شایعه سونی در GamesCom 2012 دو پروژه جدید معرفی نشده را معرفی خواهد کرد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

large.jpg

درود.

تا چندی دیگر در شهر کلن المان همایش بزرگ GamesCom شروع خواهد شد و شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی بعد از پشت سر گذاشتن کنفرانس E3، محصولات جدیدتر خود را در این همایش به سمع و نظر بینندگان خود خواهند رساند. در همین راستا در طی خبری که در سایت‌های المانی درج شده است، شرکت بزرگ سونی در صدد معرفی دو عنوان جدید معرفی نشده در GamesCom امسال است.

این دو پروژه که در حال حاضر نامشان مشخص نیست از سوی سایت Playfront فاش شده‌اند. حال باید دید سونی بعد از موفقیت در E3 ایا بار دیگر هواداران خود را سورپرایز خواهد کرد یا خیر. در دیگر خبری که این خبرگذاری اعلام کرده است، بازی تحسین شده استودیو Quantic Dream یعنی Beyond: Two Souls در این همایش حضور ندارد.

GamesCom2012در تاریخ‌های 15 تا 19 اگست در المان شکل می‌گیرد.

Source

حالا کی گفته حتما برای PS3 هست ؟ پس این وسط ویتا چی کارست ... مخصوصا اینکه گفتن میخوان در این نمایشگاه برای ویتا جبران کنند

حالا کی گفته حتما برای PS3 هست ؟ پس این وسط ویتا چی کارست ... مخصوصا اینکه گفتن میخوان در این نمایشگاه برای ویتا جبران کنند
دل ps3 دارا:d

---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

عزیز agent رو که معرفی کردن و احتمال زیاد کنسل شده

---------- نوشته در 09:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

خدا کنه حداقل از موارد زیر یک جمله بگن :

FINAL FANTASY VERSUS XIII

THE LAST GUARDIAN

این ها که معرفی شدن گفته معرفی نشده

هر چي عنوان 4 مونده به احتمال زياد ميره براي لانچ ps4 مثل uncharted 4 , kill zone 4, resistance4 , god of war 4
پس احتمال معرفي kill zone4 خيلي كمه!!(نظر شخصي)
من احتمال ميدم دريه لحظه با شكوه مجري كنفرانس از كوجيما دعوت ميكنه روي سن بياد و .....
يه احتمال ديگه هم gt6

هر چي عنوان 4 مونده به احتمال زياد ميره براي لانچ ps4 مثل uncharted 4 , kill zone 4, resistance4 , god of war 4
پس احتمال معرفي kill zone4 خيلي كمه!!(نظر شخصي)
من احتمال ميدم دريه لحظه با شكوه مجري كنفرانس از كوجيما دعوت ميكنه روي سن بياد و .....
يه احتمال ديگه هم gt6
یک کیلزون دیگه برای ps3 در حال ساخت است که معلوم نیست چی هست یکی دیگه هم در حال ساخت است که اون نه اسمش و نه پلتفرمش مشخص هست ولی با احتمال بالا برای psvita هست
بعدش هم کی گفته این عنوان ها می رن برای لانچ دستگاه

دوستان عنوان خبر نوشته:
[h=2]سونی در GamesCom 2012 دو پروژه جدید معرفی نشده را معرفی خواهد کرد.[/h]
فکر کنم پروژه برای بازی های جدید باشه تا دنباله ها. با این حال باید دید. مثلا توی VGA 2011 پروزه مخفیشون The Last Of Us بود. یعنی چی میتونه باشه این موقع شب؟:d

و تو اون لحظه باشکوه ناگهان برق سالن میره !!:d

به به ادم نمیدونه با این همه بازی چیکار بکنه

سونی که e3 2012 هیچ سوپرایزی نداشت
حساب کنید می شینید می خوان بازی ها رو معرفی کنن بعدش می بینی یک بازی چرت و برای کودکان زیر 7 سال هست

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:02 PM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها این خبر شایعه هست پس یک دفعه دیدید تکذیب شد ولی تکذیب نمی شه

یک کیلزون دیگه برای ps3 در حال ساخت است که معلوم نیست چی هست یکی دیگه هم در حال ساخت است که اون نه اسمش و نه پلتفرمش مشخص هست ولی با احتمال بالا برای psvita هست
بعدش هم کی گفته این عنوان ها می رن برای لانچ دستگاه
درمورد kill zone كه در حال سأخت براي ps3 ممكن اسپم اف باشه
بعدش اون عناويني هم كه 4 داشتند و من گفتم براي ps4 مياد خوبه چشماتو باز كني وببيني در اخرش توي پرانتز نوشتم نظر شخصي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or