سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    279

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
مشکل رو به وجود آورده داداش. دیگه استودیو ها زور نمیزنن که بازی رو بهینه کنن، اگه اعتراض کنی که چرا اونجاش افت فریم داشت، میگن چون کنسولت پرو نیست! میری پرو میخری بعد اعتراض میکنی که اینهمه پول دادم چرا گرافیک و جلوه های بصری این کنسول جدید تفاوت زیادی با قبلی نداره؟ میگن خب این یک کنسول میان نسلیه دیگه، میخواستی برات معجزه کنه!؟
یعنی با این سیستمی که برامون درست کردند، هر اعتراضی بکنیم اونا یه جواب حاضر و آماده دارن.
کلاً گیمرا رو اسکول کردن....
کو؟کجاست؟مشکل چیه؟الان کجا بهت گفتن مشکل داری پرو بخر؟
رو کدوم بازی برات مشکل به وجود اومده؟
رو کدوم فرست پارتی به مشکل خوردی؟
دیگه حال آدم از جو بازی سنتر به هم میخوره
میانگین سنی 40 سال
میانگین لجبازی و چس ناله 13 سال
بعضیا من مطئنم اصلا بازی هم نمیکنن کنسولشون یه متر خاک روشه همه اش تو تاپیک ها در حال جر و بحثن

کو؟کجاست؟مشکل چیه؟الان کجا بهت گفتن مشکل داری پرو بخر؟
رو کدوم بازی برات مشکل به وجود اومده؟
رو کدوم فرست پارتی به مشکل خوردی؟
دیگه حال آدم از جو بازی سنتر به هم میخوره
میانگین سنی 40 سال
میانگین لجبازی و چس ناله 13 سال
بعضیا من مطئنم اصلا بازی هم نمیکنن کنسولشون یه متر خاک روشه همه اش تو تاپیک ها در حال جر و بحثن
دوستمون صحبت های خوبی کردن.حوصله بحث نداری ریپلای نکن.چیکار به سن و سال طرف داری.

دوستمون صحبت های خوبی کردن.حوصله بحث نداری ریپلای نکن.چیکار به سن و سال طرف داری.
اولا من از صحبت ایشون تو ریپلای پیامم هیچ خوبی ندیدم که شما میگی صحبت های خوبی کردن همه حرفشون از رو احساسات و اما و اگر بود و کلا جز ناله هیچ نکته مثبتی تو حرفشون ندیدم

ثانیا کنسول بر خلاف پی سی همیشه اینجور بوده که هر چی نسل جلوتر میرفته بازی ها بهینه تر میشده، تو نسل قبل هم با وجود PS4PRO تمام بازی ها تا آخرین لحظه واسه 4 استاندارد عرضه شدن و کنسول هم به بهترین شکل ممکن بازی ها رو اجرا کردن ، بر خلاف پی سی که هر چی از نسل میگذره ضعیف تر میشه حالا چطور شده کسی ذره ای با پی سی مشکل نداره و حتی از این سیاست حمایت میشه و به به و چه چه میزنن ولی واسه کنسول که نسلی یه بار یه کنسول قویتر میاد اونم با حمایت تمام تا لحظه آخر از کنسول پایه میشه بد ماجرا؟

ایشون میگه استدیو ها دیگه زور نمیزنن بازی رو بهینه کنن مگه بازی های نسل قبل بهینه نبودن؟این نسل هم همونه اما اگه یه درصد اتفاق بیافته و این نسل بازی ها بهینه نباشن باز هم از کم کاری استدیوئه نه سیاست شرکت پلی استیشن

و اما درمورد سن و سال
من هیچ جای پستم در مورد سن شخص ایشون صحبت نکردم به قول معروف من یه حرفی رو انداختم زمین شما از زمین برداشتی گذاشتی تو دست ایشون و الا شما بگو من کجا درمورد سن ایشون صحبت کردم تا من حق رو به شما بدم،من کلی گفتم، و فکر کنم به خوبی هم منظورم رو رسوندم اکثر ماها که تو بازی سنتر هستیم الان کمه کم 30 سال به بالا سنمونه ولی صحبت های خیلی از افراد کاملا بچگونه و از روی لجبازیه و اصلا حرفه ای نیست

