با حرفای قشنگی که تو پست قبلیت زدی و البته کج فهمی جالبی هم که تو این پستت داشتی زیاد به خودت امیدوار نشو چون ممکن بعد افسردگی بگیری!
10 روزه psn رو بردن به کما.این حرف من کجاش این معنی رو میده که مستقیما هکرا psn رو Down کردن؟ حالا این به کنار ، عامل off کردن خود سونی بوده ولی به چه دلیل؟ هکرا!
حالا فکر کنم روشن شده باشه برات.
کاملا به جا بود!
اول در مورد اون پستی که اون کاربر نقل قول کرده بود باید بهت در جواب یه کس دیگه ای بوده و ایشون اون قسمتی که به نفع خودشون بوده رو نقل قول کردن ( تو پروفایلت هم گفتم )
اول از همه لطف کن .... .
اگه جملت این نیست بگو نیست :
فعلا که هکر ها 10 روز PSN رو خوابوندن .
این جمله شما یعنی هکر ها سرور ها رو down کردن و سونی هم دسترسی به سرور ها نداره با اون چیزی که الان می گی خیلی فرق داره . مگه من منکر این شدم که هکر ها PSN رو هک کردن که شما داری میگی عامل هک PSN بودن ؟
خب ظاهرا قضیه بازم داره جالبتر میشه. حالا یه وکیل کانادایی درخواست غرامت یه بیلیون دلاری از سونی کرده:d. ولی یه تیکه از حرفش خیلی باحال بود.It appears to me that Sony focuses more on protecting its games than its PlayStation users.”
اخبار bbc ؟ کدوم منبع ؟
اره مقابله رو در رو یعنی همین نکنه شما فکر کردی مثلا مایکرو از این کار ها بلد نبود ؟؟؟ نه خیر سیاست مایکرو دقیقا برعکس سونی هستش ! میاد کینکت رو ازاد میزاره به طوری که رو ps3 هم جواب میده فکر میکنی واسه مسخره بازی ؟؟؟ نه خیر برای این که ذهن خلاق 4 تا ادم رو ببینه و ازشون استفاده کنه ! در ضمن شما الان داری این طرف قضیه رو از ذهن یه ادم 14 15 ساله میبنی که فکر میکنی خبری نیست ولی اگه به عمق ماجرا نگاه کنی میفهمی که شبکه psn یه چیز کوچیکی نیست که حالا اگه 10 روز هم قطع بود اتفاقی نیفتاده که !
من هیچوقت این حرف رو نزدم چرا حرف تو دهن آدم میذارید . من نگفتم کار مایکرو اشتباهه فقط خطاب به اون کابری که اون پست رو داده بود گفتم مقابله رو در رو و جوانمردانه ای که میگی چیه ؟هر کمپانی برای خودش سیاست هایی داره که مطمن باش صبح پا نشده این سیاست ها رو برای خودش در نظر بگیره , برای هدفی اون ها رو دنبال می کنن که حال سیاست سونی این بوده و مایکروفلان ...
من به هیچ وجه نمی گم مدیرای سونی یه مشت نخبه هستن و اشتباه نمی کنن ولی دارم میگم این حرف که مدیرای سونی احمق هستن و باید بهشون بخندیم و باید یکم از مایکرو یاد بگیرن حرف .... . خودتون قضاوت کنید .
البته من مخالف اینم که دادگاهی کردن هاتز توسط سونی کار اشتباهی بوده !
پس شما از رو پست سن رو هم تشخیص میدی ؟
کسی هم نگفت هک PSN چیز کوچیکیه .
شما که از شبکه psn فقط بازی کردن و یه بازی دانلود کردن اطلاع دیگه نداری از رو چه دلیل و مدرکی ثابت میکنی که هیچ اتفاقی نیافتاده یعنی به نظر شما لو رفتن اطلاعات کارت های اعتباری مردم مهم نیست نه ؟؟؟ LOL
هنوز هیچ اطلاعی مبنا بر دزدیده شدن یا دزدیده نشدن اطلاعات به دور دقیق نیست شما از کجا میدونید ؟
منابعی هستن که این رو رد کردن و منابعی هم هستن که مدعی این شدن اطلاعات دزدیده شده البته شواهد هم نشون میده که اطلاعات دزدیده نشد وگرنه فقط در حد 2 یا 3 نفر در سطح جهان مدعی این نمی شدن که حسابشون خالی شده
...