سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنم God of War زیاد فروخته باشه ... Gran Turismo بزرگترین انحصاری PS ه و در نسل جدید هم فکر کنم سری Uncharted جمعا فروش خوبی داشته ...
بنگاه ndp قبلا یه لیست داده بود از بازی های پرفروش در آمریکا که تا ژوئن پارسال چقدر فروختن پرفروش ترین انحصاری پلی استیشن3 در آمریکا gow3 بود! با حدود 2.1 میلیون نسخه فروش تا اون موقع اونم فقط توی آمریکا!
یه سایت دیگه هم من دیده بودم با توجه به همین فروش و فروش تقریبی در ژاپن و اروپا گفته بود حدود 4.5 میلیون نسخه ازش فروش رفته
-------------------------
یه نکته برای دوستانی که خیلی خوششون اومده بازی رو بکوبن:میانگین نمره این بازی 92/100 هست.

بنظر من اصلاً مهم نیست داستان GOW کشش داره یا نه ، میتونه موفقیت شماره های قبلی تکرار کنه یا نه ؛ نکته اینجاست که چه اصراری ـه به GOW ساختن ؟:d
الان ND تو این نسل میاد یه سه گانه میسازه ( uncharted ) که هم فروش خوبی میکنه ، هم امتیازات خوبی میگری ، هم مخاطبین راضی نگه میداره ؛ بعد میبینیم خیلی راحت اومد سراغ یه ip جدید به نام TLOU ؛ با دو تا عکس و یه کلیپِ یکی دو دقیقه ایی ملت رو چنان به وجد میاره که بعید میدونم شماره جدید uncharted هم میتونست چنین تاثیری بذاره ، الان خداییش ناراحت شدید؟:d

SM هم استدیو بزرگی ـه به فرض محال اگه همین heavenly sword بدن بهش بسازه از کجا معلوم از سری GOW بهتر از آب در نیاد؟:d

مسئله شعوره مصطفی :دی ND میاد میگه چرا ما همش آنچارتد نمیسازیم ؟ چون می خواهیم کارکنان استودیو از اینکه همش یه بازی رو می سازن خسته نشن و استودیو رو ترک نکنن اونوقت اینا چسبیدن به یه کچل وحشی که نه داستان درست درمونی داره نه گیم پلی و سیستم کمبوی درست درمون بین سایر بازیهای هم سبکش :دی یه خشونت و *** انداختن تو بازی یا علی :دی
Nice joke
yahoo_4.gif
!
Nope , That was a FACT :دی

آخرین ویرایش:
بنظر من اصلاً مهم نیست داستان GOW کشش داره یا نه ، میتونه موفقیت شماره های قبلی تکرار کنه یا نه ؛ نکته اینجاست که چه اصراری ـه به GOW ساختن ؟:d
الان ND تو این نسل میاد یه سه گانه میسازه ( uncharted ) که هم فروش خوبی میکنه ، هم امتیازات خوبی میگری ، هم مخاطبین راضی نگه میداره ؛ بعد میبینیم خیلی راحت اومد سراغ یه ip جدید به نام TLOU ؛ با دو تا عکس و یه کلیپِ یکی دو دقیقه ایی ملت رو چنان به وجد میاره که بعید میدونم شماره جدید uncharted هم میتونست چنین تاثیری بذاره ، الان خداییش ناراحت شدید؟:d

SM هم استدیو بزرگی ـه به فرض محال اگه همین heavenly sword بدن بهش بسازه از کجا معلوم از سری GOW بهتر از آب در نیاد؟:d

کاملا تایید میشه :دی

سانتا استدیویی خیلی با استعدادیه و میتونه مثل ND بره سروقت یه IP جدید و یه شاهکار دیگه بسازه ، امیدوارم GOW IV نباشه ، خیلی دوست دارم یه IP جدید از Santa Monica ببینم

اینا چسبیدن به یه کچل وحشی که نه داستان درست درمونی داره نه گیم پلی و سیستم کمبوی درست درمون بین سایر بازیهای هم سبکش :biggrin1: یه خشونت و *** انداختن تو بازی یا علی :biggrin1:
Nice joke :d !

