شایعه سونی در GamesCom 2012 دو پروژه جدید معرفی نشده را معرفی خواهد کرد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

large.jpg

درود.

تا چندی دیگر در شهر کلن المان همایش بزرگ GamesCom شروع خواهد شد و شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی بعد از پشت سر گذاشتن کنفرانس E3، محصولات جدیدتر خود را در این همایش به سمع و نظر بینندگان خود خواهند رساند. در همین راستا در طی خبری که در سایت‌های المانی درج شده است، شرکت بزرگ سونی در صدد معرفی دو عنوان جدید معرفی نشده در GamesCom امسال است.

این دو پروژه که در حال حاضر نامشان مشخص نیست از سوی سایت Playfront فاش شده‌اند. حال باید دید سونی بعد از موفقیت در E3 ایا بار دیگر هواداران خود را سورپرایز خواهد کرد یا خیر. در دیگر خبری که این خبرگذاری اعلام کرده است، بازی تحسین شده استودیو Quantic Dream یعنی Beyond: Two Souls در این همایش حضور ندارد.

GamesCom2012در تاریخ‌های 15 تا 19 اگست در المان شکل می‌گیرد.

Source

نه عزیزم این حرفای صدمن یه غازو فقط کسانی میزنند که عمر گیمریشون زیاد نیست
یه بار میگم امیدوارم برای یه عمر متوجه بشی و تکرار نکنی:
منتقدی که به بازی نمره میده بزرگترین وجه نمره دادنش بعد فنی بازی هست ولاغیر...
خب حالا بعد فنی:
گرافیک گیم پلی داستان صداگذاری
گرافیکش خوبه
گیم پلی سنگینه و به اصطلاح فنها واقعی
داستان که وللش
صداگذاری هم خوبه
منتقد میاد اینارو با هم اوکی میکنه بعد یه میانگین میگیره نمره میده ولی اونچیزی که مهمتر از بعد فنی ماجراست لذتی هست که به گیمر القاء میشه و کمتر سایتی هست که این بعد رو پوشش میده.برای درک واقعی از این بعد ماجرا میتونیم به میزان فروش و همچنین ساعات آنلاین بازی رجوع کنیم که در هر دو مورد قابل دفاع نیست
والسلام
خب وقتی یه بازی از بعد فنی قوی باشه یعنی کم نقصه. طبیعتا مردم هم بازی کم نقص رو دوست دارن.
اتمسفر سنگین کیلزون (خصوصا 2) به جرئت میتونم بگم تو هیچ FPSــی وجود نداره. هوش مصنوعیش اگر نگیم بی نظیره، خیلی کم نظیره. گرافیکش جزو بهترین هاست.
یه مقدار فقط روی داستان و مولتی پلیرش کار کنن کار تمومه.

دلیل فروش نه چندان زیادش هم نداشتن فن بیس عظیم هست که اون هم دو تا دلیل داره.
1. نداشتن سابقه ی زیاد.
2. عالی نبودن نسخه ی اول که نسل پیش عرضه شد.

فقط داستانش نیست.حتی گرافیکش هم برای گیمر دافعه داره..گیم پلی خشک و بی روحش دافعه داره.کلا بازیش دافعست.آنلاین درست حسابی هم نداره که امیدوار باشیم یه چیزه درست حسابی بسازن.سونی باید به جای kz و resistance روی یه اول شخص درست حسابی کار کنه

دوست عزیز اینا فقط و فقط نظر شخصی و سلیقه ی شماست و همچین چیزی صحت نداره اما نظر شمام محترم
Killzone یکی از بهترین شوتر هاست من با Halo اونطور که باید ارتباط برقرار نکردم نه که بگم شوتر مزخرفیه نه همه چیش خوبه اما من با گیم پلی سبک و دمشناش مشکل دارم
killzone این چیزاش رو اعصاب نیست در عوض داستان خاصی نداره! اما اینکه شما میگی دافعه داره خب طبیعی هست یه سری خوششون نیاد همین الان یه سری از Last of us بدشون میاد! خب سبکش و دوست ندارن!
در باره ی آنلاین هم من نمیدونم چقدر به psn سر میزنی اما هنوزم Killzone 2 بعد سال ها آنلاینش به راه

