سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    282

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
این ویدئو رو ign گذاشته و طرف با ps5 و ps5 pro اسپایدرمن بازی میکنه و نمیتونه درست تشخیص بده ps5 pro کدومه اون وقت اینجا یه سری یوزر ها کنسول از نزدیک ندیدن ولی معتقد هستن تفاوت خیلی زیاده و کاملا ازرش 800 یورو یا 700 دلار داره :D

View attachment 4_5915714471191385289.mp4

این ویدئو رو ign گذاشته و طرف با ps5 و ps5 pro اسپایدرمن بازی میکنه و نمیتونه درست تشخیص بده ps5 pro کدومه اون وقت اینجا یه سری یوزر ها کنسول از نزدیک ندیدن ولی معتقد هستن تفاوت خیلی زیاده و کاملا ازرش 800 یورو یا 700 دلار داره :D

View attachment 357960
طرف یا کوره
یا چیزی کشیده

جدا ازین بحثا ینفر کامنت جالبی گذاشته بود
گفته بود آپشنای گرافیکی تو کنسولای نسل جدید باید بیشتر بشه چون چرا که نه

شاید یکی مانیتور 1080-144hz داشته باشه و حتی ۱۴۴۰p براش بی مورد باشه
اگه میخوان با pc رقابت کنن باید این آپشن هارو بذارن.

View attachment 357960
مطمعنا اسپایدرمن رو بازی نکردی برا همین از این ویدیو خیلی ذوق کردی :)
بعضی بازیا رو ps5 اونقدر کامل و بی نقض ساخته شدن و سازندش اونقدر رو کیفیت بازی وقت گذاشته بودن که حتی با سیستم های چند هزار دلاری هم نمیشد تفاوتها رو به راحتی تشخیص داد.راستی تفاوت کیفیت هل درایورز 2 رو کارت 4090 و ps5 هم قابل تشخیص نیست.اونوقت چندین هزار دلار ملت پول کارت گرافیک میدن که آخرش با یه کنسول 500 دلاری برابری میکنه

بعضی بازیا رو ps5 اونقدر کامل و بی نقض ساخته شدن و سازندش اونقدر رو کیفیت بازی وقت گذاشته بودن که حتی با سیستم های چند هزار دلاری هم نمیشد تفاوتها رو به راحتی تشخیص داد.راستی تفاوت کیفیت هل درایورز 2 رو کارت 4090 و ps5 هم قابل تشخیص نیست.اونوقت چندین هزار دلار ملت پول کارت گرافیک میدن که آخرش با یه کنسول 500 دلاری برابری میکنه
دیگه مغلطه واضح تر از این نمیشد فک نکنم نیاز ب توضیح باشه.
اوشون داره میگه زیاد فرقی با pro نداره بعد شما میگی چون بیسش عالیه! چه ربطی داشت؟ ینی بیسش فوتوریالیستیکه و هیچجوره نمیتونه بهتر باشه؟!

البته واقعا وضعیت SM2 ر نمیدونم (از نزدیک ندیدم) صرفا درباره اون ویدیو و جواب شما گفتم.

کلا یجور عجیبی خیلیا دارن تعصب میکشن که بعید میدونم اکثرتون واقعا داشته باشید pro یا تو آینده نزدیک بگیرید. تازه کسی ام خریده باشه باز دلیل بر تعصب ورزیدن نیست.

چیزی که تا الان مشخص شده pro دستگاه خیلی خوبیه برا کسایی که tv بزرگ و خوب دارن و کنسول ر به pc ترجیح میدن. دیگه این همه تدافعی برخورد کردن و طناب کشی بی مورده

اوشون داره میگه زیاد فرقی با pro نداره بعد شما میگی چون بیسش عالیه! چه ربطی داشت؟ ینی بیسش فوتوریالیستیکه و هیچجوره نمیتونه بهتر باشه؟!
یعنی انتظار داشتی pro بازیهای عرضه شده رو برامون ریمیک کنه تحویل بده؟!!
منطقتون باید کتاب بشه برای آیندگان

