سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    273

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
بعضی ها انقدر تعصب جلوی چشمشون رو گرفته که واقعا آدم نمیدونه چی بگه.اگه امثال DF نبودن الان وضعیت نسخه PC جدای سروایور تغییر میکرد؟ خب پارسال آبروشون رو بردن که امسال اون پچ بزرگ رو دیدیم. الان روی PS5 Pro اگه SDK 5 هم باشه بازم وضعیتی که پچ رو عرضه کردن اصلا و ابدا قابل دفاع نیست. بحث اصلی اینه. وگرنه همونطور که تو بعضی بازیها DLSS ضعیفه و تو بعضی دیگه عالیه، همونطور FSR 2 که یک Upsampler نسبتا ضعیف تره ولی میتونه با زمان توسعه بیشتر نتایجی مثل No Man's Sky داشته باشه و تو اکثر بازیها که زمان کافی بهش اختصاص داده نشده نتیجه افتضاح باشه، به همون شکل هم PSSR تو خیلی بازیها (از جمله تقریبا همه بازیهای فرست پارتی) کیفیت فوق العاده ای داره و در عالی بودن چیزی که سونی ساخته شکی نیست. اما این دلیل نمیشه که DF به مشکلاتی که توی آپدیت های جدید بازیها هست اشاره نکنه، همونطور که وقتی یک بازی روی PC کیفیت DLSSش پایینه بهش اشاره میکنن.

مشکل اینجاست که بعضی دوستان تا DF یه ویدیو میده میان سریع نکات منفی رو به حساب دشمنی میذارن. برای من که ده ساله دارم محتوای DF رو میبینم، چون روی هیچی تعصب ندارم تا حالا نشده اگه از چیزی انتقاد یا تعریف میکنن ذهنم بره به سمت این مسائل. اینطور هم نیست که هر چی DF میگه برام سند باشه. هم منابع دیگه رو چک میکنم، هم بازخوردهای گیمرها توی سوشال مدیا و... بله گاهی اوقات ممکنه DF تو آنالیزش اشتباه کنه، ولی اینکه بگیم غرض دارن و مثلا John اگه گفت اکس باکس این مشکل رو داره پس طرفدار پلی استیشنه، ریچارد کارتن PS5 Pro رو پاره کرد پس طرفدار اکس باکسه، آلیور اگه گفت PSSR تو بعضی بازیها نتایج خوبی نمیده پس عاشق DLSSئه. اینا همه نتایج تعصب بی دلیله.

RELAX
شما اگه ۱۰ ساله پیگیر این چنلی من از نسل هفتم DF رو دنبال میکنم . اونقدر اون اوایل برای دانلود ویدیوهاش مشکل داشتم که با ترفندهای عجیب و غریب و از فرومهای خارجی میتونستم ویدیوهاشون رو ببینم که اکثرا به همون عکس و متن بسنده میکردم. کل مجموعه DF قابل احترامه ولی شخص الکس بتالیا یه آدم مریض و مشکل دار هست که بارها و بارها این مطلب ثابت شده هست و همون تعصبی که میگی دقیقا شامل همین شخصه و کسی اینجا با کل DF مشکلی نداره . گاهی انقدر رفتارش از حد میگذره که همکارانش تیکه بهش میندازن به شوخی و میگن الکس تو باید اینجا از پی سی دفاع و به کنسول حمله میکردی.
خود من که بیشتر عمرم را پی سی گیمر بودم واقعا از این رفتارش گاهی حالم بهم میخوره .
کلا زیاد جای باز کردن این مسئله نیست ولی اگه وقت و حال و حوصله اش را داشتم تمام رفتارهای مضحک این شخص رو گلچین میکردم تا ثابت بشه حرفم. از مقایسه های خنده دار کنسولهای چند صد دلاری با سیستم های چند هزار دلاری گرفته تا بولد کردن ایرادها ، تیترهای خنده دار و عدم پوشش مزایای کنسولی و کلی کارهای خنده دار دیگه که منِ پی سی گیمر رو هم به خنده میندازه.
پس شما هم Relax چون اینجا واقعا کسی اگر ایرادی به DF گرفته کاملا درست بوده و متوجه نمیشم چرا باید ناراحت بشید . تیم DF اتفاقا اشتباهات زیادی هم داشتند و همچین هم قبله عالم نیستند پس انتقاد بهشون نباید تابو باشه‌.

بهرحال در مورد Pssr و پرو:

تا الان حدود 110 بازی بر روی PS5 Pro بصورت کامل اپتیمتایز شده که شامل مواردی مثل افزایش جزئیات بصری و دو برابر شدن پرفورمنس هست.
دو/ سه بازی هستند که علیرغم افزایش قابل توجه پرفورمنس، به دلیل SDK قدیمی PSSR که البته تا چند روز دیگر برطرف خواهد شد، در اپسکیلینگ مشکل دارند که سازندگان رسما گفتند به این مشکل آگاه هستند و دارند روی پچ جدید کار میکنند.

