سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به به تبریک به سونی فن ها... شدیدا منتظر یک بازی با استفاده از پتانسیل کامل دوال سنس هستم. امیدوارم اگر بازی هاش انحصاری هم شد، همچنان برای PC هم روز عرضه در دسترس باشه. یک بازی داستانی مشتی هم بسازن ما برگردیم به جمع FPS باز ها

داری خودتو الکی اروم میکنی :D 😂 هیچ تفاوتی نیست . اسپنسر بره دستینی بازی کنه و توش پول خرج کنه .سودش میره تو جیب سونی🤣 یه وقتم دیدی دلش خواست بعدا انحصاریش کرد :)
:D :D :D
من تا حالا دستینی بازی نکردم، که بخوام برا انحصارش خوشحال یا ناراحت بشم که اونم نشده. ولی اگه خوشحالیت به اینه که بقیه بازیا رو هم مولتی کنن، چون اسپنسر و ... توش پول خرج میکنن وپولش میره تو جیب سونی.
ولی حالا بیا یه سوال، الان برا اومدن کدوم ایپی بانجی خوشحالی که میاد، وقتی میگی تفاوتی نیست. یعنی صرفا برا اینکه پول اسپنسر میاد تو سونی خوشحالی. اونکه با اومدن mlb قبلا رخ داده بود.
________
دلش خواست میشه، ولی اونموقع دیتابیس صحبتهای بانجی هست و این وجهه خوبی نداره و دوم اینکه دستینی هزینه ساختش 500 میلیون دلار بوده
Bungie and NetEase announce $100 million funding deal within the Destiny 2 studio
همین الان برا ساخت بازی جدیدش فقط 100 میلیون از یه شرکت چینی گرفته.

Sony can finally build its Halo killer by the people who have made Halo
:))
===
@kourooshkabir25
نگران نباش من وقتم آزاده و همینجا هستم:D حالا میخوای ایگنور کنی یا عرق بریزی پشت سیستمت، در هر دو صورت سخته که کمتر از 1 ماه، اینجوری شرکت محبوبت حرکتی بزنه که تمام بنیاد فن بازیت بره زیر سوال، نه؟:D

عجب خرید خوب و به جایی. پیرو صحبت ها قبلی مشخص بود سونی ناشر نمیخره، استدیو میگیره و مشخصه براش مهمه FPS داشته باشه، اونم FPS های بفروش سرویس محور. این بحث کماکان مالتی پلتفرم بودنش هم فکر میکنم برمیگرده به قرارداد 10 ساله ای که بانجی با نت ایز داره و نمیتونه زیرش بزنه. مسلما اون بازی هرچی هست برای همه پلتفرم ها میاد. دستنی هم هست هنوز. اما قدر مسلم بانجی به زودی شوتر بزرگ انحصاری خودش برای PS رو میسازه و سونی بالاخره میتونه به یه بازی بفروش و خفن در این ژآنر اکتفا کنه که برای خودشو و کسی نمیتونه قر بزنتش!

در کل سونی به زودی ضعفش تو FPS رو به شدت و خیلی خوب و با عناونی کاملا انحصاری جبران میکنه. شوتر AAA بزرگ از DEviation، یحتمل یه شوتر خفن دیگه از Firewalk، شاید Killzone از گوریلا که با این سطحی فعلیشون جر دهنده خواهد بود، هم گیم پلی، هم گرافیک و هم روایت، یه شوتر خیلی خفن از بانجی. حالا دوست دارم ببینم کلا با این شرایط آینده CoD چی میشه و جرات میکنن انحصاریش کنن یا نه.

پ.ن: دوستان چطور میگن خرید بانجی جوابی بر اکتیویژن بوده؟ شما مبل هم بخری یه ماه طول میکشه برسه دستت، جیمبو که نمیتونه بره دو هفته ای بانجی رو بخره تا واسه فیل اسپنسر دهن کجی کنه.
پ.پ.ن: مشکل تیتر چیه؟ سونی دقیقا خالق Halo رو خریده دیگه، چون مهم ترین بازی بانجی هم همین هیلو هست تیتر اتفاقا به جا و با مسمایی هست. ولی به نظرم بهتر بود کوروش تیتر میزد سونی خالق بازی فاویان فنری را خرید تا کسی تریگر نشه.

