سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جالبه دستینی و بانجی یه مدت رفته بودن زیر پرچم اکتیویژن .
بنظرم بازی بعدی بانجی در انحصار ps5 باشه دستینی ۲ که همین الان هم روی کنسول های ماکروسافت موجوده .

از اونور هم کال اف دیوتی نهایتا سه چهار قسمت برای ps5 میاد و بعد از اون انحصاری مایکرو میشه اونم بخاطره قرار داد های از قبل تنظیم شده کال اف برای ps میاد .

وقتی سونی یا مایکرو اینهمه هزینه میکنن و بازیشون انحصاری نشه اصلا چرا باید پول بدن اون شرکت یا استدیو رو بخرن ؟

من موندم اون بی طرفایی که دو هفته پیش خیلی ذوق داشتن چرا الان ذوق ندارن ؟😂 بتسدا وضعیت چند سال اخیرش چطور بوده راستی ؟ 😂
چون مایکرو هوای ما پی سی گیمرها رو بدجوری داره ولی سونی که گفته دستینی مولتی میمونه به ما اهمیت نمیده 🤣

We believe games have limitless potential, and that to do anything worthwhile in entertainment, we must bet big on our vision, on our studio, and on our incredible team of trusted creators who build unforgettable worlds that truly matter to people.

In SIE, we have found a partner who unconditionally supports us in all we are and who wants to accelerate our vision to create generation-spanning entertainment, all while preserving the creative independence that beats in Bungie’s heart. Like us, SIE believes that game worlds are only the beginning of what our IPs can become. Together, we share a dream of creating and fostering iconic franchises that unite friends around the world, families across generations, and fans across multiple platforms and entertainment mediums.

Today, Bungie begins our journey to become a global multi-media entertainment company.
BUNGIE JOINS SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT > News | Bungie.net

گویا هدف اصلیشون از پیوستن به سونی مولتی مدیا بر مبنای ای پی هاشونه.

در مورد انحصاری بودن بازی ها هم:
We remain in charge of our destiny. We will continue to independently publish and creatively develop our games. We will continue to drive one, unified Bungie community. Our games will continue to be where our community is, wherever they choose to play.

حالا چرا فکر می‌کنید ما قراره هیلوفن بشیم؟:)) من به شخصه هنوزم ازینجور شوتر خوشم نمیاد. ما به خاطر نیو ای پی و رشد سونی و درآمدش خوشحالیم که با این درآمد زیاد میتونه کلی انحصاری باب میلمون بسازه.

به به آقا مبارکه ان شاء الله که بازی های خوبی واسه پلی استیشن بسازه
واقعا خرید خوبی بوده😁
چند مورد بود که خواستم بهش اشاره کنم
مورد اول اینه که قطعا سونی یه روزه اینو نخریده که دوستان میگن چرا اینو خریدی مثلا خواستی در جواب خرید اکتیویژن خرید کنی و از چرت و پرتا که صفحات قبل معلوم شد سونی چند ماهه که در حال رایزنی واسه این خرید بوده
مورد دوم که واسه شوخیه اینه که انگار سونی یه بو هایی برده بوده که باید یه فکری واسه شوتر بکنه که شاید کاد اینا از دستش بره واسه همین چند ماه قبلش دست به کار شده😁
مورد بعدی که میخواستم بگم قضیه انحصاری بودن یا نبودن بازی هاست حالا واسه من صرفا سر این استدیو مهم نیست چون من دوست دارم پلی استیشن پول بیشتری در بیاره تا بازی های بیشتر و خفنتری برامون بسازه پس انحصاری نشد هم نشد دوستان ایکس باکسی بازی هارو میخرن خرید درون برنامه ای میکنن و پولش میاد تو جیب سونی
در کل فعلا راضیم
راستی دوستان گفتن کپکام و ... رو بخره
مطمئن نیستم ولی من احساس شرکت های ژاپنی مثل کپکام و اسکوارانیکس و کونامی پشت پلی استیشن رو خالی نمیکنن آخه ژاپنی رو که میشناسید یه تعصب خاصی رو ملی گرایی و این حرفا دارن😁

مبلغ خرید یکم عجیبه :D مایکی کلا ZeniMax Media رو که یکی از بخشاش فقط Bethesda بود رو خرید 7 میلیارد تازه جزو زیر مجموعه Xbox هم شد و مستقیم به Phil Spencer گزارش میدن ! بعد سونی فقط Bungie رو میخره 3.6 میلیارد تازه هم سونی هم هد استودیو میگن مستقل می مونیم !
یا ZeniMax Media رو عمو فیل خیلی بز خری کرد با اون شرایط و آی پی ها یا Bungie رو عمو جیمبو خیلی گرون خریده ، از این دو حالت خارج نیست.

