سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    270

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
درود
اونور بخصوص مارکت فیسبوک قطعات استوک فوق العاده خوبی پیدا میشه! ویدئو لاینس رو ببینید زیر 600 دلار تونست کیسو جمع کنه! (میتونست راحت با 700 دلار یدونه 4070 هم بذاره رو سیستم) البته این چیزا هم نیاز به دانش داره و کار هرکس نیست و برای یه کاربر عادی خرید PS5 پرو راحتتره!

حالا این بنده خدا لاینس که هر از گاهی یه درافشانی هایی میکنه و بعدشم یه ویدیو با تامبنیل ناراحت و محزون میذاره که ببخشینم :D ولی در کل ببین هدف خرید کنسول برای اکثریت آدما صرفا به قیمتش و معادل سازیش با پی سی خلاصه نمیشه.
من قبلا هم گفتم خیلیا دنبال یه کامیونیتی سالم و بدون هکر تو بازی های آنلاین میگردن. خیلیا حوصله دنگ و فنگ اجرای درست بازی رو پی سی رو ندارن. خیلیا ممکنه دانش نصب و اجرای بازی هارو هم نداشته باشن ولی هر از گاهی بخوان یه چیزی بازی کنن تنوعی بدن به زندگیشون. خیلیا شاید کارشون پشت میز نشینی و پای پی سی باشه و حداقل اون یکی دو ساعتی که میخوان تو روز یه تفریحی داشته باشن و برای فرار از آرتروز و بواسیر بخوان جلو تی وی بشینن یا دراز بکشن یه بازی ای بکنن.

یه نکته ای در آخر بگم که تو این مقایسه هایی که میکنیم و میبینیم به چشم نمیاد ولی تو واقعیت وجود داره. اونم اینکه ما حتی فرضم بگیریم که با یه رقم 900-1000 دلار بشه یه پی سی با مشخصات پرو یا حتی بهتر بست برای اون دسته از پلیرا که ترجیح میدن بازیاشونو دی وان تهیه کنن به هیچ وجه اون پی سی در حد پرو نخواهد بود. تمام این مقایسه هایی که میبینیم با هزار و یک جور پچ پرفورمنس روی پی سی بعد از چندین ماه اجرا شده نه دی وان که تو 90 درصد بازیا انواع اقسام مشکلات مخصوصا رو سیستم های متوسط یا ضعیف به وجود میاد.

مشکل از اینجاست که سعی میکنیم هم رو قانع کنیم،

اونی که کنسول دوست داره رو کنسول بازی میکنه،

اونی که پی سی دوست داره رو پی سی بازی میکنه،

اونی که جفتش رو دوست داره هم رو کنسول هم رو پی سی بازی میکنه،

واقعا خیلی ساده تر از این حرفاست، اگرم کسی پی سی دوست داره ولی پول پی سی نداره، طبیعتا میاد رو کنسول بازی میکنه،

و اینکه به نظرم رولی درست میگه، 100 درصد روز اول بازی کردن یک بازی مثل گرند دفت اتو، بی نهایت ارزش داره، اصن این چه حرفیه که مهم نیست؟ مگر نظر شخصی، واقعا کسی که این رو زیر سوال ببره، عملا داره عقل و منطق خودش رو زیر سوال میبره (زیر سوال بردن با اهمیت نداشتن و نظر شخصی هم فرق داره، چون کسی که براش اهمیت نداره دی وان بزنه، زیر سوال هم نمیبرتش، فکت، و خیلی ساده به جای اینکه همه اش دنبال "اثبات" اهمیت نداشتن دی وان باشه، میره با تاخیر 2 3 4 5 6 7 ساله خودش میزنه و زحمت هم نمیکشه کسی رو قانع کنه که براش "اهمیت نداره"....)

