سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    270

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
من کلا با نحوه فعالیت شما در انجمن مشکل دارم رولی جان خیلی میخوای وانمود کنی کاربر منطقی هستی ولی به هر شکل نحوه فعالیتت این اجازه رو نمیده ، بیا صراحتا اعلام کن که فن سونی هستی و دوست داری دلی واسش تبلیغ کنی
----
ps5 pro بهترین و قدرتمند ترین کنسول هست شکی توش نیست و در مقایسه با series x ه 600 دلاری چند بار ارزش خرید بیشتره داره با این هم نمیشه به هیچ وجه مخالف بود و اینارو هربار نگو چون واسه همه اشکاره
اما در مورد قدرتش به وضوح داری بزرگنمایی و به همین منوال هم داری در مورد قیمتش کوچک نمایی می کنی
به عنوان یه کاربر عادی که نحوه فعالیتت برای همه مشخصه و هیچکدوم از حرفات اعتباری نداره برای کسی بجز اعضای کالتتون نداره
حالا تا میتونی تبلیغ کن تا شاید تونستی یه نفر رو متقاعد کنی
----
در مورد pc هم اره با 700 دلار نمیشه سیستم معادل pc بست اما 2000 دلار هم نیست
نهایتا 850 تا 900 دلار میشه بهترین pc که عملکرد معادل و شاید بهتر رو هم داره
اونم بازم هم قیمت حساب میشن
850euro + 100 plus که دیگه دیسک درایو و بقیه مخلفات رو نگفتم
منم شمارو نمیشناسم ولی حقیقتا برام هم اهمیتی نداره راجب من چجوری فکر میکنید شما آزادید هرجور بخوایین راجب شخص بنده فکر کنید. اینو گفتم بگم که بنده هرگز دنبال بحث شخصی نبودم و نیستم و فروم صرفا برای من محلیه برای بیان نظراتم بدون اینکه بخوام بدونم طرف مقابلم چه کرکتری شخصیتی داره.
اما لازمه بدونی خیلیای دیگه که منو اینجا و خارج از اینجا می‌شناسن که تو زمینه گیمینگ خودم را در برابرشون هیچی نمیدونم ولی خوب میدونند تو زمینه سخت افزاری من هیچ دلیلی نداره دروغی بگم. پستهای بنده تو فروم هم هست تا جایی که تونستم با مدرک و سند و منبع موثق بحث سخت افزاری کردم.
من خودم بشدت منتظرم کنسول بیاد دستم و خودم کنسول رو از نزدیک بررسی کنم ولی دو تا از بچه ها که کاربر همین فروم هم هستند فایو پرو خریدند و کاملا تجربیاتشون را در اختیار من گذاشتند و این کنسول رو به معنای واقعی یک کنسول حرفه ای میدونند. مابقیش هم میشه کلی مرجع سخت افزاری دیگه که تو اینترنت پر هست که دقیقا همین خط فکری رو بیان میکنند.
بطور خلاصه این کنسول هیچ مشکلی نداره. از نظر قیمت هم واقعا با ارزشه . قدرتش به اندازه کافی خوبه و تکنولوژی هایی که داخلش بکار رفته هم عالیه . به‌مرور اختلاف بازیها روش بهتر هم میشه. این چیزیه که فکته. هرکس دنبال فریم ریت بالاتر و با ثبات تر، کیفیت تصویر بهتر و در نهایت ویژوال بهتره و کماکان میخواد رو کنسول بمونه فایو پرو براش بهترین گزینه هست.
هرکس هم میتونه بالای ۱۰۰۰ دلار برای پی سی هزینه کنه و مشکلی هم بابت اینکه انحصاری ها را روز لانچ نتونه رو پی سی بازی کنه نداره پس بهتره بره روی پی سی . واقعا خیلی چیز ساده ای هست این موضوع
موفق باشید.

