سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    281

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
واقعا حیف ناتی داگ ک چهار ساله هیچی رونمایی نکرده اون ویدیو بیشتر یادآوری خفن بودن گرافیک پارت ۱ و ۲ بود تا بحث pro و عادی

تفاوت pro بنظرم تو بازیهای آینده بیشتر معلوم میشه نه الان. اولین بنچمارکش ایشالله GTA 6

• Like
Reactions: SNIPER II
نگاه کنید تنفر از یه شرکت ژاپنی و برند PSبه کجا رسیده
چند تا اکانت می سازن که بیان فقط بگن سونی بده پرو‌‌ اشغاله

یه نصحیت برادرانه به‌‌ دوستان مولتی اکانت داداشم
بی خیال بشو ‌بشین لذتش ببر از گیم ژدن
پولش داری پرو بخر لذتش ببر

خواهشا روی اعصاب دیگران به تز های الکی راه نرو

این تیکه چقدر شبیه کارهای استاد ایرج ملکی شد :D
به جای مسخره کردن که نشانه کم آوردنه، حداقل برو یه آمار میدانی بگیر و ببین چه درصد عظیمی از مردم همینگونه هستند و صرفاً به خاطر اینکه حس میکنن با اومدن pro کنسولشون کهنه شده میرن pro میخرن. هیچی نمیدونی ادعا هم داری.

ظاهراً برای بعضی ها مواجه شدن با دروغ های زیبا بهتر از واقعیت تلخی هست که ما میگیم، البته بهشون حق میدم، میخوان ps5 معمولی شون رو بفروشن و pro بخرن که احساس نکنن کنسولی که زیر دستشونه درجه دوم هست و برای این کار نیاز به انگیزه دارن، واقعیت تلخ هم میره روی اعصابشون، البته منظورم موافقان واقعی pro نیست، منظور اونایی هست که خالی از منطق و استدلال هستن و سعی میکنن از چیزای حاشیه ای پیراهن عثمان درست کنن، طرف بحث اصلی رو ول کرده میگه اینجای جمله ات شبیه ایرج ملکیه، مشخصاً از هموناست که استدلال قوی برای ورود به بحث نداره و سعی میکنه با پرداختن به این حواشی خودشو گول بزنه.

آخرین ویرایش:
  • Sad
Reactions: Solidsnake_1
تمام این چیزایی که داری میگی و ظاهراً برات عجیب یا غیراخلاقی و یا ناشی از سواستفاده بنظر میاد طبیعت یک بازار آزاده. مسئله اینه کسی جلوی اپل رو گرفته که وارد این بازار بشه؟ نه
خب چرا تا الان نیومده چون چندتا شرکت هستن که به قدری خوب دارن کار میکنن که تمام انتظارات مخاطبا رو دارن برآورده میکنن. فراموش نکن بازیهای انحصاری ممتازی که میگی سونی در اختیار داره همینجوری یهویی تو دامنش ننداختن بلکه با سالها و دهه ها سرمایه گذاری و آزمون و خطا به اینجا رسیده.
مگه من گفتم بازار بین المللی، آزاد نیست؟ گفتم دو سه تا شرکت با تلاش و پشتکار اومدن بالا و آنقدر خوب کار کردن که حتی اپل متوجه شد نمیتونه توی اینها قد عَلَم کنه، ولی داستان همینجا تموم نمیشه، بعد از اینکه این شرکتا فهمیدن بی رقیب شدن، از موقعیت خودشون سوء استفاده کردن، مشخصاً منظورم مایکروسافت و سونیه که در اقدامی هماهنگ کنسول pro رو بدون اینکه درخواست گیمرا باشه وارد اکوسیستم کنسولها کردن و بعد مدعی شدن که درخواست اکثر گیمرا بود.

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه من به شدت ادمی هستم که دنبال بازی کردن رو بالاترین کیفیت تصویرم و همیشه فریم ریت رو فدای کیفیت بیشتر کردم، پرو واسه من خیلی ارزش خرید داره.

قیمت توی بازار ایران هم روز به روز داره به قیمت دلاریش نزدیک میشه که این خیلی خوبه
معمولاً افرادی مثل شما سمت pc میرن، شما از معدود افرادی هستید که گرافیک و فریم براتون به شدت اهمیت داره و این رو در کنسول جستجو میکنید. کنسول pro هم محدودیتهای خودشو داره و از نظر کیفیت جای pc رو نمیگیره. قیمت کنسول هم در ایران غیر واقعیه (خصوصاً نسخه پرو) و تفاوت زیادی با قیمت یک کیس رده متوسط گیمینگ نداره.

