سونی تایید کرد: روی به روز رسانی PS4 فکر میکنیم

19Rodar

کاربر سایت
ps4k.jpg

در حالی که شایعات بسیار زیادی در مورد کنسول بین نسلی PS4.5 یا PS4K /Neo وجود دارد آقای Philippe Cardon از استدیو اروپایی سونی در این مورد اظهار نظر میکند.

هفته های اخیر جهان گیم ، درگیر شایعات بسیار زیادی از عرضه نسخه های قدرتمند تر کنسولهای فعلی بود.هر چقدر که شایعات در مورد Xbox1.5 کمتر است بر عکس شایعات پیرامون PS4k و یا PS4 NEO زیاد وجود دارد.یکی از همکاران ما مصاحبه ای را با Philippe Cardon رئیس استدیو اروپایی سونی انجام داده است .در این مصاحبه همچنین سوالاتی در مورد آنچارتد 4 و Playstation VR نیز پرسیده شد اما در مورد PS4.5 نیز از ایشان جویای نظر شدیم و آقا Cardon اینگونه به ما پاسخ داد:

PS4 از ابتدا برای سازگاری با VR توسعه داده شده اما در طول عمر یک کنسول ،تیم تحقیق و توسعه در فکر بهبود برای آن است.PS4 فعلی سالهاست که ساخته شده و این طبیعی است که روی به روز رسانی آن فکر کنیم.با این حال اطلاعات دیگری وجود ندارد که بتوانم آن را با شما در میان بذارم.

به این ترتیب و بر اساس سخنان آقای Philippe Cardon از استدیو اروپایی سونی ، دیگر رنگ و بوی PS4.5 از شایعه به واقعیت پیوست.

منبع
ترجمه مستقیم از منبع فرانسوی به فارسی

اصلا ول کردن ibm و چسبیدن به ای ام دی اشتباه این نسل بود من یه بار یه سیستم ای ام دی بستم به غلط کردن افتادم سر هر بازی که میومد یه بساتی داشتم. سازگاری ضعیف و استاتر زیادحتی تو بازیایی که بنچمارکش به نفع ای ام دی بود لگ و استاتر تا دلتون بخواد میزد تو ذوقم.

این نسل تا به امروز هیچی نداشت هیچیییی... فقط بازیهای ریفرش نسل قبل رو دادن بیرون که تلافی بازیهایی که رو نسل قبل کپی بازی کردیم رو در بیارن که دروردن.حالا اگر قرار باشه این نسل در ابتدای شکوفایش (عرضه انچارتد ۴ به بعد) که قرار تغییرات از اینجا به بعد کلیدی باشه حالا شایعه کنسول جدید به گوش میاد.هر چند به شخصه اطمینان دارم که کنسول جدید فقط امکانات اضافی داره و بعید میدونم کنسول جدیدی باشه ولی اگر همچین اتفاقی بیوفته برای همیشه از دنیای کنسول خداحافظی میکنم.

آخرین ویرایش:
این نسل تا به امروز هیچی نداشت هیچیییی... فقط بازیهای ریفرش نسل قبل رو دادن بیرون که تلافی بازیهایی که رو نسل قبل کپی بازی کردیم رو در بیارن که دروردن.حالا اگر قرار باشه این نسل در ابتدای شکوفایش (عرضه انچارتد ۴ به بعد) که قرار تغییرات از اینجا به بعد کلیدی باشه حالا شایعه کنسول جدید به گوش میاد.هر چند به شخصه اطمینان دارم که کنسول جدید فقط امکانات اضافی داره و بعید میدونم کنسول جدیدی باشه ولی اگر همچین اتفاقی بیوفته برای همیشه از دنیای کنسول خداحافظی میکنم.

من اصلا با اینکه 4.5 وجود داره یا نه کاری ندارم ولی واقعا اینهمه بازی خوب توی نسل 8 اومده و چه جوری شما میگی این نسل هیچی نداشته!
از بازی های انحصاری سونی بگیر تا مولتی پلتفرم ها
در مورد ریمسترها هم مگه سونی کسی رو مجبور کرده بخره و شما دوست نداری نخر

در آخر هم با کنسول خداحافطی میکنی و بعدش چی؟؟؟؟

اصلا ول کردن ibm و چسبیدن به ای ام دی اشتباه این نسل بود من یه بار یه سیستم ای ام دی بستم به غلط کردن افتادم سر هر بازی که میومد یه بساتی داشتم. سازگاری ضعیف و استاتر زیادحتی تو بازیایی که بنچمارکش به نفع ای ام دی بود لگ و استاتر تا دلتون بخواد میزد تو ذوقم.

IBM ول نمیکرد و الان یا قیمت کنسول خیلی بیشتر از 400 دلار میشد یا اینکه همین قدرت فعلی رو هم نمیتونست داشته باشه!
این همه ما گفتیم APU باز شما میای میگی IBM و مگه IBM اصلا APU طراحی میکنه آخه!
دیگه دوران CPU , GPU مجزا گذشته و الان شما برای بهره وری بیشتر از سخت افزار باید بری سراغ APU ها!

اینم که شما تو بازی که AMD بنچمارک بهتری میده با داشتن سیستم AMD نتیجه ضعیفی میگرفتی هم مشکل 100 درصد از خود شما بوده و دیگه بنچمارک واسه همین گذاشتن که ببینی کدوم سخت افزار عملکرد بهتری داره!

یعنی واسه کوبیدن یه شرکت حاضر میشید هر چیزی رو بگید و اینم یه نمونش که بنچمارک هم بردن زیر سوال

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or