سبحان جون gta روز لانچ رو پی سی نمیاد. اینو اصلا در جریان هستی؟ بازیهای سونی هم نمیاد. فشار رو شما باید اینجا بخوری :))
خدایی انقدر pc pc نکن من هم pc دارم خوبشم دارم . خیلیای دیگه هم پی سی دارن کنسول هم دارن نمیدونم چرا فکر میکنی رو کره زمین فقط تو پی سی داری :D
مابقی کامنتت هم حقیقتا ارزش جواب دادن نداره. هنوزم منتظرم یه سیستم در حد فایو پرو ولی مشخصاتش دقیقا با پرو یکی باشه معرفی کنی زیر ۱۰۰۰ دلار بشه. نه اون جوکی که معرفی کرده بودی که بیشتر خودزنی بود.
مرد حسابی سیستم با کانفیگ ۴۰۶۰ و 12400f که قدرتش در حد فایو بیسه الان تو ایران زیر ۸۰ تومن نیست. انگار اصلا تو باغ نیستی؟
کنسول اکسباکس مرد؟ تموم شد؟ واقعا ؟ پس کو اون همه ترافلاپسی که اول نسل تو مخ ملت فرو میکردی؟ فکت ساده: بارها گفتم خیلیها مجبور نیستن سوییچ کنند رو پی سی. چرا فهم و درک این مطلب انقدر برات سخته. خیلی ها رو کنسول راحت ترن. خیلی ها کلی بازی از نسلهای قبل رو اکانت psn دارن که بیان روی پی سی نمیتونن اونارو داشته باشن. به این علت بازیهای انحصاری هم اضافه کن. حالا بازم بشین بگوپی‌سی لول
برای من و خیلیای دیگه مهم نیست صبر کنیم حتی یکی دو سال. تو عجله داری و روز لانچ میخوای بازی کنی قرار نیست برای ماهم این شکلی باشه.
شما زحمت بکش بتا تست کن با ۳۰ فریم، ماهم بعدا نسخه اصلی رو بازی میکنیم با تمام دی ال سی و متعلقاتش :D
پی سی خفن داری؟ مبارکت باشه.خیلیای دیگه هم دارن.
بله هیچ کس مجبور به هیچ کاری نیست. فقط انتخاب میکنن که سوییچ کنن به یه پلتفرم دیگه.این نسل خیلیا سوییچ کردن به پی سی و نمونش توی همین فروم هم زیاده، خارج از فروم بماند.

حالا تو اینجا میگی چون من میخوام روز لانچ GTA VI بزنم و بهترین کیفیت ممکن رو میخوام پس آهای ملت. پی اس ۵ پرو خیلی خوبه. خیلی به نسبت قیمتش میرزه. یالا برید بخرید.
آقا جون برو بخر حالشو ببر. چیکار داری که کسی بهش هیت میده یا نه؟