خب وقتی یه بازی از بعد فنی قوی باشه یعنی کم نقصه.
نه عزیزم.بعد فنی هرچقدر قوی باشه ولی دافعه باشه برای مردم جذابیتی نداره.روی این قسمت دافعه خیلی زوم میکنم چون خووب فهمیدم چرا بعضی بازیها با وجود خرج زیاد نمیتونن فروش کنن.
طبیعتا مردم هم بازی کم نقص رو دوست دارن.
مردم علاوه بر بازیه کم نقص بازیه جذاب و بهتر بگم چیزی که رومخشون سوار نباشه دوس دارن

دلیل فروش نه چندان زیادش هم نداشتن فن بیس عظیم هست که اون هم دو تا دلیل داره.
1. نداشتن سابقه ی زیاد.
2. عالی نبودن نسخه ی اول که نسل پیش عرضه شد.

سابقش کم نیست.
نسخه دوم و سوم هم عرضه شد ولی فروش خوبی نداشت.صدتا نسخه دیگه هم عرضه بشه ولی با همین حال و هوای خسته کننده باشه ره به جایی نمیبره

داداش شما حرفات واقعا بی معنی هست جوری حرف میزنی انگار از طرف همه ملت داری نظر میدی:|
بعدشم نسخه دوم و سوم کیلزون هر کدوم 3-4 میلیون فروختن چطوری فروششون کم بوده؟؟؟؟؟خیلی بازی های مولتی پلتفرم هم از این بازی کمتر فروختن.

نظر شخصي دوستان همگي محترمه وحتماً دلايلي هم براي خودشون دارن اما اگر خودم بخوام نظرم رو راجبkill zoneبدم اينه كه نه تنها اين بازي خسته كننده نيست بلكه يك سري نكات جديد هم در روند گيم پلي خودش داشت مخصوصاً توي نسخه سومش قطعاً اون مراحل اخر توي نسخه سوم خاطر دوستان هست اون مرحله داخل سفينه كه بكلي روند گيم پلي به خاطر حالت بي وزني تغيير ميكرد و خيلي براي يه بازي fps ناب و جديد بود وكاملاً بازي رو ازيك نواختي خارج مي كرد .
در مورد جلوه هاي بصري در اين بازي هم كه من حرفي براي گفتن ندارم چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است.
در مورد بخش مالتي بازي هم بايد بگم كه يكي از نقاط قوت بازي بود حالا وضع نت ما ايراني خراب تقصير بازي نيست.
در مورد مقايسه اين بازي با هيلو قطعاً متوجه اين نكته هستيم كه اگر بخواد يه بازي با هيلو رقابت كنه دقيقاً بايد مثل kill zone باشه وبايد كاملاً با هيلو فرق داشته باشه تا اينه بخواد يه كلون از بازي هيلو باشه.
تنها ضعف كيل زون كه باعث شد متاش از بالاي 90 به 84 برسه به عقيده من فقط وفقط داستان كليشه اي و از اون بدتر روايت داستان بسيار ناشيانه نسخه سومش بود.

نه عزیزم.بعد فنی هرچقدر قوی باشه ولی دافعه باشه برای مردم جذابیتی نداره.روی این قسمت دافعه خیلی زوم میکنم چون خووب فهمیدم چرا بعضی بازیها با وجود خرج زیاد نمیتونن فروش کنن.
مردم علاوه بر بازیه کم نقص بازیه جذاب و بهتر بگم چیزی که رومخشون سوار نباشه دوس دارن
سابقش کم نیست.
نسخه دوم و سوم هم عرضه شد ولی فروش خوبی نداشت.صدتا نسخه دیگه هم عرضه بشه ولی با همین حال و هوای خسته کننده باشه ره به جایی نمیبره
وقتی یه منتقد میاد بازی رو نقد میکنه تو نقدش به وجود یا عدم وجود جذابیت هم اشاره میکنه، به رو مخ سوار بودن اشاره میکنه، نکته ی منفی حسابشون میکنه و در آخر با توجه به همین ایراد ها نمره میده. بعد در نهایت یه بازی میشه پر اشکال، یه بازی هم میشه کم نقص.
اینکه میگی دافعه اصلا برا من قابل قبول نیست و بیشتر یه چیز شخصیه. کیلزون به دلایلی برا شما و یه سری دیگه دافعه داره ولی به همون دلایل برا من و یه عده ی دیگه جذابیت داره. برعکسش فلان بازی به فلان دلایل بر شما جذابیت داره ولی برا من دقیقا به همون دلایل نداره.

