سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    280

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
@1mohsen
خب من میخوام بگم اگه بشینیم معایب و مزایای کنسول بین نسلی رو لیست کنیم در آخر کفه ترازو به نفع مزایای وجود همچین کنسولی بیشتر سنگینی میکنه.

به نظرم هرکسی کنسول پایه رو داره به راحتی میتونه مثل سابق تا آخر نسل ادامه بده.
از نسل هفتم و پیشرفت دنیای 3d و گرافیک همیشه کنسولهای پایه اواخر نسل به پت پت کردن میفتادن و این مربوط به وجود کنسول بین نسلی نیست.
یعنی اگه کنسول بین نسلی هم نباشه باز در آخر نسل همین کنسولهای پایه بازیها رو نمیتونن به خوبی اجرا کنن و باید از اینجا و اونجاشون بزنن که بتونن تجربه قابل قبولی رو ارائه بدن.

خب اینکه این فرصت هم در اختیار پلیر وجود داره که اگه پولش رو داره بتونه این شرایط رو بهتر کنه به نظرم چیز بدی نیست.
=========
این احساس از دست دادن و اومدن دستگاه جدید چیزیه که تو همه نسلها به نوعی بوده.
به عنوان یه PC گیمر که این مورد جزئی از زندگی هممونه من کاملا میفهمم که چی میگی ولی میخوام بگم این روند تو کنسولها هم دیگه عادی شده.

نینتندو این کار رو خیلی قبل تر از نسل هفتم میکرد و با آپدیتهای نه چندان دستگاه های جدید رو هم میفروخت.

تو حالت کلی هم شما از وقتی یک دستگاه رو میخری شمارش معکوس منسوخ شدنش شروع میشه و دستگاهت ،قطعه کامپیوترت و... از همون لحظه قدیمی شده.
خب دیگه بعد دو نسل باید به این روند تو کنسولها هم عادت کرده باشیم.

میگم هرجوری نگاه کنی وجود همچین کنسولی خیلی منطقی تر از نبودشه .

اولاً این ادبیات چاله میدونی رو بزار کنار، دوماً من از ps3 به بعد رفتم روی pc و خودم ps4 نداشتم که بدونم بازی با پچ آپگرید میشه برای pro، الان چه تغییری در اصل مطلب (اینکه "سونی با معرفی کنسول pro در وسط نسل به گیمر ضد حال میزنه") حاصل شد؟؟؟ رفیق من حتی همون به قول شما پچ رو هم روی کنسول proش نصب نکرده بود، من یه روز رفه بودم خونشون دیدم ps4 عادی نیست و جاش pro خریده، در حین اینکه یه دست فوتبال میزدیم بهش گفتم شنیدم برای اینکه روی pro گرافیک بهتری بگیری صرفاً با نصب بازیهای قبلی نمیشه و باید یه کارهایی انجام بدی، اونم گفت ولش کن حوصلشو ندارم همین خوبه، یعنی همون دیتایی که روی دیسک نوری و هارد اکسترنال داشت و روی کنسول اورجینالش نصب میکرد رو برداشته بود روی pro نصب کرده بود، بهش گفتم پس چرا پول دادی pro خریدی؟، لبخندی زد و گفت چون قویتره! ماجرا این بود. شما هم سعی نکن با پیدا کردن یک ایراد بی اهمیت که تاثیری در اصل موضوع نداره کل حرفا و استدلال های طرف مقابل رو زیر سوال ببری و سرخود پرچم پیروزی دستت بگیری، اگرچه همون موقع که اومدی گفتی این "میدونیم" رو از کجا آوردی، فهمیدم استاد مغلطه کردن هستی.
پرچم پیروزی کدومه اخه قربون شکلت، اصن من بازنده شما پیروز الان خوبه؟ : )

با اینکه یک دنیا تناقض تو حرفات هست و تو پست های قبلیت هم یک چیزایی گفتی که ترول های با سابقه میگن، اما حقیقتا دلم نمیاد بیشتر بهت گیر بدم و حرفات رو بررسی کنم؛

به شما پیشنهاد میکنم به جای این تاپیک، بیای تو تاپیک بازی ها راجع به مسائل جالب و باحال حرف بزنیم، این بحث هارو ولش کن ارزش نداره... ناراحت نشو...