منم شمارو نمیشناسم ولی حقیقتا برام هم اهمیتی نداره راجب من چجوری فکر میکنید شما آزادید هرجور بخوایین راجب شخص بنده فکر کنید. اینو گفتم بگم که بنده هرگز دنبال بحث شخصی نبودم و نیستم و فروم صرفا برای من محلیه برای بیان نظراتم بدون اینکه بخوام بدونم طرف مقابلم چه کرکتری شخصیتی داره.
اما لازمه بدونی خیلیای دیگه که منو اینجا و خارج از اینجا می‌شناسن که تو زمینه گیمینگ خودم را در برابرشون هیچی نمیدونم ولی خوب میدونند تو زمینه سخت افزاری من هیچ دلیلی نداره دروغی بگم. پستهای بنده تو فروم هم هست تا جایی که تونستم با مدرک و سند و منبع موثق بحث سخت افزاری کردم.
من خودم بشدت منتظرم کنسول بیاد دستم و خودم کنسول رو از نزدیک بررسب کنم ولی دو تا از بچه ها که کاربر همین فروم هم هستند فایو پرو خریدند و کاملا تجربیاتشون را در اختیار من گذاشتند و این کنسول رو به معنای واقعی یک کنسول حرفه ای میدونند. مابقیش هم میشه کلی مرجع سخت افزاری دیگه که تو اینترنت پر هست دید که دقیقا همین خط فکری رو بیان میکنند.
بطور خلاصه این کنسول هیچ مشکلی نداره. از نظر قیمت هم واقعا با ارزشه . قدرتش به اندازه کافی خوبه و تکنولوژی هایی که داخلش بکار رفته هم عالیه . به‌مرور اختلاف بازیها روش بهتر هم میشه. این چیزیه که فکته. هرکس دنبال فریم ریت بالاتر و با ثبات تر، کیفیت تصویر بهتر و در نهایت ویژوال بهتره و کماکان میخواد رو کنسول بمونه فایو پرو براش بهترین گزینه هست.
هرکس هم میتونه بالای ۱۰۰۰ دلار برای پی سی هزینه کنه و مشکلی هم بابت اینکه انحصاری ها را روز لانچ نتونه رو پی سی بازی کنه نداره پس بهتره بره روی پی سی . واقعا خیلی چیز ساده ای هست این موضوع
موفق باشید.
منم مخالف این حرفا نیستم
من مشکلم فقط در مورد قیمت ps5 pro هست که بالاتر هم گفتم بهتر بود با ssd یک ترا و دیسک درایو با قیت 650 دلاری عرضه میشد بهتر بود
امیدوارم ازش لذت ببرین .
هرکسی با هر پلتفرمی از گیم لذت میبره چه pc باشه و چه کنسول

برای من و خیلیای دیگه مهم نیست صبر کنیم حتی یکی دو سال. تو عجله داری و روز لانچ میخوای بازی کنی قرار نیست برای ماهم این شکلی باشه.
شما زحمت بکش بتا تست کن با ۳۰ فریم، ماهم بعدا نسخه اصلی رو بازی میکنیم با تمام دی ال سی و متعلقاتش :D
پی سی خفن داری؟ مبارکت باشه.خیلیای دیگه هم دارن.
بله هیچ کس مجبور به هیچ کاری نیست. فقط انتخاب میکنن که سوییچ کنن به یه پلتفرم دیگه.این نسل خیلیا سوییچ کردن به پی سی و نمونش توی همین فروم هم زیاده، خارج از فروم بماند.

حالا تو اینجا میگی چون من میخوام روز لانچ GTA VI بزنم و بهترین کیفیت ممکن رو میخوام پس آهای ملت. پی اس ۵ پرو خیلی خوبه. خیلی به نسبت قیمتش میرزه. یالا برید بخرید.
آقا جون برو بخر حالشو ببر. چیکار داری که کسی بهش هیت میده یا نه؟
همینو میخواستم ازت بشنوم (:
" تیپیکال آدمهایی که باخت نمیدن "
باشه آقا ما بتا تستر حداقل ته مونده خور و اسپویل شده نیستیم . شما دوسال اضافه تر صبرکن بعدا با کیفیت ترش رو بزن. اتفاقا منم دوسال بعدش بازم همو بازیو را روی PCیم میخرم و یک دور دیگه با کیفیت بهتر میزنم و اینبار میرم تو کار ماد کردن بازی، چیزی که سالها باهاش سرگرم هستم.
بازم میگم : هرکسی هرجور راحته همون کارو بکنه ولی با misinformation سعی نکن چیزی که واقعیت نداره رو به عنوان حقیقت جا بزنی.
شما هم موفق باشی