دوستان اینقدر فاز god of war نگیرید یک موقع 19 خبری ازش نمیشه اون موقع بد زد حال می خوردید ها از ما گفتن بود

چی میشه یهو بگه می خواهند یک گابریل بدن بیرون انحصاری سونی :d

مسئله شعوره مصطفی :دی ND میاد میگه چرا ما همش آنچارتد نمیسازیم ؟ چون می خواهیم کارکنان استودیو از اینکه همش یه بازی رو می سازن خسته نشن و استودیو رو ترک نکنن اونوقت اینا چسبیدن به یه کچل وحشی که نه داستان درست درمونی داره نه گیم پلی و سیستم کمبوی درست درمون بین سایر بازیهای هم سبکش :دی یه خشونت و *** انداختن تو بازی یا علی :دی
احسان زیاده روی نکن دیگه ! :d به گیم پلی سری GOW نمیشه ایراد گرفت تاثیری که god of war رو بازی های Action گذاشت فکر نکنم کسی بتونه انکار کنه، وقتی میبینیم بعد گذشت 7 ، 8 سال هنوز بازی های دیگه دارن گیم پلی GOW علناً کوپی میکنن لااقل من نمی تونم ازش ایراد بگیرم. :d

جوگیری هم حدی داره :دی مراقب خودت باش خلاصه :دی

دوستان اینقدر فاز god of war نگیرید یک موقع 19 خبری ازش نمیشه اون موقع بد زد حال می خوردید ها از ما گفتن بود

چی میشه یهو بگه می خواهند یک گابریل بدن بیرون انحصاری سونی :d

ما که از خدامونه گاو نباشه :دی
احسان زیاده روی نکن دیگه ! :d به گیم پلی سری GOW نمیشه ایراد گرفت تاثیری که god of war رو بازی های Action گذاشت فکر نکنم کسی بتونه انکار کنه، وقتی میبینیم بعد گذشت 7 ، 8 سال هنوز بازی های دیگه دارن گیم پلی GOW علناً کوپی میکنن لااقل من نمی تونم ازش ایراد بگیرم. :d
مصطفی سیستم کمبوی بازی گاو رو با هم سبک هاش مقایسه کن میبینی چقدر مبتدیانه و ساده ـس ! حالا شاید طراحی مراحل و ... خوبی داشته باشه و به واسه خشونت و اون دایره زدن محبوب باشه ولی سیستم کمبوی بازی افتضاحیه که جلوی هیچ کدوم از هم سبک هاش نمیشه قرارش داد :دی از بر و بچه های اهل دل هم می تونی بپرسی :دی
البته احسان فکر کنم تو بخاطر خام نبودن کمبوهای GOW ـه که باهاش مشکل داری
biggrin1.gif
منم خیلی دوست داشتم GOW مثل DMC و NG از سیستم Canceling استفاده میکرد ولی خب سانتا ترجیح داد کمبو های بازی رو سینمایی تر بکنه که خیلی هم اینکارش هوادار پیدا کرد
biggrin1.gif
بابا کمبوها توی L1 به اضافه ی 3 تا دکمه ی اصلی خلاصه شده غیر از اینه ؟ :دی خب این الان یعنی چی ؟ :دی
جوگیری هم حدی داره
biggrin1.gif
مراقب خودت باش خلاصه
biggrin1.gif
اوه اوه صاحابش اومد :دی

@ رضا :
بنازم سیر نزولی رو :دی

آخرین ویرایش:

البته احسان فکر کنم تو بخاطر خام نبودن کمبوهای GOW ـه که باهاش مشکل داری :دی منم خیلی دوست داشتم GOW مثل DMC و NG از سیستم Canceling استفاده میکرد ولی خب سانتا ترجیح داد کمبو های بازی رو سینمایی تر بکنه که خیلی هم اینکارش هوادار پیدا کرد :دی

Deal with it :d
68315364555246047994.jpg

81705643974640085106.jpg

09853330464681773517.jpg

پ.ن: خُب زیر سوال بردن سری که از نظر امتیازات و جوایز حداقل بهترین در سبک خودش هست نوبره :دی !