یادش بخیر یک کاربر پی سی گیمر بود (raya یک همچین چیزی که متاسفانه با دستاورد فاجعه تیم نظم سایت و یک بحث واقعا بیهوده و ابلهانه؛ قهر کرد و رفت، و به نظرم مسئولیت اون بحث با تیم نظم بود به شکل فاجعه ای هم به روی خودشون نمیارن که raya رو پروندن) یادمه همه اش تاکید میکرد بعد 20 سال هم براش فرقی نمیکنه بازی رو بزنه و لذت میبره و سر همین بحث شد و یک عده سعی کردن "قانع" اش کند که اشتباه میکنی و اونم ناراحت شد و رفت، در حالی که یک گوشه این سایت بدون اینکه مزاحم کسی بشه داشت کار خودش رو میکرد، حالا شاید چهار تا ترول هم کرده باشه، ولی یادمه اون بحث اخری رو تقصیر نداشت و تیم نظم، رو مخش رفت)

خلاصه این رایا جان خدابیامرز بازیسنتری؛ تلاش نمیکرد تو همچین تاپیک هایی 10000 بار ثابت کنه دی وان اهمیت نداره، و تا کسی انگولکش نکرده بود اصن وارد بحث نمیشد؛ این به نظرم کسی هست که صادقانه (حداقل ناخوداگاه) معتقد بود دی وان اهمیت نداره، اما اگر کاربر دیگری 156578455414 بار تاحال وارد بحث شده که ثابت کنه دی وان اهمیت نداره، به نظرم یعنی ناخواگاه خودشم میدونه که چقدر اهمیت دی وان زیاده؛ و برای همین همه اش خوداگاه به دنبال اثبات عدم اهمیتش هست...

دی وان بازی کردن یعنی غذا رو داغ خوردن، یعنی تحت کانتکست بازی کردن؛ یعنی تحت فرهنگ و کالچر اصلی بازی کردن، اون ور قضیه هم هست، وقتی رو پی سی میاد با کیفیت نهایی، طبیعتا "همه" میتونن دوباره رو پی سی بازیش کنند اگر براشون "اهمیت" داشته باشه و توان تهیه پی سی مناسبش رو داشته باشند،

برای همه مون ارزوی موفقیت و شادی و سلامت دارم.
همه ی اینایی که میگی کاملا درسته.فقط یه مورد وجود داره اونم اینکه اینجا تاپیک ps5 pro هستش ولی سینه چاکان ایکس باکس قدیم و pc جدید دارن به ملت زور میگن :)
به خدا ذره ای مشکل در مورد اینکه اینجا کسی کامنت میده و یا هیت میده ندارم چون تاپیک مال همه هستش ولی با خودتون رو راست باشید ببینید کسی از سونی فن جماعت اصلا میاد تاپیک pc تا در مورد کارت گرافیک های جدید نظر بده ؟!! تا حالا دیدید یکی تو تاپیک سخت افزار pc بیاد بگه چرا کارت 4070 میخرید برید ps5 pro بخرید چون به صرفه تره؟یا اصلا چرا قیمت 4090 اینقدر فضاییه در صورتی که تفاوت گرافیکیش در این حد نیست؟قطعا جواب خیره چون دغدغش نیست و براشم مهم نیست چون جامعه هدف pc نیست.نه اینکه با pc مشکل داره و یا با انویدیا پدرکشنگی داشته باشه بلکه تو دایره ی تفریحاتِ گیمینگش pc جایی نداره،همین

آخرین ویرایش:
درود
اونور بخصوص مارکت فیسبوک قطعات استوک فوق العاده خوبی پیدا میشه! ویدئو لاینس رو ببینید زیر 600 دلار تونست کیسو جمع کنه! (میتونست راحت با 700 دلار یدونه 4070 هم بذاره رو سیستم) البته این چیزا هم نیاز به دانش داره و کار هرکس نیست و برای یه کاربر عادی خرید PS5 پرو راحتتره!