در ضمن یاد "ارگانیک" افتادم ، منتظر توجیه ها و متن های طولانی و زیبای دوستان در مورد ارگانیک بودن بانجی و کمک و کار سونی در گذشته با بانجی هستیم :D

Ip برای خود بانجیه
۳ و خورده ای میلیارد داده که اسم بانجی رو بخره؟
درآمد دستینی هم خیلی زیاد بوده که قیمت خرید به اینجا رسیده ، دستینی ۳ یه ماشین پول سازی برای سونی میشه

خوب بانجی الان یه قرارداد 10 ساله با NetEase داره (من عذر میخوام، تو پست قبل گفتم تنسنت که اشتباه بود) و اون بازی قطعا مالتی پلتفرم هست و سر همین گفتن مستقل میمونه. هرچند همونم کانتنت های انحصاری خواهد داشت برای PS5. مثل CoD ها که کانتنت هاشون دیگه انحصاری Xbox میشه. اما بازی بعدی بانجی قطعا انحصاری PS5 ـه، در کنار PC البته. در کل سونی میخواد یه شوتر بزرگ و بفروش داشته باشه، که سازنده فرست پارتی باشه و ناشر هم خودش، چند تا بازی دیگه هم داره و خیلی زود نقطه ضعف سونی مبدل به نقطه قوتش میشه. این چیزها فقط زمان لازم داره.

قبلا هم گفتم نسل قبل هم با مالتی پلتفرم شدن انحصاری های بزرگ ترد پارتی، سونی یه مدت کوتاه بد آچمز شد، اما به مرور و بعد گذشت چندسال با گسترده تر کردن استدیوها و خریدهای تازه بار انحصاری هارو انداخت رو دوش فرست پارتی ها و از نقطه ضعفش یه هیولای وحشتناک ساخت. حالا هم اینکارو داره تکرار میکنه فقط زمان لازم داره تا نتیجه این کارهای زیرساختی به ثمر برسن. به نظر من تا دو سال دیگه که بازی های این استدیوهای جدید معرفی و عرضه بشن و سونی از ظرفیت مارکتینگ و محبوبیت برندش برای تبلیغ این ها استفاده کنه، دوره یه سری بازی دیگه مثل همین CoD به سر میاد. به خصوص که یکی از این بازی ها قراره از بانجی باشه و CoD هم ممکنه انحصاری بشه و در این صورت نصف پلیرهاش سوت میشن میرن هوا. برای من که به شدت عجیبه مایکروسافت با انحصاری کردن CoD چنین قمار بزرگی رو سر این IP فوق خفن و فوق پولساز بکنه!

مبلغ خرید یکم عجیبه :D مایکی کلا ZeniMax Media رو که یکی از بخشاش فقط Bethesda بود رو خرید 7 میلیارد تازه جزو زیر مجموعه Xbox هم شد و مستقیم به Phil Spencer گزارش میدن ! بعد سونی فقط Bungie رو میخره 3.6 میلیارد تازه هم سونی هم هد استودیو میگن مستقل می مونیم !
یا ZeniMax Media رو عمو فیل خیلی بز خری کرد با اون شرایط و آی پی ها یا Bungie رو عمو جیمبو خیلی گرون خریده ، از این دو حالت خارج نیست.

در ضمن یاد "ارگانیک" افتادم ، منتظر توجیه ها و متن های طولانی و زیبای دوستان در مورد ارگانیک بودن بانجی و کمک و کار سونی در گذشته با بانجی هستیم :D
این هم شبیه حرف ها عمو فیل هست که کفت باژی به بازی برا انحصاری کردن بتسدا. برنامه ریزی میکنیم این بر همون مبنا هست 😂😂😂

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or