شما داری فروش کیلزون رو با عناوینی مثل هیلو و کالاو مقایسه میکنی و میگی کمه، پس سابقه و فن بیسش هم باید با همون عناوین مقایسه بشه و گرنه فروش 3 میلیون نسخه ای چیزیه که خیلی از بازی های مولتی پلتفرم هم بهش نمیرسن، پس کم نیست.
طبیعیه که عناوینی که نسل قبل چند تا نسخه ی قوی داشتن از عنوانی که نسل قبل فقط یه نسخه ی متوسط داشته خیلی بیشتر میفروشن، حتی اگر نسخه ی جدیدش شاهکار باشه.

وقتی یه منتقد میاد بازی رو نقد میکنه تو نقدش به وجود یا عدم وجود جذابیت هم اشاره میکنه، به رو مخ سوار بودن اشاره میکنه، نکته ی منفی حسابشون میکنه و در آخر با توجه به همین ایراد ها نمره میده. بعد در نهایت یه بازی میشه پر اشکال، یه بازی هم میشه کم نقص.
اینکه میگی دافعه اصلا برا من قابل قبول نیست و بیشتر یه چیز شخصیه. کیلزون به دلایلی برا شما و یه سری دیگه دافعه داره ولی به همون دلایل برا من و یه عده ی دیگه جذابیت داره. برعکسش فلان بازی به فلان دلایل بر شما جذابیت داره ولی برا من دقیقا به همون دلایل نداره.

شما داری فروش کیلزون رو با عناوینی مثل هیلو و کالاو مقایسه میکنی و میگی کمه، پس سابقه و فن بیسش هم باید با همون عناوین مقایسه بشه و گرنه فروش 3 میلیون نسخه ای چیزیه که خیلی از بازی های مولتی پلتفرم هم بهش نمیرسن، پس کم نیست.
طبیعیه که عناوینی که نسل قبل چند تا نسخه ی قوی داشتن از عنوانی که نسل قبل فقط یه نسخه ی متوسط داشته خیلی بیشتر میفروشن، حتی اگر نسخه ی جدیدش شاهکار باشه.

ببین عزیزم یا شما حرف منو نمیگیری یا دوس نداری حرفمو بگیری..
بازی دو بعد داره..
1)جنبه فنی
2)جنبه روانی
خب قاعدتا وقتی جنبه فنی قوی نباشه نمیتونه از لحاظ روانی قوی باشه ولی لزوما بازی که از جنبه فنی قوی هست از لحاظ روانی قوی نیست
اگر اینجوره که شما میگی پس هربازی که نمرات بالا میگیره باد فروش فوق العاده ای هم داشته باشه که میبینیم اصلا اینطور نیست
اگر اینجور که شما مگ بود مایکروسافت 5میلیون دلار برای هیلو3 هزینه نمیکرد تا ببینه از لحاظ روانی چه چیزی گیمرها رو جذب این بازی میکنه در حالیکه چه بسا از بعضی جنبه های فن حتی ضعیفتر از کیلزون هم بود.ولی بعد روانی بازی گیمر رو مست بازی میکرد.یکی از اشکلاتی که الان به این صنعت وارد هست مکانیزه شدن بازیها هست.جنبه روانی در کمتر بازی لحاظ میشه.
کیلزون از اون دست بازیهای خوش بر و رویی هست که گیمر رو اغنا نمیکنه برا همینم گیمر سمتش نمیره.منم هردوشمارشو بازی کردم و خوشمم اومد ولی این لذت پایداری نداره.
مثل هیلو یا cod یا بازیهای دیگه ای که بعد از چندین سال که از عرضشون میگذره هنور هم گیمرها ساعتها وقتشون رو با آنلاینش صرف میکنن.
اون فن بیسی هم که مدنظر شما هست همونطور که گفتم با ادامه این روند کنونی هیچوقت ایجاد نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or