این داستان استوک خیلی حرکت خنده داریه. همین شخص دفعه قبل اومد همین کارو با ps5 پایه کرد که مارک سرنی شخصا اومد بد ر..د بهش و گفت اگر بحثتون استوکه تو ebay هم استوک ps5 زیاده.
واقعا با این حرکات فقط خودشون رو بیشتر از قبل مسخره میکنند.
حالا کاری نداریم نه ssd یش اونیه که رو فایوه نه مادربرد دقیقا اون امکانات فایو پرو رو میده و نه کارت گرافیکی که گذاشته چیپ AI داره و نه حتی ۸۰ دلار دوال سنسی که رو جعبه پرو هست را حساب می‌کنند. ماشالا چیزی بنام کولینگ کیس و cpu هم تعریف نشده تو لیستی که میدن با این حال بازم بدون رعایت اینها PC که اکبند جمع کرد بالای ۹۰۰ دلار شد (((:
استوک هم که شد ۷۰۰ دلار..
واقعا df داره یه مسیر دیگه ای رو میره . به جایی که بیاد تعریف کنه تنها سخت افزاریه که داره 60 fps اجرا میکنه با ری به خاطر یه سری باگ چرت و پرت میگه الکس
حقیقتا عقده و حقارت از این کرکتر فوران میکنه.
اگر df ببینم فقط ویدیوهایی که جان لینمن بده ارزش دیدن داره. پرو تازه یک هفته اس اومده. سازنده با کمترین میزان بهینه سازی اومده یه پچ داده داره بازیو ۹۹ درصد لحظات ۶۰ فریم میده باز اومده یک ایرادهایی میگیره که واقعا آدم خنده اش میگیره. مگه dlss روز اول اینی بود که الان هست؟ به مرور بهتر شد pssr هم به مرور بهتر میشه ولی تا همینجا هم استودیو هایی که تونستن بهترین بهره را ازش بگیرن واقعا نتیجه کار عالی بوده. تو تاحالا دیدی الکس بیاد و اونجاهایی که pssr عمل کرده رو کاور کنه. بذار حالا سر بازیهای انریل و استاترهای وحشتناکش اشکش در میاد اون موقع قیافه اش دیدن داره ، مطمئنم باز میاد جلو دوربین اشک میریزه که برید همون پرو را بخرید چون بازیهای انریل واقعا رو پی سی اکثرا داغونن :D

آخرین ویرایش:
این داستان استوک خیلی حرکت خنده داره. همین شخص اومد سری قبل اومد همین کارو کرد مارک سرنی شخصا اومد بد ر..د بهش و گفت اگر بحثتون استوکه تو ebay هم استوک ps5 زیاد. واقعا با این حرکات فقط خودشون رو بیشتر از همه مسخره میکنند.
من اوایل به شوخی میگفتم ولی واقعا فلسفله یه سری به شدت سمی و عجیبه. مثلا به پرو که میرسه از خیر اون استنده هم نمیگذرن، خود پرو هم حتما به صورت آکبند و خرید از سوییس و مالیات اتحادیه اروپا و سهم کلیسا و کمک به اکراین و فاند بهبود زندگی پناهنده هاس. ولی به پی سی که میرسن یه چیزی نشونت میدن که مثلا کارت گرافیکش که تا خرتناق ماین شده، نصف رم اکسید شده، SSD هم تو شرایط خنکش 500 کیلوبایته، رو کیسی هم که بستن یکم جیش بچه ریخته.
دقیقا این صحبتا منو یاد اون وقتا میندازه که طرف پی سیش CS Go رو 30 فریم اجرا میکرد بعد به شدت اصرار داشت کنسول بدرد نمیخوره چون پی سی فریم کپ نداره و هرچقدر بخوای بهت فریم میده. حالا دیگه اون قسمت داستان که همون سیستم دو سه برابر خرجش میشد رو ترجیح میداد وارد بحثش نکنه.

تو تعیین پرایس پوینت، تو رنج قیمتی که کشف شده، یک روش اینه، شرکت، قیمت آخر رو در میانه بالا و نزدیک به ماکسیممِ ممکن انتخاب میکنه که اصطلاحا میگن پُر.
اینجوری چرتکه میندازه:
یک عده ای بخاطر این قیمت پُر، نمیخرن، حالا یا خودش یا جنجال مدیا پشیمونش میکنه، اسمشون رو میزاریم a
در ازاش، اون عده ای که میخرن اون مبلغ پُر رو اضافه سود میکنه، بهشون میگیم b
اون میزان پر بودن قیمت رو هم میگیم x که درصدی از سوده مثلا ۲۰ درصد.
نقطه تعادلی اینجوری حساب میشه
a(5x)=bx
5a=b، یعنی خریداران ۵ برابر منصرفان
پس تو این شرایط در ازای گرونفروشی اگر تعداد خریدار ۵ برابر منصرفین باشه سود دو حالت برابره، هر چی این نسبت از ۵ بالاتر بره، گرون فروشی سودمند تر و موجه تر خواهد بود.
این چرتکه ای بود که مدیرا تو جلسه میندازن، برای دیتیل میدن یک تیم مالی، نرخ اصطحلاک و تسعیر و جریان نقد و ... فرموله میکنن در چند حالت خوشبینانه تا بدبینانه میارن رو کاغذ،
اون ۲۰ درصد هم چون سود کنسول جزئیه و تو لانگ ران پولی که مشتری خرج میکنه مهمه، حساب کتابش پیچیدس ولی استخونبندی کار همینه