آخرین ویرایش:
در مورد pc هم اره با 700 دلار نمیشه سیستم معادل pc بست اما 2000 دلار هم نیست
نهایتا 850 تا 900 دلار میشه بهترین pc که عملکرد معادل و شاید بهتر رو هم داره
اونم بازم هم قیمت حساب میشن
850euro + 100 plus که دیگه دیسک درایو و بقیه مخلفات رو نگفتم
میلاد عزیزم چرا هی گیر میدی به 850 یورو و دیسک درایو؟ چرا یهو قیمت 699 دلاری رو تبدیل به 850 یورو میکنی؟

بعدم مگه کسی این روزا روی سیستمش DVD رایتر میبنده که شما برای کنسول پلی استیشن دنبال دیسک درایو هستی؟

شما خواهشی که ازت دارم اینه:

یک کیس کامل به همراه موس و کیبرد و ویندوز اورجینال رو حساب کن که قدرتی مشابه پلی استیشن 5 پرو به ما بده. با همون تنظیمات گرافیکی + ری تریس و همون فریم ریت.

اینکه گفتم موس و کیبرد و ویندوز اورجینال به خاطر اینه که شما تا موس و کیبرد نداشته باشی ویندوزت بالا نمیاد که بتونی بازی اجرا کنی دیگه :) اورجینال بودنش هم به این خاطر گفتم که شما داری بابت پلی استیشن و تک تک تکنولوژی های لایسنس شده ش هزینه میکنی، پس باید ویندوزی هم که روی این سیستم نصب میکنی اورجینال باشه.

در مورد بحث آنلاین که پلی استیشن هزینه پلاس داره اما استیم نداره هم. مقایسه رو اینجوری میزاریم که شما میخوای بازی سینگل پلیر تجربه کنی و خبری از آنلاین نیست که به خاطرش هزینه ای رو محتمل بشه پلیر.

حالا بفرما من سراپا گوشم.

میلاد عزیزم چرا هی گیر میدی به 850 یورو و دیسک درایو؟ چرا یهو قیمت 699 دلاری رو تبدیل به 850 یورو میکنی؟

بعدم مگه کسی این روزا روی سیستمش DVD رایتر میبنده که شما برای کنسول پلی استیشن دنبال دیسک درایو هستی؟

شما خواهشی که ازت دارم اینه:

یک کیس کامل به همراه موس و کیبرد و ویندوز اورجینال رو حساب کن که قدرتی مشابه پلی استیشن 5 پرو به ما بده. با همون تنظیمات گرافیکی + ری تریس و همون فریم ریت.

اینکه گفتم موس و کیبرد و ویندوز اورجینال به خاطر اینه که شما تا موس و کیبرد نداشته باشی ویندوزت بالا نمیاد که بتونی بازی اجرا کنی دیگه :) اورجینال بودنش هم به این خاطر گفتم که شما داری بابت پلی استیشن و تک تک تکنولوژی های لایسنس شده ش هزینه میکنی، پس باید ویندوزی هم که روی این سیستم نصب میکنی اورجینال باشه.

در مورد بحث آنلاین که پلی استیشن هزینه پلاس داره اما استیم نداره هم. مقایسه رو اینجوری میزاریم که شما میخوای بازی سینگل پلیر تجربه کنی و خبری از آنلاین نیست که به خاطرش هزینه ای رو محتمل بشه پلیر.

حالا بفرما من سراپا گوشم.
من گیر ندادم 850 یورو قیمتش اینشکله جا های دیگه حالا مهم نیست.
در مورد pc کف قیمت ps5 pro رو 700 در نظر بگیریم گفتم اره نمیشه pc معادل بست اما با 100 150 باکس اضافه میشه
You Can Build a PC Equivalent to the PS5 Pro, Here’s How - IGN
قیمت قطعات pc زود بزود off میخورن و جدا از اون تو فروشگاه های مختلف میشه با قیمت های کمتر هم پیدا کرد
استوک که دیگه نگم برات