یعنی انتظار داشتی pro بازیهای عرضه شده رو برامون ریمیک کنه تحویل بده؟!!
منطقتون باید کتاب بشه برای آیندگان
جالبه هر تستی انجام میشه، یه بهونه‌ای پیدا میشه:D اول گفتید انجین سازگاز نیست، برای بازی AW2 گفتید نه اینم لانچ تایتل انویدیا هست و نباید ملاک باشه، اینم از SM2 :D
تا یکی دوسال دیگه اختلاف خیلی بیشتر میشه، شکی نیست اما اون زمان دیگه صبر برای خرید Ps6 منطقی‌تره :D

• Smile
Reactions: mohsen2019
معمولاً افرادی مثل شما سمت pc میرن، شما از معدود افرادی هستید که گرافیک و فریم براتون به شدت اهمیت داره و این رو در کنسول جستجو میکنید. کنسول pro هم محدودیتهای خودشو داره و از نظر کیفیت جای pc رو نمیگیره. قیمت کنسول هم در ایران غیر واقعیه (خصوصاً نسخه پرو) و تفاوت زیادی با قیمت یک کیس رده متوسط گیمینگ نداره.
دوست عزیز واقعا هیچی واسه من راحتی کنسول نمیشه، من کل روز رو پشت میز پای لپتاپ هستم، واقعا دوست دارم واسه تفریحم که گیم هست دیگه پشت میز و سرو کله زدن با کیبرد و موس نباشم.

از طرفی اگه بخوام پی سی بگیرم که بم خروجی 4k60 بده باید بالای ۸۰ هزینه کنم اما کنسول رو با هزینه خیلی کمتر میشه تبدیل کرد.

به همه اینا مشکلاتی که پی سی پلیر ها باش دستو پنجه نرم میکنن هم اضافه کنیم (دیگه همه میدونیم که بازی ها واسه کنسول خیلی بهتر بهینه میشن)

متاسفانه روال کار بازیسنتر اینجوریه که یه عده اگه از نقد و حرفای دیگران خوششون نیاد به راحتی جمع میشن و رگباری طرف رو ریپورت میکنن و انگ حتی این رو میزنن که طرف با آی دی جدید اومده، خود من مثال واضح هستم. زمانی که فاینال فانتزی ۱۶ اومده بود، نظرم رو در مورد بازی گفتم و نه آی دی دیگه ای داشتم نه اسپم و … ولی به راحتی کاملا بن شدم و بعد از چن وقت مجبور شدم با یه شماره دیگه ثبت نام کنم و تصمیم گرفتم خیلی وارد این جور بحث ها نشم چون کاملا و کاملا درک کردم که داخل فروم بازیسنتر یه عده (البته نه همه) هستن که چون فکر میکنن مثلا رنکشون ی مقدار بالاتر هستش پس از همه بیشتر میفهمن! ولی خیلی راحت میشه اومد و روزی توی هر تاپیک یه ریپلای زد و تعداد نوشته ها رو برد بالا و به اصطلاح لول آپ شد، من خودم شاید ۷ یا ۸ سال پیش بود که ساین آپ کردم توی بازیسنتر ولی خیلی خیلی راحت بن شدم چون بر خلاف نظر یه عده از بازی خوشم نیومده بود و اصلا هرچی، نظرم رو گفتم، همین!! و اینکه توی بازیسنتر و فروم همه یکی هستن، چه کسی که همین الان ثبت نام کرده، چه کسی که ده سال یا بیشتر سابقه داره.
ببخشید واسه آف تاپیک🙏
چقدر خوب شد که اینو نوشتید. متاسفانه اینجا باند بازی راه افتاده و هرکسی که هم عقیده اونا نباشه یا تروله یا اکانت فیکه یا یک کاربر بی ارزش و از نظر اونا باید تحریم بشه، فوری یکی از این برچسبا رو بهش میزنن و میفرستنش لای باقالی ها. البته در همین گفتگو ها بودند دوستانی که مخالف عقیده من بودن ولی محترمانه بحث میکردن، نگاه از بالا به پایین نداشتن، حاشیه نمیرفتن، منظورم اینها نیست، منظور من اونایی هست که دنبال یه موضوع حاشیه ای هستن که بحث اصلی رو به انحراف بکشن. من سال 2012 با اکانت سابقم (که پسوردش رو فراموش کردم و دسترسیم بهش قطع شد) اینجا میومدم، علاوه بر هزاران اکانتی که عضو انجمن بودن، صدها نفر کاربر فعال اینجا داشتیم که نظرات خودشونو آزادانه میگفتن و بحث میکردن، ولی به لطف این دوستانِ باند باز، اکثر اونا از اینجا فرار کردن، چون محیط اینجا واقعاً آزار دهنده شده بود. الان تعداد کاربران فعال این انجمن فکر نمیکنم به ۲۰ تا برسه (یعنی کاربرایی که متوسط روزی ۱۵ تا پست بزارن و واقعاً فعال باشن) که از این تعداد هم فقط سه چهار نفرشون برای انجمن مفید هستن مثل مهندس فرشید و md.makan و احیاناً دو سه تا کاربر دیگه توی تاپیکهایی که من مطالبش رو دنبال نمیکنم، مابقی این ۲۰ تا اکانت، فقط کارشون شده فخر فروختن و تمسخر و بیرون انداختنِ کاربران غیر خودی از اینجا. نمیدونم آخرش میخوان به چی برسن؟ دوست باندبازِ گرامی، حالا فرض کن همه مخالفانت رو از اینجا انداختی بیرون، آخرش چی بهت میدن؟ کل دیالوگها و لایک هایی که اینجا جمع کردی رو بردار ببر بقالی سر کوچه ببین یه پفک بهت میده؟