تو تعیین پرایس پوینت، تو رنج قیمتی که کشف شده، یک روش اینه، شرکت، قیمت آخر رو در میانه بالا و نزدیک به ماکسیممِ ممکن انتخاب میکنه که اصطلاحا میگن پُر.
اینجوری چرتکه میندازه:
یک عده ای بخاطر این قیمت پُر، نمیخرن، حالا یا خودش یا جنجال مدیا پشیمونش میکنه، اسمشون رو میزاریم a
در ازاش، اون عده ای که میخرن اون مبلغ پُر رو اضافه سود میکنه، بهشون میگیم b
اون میزان پر بودن قیمت رو هم میگیم x که درصدی از سوده مثلا ۲۰ درصد.
نقطه تعادلی اینجوری حساب میشه
a(5x)=bx
5a=b، یعنی خریداران ۵ برابر منصرفان
پس تو این شرایط در ازای گرونفروشی اگر تعداد خریدار ۵ برابر منصرفین باشه سود دو حالت برابره، هر چی این نسبت از ۵ بالاتر بره، گرون فروشی سودمند تر و موجه تر خواهد بود.
این چرتکه ای بود که مدیرا تو جلسه میندازن، برای دیتیل میدن یک تیم مالی، نرخ اصطحلاک و تسعیر و جریان نقد و ... فرموله میکنن در چند حالت خوشبینانه تا بدبینانه میارن رو کاغذ،
اون ۲۰ درصد هم چون سود کنسول جزئیه و تو لانگ ران پولی که مشتری خرج میکنه مهمه، حساب کتابش پیچیدس ولی استخونبندی کار همینه

View attachment YouCut_20241118_150919059.mp4

اینجا هر قطعه جدا فاکتور میکنن، فکر میکنن نمیشه (که اینم میشه)
پیسی های pre-built آکبند با این قیمتها ریخته، که هم cpuش فایو رو که برا 5 سال پیشِ رو میخوره
هم gpu که هم fg داره، هم pssr جلو dlss فعلا ول معطله
150 دلار اضافه psn هم هست، یعنی نه تنها هم قدرت، که قویتر از 5 رو میشه با این قیمت ها بست
ADMI Gaming PC • AMD Ryzen 5 5500 • NVIDIA RTX 4060 Ti 8GB DDR6 • 16GB DDR4 3200MHz • 1TB NVME SSD • 600W PSU • WIFI • Corsair 3000D

حالا تو اینجا میگی چون من میخوام روز لانچ GTA VI بزنم و بهترین کیفیت ممکن رو میخوام پس آهای ملت. پی اس ۵ پرو خیلی خوبه. خیلی به نسبت قیمتش میرزه. یالا برید بخرید.
آقا جون برو بخر حالشو ببر. چیکار داری که کسی بهش هیت میده یا نه؟

عجب منطق جذابی :دی

طرفی که کنسولو دوست داره چیزی نگه ولی شما که هیترشی راحت هیت کنی و اون طرفم هیچی نگه؟

برای من و خیلیای دیگه مهم نیست صبر کنیم حتی یکی دو سال. تو عجله داری و روز لانچ میخوای بازی کنی قرار نیست برای ماهم این شکلی باشه.
شما زحمت بکش بتا تست کن با ۳۰ فریم، ماهم بعدا نسخه اصلی رو بازی میکنیم با تمام دی ال سی و متعلقاتش :D
من شخصا فعلا تصمیمی برای خرید پرو ندارم اما جمله شما رو جور دیگه هم میشه نوشت:

برای من و خیلیای دیگه مهمه که صبر نکنیم اونم دو سال. شما عجله نداری و میخوای ۲‌سال منتظر بمونی و تا دو سال جرات نکنی یوتیوب بری تا اسپویل نشی، روز لانچ نمیخوای بازی کنی قرار نیست برای ماهم این شکلی باشه.