رولی جون عزیزم فشار نخور :D شما برو برای بازی کردن GTA VI یا هر بازی خفن دیگه اونم روز لانچ ۷۰۰ دلار(از ناف کالیفرنیا) پی اس ۵ پرو بخر و حالش رو ببر.
نمیدونم چرا گیر کردی توی ۴ سال پیش و همش میگی series x . کنسول ایکس باکس مرد و تموم شد. اینجا هم دیگه کسی ازش مایه نمیزاره.
تمام این بازیایی که بالا ردیف کردی روی یه پی سی هم قیمت پرو و همون کارت ۴۰۷۰ چندین برابر بهتر اجرا میشن.
GTA VI هم میاد و میبینیم که چطور روی پی اس ۵ پرو ۳۰ فریمه و روی کارتای انویدیا 100+ فریم.
جدی دلیل اینهمه کینه و نفرتتون از سونی از کجا میاد دقیقن؟:دی چیکار کرده که انقدر عصبانی هستین ازش؟ اینکه حتی نصف سرمایه مایکرو رو هم نداره ولی همیشه تو صنعت گیم پیشتاز بوده عصبانیت داره واقعن؟:دی اینکه حتی تو کویر ترین سال از لحاظ انحصاری هم عملکرد و فروشش فوق العاده بوده ؟ مایکرو هم مثل نسل ۷ عمل میکرد میخریدیم کنسولش و ٬ مشکلش کجا بود؟ سهامدار که نیستیم ماها ٬ حالا اون خوب پیش نرفته و این همه سرمایه رو ریخته تو جوب که دلیل نمیشه چپ و راست به سونی هیت بدیم ٬ بجاش تحسینش کنیم که چطور اینهمه سال تو اوج مونده٬ کامنت های خوبی میدی ولی یه وقتایی منطق و میریزی دور به کل ٬ دلیلش چیه دوست دارم بدونم :دی

واقعا df داره یه مسیر دیگه ای رو میره . به جایی که بیاد تعریف کنه تنها سخت افزاریه که داره 60 fps اجرا میکنه با ری به خاطر یه سری باگ چرت و پرت میگه الکس

Attachments

• Screenshot 2024-11-18 122051.png
    Screenshot 2024-11-18 122051.png
    2.6 MB · مشاهده: 48
  • Like
Reactions: SiminSecret
منم مخالف این حرفا نیستم
من مشکلم فقط در مورد قیمت ps5 pro هست که بالاتر هم گفتم بهتر بود با ssd یک ترا و دیسک درایو با قیت 650 دلاری عرضه میشد بهتر بود
امیدوارم ازش لذت ببرین .
شما که پایرسی شعارته نباید چنین موردی برات بولد بشه! من که توی تمام تاپیک های PS فعال بودم، خوب می دونم در 2 سال گذشته خریدوفروش دیسک به پایینترین حد خودش یا بهتره بگم نسبت به نسل هشتم تقریبا به صفر رسیده. کسانی که اکانت های ظرفیتی خریداری می کنن مسئله دیسک خور بودن همون ابتدای نسل حتی با اختلاف کم قیمتی نسبت به استاندارد در مملکت براشون بی اهمیت بودو رفتن سراغ دیجیتال. در همین فروم کسانی که خریدو فروش دیسک انجام می دن به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسن. دلیلش هم واضحه، قیمت سرسام آور عناوین فیزیکی، ارتقا ظرفیت به 2T یکی از اپشن های مهم برای همه کاربرانه. کاش هیت ورزی هاتون کمی چاشنی منطق هم قاطیش بود!

