سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حالا یه چیزی بگم از تمام ترانس اکشن های یه سال گذشته که مایگرو و سونی انجام دادن هیچ سود و ضرری برای من نداشته ، من فقط یه اورواچ بازی میکردم 😂

اخرین کدی هم که خوشم اومد تونستم تموم کنم کد ۳ روی ps2 بوده 😂😂😂😂

خوشبختانه این درتی گیم به ناشرای ژاپنی کشیده نشده ، مشخص نیست نینتندو کی حرکت خودش رو شروع کنه 😂😂😂 یعنی یه حرکتی بزنه هممون سوپرایز شیم 😱😱😱😭😭

• Like
Reactions: Bellic
اونایی که منو میشناسن میدونن روانی دستینی و بانجی و آثارش هستم و این خرید اونم از طرف سونی برای من خیلی خبر عالی بود . یعنی اگه اکتی و کپ کام هم بین اپشن ها بودن به فرص مثال ، من باز خرید بانجی رو ترجیح میدادم .
بریم که یه شوتر خفن و بهترین شوتر سال های آینده رو از طرف بانجی ، زیر دست سونی داشته باشیم <:-P

حیف سری HALO که از دست بانجی خارج شد و حیف 343 که به جای یک ای پی جدید که توش حرفه ای هستن مجبورن بازی HALO بسازن

امیدها برای HALO بانجی کاملا نابود شد:Crying1:

• Like
Reactions: Legioner 2
یک سوال.الان مایکروسافت سر کال اف دیوتی کاملا دو پهلو جواب داد و گفت تا زمان قرار دادهای فعلی مولتی می مونه.ولی سر بانجی سونی و جیم رایان و خود بانجی رسما گفتن بانجی مستقل می مونه و بازی هاش مولتی خواهند بود.اصن حرفی از اتمام قرارداد یا به طورت موقتی بودن این قضیه نزدن.الان در کل چطور میشه؟ چون سونی سر مثلا اینسامنیاک یا استدیوهای دیگه هیچ وقت نمیگفت مستقل می مونن.یکم با عقل جور درنمیاد.

جیمبو و هرمن هالست و سران بانجی سر میز مذاکره، هرمن هالست میگه که تصویر برای یک سال پیشه:

View attachment 242316
جیمبو یه حالتیه که انگار گفته منم میتونم بیام هرمان هالست گفته خب تو هم بیا ولی سروصدا نکن :D

عاقبت همه گیم پس و ایناس.
نتفلیکس، دیزنی پلاس و hbo max و امثال اینا. همه چیز فری پلتفرم میشه و درامد زایی محتوا میشه اصل قضیه.

پاتک کوچیک، ظریف ولی خیلی قشنگی بود😁😁

چیزایی که به عنوان ضعفهای سونی مطرح میشد یکی یکی داره برطرف میشه

خلا بازی با سبک شوتر حالا با استودیوهایی مثل Deviation و Firesprite و Bungie و Haven و احتمالا خود Guerrilla

یک سرویس گسترده و با ارزش که قراره با پروژه اسپارتاکوس یا همون پلی استیشن اینفینت بزودی در بهار رونمایی بشه

بکوارد PS1-PS2-PS3 هم شایعات خیلی زیادی دوروبرش هست و احتمالا با اسپارتاکوس اونم رونمایی میشه

در کنار اینها خرید استودیوهای دیگه ای مثل Bluepoint و Housemarque و Valkyrie و ...
و استودیوهای مطرح دیگه سونی که تقریبا هر کدوم دو یه سه پروژه مختلف را دارن پیش میبرن مثل سانتا یا ناتی داگ یا اینسامنیاک یا گوریلا که الان مولتی پروژه هایی در دست ساخت دارند

اینارو گفتم که مدیریت جیم رایان واقعا خوب بوده تو این صنعتی که روز به روز بی رحم و ترسناک تر از قبل داره میشه
برطرف نمیشه، نقطه ضعف رو به نقطه قوت تبدیل میکنه
عمو فیل حالا باید پاچه خواری جیمبو رو کنه که اکانت 1300 ساعته اش پاک نشه 🤣

یک سوال.الان مایکروسافت سر کال اف دیوتی کاملا دو پهلو جواب داد و گفت تا زمان قرار دادهای فعلی مولتی می مونه.ولی سر بانجی سونی و جیم رایان و خود بانجی رسما گفتن بانجی مستقل می مونه و بازی هاش مولتی خواهند بود.اصن حرفی از اتمام قرارداد یا به طورت موقتی بودن این قضیه نزدن.الان در کل چطور میشه؟ چون سونی سر مثلا اینسامنیاک یا استدیوهای دیگه هیچ وقت نمیگفت مستقل می مونن.یکم با عقل جور درنمیاد.
مثل اینکه بانجی هم مثل اکتی قرارداد داره. خرید هم الان نهایی نشده که بتونن حرف مشخصی بزنن. مثل خرید قبلی

عجب بساطی شده ولی 😂 مایکروسافت ناشر میخره سهامش میریزه !رقیبش استودیو میخره هم سهامش میریزه 😂 شستا شرف داره به این سهام😂
View attachment 242317
IMG_20220131_235250_702.jpg
بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر
دیدی که چگونه گور بهرام گرفت

جیمبو یه حالتیه که انگار گفته منم میتونم بیام هرمان هالست گفته خب تو هم بیا ولی سروصدا نکن :D
:)) :)) همچین یه گوشه ایستاده انگار نه انگار مدیرعامل خودشه. :D ولی فک کنم از همون اول سر قیمت و اینا خیلی باهم چونه زدن، سر و صورت جیمبو کلا قرمز شده. :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or