شما زحمت بکش ۲‌ سال صبر کن، ماهم ته‌دیگ بازیو در که آوردیم شما میشینید با لذت تجربه‌ش می‌کنید ایشالا هم نیازی به ارتقا هم نداشته باشید.

نمیفهمم چه منطق باحالیه که وقتی صحبت از PC میشه ارزش در برابر قیمت از یاد میره. دوستان میفرمایند تفاوت پرو با استاندارد صرفا IQ و رزولیشنو فریم ریته و تغییر دیگه‌ای نیس. بعد اون وقت یه 4080‌ در قیاس با 4070‌ علاوه بر رزولیشن و فریم ریت خدمات دیگه ای ارائه میده مگه؟ یه عمر pc gamer جماعت واسه رزولیشنو فریم ریت بیشتر صدها دلار هزینه کردن کارشون فرهنگی و منطقی جلوه داده میشه، اون وقت یه بنده‌خدایی میخواد همین هزینه بیشترو واسه کنسول بکنه میشه گمراه و بتا تستر. جوری هم میگید انگار همین شماها از RTX20 به عنوان بتا تستر به انویدیا خدمات ندادید. شما موضعتون به سمت اکس باکس هم قبل مرگ اکسباکس و شروع نسل همینقد محکم بود الان عوض شده کسی یادش نیاد شاید.

عجب منطق جذابی :دی

طرفی که کنسولو دوست داره چیزی نگه ولی شما که هیترشی راحت هیت کنی و اون طرفم هیچی نگه؟
من هیتی ندارم. اتفاقا کنسول خوب و قدرتمندیه در حد خودش.
ما اینجا سر قیمتش بحث میکنیم و مقایسش میکنیم با پی سی هم رده خودش. یه سری میان میگن هیت میدی! صرفا اگه یه نفر نظرش مخالف شما هست، دلیل بر هیتر بودنش نیست.
من چنیدن بار گفتم با قیمتش مشکل دارم و اون ویژگی به صرفه بودن کنسول در مقابل پی سی رو نداره. از طرفی سونی این کنسول رو ساخته که کاربراش به سمت پی سی مهاجرت نکنن. حالا چرا من باهم مقایسشون نکنم؟

طرف حالا دوس داره، اصلا ۲ هزار دلار هم باشه میخره. مث اونایی که آیفون ۱۶ پرومکس میخرن.طرف میگه دوس دارم و میخرم.
یا مثلا طرف دوس داره واسه زودتر تجربه کردن یه بازی نسخه دیلاکس رو میخره و ۲۰ دلار بیشتر میده! کسی کاری نداره بهش.

• Like
Reactions: milad.ps4
من شخصا فعلا تصمیمی برای خرید پرو ندارم اما جمله شما رو جور دیگه هم میشه نوشت:

برای من و خیلیای دیگه مهمه که صبر نکنیم اونم دو سال. شما عجله نداری و میخوای ۲‌سال منتظر بمونی و تا دو سال جرات نکنی یوتیوب بری تا اسپویل نشی، روز لانچ نمیخوای بازی کنی قرار نیست برای ماهم این شکلی باشه.

شما زحمت بکش ۲‌ سال صبر کن، ماهم ته‌دیگ بازیو در که آوردیم شما میشینید با لذت تجربه‌ش می‌کنید ایشالا هم نیازی به ارتقا هم نداشته باشید.