نسخه بهينه شده واسه پرو هم بازيا داشته ما نديديم؟ :D
عرض کردم بنده چون از ps3 به بعد مهاجرت کردم به pc اطلاع نداشتم که آپگرید بازی از ps4 معمولی به ps4 پرو با پچ انجام میشه، فکر میکردم دیتای بازی آپگرید شده متفاوته، با این حال این اشتباه بنده تاثیری در بحث اصلی و استدلال ها نداشت، دوست بنده پچ آپگرید رو نصب نکرده بود (فقط pro خریده بود که عذاب وجدان نداشته باشه) و سونی با معرفی نسخه pro در وسط نسل، افرادی رو که قبلاً نسخه base رو خریدن آزرده میکنه. بحث اصلی ایناست.

اما حقیقتا دلم نمیاد بیشتر بهت گیر بدم و حرفات رو بررسی کنم؛
گیر بده و بررسی کن، بنده سر و پا گوشم، فقط دوباره ازت میخوام این ادبیات چاله میدونی و نگاه از بالا به پایین رو بزاری کنار. ظاهراً کسی هندونه زیر بغلت زده. هندونه ها رو بزار کنار بیا صحبت کنیم.

@1mohsen
خب من میخوام بگم اگه بشینیم معایب و مزایای کنسول بین نسلی رو لیست کنیم در آخر کفه ترازو به نفع مزایای وجود همچین کنسولی بیشتر سنگینی میکنه.

به نظرم هرکسی کنسول پایه رو داره به راحتی میتونه مثل سابق تا آخر نسل ادامه بده.
از نسل هفتم و پیشرفت دنیای 3d و گرافیک همیشه کنسولهای پایه اواخر نسل به پت پت کردن میفتادن و این مربوط به وجود کنسول بین نسلی نیست.
یعنی اگه کنسول بین نسلی هم نباشه باز در آخر نسل همین کنسولهای پایه بازیها رو نمیتونن به خوبی اجرا کنن و باید از اینجا و اونجاشون بزنن که بتونن تجربه قابل قبولی رو ارائه بدن.

خب اینکه این فرصت هم در اختیار پلیر وجود داره که اگه پولش رو داره بتونه این شرایط رو بهتر کنه به نظرم چیز بدی نیست.
=========
این احساس از دست دادن و اومدن دستگاه جدید چیزیه که تو همه نسلها به نوعی بوده.
به عنوان یه PC گیمر که این مورد جزئی از زندگی هممونه من کاملا میفهمم که چی میگی ولی میخوام بگم این روند تو کنسولها هم دیگه عادی شده.

نینتندو این کار رو خیلی قبل تر از نسل هفتم میکرد و با آپدیتهای نه چندان دستگاه های جدید رو هم میفروخت.

تو حالت کلی هم شما از وقتی یک دستگاه رو میخری شمارش معکوس منسوخ شدنش شروع میشه و دستگاهت ،قطعه کامپیوترت و... از همون لحظه قدیمی شده.
خب دیگه بعد دو نسل باید به این روند تو کنسولها هم عادت کرده باشیم.