آخرین ویرایش:

===
@kourooshkabir25
نگران نباش من وقتم آزاده و همینجا هستم:D حالا میخوای ایگنور کنی یا عرق بریزی پشت سیستمت، در هر دو صورت سخته که کمتر از 1 ماه، اینجوری شرکت محبوبت حرکتی بزنه که تمام بنیاد فن بازیت بره زیر سوال، نه؟:D
چند بار گفتم
1643655955757.png
زدی تو خال.

@kourooshkabir25

کوروش جان توی تاپیک قبلی چی گفتی؟ که سونی فقط اونایی رو میخره که باهاشون همکاری طولانی مدت داشته؟ غیر از این فقط استودیوهای خودش رو از صفر میسازه؟
میشه لطف کنی جهت پاره ای از توضیحات اینجا حضور به عمل بیاری؟:D
1643655913259.png

• Like
Reactions: Bellic
امیدوارم با این خرید سونی محبورشون کنه وضعیت فوق العاده مضخرف دستینی ۲ رو درست کنن.
اگر در جریانش نیستین: بانجی سر هر اکسپنشن میاد محتوای اکسپنشن قبلی رو حذف میکنه، یعنی اگه کسی اون اکسپنشن رو نره تو یه زمان مشخص، اکثریت محتوا و مهم تر از همه داستان کلی رو از دست میده و باید بره تو یوتوب ببینه داستانو. حالا یکی دو تا از اکسپنشن ها هم فاجعه بودن و بازی تو اون مدت عملا هیچ محتوای خوبی نداشت.
گیمپلی بازی فوق العادست، واقعا حیفه اینقدر مسخره دارن خودشون گند میزنن به بازی.
راستی اکسپنشن بعدیشم ماه بعد میاد اگه محتوای قبلی براتون مهمه و علاقه پیدا کردید که برید بازیو الان وقت خوبیه.

انصافا درک نمیکنم چرا یه عده ناراحتن از این خرید؟:D واقعا درآمد خیلی خوبی داره دستینی و این استودیو پتانسیل خیلی بالایی هم تو سبک شوتر داره، که میتونه خلا این سبک رو برای سونی پر کنه.
چیز عجیبی نیست ، طرفدار شوتر بین فن‌های PS خیلی کمتر از فن‌های Xbox ه و شاید خیلی هیجان‌انگیز نیست براشون.

بنظرمن خرید خوب و درست و منطقیه برای سونی و به برند PS کمک میکنه، حتی اگه برای فن‌های قدیمی PS خیلی خوشحال‌کننده نباشه.

از وقتی ماکروسافت اکتیویژنو خرید فروشنده های پشت شرداری کشیدن رو قیمت xbox به قدری که قیمت xbox به ps5 رسید
حالا از فردا میخوان بکشن رو قیمت ps5
نه این که پوله خرید بانجیو از جیب بچه های پشت شهرداری داده سونی , برا اون قیمت ps5 گرون میشه

امیدوارم با این خرید سونی محبورشون کنه وضعیت فوق العاده مضخرف دستینی ۲ رو درست کنن.
اگر در جریانش نیستین: بانجی سر هر اکسپنشن میاد محتوای اکسپنشن قبلی رو حذف میکنه، یعنی اگه کسی اون اکسپنشن رو نره تو یه زمان مشخص، اکثریت محتوا و مهم تر از همه داستان کلی رو از دست میده و باید بره تو یوتوب ببینه داستانو. حالا یکی دو تا از اکسپنشن ها هم فاجعه بودن و بازی تو اون مدت عملا هیچ محتوای خوبی نداشت.
گیمپلی بازی فوق العادست، واقعا حیفه اینقدر مسخره دارن خودشون گند میزنن به بازی.
راستی اکسپنشن بعدیشم ماه بعد میاد اگه محتوای قبلی براتون مهمه و علاقه پیدا کردید که برید بازیو الان وقت خوبیه.
یعنی برا خرید حذف میشه، مگه میشه. چیزی که توسعه دادنو چرا حذف کنن؟
الان بازی هست تو استیم بالای 300 تا dlc داره، همش هم هستن، چرا؟

جیمبو تو مصاحبه با سایت تبیان گفته هدف اصلی اونها از خرید بانجی این بوده که اپل نخره، چون اون ها، یعنی سونی، که میشه ما، به مایکروسافت و نینتندو اعتماد داریم و میدونیم خراب نمیکنن بازارو اما اپل اگه میخرید بانجی رو خیلی بد میشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or