نمیفهمم چه منطق باحالیه که وقتی صحبت از PC میشه ارزش در برابر قیمت از یاد میره. دوستان میفرمایند تفاوت پرو با استاندارد صرفا IQ و رزولیشنو فریم ریته و تغییر دیگه‌ای نیس. بعد اون وقت یه 4080‌ در قیاس با 4070‌ علاوه بر رزولیشن و فریم ریت خدمات دیگه ای ارائه میده مگه؟ یه عمر pc gamer جماعت واسه رزولیشنو فریم ریت بیشتر صدها دلار هزینه کردن کارشون فرهنگی و منطقی جلوه داده میشه، اون وقت یه بنده‌خدایی میخواد همین هزینه بیشترو واسه کنسول بکنه میشه گمراه و بتا تستر. جوری هم میگید انگار همین شماها از RTX20 به عنوان بتا تستر به انویدیا خدمات ندادید. شما موضعتون به سمت اکس باکس هم قبل مرگ اکسباکس و شروع نسل همینقد محکم بود الان عوض شده کسی یادش نیاد شاید.
خب هرکسی یه سری اولویت برای خودش داره.
بله. برای شما مهمه که روز لانچ تجربه کنید. برای یه عده دیگه نه. مثلا من Baldur's Gate 3 رو الان بعد تقریبا یک سال دارم تجربه میکنم که کلی آپدیت شده...

در مورد بتا تستر هم که اون رو به رولی گفتم، حقیقتش به زبون خودش باهاش صحبت کردم، چندین صفحه پیش به من گفت نوبر و شاهکار هست و ....

یبار دیگه تاکید میکنم که کلیت حرف من چیه: توی نسل ۷ و ۸ کنسول خیلی به صرفه تر از پی سی بود و همیشه مزیت قیمت رو داشت + انحصاریا.
الان دیگه اون مزیت قیمت رو نداره و میشه با پی سی مقایسش کرد.

حالا یه عده خوششون میاد و عشقشون میکشه و حال میکنن، کنسول میخرن. یه عده هم پی سی میبندن.

فناوری ارتقاء تصویر PSSR توی پلی‌استیشن 5 پرو، تو بعضی از بازی‌ها خیلی خوب کار نمی‌کنه و دلیلش اینه که از نسخه‌های قدیمی‌ترش استفاده شده.

یه توسعه‌دهنده توی فروم ResetERA با نام Koralsky گفته که کیفیت پایین تصویر تو بعضی بازی‌ها به خاطر تفاوت نسخه‌های این فناوریه. مثلاً بازی Star Wars Jedi: Survivor که با Unreal Engine 4 ساخته شده، از SDK 9 استفاده می‌کنه و نمی‌تونه جدیدترین نسخه PSSR که نیاز به SDK 10 داره رو اجرا کنه. احتمالاً برای همین از اولین نسخه این فناوری استفاده شده که باعث شده کیفیت تصویرش چنگی به دل نزنه.

Koralsky خیلی وارد جزئیات نشد که چند تا نسخه از این فناوری اومده و هر کدوم چقدر بهتر شده، ولی گفت که تو بازی‌های دسته دوم و سوم که برای PS5 Pro میان، کیفیت تصویر خیلی بهتر می‌شه. مثلاً تو بازی‌ای که الان داره روش کار می‌کنه، یکی از نسخه‌های جدیدتر PSSR که البته آخرین نسخه هم نیست، نتیجه‌های خیلی بهتری از TSR و FSR داده. اون معتقده که این فناوری تو ۶ تا ۱۲ ماه آینده وضعیتش خیلی بهتر از چیزی می‌شه که الان تو بازی‌های اولیه دیده می‌شه.

PlayStation 5 Pro Bad PSSR Implementation in Certain Games Is Caused by Older Version of the Upscaler; Future Batches of Supported Games Will Look Much Better

پ.ن: ولی اونی که نخواد بفهمه و دنبال ترول باشه، پشیزی این قضایا براش اهمیتی نداره و به کار خودش با دلایل من درآوردی خودش ادامه میده 🤌

سونی اگر می دانست همچین طرفدارهای متعصبی داره قیمت کنسول 2000 دلار میگذاشت هاردم از روش بر میداشت
مایکروسافت اگر میدانست که حتی با وجود نبودَنَش،یارانی از دیار پارس وجود دارند که هنوز پای آرمانهایش ایستاده اند(اینجاشو سریع بخونید) اصلا کنسول نمیساخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or