شما فکر میکنید اکثر بازیهایی که میاد روز اول dlss روشون باگ یا مشکل نداره؟
استاروارز آت لا، سایلنت هیل ۲ ، امپایر او انت و... که همین اخیرا منتشر شدن روز عرضه مشکلات و باگهای عجیبی با dlss داشتند که با پچ درست شد. پس pssr هم هم با اپدیت شدنش و هم به روز شدن sdk در انجین تمام این مشکلات برطرف میشه. و چیزی که خوب خودشو داده pssr بسیار بسیار بهتر از fsr3 و tsr عمل کرده و حتی خیلی نزدیک به dlss داره عمل میکنه تو بازیهایی که سازنده درست استفاده کرده این قضیه ثابت شده

آخرین ویرایش:
شما اگه ۱۰ ساله پیگیر این چنلی من از نسل هفتم DF رو دنبال میکنم . اونقدر اون اوایل برای دانلود ویدیوهاش مشکل داشتم که با ترفندهای عجیب و غریب و از فرومهای خارجی میتونستم ویدیوهاشون رو ببینم که اکثرا به همون عکس و متن بسنده میکردم. کل مجموعه DF قابل احترامه ولی شخص الکس بتالیا یه آدم مریض و مشکل دار هست که بارها و بارها این مطلب ثابت شده هست و همون تعصبی که میگی دقیقا شامل همین شخصه و کسی اینجا با کل DF مشکلی نداره . گاهی انقدر رفتارش از حد میگذره که همکارانش تیکه بهش میندازن به شوخی و میگن الکس تو باید اینجا از پی سی دفاع و به کنسول حمله میکردی.
خود من که بیشتر عمرم را پی سی گیمر بودم واقعا از این رفتارش گاهی حالم بهم میخوره .
کلا زیاد جای باز کردن این مسئله نیست ولی اگه وقت و حال و حوصله اش را داشتم تمام رفتارهای مضحک این شخص رو گلچین میکردم تا ثابت بشه حرفم. از مقایسه های خنده دار کنسولهای چند صد دلاری با سیستم های چند هزار دلاری گرفته تا بولد کردن ایرادها ، تیترهای خنده دار و عدم پوشش مزایای کنسولی و کلی کارهای خنده دار دیگه که منِ پی سی گیمر رو هم به خنده میندازه.
پس شما هم Relax چون اینجا واقعا کسی اگر ایرادی به DF گرفته کاملا درست بوده و متوجه نمیشم چرا باید ناراحت بشید

بهرحال در مورد Pssr و پرو:

تا الان حدود 110 بازی بر روی PS5 Pro بصورت کامل اپتیمتایز شده که شامل مواردی مثل افزایش جزئیات بصری و دو برابر شدن پرفورمنس هست.
دو/ سه بازی هستند که علیرغم افزایش قابل توجه پرفورمنس، به دلیل SDK قدیمی PSSR که البته تا چند روز دیگر برطرف خواهد شد، در اپسکیلینگ مشکل دارند که سازندگان رسما گفتند به این مشکل آگاه هستند و دارند روی پچ جدید کار میکنند.
پس میشه گفت هر دومون به یک اندازه در معرض محتوا و نظرات الکس بودیم چون الکس بعد از 2015 به تیم DF اضافه شد.
خیلی دوست دارم دو سه مورد از این رفتارهای مشکل دار رو مثال بزنی. شاید من توجه نکردم تاحالا، یا شاید وقتی اومده توی ویدیوهای آنالیز نسخه PC یک بازی، به درستی برتری های اجرا با رزولوشن و تنظیمات بالاتر نسبت به کنسول ها رو نشون داده من پای مریض بودن یا غرض داشتن نگذاشتم.

کلا دید من به DF و آنالیز بازیها، از جبهه ی یک کنسول یا PC نیست، و تو هیچ آنالیزی دنبال این نیستم که ببینم حق کسی خورده شده یا نه. شما متاسفانه اون شخصی که داره آنالیز میکنه هم آنالیز میکنید.
.
.
.
به طور کلی این طرز تفکر که چون سونی ساخته حتما بهترینه...
چون انویدیا ساخته حتما بهترینه...
چون نینتندو ساخته حتما بهترینه...
چون اکس باکس ساخته حتما بهترینه...
و هر کی خلافش رو بگه حتما غرض داره...

همه این بحث ها از این نشأت میگیره و من دقیقا با این مشکل دارم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87
خب gamersyde خیلی زود استریم آپدیت جدید کالیستو رو گذاشت.الان میشه گفت با ۷۰۰ دلار میتونید کالیستو رو در حد یه کارت ۴۰۹۰(شایدم بهتر) تجربه کنید.این آپدیت نشون میده اگه بازیساز برا پچ و بهینه کردن یکم وقت بذاره شاهد معجزه خواهیم بود
Stream and download PS5 pro gameplay - Performance mode from The Callisto Protocol in very high quality

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or