آخرین ویرایش:
جدی دلیل اینهمه کینه و نفرتتون از سونی از کجا میاد دقیقن؟:دی چیکار کرده که انقدر عصبانی هستین ازش؟ اینکه حتی نصف سرمایه مایکرو رو هم نداره ولی همیشه تو صنعت گیم پیشتاز بوده عصبانیت داره واقعن؟:دی اینکه حتی تو کویر ترین سال از لحاظ انحصاری هم عملکرد و فروشش فوق العاده بوده ؟ مایکرو هم مثل نسل ۷ عمل میکرد میخریدیم کنسولش و ٬ مشکلش کجا بود؟ سهامدار که نیستیم ماها ٬ حالا اون خوب پیش نرفته و این همه سرمایه رو ریخته تو جوب که دلیل نمیشه چپ و راست به سونی هیت بدیم ٬ بجاش تحسینش کنیم که چطور اینهمه سال تو اوج مونده٬ کامنت های خوبی میدی ولی یه وقتایی منطق و میریزی دور به کل ٬ دلیلش چیه دوست دارم بدونم :دی
نفرت از سونی؟مایکروسافت چی میگه این وسط؟
داداش من اگه از سونی نفرت داشتم اصلا بازیاش رو روی همون پی سی هم نمیخریدم.
البته متوجه هستم که از نظر منطق شما یا باید از سونی تعریف کنی، یا هیتر سونی هستی. :D

کل بحث من از اول این بوده که قیمت پی اس ۵ پرو گرونه و قیمت پی اس ۶ هم گرون خواهد بود. حالا اگه این باعث میشه فکر کنید من هیترم و بی منطق، باشه آقا من هیترم.

• Like
Reactions: HAMED SEV
من گیر ندادم 850 یورو قیمتش اینشکله جا های دیگه حالا مهم نیست.
در مورد pc کف قیمت ps5 pro رو 700 در نظر بگیریم گفتم اره نمیشه pc معادل بست اما با 100 150 باکس اضافه میشه
You Can Build a PC Equivalent to the PS5 Pro, Here’s How - IGN
قیمت قطعات pc زود بزود off میخورن و جدا از اون تو فروشگاه های مختلف میشه با قیمت های کمتر هم پیدا کرد
استوک که دیگه نگم برات
خب همینی که IGN گذاشته بود دو تا مشکل هم داشت یکی اینکه DDR4 بود و اینکه حافظه رو 1 ترابایت در نظر گرفته بود

اینجوری با تخیف هایی که آمازون گذاشته بود شد 835 دلار. تازه موس و کیبرد هم حساب نکرده بود.

حالا بخوای همینو DDR5 و حافظه رو 2 ترابایت و موس و کیبرد و ویندوز اورجینال هم حساب کنی با همون تخفیف آمازون میشه یه همچین قیمتی:

1. مادربرد DDR5 مجهز به Wi-Fi نسل جدید:
    • ASUS PRIME B760M-A WIFI D5: حدود ۱۸۰ دلار
  2. رم ۱۶ گیگابایت DDR5:
    • کیت ۲x۸GB DDR5 با فرکانس ۵۶۰۰ مگاهرتز: حدود ۱۰۰ دلار
  3. حافظه داخلی ۲ ترابایت SSD:
    • WD Blue SN570 NVMe M.2: حدود ۱۲۰ دلار
  4. ویندوز ۱۱ اورجینال:
    • نسخه Home: حدود ۱۳۹ دلار
  5. کیس مناسب:
    • NZXT H510: حدود ۷۵ دلار
  6. کارت گرافیک هم‌قدرت PS5 Pro:
    • AMD Radeon RX 6800: حدود 359 دلار
  7. منبع تغذیه:
    • Corsair RM750x 750W: حدود ۱۳۰ دلار
  8. موس و کیبورد معمولی:
    • مجموعه Logitech MK120: حدود ۲۰ دلار
جمع کل تقریبی: حدود 1124 دلار

خب همینی که IGN گذاشته بود دو تا مشکل هم داشت یکی اینکه DDR4 بود و اینکه حافظه رو 1 ترابایت در نظر گرفته بود

اینجوری با تخیف هایی که آمازون گذاشته بود شد 835 دلار. تازه موس و کیبرد هم حساب نکرده بود.