بابا کمبوها توی L1 به اضافه ی 3 تا دکمه ی اصلی خلاصه شده غیر از اینه ؟ :biggrin1: خب این الان یعنی چی ؟ :biggrin1:

احسان این موضوع برای من و تو جالب نیست ولی خیلی ها که علاقه ایی به HnS های عمیق ندارن از این موضوع خوششون میاد :دی ولی خداییش فکر کن اگه سانتا توی بازی از سیستم Canceling استفاده میکرد چی میشد :x>:d

مثل اینکه Gow خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم دشمن داره!:d
خداییش ته بازیه! گیم پلیش که حرف نداره گرافیکم که هیچی میمونه خشونت بیش از حد که فکر کنم کارگردان بازی دو تا پنج جلسه بره پیش مشاور روانی اون مشکل هم حل میشه!:d

مثل اینکه Gow خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم دشمن داره!:d
خداییش ته بازیه! گیم پلیش که حرف نداره گرافیکم که هیچی میمونه خشونت بیش از حد که فکر کنم کارگردان بازی دو تا پنج جلسه بره پیش مشاور روانی اون مشکل هم حل میشه!:d

محمد رضا دشمن کجا بود :دی

من فقط دارم میگم سانتا نخواسته توی کمبوها کار خودش رو سخت بکنه برای همین هیچکدوم از کمبو ها قابلیت Canceling ندارن و برای زدن ضربه بعدی باید صبر کنی تا انیمیشن ضربه های قبلیت تموم بشه ، که من و احسان از این مورد خوشمون نمیاد :دی اینطوری بازی سینمایی تر میشه درست ولی باعث میشه اون آزادی عملی که توی NG ، DMC و Bayonetta وجود داره رو توی GOW نبینیم

@ رضا :
بنازم سیر نزولی رو :biggrin1:
دوست داری الان برات عکس سیر نزولی بازی محبوبت رو بزارم؟
94 ==> 81 ==> 5X !
:d

شما هم چی میگید GOW خشونتش کم بشه! :d خشونت GOW کم بشه همون بلایی سرش میاد که سر MK با MK VS DC اومد! :d

----
این احسان افتاده رو دنده ی هیت ورزیدن! خودش همه ی اینا رو میدونه نمیخواد بهش توضیح بدید :d فقط میخواد
یر الکی بده :d

مصطفی سیستم کمبوی بازی گاو رو با هم سبک هاش مقایسه کن میبینی چقدر مبتدیانه و ساده ـس ! حالا شاید طراحی مراحل و ... خوبی داشته باشه و به واسه خشونت و اون دایره زدن محبوب باشه ولی سیستم کمبوی بازی افتضاحیه که جلوی هیچ کدوم از هم سبک هاش نمیشه قرارش داد :دی از بر و بچه های اهل دل هم می تونی بپرسی :دی
بابا کمبوها توی L1 به اضافه ی 3 تا دکمه ی اصلی خلاصه شده غیر از اینه ؟ :دی خب این الان یعنی چی ؟ :دی
احسان ازت تعجب میکنم ! ببین هیچ وقت تعداد کمبود ملاک گیم پلی بهتر و اکشن قوی تر نیست، به فرض مثال شاید واسه یه بازی 100 تا کمبو مختلف طراحی کنن ولی یک در صد بازی ایی مثل POP :WW اکشنش لذت بخش نباشه ! در صورتی مثلاً همین 2 POP تعداد کمبوهاش زیاد نیست . در مورد سری GOW هم دقیقاً این موردی هست که باید در نظر بگیری. :d لذتی که اکشن GOW به مخاطب منتقل میکنه حالا با هر تعداد کمبو ایی به هیچ وجه با بازی های دیگه قابل قیاس نیست به خاطر همینم محبوب ـه .:d

از طرفی به نظرم این قضیه صرفاً محدود با سبک سیاق خاصی نمیشه الان تو بازی های FPS هم داریم عناوینی که Nتا حرکت براشون تعریف شده اعم از نشستن ، پریدن ، خزیدن ، دویدن ؛ ولی از لحاظ لذت اکشن، حتی نمی تون به یک قدمی عنوانی چون Black برسن ! black ـی که فقط راه میرفتی تیر میزدی و نهایتا یه grenade پرتاب میکردی . البته شاید این فقط نظر من باشه اصراری واسه اثباتش ندارم ولی وقتی امتیاز سایت ها داره چیزی خلاف حرف تو نشون میده دیگه . . . :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or