شایعه سونی در GamesCom 2012 دو پروژه جدید معرفی نشده را معرفی خواهد کرد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

large.jpg

درود.

تا چندی دیگر در شهر کلن المان همایش بزرگ GamesCom شروع خواهد شد و شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی بعد از پشت سر گذاشتن کنفرانس E3، محصولات جدیدتر خود را در این همایش به سمع و نظر بینندگان خود خواهند رساند. در همین راستا در طی خبری که در سایت‌های المانی درج شده است، شرکت بزرگ سونی در صدد معرفی دو عنوان جدید معرفی نشده در GamesCom امسال است.

این دو پروژه که در حال حاضر نامشان مشخص نیست از سوی سایت Playfront فاش شده‌اند. حال باید دید سونی بعد از موفقیت در E3 ایا بار دیگر هواداران خود را سورپرایز خواهد کرد یا خیر. در دیگر خبری که این خبرگذاری اعلام کرده است، بازی تحسین شده استودیو Quantic Dream یعنی Beyond: Two Souls در این همایش حضور ندارد.

GamesCom2012در تاریخ‌های 15 تا 19 اگست در المان شکل می‌گیرد.

Source

واقعا سونی برای آخر این نسل داره سنگ تموم میزاره.همه کمبودهایی که توی لایو داره و نمیتونه با مایکرو برابری کنه داره با انحصاریها جبران میکنه.بسیار عالی.این یکی دوساله سرمون حسابی با ps3 گرمه

برا من یکی فرقی نمیکنه عنوانی معرفی شه یا نه ! چون واقعاً تا آخرین نفس های این نسل PS3 انحصاری داره ! این 3 تا جدید که توی E3 معرفی شدن + LBP Karting و SLY ! تنها امیدم اینه یه خبری از TLG بدن انقدر تو کف نمونیم :d

واقعا سونی برای آخر این نسل داره سنگ تموم میزاره.همه کمبودهایی که توی لایو داره و نمیتونه با مایکرو برابری کنه داره با انحصاریها جبران میکنه.بسیار عالی.این یکی دوساله سرمون حسابی با ps3 گرمه
انقدر بازی های انحصاری توپ داره شیطونه می گه برو ps3 رو از هک در بیار اگه الان3ds نداشم ps3 رو از هک درمی اوردم>:)

باو Infamous میخواین چیکار؟ :دی الان سونی فقط و فقط به یه FPS خفن و دهن پر کن احتیاج داره برا رقابت. کیلزون هم به شدت پتانسیل تبدیل شدن به یه FPS عالی رو داره.

Infamous 2 به اون خوبی بشینید بازی کنید بذارید ما هم به FPSــمون برسیم :دی!

باو Infamous میخواین چیکار؟ :دی الان سونی فقط و فقط به یه FPS خفن و دهن پر کن احتیاج داره برا رقابت. کیلزون هم به شدت پتانسیل تبدیل شدن به یه FPS عالی رو داره.

Infamous 2 به اون خوبی بشینید بازی کنید بذارید ما هم به FPSــمون برسیم :دی!

اتفاقا کیلزون نمیتونه با هیلو رقابت کنه.گیم پلی خشک و سنگینی داره که ذهن خیلی از گیمرها اینجور بازیها رو دفع میکنه نه جذب.سونی باید برای رقابت با هیلو یه fps سریع و جذاب بسازه.رقابت با هیلو کار کیلزون نیست

من خودم طرفدار خفن GT هستم.ولی خدا کنه GT معرفی نکنه.آخه تازه در شرف پلات کردنشم.البته خیلی خیلی زودتر از اینا باید پلاتش میکردم.
ولی اگه نسخه جدید بده فکر نکنم تفاوت زیادی با این نسخه بکنه.
همون نسل بعدی بده ولی بترکونه.مثلا همه ی ماشین ها پریمیوم باشن:d

اتفاقا کیلزون نمیتونه با هیلو رقابت کنه.گیم پلی خشک و سنگینی داره که ذهن خیلی از گیمرها اینجور بازیها رو دفع میکنه نه جذب.سونی باید برای رقابت با هیلو یه fps سریع و جذاب بسازه.رقابت با هیلو کار کیلزون نیست

اگه داستان کیلزون درست بشه هیلو که هیچی cod هم جلوش زانو باید بزنه

كشكي دلتونو صابون نزنيدgt6 و كيلزون 4 واسه ps4 هست خود سازنده هاشونم گفتن
دوست عزیز جدا از نسل بعدسازنده ی کیلزون داره 2 تا کیلزون می سازه که یکیش برای ps3 است معلوم هم نیست که اسمش چی هست یکی دیگه هم داره می سازه که اون پلتفرمش هم معلوم نیست ولی به احتمال بالا برای ps vita هست همونی که وقع معرفی دستگاه نشون دادن خبری ازش نشد

اتفاقا حسین کیلزون به این خاطر نمیتونه با هیلو رقابت کنه که داستان درست و حسابی نداره.گیم پلی هیلو سریع هستش و کیلزون دقیقا عکس این قضیه هستش.از طرفی عادت کردن به گیم پلی کیلزون کار هر کسی نیستش.
===============================
به نظر من یکیش حتما کیلزون خواهد بود.حالا یا برای PS3 یا برای PS Vita که بنظر من به احتمال قوی برای ویتا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
اتفاقا حسین کیلزون به این خاطر نمیتونه با هیلو رقابت کنه که داستان درست و حسابی نداره.گیم پلی هیلو سریع هستش و کیلزون دقیقا عکس این قضیه هستش.از طرفی عادت کردن به گیم پلی کیلزون کار هر کسی نیستش. =============================== به نظر من یکیش حتما کیلزون خواهد بود.حالا یا برای PS3 یا برای PS Vita که بنظر من به احتمال قوی برای ویتا خواهد بود.
دیوید کیج رو می اوردن یک داستان توپ بنویسه که هیلو کم بیاره مطمئن هستم که دو تا کیلزون رو معرفی می کنن مخصوصا برای psvita ولی خیلی وقت هست که هوس یک کیلزون کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or