حالا بخوای همینو DDR5 و حافظه رو 2 ترابایت و موس و کیبرد و ویندوز اورجینال هم حساب کنی با همون تخفیف آمازون میشه یه همچین قیمتی:

2. رم ۱۶ گیگابایت DDR5:
  4. ویندوز ۱۱ اورجینال:
  5. کیس مناسب:
  7. منبع تغذیه:
  8. موس و کیبورد معمولی:
الان یکی میاد همینو با یه سری قطعات استوک از برندای سریلانکایی و بنگلادشی برات جمع میکنه 800-900 دلار تهشم نتیجه میگیره سونی بنجل انداخته به ملت.

الان یکی میاد همینو با یه سری قطعات استوک از برندای سریلانکایی و بنگلادشی برات جمع میکنه 800-900 دلار تهشم نتیجه میگیره سونی بنجل انداخته به ملت.
درود
اونور بخصوص مارکت فیسبوک قطعات استوک فوق العاده خوبی پیدا میشه! ویدئو لاینس رو ببینید زیر 600 دلار تونست کیسو جمع کنه! (میتونست راحت با 700 دلار یدونه 4070 هم بذاره رو سیستم) البته این چیزا هم نیاز به دانش داره و کار هرکس نیست و برای یه کاربر عادی خرید PS5 پرو راحتتره!

شما که پایرسی شعارته نباید چنین موردی برات بولد بشه! من که توی تمام تاپیک های PS فعال بودم، خوب می دونم در 2 سال گذشته خریدوفروش دیسک به پایینترین حد خودش یا بهتره بگم نسبت به نسل هشتم تقریبا به صفر رسیده. کسانی که اکانت های ظرفیتی خریداری می کنن مسئله دیسک خور بودن همون ابتدای نسل حتی با اختلاف کم قیمتی نسبت به استاندارد در مملکت براشون بی اهمیت بودو رفتن سراغ دیجیتال. در همین فروم کسانی که خریدو فروش دیسک انجام می دن به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسن. دلیلش هم واضحه، قیمت سرسام آور عناوین فیزیکی، ارتقا ظرفیت به 2T یکی از اپشن های مهم برای همه کاربرانه. کاش هیت ورزی هاتون کمی چاشنی منطق هم قاطیش بود!
اکانت استیم من هست و اکثر عناوین رو که دوست داشتم اوریجینال خریدم
اونایی رو هم که کرکی بازی کردم و خوشم اومده مطمعنا برنامه خریدش رو دارم
پایرسی شعار قدیم بود و الان اکثرا فروش بازی ها رو pc مناسب و در حال رشده کاملا مشخصه
شما انتظار نداشته باش که sackboy بعد چند سال و بدون هیچ پیش زمینه ای با قیمت 60 دلار بفروشه من حتی کرکی هم نصبش نکردم .
کسی هیت ورزی نمیکنه شما یکم با منطق به این قضیه نگاه کنین و بپذیرین سونی در نبود رقیب در بازار کنسول داره دیکتاتوری می کنه، 100 دلار باید ارزونتر بود
حالا این نظر منه امیدوارم شما لذت ببرین .

2. رم ۱۶ گیگابایت DDR5:
  4. ویندوز ۱۱ اورجینال:
  5. کیس مناسب:
  7. منبع تغذیه:
  8. موس و کیبورد معمولی:
معیار از این معادل سازی نشون دادن قدردته داداش مهراد عزیز
موس و کیبورد یا ویندوز از قبل هست واسه کسی که میخواد سیستم رو ارتقا و در همین حال واسه کسی هم که میخواد ps5 pro بخره کنسول قبلی میفروشه برای ارتقا
حافظه رو سونی 5 ترابایت هم در نظر می گرفتن شمابازم واسه pc این مقدار رو در نظر می گرفتی ؟؟
نیازی نیست pcهم ssd برابر داشته باشه
رم هم درسته ddr4 بود اما فعلا تا به این لحظه تفاوتی ایجاد نکرده
مادربرد و کیس ارزونتر هم میشه برداشت
روی هم رفته با 800 850 دلار میشه pc معادل بست اما با 1100 1200 دلار هم میشه pc بمراتب بهتر بست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dante _Sparda
مشکل از اینجاست که سعی میکنیم هم رو قانع کنیم،