آخرین ویرایش:
معمولاً افرادی مثل شما سمت pc میرن، شما از معدود افرادی هستید که گرافیک و فریم براتون به شدت اهمیت داره و این رو در کنسول جستجو میکنید. کنسول pro هم محدودیتهای خودشو داره و از نظر کیفیت جای pc رو نمیگیره. قیمت کنسول هم در ایران غیر واقعیه (خصوصاً نسخه پرو) و تفاوت معنی داری با قیمت یک کیس رده متوسط گیمینگ نداره.
پی سی هیچوقت نمیتونه جای کنسول رو برا دوست داران کنسول بگیره. بالاترین کیفیت در بین کنسول ها منظورش بود وگرنه همه میدونن پی سی فلانه و بهمانه

برتری pssr نسبت به dlss درTLOU
ویلی ویلی pssr چون چند تا بازی نسخه قدیمیش استفاده کردن بدرد نمیخوره …
الان تلو1 با سایه ها و lod بهتر و تصویر شارپ تر از 4K نیتیو داره 80-90 فریم میده . چیزی که مشخصه PSSR تو رزولوشن های بالاتر از 1080p عملکردش فوق العادس مثل لست و ریبرث و رچت ، ولی فعلا تو رزولوشن های پایین مثلا 800p اینا مشکل داره ، تازه اول راهشه قطعا تو آپدیت های بعدی نتیجه بهتر هم میشه .

• Like
Reactions: Moh rahimi
پی سی هیچوقت نمیتونه جای کنسول رو برا دوست داران کنسول بگیره. بالاترین کیفیت در بین کنسول ها منظورش بود وگرنه همه میدونن پی سی فلانه و بهمانه
لطفاً گفتگوها رو کامل بخونید، توی همین تاپیک عرض کردم اونی که دنبال ثبات و راحتی در استفاده هست کنسول براش بهتره. هرگز نگفتم چیزی جای چیزی رو میگیره. اون آقا گفتن کیفیت اجرای بازی براشون در اولویت هست که گفتم معمولاً این افراد سمت pc میرن.

به جای مسخره کردن که نشانه کم آوردنه، حداقل برو یه آمار میدانی بگیر و ببین چه درصد عظیمی از مردم همینگونه هستند و صرفاً به خاطر اینکه حس میکنن با اومدن pro کنسولشون کهنه شده میرن pro میخرن. هیچی نمیدونی ادعا هم داری
پس خوشبحال سونی :D
و تمام بیزنس هایی که همه یا بخشی از فروششون بخاطر تجملات و نیاز های کاذبه
اینطور بخوایم بگم کسایی کارت گرافیک high end هم میخرن بخاطر همین میل کاذب به داشتن بهترین چیزه، وگرنه منطقی نگا کنیم رزولوشن ۱۰۸۰ و ۱۴۴۰ ام هیچ مشکلی ندارن
کلا چیزایی که بعنوان ایراد از ps5 pro میگی مشکل نسل ماست و محدود ب این قضیه نیست

به جای مسخره کردن که نشانه کم آوردنه، حداقل برو یه آمار میدانی بگیر و ببین چه درصد عظیمی از مردم همینگونه هستند و صرفاً به خاطر اینکه حس میکنن با اومدن pro کنسولشون کهنه شده میرن pro میخرن. هیچی نمیدونی ادعا هم داری.

ظاهراً برای بعضی ها مواجه شدن با دروغ های زیبا بهتر از واقعیت تلخی هست که ما میگیم، البته بهشون حق میدم، میخوان ps5 معمولی شون رو بفروشن و pro بخرن که احساس نکنن کنسولی که زیر دستشونه درجه دوم هست و برای این کار نیاز به انگیزه دارن، واقعیت تلخ هم میره روی اعصابشون، البته منظورم موافقان واقعی pro نیست، منظور اونایی هست که خالی از منطق و استدلال هستن و سعی میکنن از چیزای حاشیه ای پیراهن عثمان درست کنن، طرف بحث اصلی رو ول کرده میگه اینجای جمله ات شبیه ایرج ملکیه، مشخصاً از هموناست که استدلال قوی برای ورود به بحث نداره و سعی میکنه با پرداختن به این حواشی خودشو گول بزنه.

هر کسی خودش میزان لیاقت و ارزش خودشو می‌سازه

پس قبل از اینکه حرفی بزنیم فکر کنیم داریم چی میگیم که باعث نشیم که حرفامون با چیزهای سطح پایین برابری کنه

همونطور که تو پست قبلی خودم گفتم : اینجا باید یاد بگیریم چیزی بگیم که اول به شعور خودم احترام بزاریم در مرحله دوم به شعور دیگران

شما می‌تونی بحثو ادامه بدی
اون خود شمایی دیگه میزان اعتبار و لیاقت و ارزش خودتونو تعیین می‌کنید
اصلاً به خاطر همینه یه ضرب المثل ایرانی داریم که میگه : خود کرده را تدبیر نیست

آخرین ویرایش:
فکر کنم بُعْدهایی که توش زندگی میکنی فرق میکنن :)
الان مثلا پرو نمیومد کنسول ملت تازه میموند و کهنه نمیشد؟؟! مگه سیاه چاله هستش :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or