آخرین ویرایش:

View attachment 357960
اینو من قشنگ درک میکنم که نسل پیش هم ۴ فت داشتم هم پرو و ۴ سال تمام میگشتم بین بازیا فرق پیدا کنم و دقیقا حس همین یارو داشتم! واقعیت اینه هیچ فرقی وجود نداره هیچ فرقی ! مگر بازی نگه داری شروع کنی به ور رفتن با بازی یا وارد فتومود شی هی عقب جلو کنی و در نهایت هم حتما باید دوتا تی وی کنار هم بذاری بری جلوشون در فاصله ۴۰ ۵۰ سانتی فقط اونجا که شاید تفاوت ببینی ! اگر دوتا تی وی نداشته باشی هم زمان کنار هم تا ابد فرقی نخواهند داشت ! چون فرق قشنگ در حد ۲ ۳ درصد
ممکن چندتا دونه بازی خاص باشن فرق اساسی کنن ولی طبق تجربه من بین بازیا aaa شاخص از شرکتا بزرگ و فرست پارتی فرق پیدا کردن فقط و فقط با زوم فتومود امکان پذیر

چون این دوست گلمون رو من خیلی وقت پیش می‌شناختم ‌
هم طرفدار نیتندو بود هم فن سرسخت ایکس باکس
تو تاپیک‌های ایکس باکس خیلی فعال بود

نمونه بارزش همون کنسول میان نسلی رو می‌تونیم xbox one x بگیم
با اینکه با کنسول پایه xbox one fat خیلی فرق داشت و خیلی خیلی قوی‌تر شده بود ولی تفاوت آنچنانی ما تو بازی‌ها ندیدیم

خودشونم خوب میدونن چی میگن ولی دوست دارن سونی تخریب کنن

این حرف مثل این می‌مونه که وقتی بازی‌های ps2 روی ps3 اجرا میشد صورت بکوارد
یکی اومد می‌گفت چرا بازی‌های ps2 روی ps3 جدید اجرا میشه بازی‌های کیفیتش عوض نشده بازی‌ها ریمیک نشده

حالا پلی استیشن ۵ پرو بیاد یه سری بازی قراره بیاد یه تعداد هرچی بگیرن که با فیلم بیشتر اجرا بشه همین
مگه غیر از این بوده تا الان؟

مگه تا الان سونی گفته که ما می‌خوایم با pc رقابت کنیم؟ طرف اومده نوشته اگر سونی می‌خواد با pc رقابت کنه باید فلان کنه
سونی هیچوقت نگفته می‌خوام pc تولید کنم یا با pc رقابت کنم‌

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or