میگم هرجوری نگاه کنی وجود همچین کنسولی خیلی منطقی تر از نبودشه .
قرار نیست کنسول کهنه نشه، به قول خودت از روز اول لانچ شمارش معکوسش شروع میشه، کنسول اومده بود که به مدت چند سال یک پلتفرم بی تغییر و با ثبات باشه (تقریباً شبیه سرور های مهم که نسخه پایدار لینوکس با پشتیبانی بلند مدت روی اونا نصب میشه و اصلاً نباید به نسخه بالاتر آپگرید بشن و فقط باید پچ امنیتی دریافت کنن) گیمر هم از کنسول ثبات میخواست، گیمر یه کنسول میخرید و تا ۶ سال خیالش از تغییرات تکنولوژی راحت بود. فلسفه کنسول همین بود و طبیعتاً کسی که این پلتفرم رو انتخاب میکرد از استودیو های بازی سازی توقع نداشت گرافیک بازی رو پا به پای پیشرفت تکنولوژی بالا ببرن، تا اینکه سونی و مایکروسافت در یک نقشه هماهنگ اومدن اعلام کردن که گیمرای کنسول توقع دارند گرافیک بازیهای کنسول پا به پای تکنولوژی روز تغییر کنه! چندتا نظرسنجی قلابی هم براش درست کردن و پروژه ی "یک کنسول را دو بار به گیمر فرو کردن" شروع شد. البته مایکروسافت یه خورده از خر شیطون پایین اومده و نسخه pro رو در همون شروع نسل میده بیرون، ولی سونی همچنان شیطنت میکنه.
به نظر من اگه لیست کنیم کفه pro سبکتر میشه چون ضربات زیادی به ثبات کنسول میزنه. از وقتی pro اومده استدیوها برای افت فریم تولیداتشون بهانه دارن و دارندگان نسخه base محکوم شدن به اینکه 60 فریم رو فراموش کنند مگر اینکه استودیو تولید کننده نظر رحمتی بگشاید و حال بدهد. اگه استودیوها اصرار نداشته باشن گرافیک بازی رو فراتر از توان کنسول ببرن، راحت میتونن برای 60 فریم بهینه کنن، ولی از طرف تولید کنندگان کنسول تحت فشارن که بار پردازشی در بخش گرافیکی رو بالا ببرن که گیمر احساس کنه باید کنسولش رو به pro ارتقاء بده.
نینتندو سیستمش متفاوته، کنسول portable تولید میکنه. در مورد پلتفرم نینتندو اطلاعات کافی ندارم و تاحالا کنسول پرتابل نداشتم نمیتونم قضاوت کنم، ولی همینقدر میدونم که اگه اونم ثبات پلتفرم خودش رو به بهانه های گوناگون بهم بزنه داره به مشتری هاش ظلم میکنه.

آخرین ویرایش:
عرض کردم بنده چون از ps3 به بعد مهاجرت کردم به pc اطلاع نداشتم که آپگرید بازی از ps4 معمولی به ps4 پرو با پچ انجام میشه، فکر میکردم دیتای بازی آپگرید شده متفاوته، با این حال این اشتباه بنده تاثیری در بحث اصلی و استدلال ها نداشت، دوست بنده پچ آپگرید رو نصب نکرده بود (فقط pro خریده بود که عذاب وجدان نداشته باشه) و سونی با معرفی نسخه pro در وسط نسل، افرادی رو که قبلاً نسخه base رو خریدن آزرده میکنه. بحث اصلی ایناست.

گیر بده و بررسی کن، بنده سر و پا گوشم، فقط دوباره ازت میخوام این ادبیات چاله میدونی و نگاه از بالا به پایین رو بزاری کنار. ظاهراً کسی هندونه زیر بغلت زده. هندونه ها رو بزار کنار بیا صحبت کنیم.
گفتم که، تو بردی :D شب بخیر :D

• Like
Reactions: SiminSecret
با توجه به اینکه من به شدت ادمی هستم که دنبال بازی کردن رو بالاترین کیفیت تصویرم و همیشه فریم ریت رو فدای کیفیت بیشتر کردم، پرو واسه من خیلی ارزش خرید داره.

قیمت توی بازار ایران هم روز به روز داره به قیمت دلاریش نزدیک میشه که این خیلی خوبه

• Like
Reactions: SiminSecret

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or