اینارو مینویسی بعدم میگی استیکر نذارم ؟ اره شماها از بچگی فقط گیمای بتسدا و بلیزارد رو بازی میکردین نمیشه خوب اخه که منطق خوشحالی خودتونو دارید میبرید زیر سوال با این حرفا ! مسئله خیلی سادست ! فعلا دستینی مولتی میمونه و قطعا در اینده بانجی یه ای پی خفن fps انحصاری برای سونی خواهد ساخت. بانجی هم همون استودیویی که خالق پرچمدار مایکروسافته ! ضمنا زیاد ادا در بیاره اسپنسر ، همینم انحصاری میکنه سونی
من تا حالا دستینی بازی نکردم، که بخوام برا انحصارش خوشحال یا ناراحت بشم که اونم نشده. ولی اگه خوشحالیت به اینه که بقیه بازیا رو هم مولتی کنن، چون اسپنسر و ... توش پول خرج میکنن وپولش میره تو جیب سونی.
ولی حالا بیا یه سوال، الان برا اومدن کدوم ایپی بانجی خوشحالی که میاد، وقتی میگی تفاوتی نیست. یعنی صرفا برا اینکه پول اسپنسر میاد تو سونی خوشحالی. اونکه با اومدن mlb قبلا رخ داده بود.
________
دلش خواست میشه، ولی اونموقع دیتابیس صحبتهای بانجی هست و این وجهه خوبی نداره و دوم اینکه دستینی هزینه ساختش 500 میلیون دلار بوده
Bungie and NetEase announce $100 million funding deal within the Destiny 2 studio
همین الان برا ساخت بازی جدیدش فقط 100 میلیون از یه شرکت چینی گرفته.
خرید که خرید خیلی خوبی بود ، یحث قیمتشه ، رسما پوله یه ناشره کوچیکهانصافا درک نمیکنم چرا یه عده ناراحتن از این خرید؟ واقعا درآمد خیلی خوبی داره دستینی و این استودیو پتانسیل خیلی بالایی هم تو سبک شوتر داره، که میتونه خلا این سبک رو برای سونی پر کنه.
ارزونتر یه سریش قابل خریده ولی کمپینشو حذف کردن. یعنی دلیل خریدت فقط اینه که به تفنگا و لوت دی ال سی تا حدی دسترسی داشته باشی. برو همون یوزر ریویوهای دی ال سی هاشو ببین تو استیم. دلیلشون هم فکر کنم این بوده که حجم بازی زیاد نشه یا یه چرت و پرتی شبیه این.یعنی برا خرید حذف میشه، مگه میشه. چیزی که توسعه دادنو چرا حذف کنن؟
الان بازی هست تو استیم بالای 300 تا dlc داره، همش هم هستن، چرا؟
میخوای خوشحالی کنی اوکیه، فقط این عکسای هیلو رو میذاری خواستم بگم بانجی ۱۱ ساله که هیلو نمیسازه already یعنی داری به کیسه بوکس میزنی
"Both Bungie and SIE believe that game worlds are only the beginning of what our IP will become," Parsons said. "Our original universes have immense potential and, with SIE's support, we will propel Bungie into becoming a global multimedia entertainment company dedicated to delivering on our creative vision."
"The first thing to say unequivocally is that Bungie will stay an independent, multiplatform studio and publisher. Pete [Parsons, CEO] and I have spoken about many things over recent months, and this was one of the first, and actually easiest and most straightforward, conclusions we reached together. Everybody wants the extremely large Destiny 2 community, whatever platform they're on, to be able to continue to enjoy their Destiny 2 experiences. And that approach will apply to future Bungie releases. That is unequivocal.
دقیقا زدی تو خال ۔۔۔۔به لطف مایکروسافت