعا منحصر به فرد است.
واقعا در این صنعت شگفت انگیز است که امکان کار کردن تحت چنین شرایطی وجود داد.

و Beyond: Two Souls امیدوارانه چنین تجربه ای هنگام عرضه بر روی PS3 به ارمغان خواهد آورد.

منبع

سوني تو اين نسل دوتا كار تحسين بر انگيز انجام داد كه باعث شد هميشه كمپاني محبوبم باشه ، يكي ساپورت كامل از استديو MM سازنده سري LBP هست و ديگريش هم همين ساپورت عالي هست كه از QD ميكنند . اين ازادي ها و ساپورت هاي زياد واقعا تحسين برانگيز هست .

میخوام بدون اینکه بترکونین و دعوا بکنین یه چیزی بگم اگر اجازه هست!:d
چیزی که این وسط بدون در نظر گرفتن حرفای کیج هم واضحه اینه که سونی واقعا برای تک تک عناوین انحصاریش وقت میذاره و براشون ارزش قائله. بخاطر همین عناوین انحصاریش واقعا کم و کاست ندارن . همیشه عالی بودن.;)

اون ناشر محترمی که تا حالا پنج شماره از یه بازی تو یه نسل داده یاد بگیرن تازه هر دو تا ناشری که منظورمه هم استدیو های سازنده بی خیال بازی می شدن ولی از روی سودجویی زارت استدیوی جدید افتتاح کرد که نسخه های بعدی رو بسازه...جنبه را بیاموز ناشر عزیز...جنبه

اتفاقن برای منم سوالی مطرح بود. چرا بازی ای که از لحاظ سبک و گیم پلی خیلی شباهت به HR داره. یک ادامه برای HR نیست؟ :|؟

Heavy Rain یک عنوان تاریخی شده ، سونی هم واقعا یکی از بهترین ناشر هاست که روی انحصاری هایش خیلی وقت میذاره ، سونی با این کارش نشون داد که پول پرست نیست و موفقیت های iP براش مهم است که همین کارش باعث شد که Heavy Rain جاودانه بمونه .​

نکنه باید تو مراسم تجلیل از قهرمانان هم بهش مدال شجاعت میدادن؟ :دی؟

آخرین ویرایش:
Heavy Rain یک عنوان تاریخی شده ، سونی هم واقعا یکی از بهترین ناشر هاست که روی انحصاری هایش خیلی وقت میذاره ، سونی با این کارش نشون داد که پول پرست نیست و موفقیت های iP براش مهم است که همین کارش باعث شد که Heavy Rain جاودانه بمونه .

همونطور که uncharted وgow و gt و خیلی بازیهای موفق سونی ادامه دار بودن و هستن مطمئنا اگر hr هم یه ip موفق برای سونی بود ادامه دار میشد

با خوندن یه سری کامنت ها بر سر دو راهی گریه و خنده می مونیم ! :((:))
بله متاسفانه ديگه كار از كار گذشته...
حالا خوبه كيج مدت ها از قبل ريليز HR گفته بود اين بازی دنباله نداره و هر چی هست تو همين بازی تموم می شه.
پ.ن: پيشنهاد می كنم بعضی از دوستان سر خودشون رو با يه چيزی گرم كنن اين قضايا يادشون بره. جدا می گم تاثيرات بدی داره اينهمه تنفر به چيزی. عصبانی هستيد مشت بزنيد به كيسه بوكس.

همونطور که uncharted وgow و gt و خیلی بازیهای موفق سونی ادامه دار بودن و هستن مطمئنا اگر hr هم یه ip موفق برای سونی بود ادامه دار میشد

اصلاً عاقلانه نیست بازی‌ای رو که داستانش محدوده و تو همون نسخه به پایان میرسه تبدیل به یک فرانچایز کنند! حالا اگه یک بازی مثل HR نیازی به ادامه نداشته باشه، ناموفق محسوب میشه؟!

مثلاُ چه جوری داستان رو ادامه بدن؟ یه کار چیپ و احمقانه نیست؟ مثل این میمونه که نسخه دوم بازی Catherine با همون کرکترها ساخته بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or