اونی که کنسول دوست داره رو کنسول بازی میکنه،

اونی که پی سی دوست داره رو پی سی بازی میکنه،

اونی که جفتش رو دوست داره هم رو کنسول هم رو پی سی بازی میکنه،

واقعا خیلی ساده تر از این حرفاست، اگرم کسی پی سی دوست داره ولی پول پی سی نداره، طبیعتا میاد رو کنسول بازی میکنه،

و اینکه به نظرم رولی درست میگه، 100 درصد روز اول بازی کردن یک بازی مثل گرند دفت اتو، بی نهایت ارزش داره، اصن این چه حرفیه که مهم نیست؟ مگر نظر شخصی، واقعا کسی که این رو زیر سوال ببره، عملا داره عقل و منطق خودش رو زیر سوال میبره (زیر سوال بردن با اهمیت نداشتن و نظر شخصی هم فرق داره، چون کسی که براش اهمیت نداره دی وان بزنه، زیر سوال هم نمیبرتش، فکت، و خیلی ساده به جای اینکه همه اش دنبال "اثبات" اهمیت نداشتن دی وان باشه، میره با تاخیر 2 3 4 5 6 7 ساله خودش میزنه و زحمت هم نمیکشه کسی رو قانع کنه که براش "اهمیت نداره"....)

یادش بخیر یک کاربر پی سی گیمر بود (raya یک همچین چیزی که متاسفانه با دستاورد فاجعه تیم نظم سایت و یک بحث واقعا بیهوده و ابلهانه؛ قهر کرد و رفت، و به نظرم مسئولیت اون بحث با تیم نظم بود به شکل فاجعه ای هم به روی خودشون نمیارن که raya رو پروندن) یادمه همه اش تاکید میکرد بعد 20 سال هم براش فرقی نمیکنه بازی رو بزنه و لذت میبره و سر همین بحث شد و یک عده سعی کردن "قانع" اش کند که اشتباه میکنی و اونم ناراحت شد و رفت، در حالی که یک گوشه این سایت بدون اینکه مزاحم کسی بشه داشت کار خودش رو میکرد، حالا شاید چهار تا ترول هم کرده باشه، ولی یادمه اون بحث اخری رو تقصیر نداشت و تیم نظم، رو مخش رفت)

خلاصه این رایا جان خدابیامرز بازیسنتری؛ تلاش نمیکرد تو همچین تاپیک هایی 10000 بار ثابت کنه دی وان اهمیت نداره، و تا کسی انگولکش نکرده بود اصن وارد بحث نمیشد؛ این به نظرم کسی هست که صادقانه (حداقل ناخوداگاه) معتقد بود دی وان اهمیت نداره، اما اگر کاربر دیگری 156578455414 بار تاحال وارد بحث شده که ثابت کنه دی وان اهمیت نداره، به نظرم یعنی ناخواگاه خودشم میدونه که چقدر اهمیت دی وان زیاده؛ و برای همین همه اش خوداگاه به دنبال اثبات عدم اهمیتش هست...

دی وان بازی کردن یعنی غذا رو داغ خوردن، یعنی تحت کانتکست بازی کردن؛ یعنی تحت فرهنگ و کالچر اصلی بازی کردن، اون ور قضیه هم هست، وقتی رو پی سی میاد با کیفیت نهایی، طبیعتا "همه" میتونن دوباره رو پی سی بازیش کنند اگر براشون "اهمیت" داشته باشه و توان تهیه پی سی مناسبش رو داشته باشند،

برای همه مون ارزوی موفقیت و شادی و سلامت دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or