راستی یه چیز یادم رفت بگم
البته ایشون رو من نمیشناسم و نمیخوام تهمت بهشون زده باشم و ان شاء الله که اشتباه کرده باشم و پیشاپیش عذرخواهی میکنم ولی از اونجایی که ایشون دو ساله که عضو بازی سنتر هستن و من هرگز پست ایشون رو تو تاپیک ها ندیدم و الان تو این چند روز فعالیت زیادی دارن و از اون طرف چندتا از بچه ها فعالیت ندارن ، این حس رو بهم میده که ایشون اکانت دوم یکی دیگه از بچه هاست

آخرین ویرایش:
نظرات df در مورد pro مرجع هست نه 4 تا معلوم الحال که اینجا همش مشکل دارن با این کنسول .اگ دقدقه مالی وجود نداشته باشه خرید این کنسول حتما عالی هست .
خطاب تعداد بالایی از کاربرای سایت با عنوان 4 تا معلوم‌الحال اصلا مناسب و شایسته انجمن نیست
از نظرات مشخصه چه تعداد بخاطر قیمت گذاری سونی سمت این کنسول نمیرن حتی تعدادی هم که رای مثبت دادن شاید خیلی هاشون بخاطر قیمت های داخلی منصرف بشن
امیدوارم سطح چت هاتون رو ببرین بالا

• Like
Reactions: Dante _Sparda

مطمعنی صحبت خوب و ... دیدی ؟
ماهیت ps5 pro مشخصه و فرقش با کنسول پایه مشخصه و خریداراش هم مشخصه
واضحات هیچ وقت نیاز به توضیح نداره
چه برسه بحث
مشکل از جایی شروع میشه که بعضیا سرشون درد می‌کنه برای ایجاد بحث و دعوا

دیگه تاپیک playstation vs xbox جمع و منحل شد ، دنبال یه تاپیک میگردن تبدیلش کنن به اون تاپیک مرحوم

• Like
Reactions: SNIPER II
مشکل رو به وجود آورده داداش. دیگه استودیو ها زور نمیزنن که بازی رو بهینه کنن، اگه اعتراض کنی که چرا اونجاش افت فریم داشت، میگن چون کنسولت پرو نیست! میری پرو میخری بعد اعتراض میکنی که اینهمه پول دادم چرا گرافیک و جلوه های بصری این کنسول جدید تفاوت زیادی با قبلی نداره؟ میگن خب این یک کنسول میان نسلیه دیگه، میخواستی برات معجزه کنه!؟
یعنی با این سیستمی که برامون درست کردند، هر اعتراضی بکنیم اونا یه جواب حاضر و آماده دارن.
کلاً گیمرا رو اسکول کردن....
ببین این حرفی که تو داری میزنی اگه از سر بی اطلاعی محض نباشه توهم خالصه. مسئله ای که شواهد قطعی درموردش وجود داره رو که نمیشه اینطوری تحریف کنی.
ما نسل قبل هم کنسول میان نسلی داشتیم و نه تنها هیچ آسیبی به کنسول بیس وارد نکرد بلکه یکی از بهترین نسل های صنعت بازی از نظر مسائل فنی بود. حتی الان که 4 سال از نسل 9 گذشته یه بازی مثل استاروارز جدای سروایور به شکل کاملا آبرومندی روی پی اس 4 بیس پورت شد. ولی میدونی چه نسلی فاجعه بار ترین عملکرد رو از نظر فنی داشت؟ آفرین نسل 7 که هیچ کنسول بین نسلی هم توش وجود نداشت. وضعیت اون نسل به قدری افتضاح بود که یه بازی مثل رد دد ریدمشن با اون همه افتخار رسما بعضی جاهاش به ده فریم نمیرسید و این کاملا یه رویه عادی تو بازیا بود. یعنی کلا 7-8 سالی که اون نسل رو تجربه کردم کمتر بازی ای یادم میاد که مشکلی نداشته باشه. باگ و گلیچ و افت فریم و رزولوشن های تخیلی شده بود استاندارد اون نسل. در صورتی که تو این نسل تا همین الان خیلی مورد نادری هست که یه بازی روی ps4 زیر 30 فریم اجرا شه. چه برسه کنسولای نسل 9.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or