سونی تایید کرد: روی به روز رسانی PS4 فکر میکنیم

19Rodar

کاربر سایت
ps4k.jpg

در حالی که شایعات بسیار زیادی در مورد کنسول بین نسلی PS4.5 یا PS4K /Neo وجود دارد آقای Philippe Cardon از استدیو اروپایی سونی در این مورد اظهار نظر میکند.

هفته های اخیر جهان گیم ، درگیر شایعات بسیار زیادی از عرضه نسخه های قدرتمند تر کنسولهای فعلی بود.هر چقدر که شایعات در مورد Xbox1.5 کمتر است بر عکس شایعات پیرامون PS4k و یا PS4 NEO زیاد وجود دارد.یکی از همکاران ما مصاحبه ای را با Philippe Cardon رئیس استدیو اروپایی سونی انجام داده است .در این مصاحبه همچنین سوالاتی در مورد آنچارتد 4 و Playstation VR نیز پرسیده شد اما در مورد PS4.5 نیز از ایشان جویای نظر شدیم و آقا Cardon اینگونه به ما پاسخ داد:

PS4 از ابتدا برای سازگاری با VR توسعه داده شده اما در طول عمر یک کنسول ،تیم تحقیق و توسعه در فکر بهبود برای آن است.PS4 فعلی سالهاست که ساخته شده و این طبیعی است که روی به روز رسانی آن فکر کنیم.با این حال اطلاعات دیگری وجود ندارد که بتوانم آن را با شما در میان بذارم.

به این ترتیب و بر اساس سخنان آقای Philippe Cardon از استدیو اروپایی سونی ، دیگر رنگ و بوی PS4.5 از شایعه به واقعیت پیوست.

منبع
ترجمه مستقیم از منبع فرانسوی به فارسی

1 سال جون کندم پس انداز کردم 20 روزه PS4 خریدم و شد این...
نسل رو به این رویایی شروع کنی بعد بیای اینطوری کنی...
خاک بر سر بی لیاقتت کنن سونی خااااااااااک. امیدوارم زیر مایکروسافت و نینتندو له بشی

• Like
Reactions: synthesizer
The Order کشک بود ؟

Drive Club کشک بود ؟

Until Dawn کشک بود ؟

LBP 3 کشک بود ؟

Infamous SS کشک یود ؟

شما راست میکین . همه اینا کشک بودن واسه همین سونی داره یه کنسول تازه میده که دیکه روش کشک تحویل نده.
3 تاش که کمی تا قسمتی کشک بود.

کاش لااقل برای کنسولهای جدیدش یه عمر مشخصی تعیین کنه مثلا بیاد بگه من NEO رو 3 یا ... سال ساپورت میکنم اینجوری من نوعی تکلیف خودم رو میدونم که ایا برام ارزش داره خریدش یا نه . حالا گیریم که ما NEO رو خریدیم چه تضمینی هست که دو سال دیگه نیاد ps5 بده ؟
اگر من جای مسوولهای سونی بودم امسال رو دندون رو جیگر میزاشتم تا انحصاریهایی مثل UC و TLG و Horizon عرضه بشه و بعد 4.5 رو بده که حداقل بگیم چهار تا انحصاری درست درمون برای 4 اومده !
به جای اپدیت سخت افزاری بهترین کار دادن ps5 در اواخر 2017 بود .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

شما موقع ریلیز کنسولت رو بگیر و 4 سال راحت باش.

دوستان نگه داشتن بعد 3 سال بگیرن معلومه که نتیجه اش میشه این نارضایتی.

• Like
Reactions: esm nadaram

من یکی اول 2014 کنسول رو خریدم الان از این کار سونی ناراحتم چه برسه دیگه به کسانی که 2016 خریدن تازشم مگه کسانی که 2013 یا اول 2014 خریدن چه بازی خوبی داشتن برای بازی فقط یه چندتا بازی مولتی پلتفرم داشتیم که خوب بودن در حالی که الان که در سال 2016 هستیم دیگه وقتشه که بازی های بزرگ کنسول منتشر بشند نه این که یه کنسول جدید معرفی بشه بخدا قسم ما با همین گرافیک بازی های الان رو ps4 راضی هستیم نیاز نیست بالاتر

کنسول خریدن موقع عرضه اشتباهه . همین 4 موقع عرضه خرابی زیاد داشت . باید بین شش ماه تا یکسال بگذره تا معایبش برطرف کنن .
حالا من از خرید 4 پشیمون نیستم چون نسل قبل 3 نداشتم و تقریبا همه بازیهای تاپ 3 رو ریمستر بازی کردم .
اگر مایکرو عاقل باشه با کاری که سونی کرده راحت میتونه به عرضه کنسول نسل بعدی قدرتمند سونی رو شکست بده .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: mdtnt
من نمیدونم این مسخره بازیا چیه .. الان ps4 تو وضعیت خوبیه .. چه نیازی بود همچین ریسکی بکنن ؟ اصلا هدف از خرید کنسول اینه که چند سال برات کار کنه و قدرت نهایی از کنسول کشیده بشه .. اگه قرار باشه 2 سال یه بار اپدیتش کنن که pc خیلی بهتر و به صرفه تره ..

PS4.5 آخر کار PS4 نیست...
اگر سونی طوری برنامه ریزی کنه که:
PS4 معمولی بازیها رو تا 1080 اجرا کنه.
PS4.5 بازیهارو از 1080 به بالا تا هرچی که زورش میرسه و از همه مهمتر به سازنده ها اجازه نده تا روی PS 4.5 بازی ای با رزولوشن کمتر از مثلا 2K اجرا بشه که اصلا امکان استفاده ازش برای تی وی های 1080 وجود نداشته باشه.
و تفاوت هم فقط توی رزولوشن باشه این قضیه هیچ مشکلی درست نمیکنه چون مخاطبین این کنسول میشن کسایی که تی وی 4K دارن یا برنامه ارتقاء به 4K رو دارن و کسی که تی وی 4K داره یا میخواد بخره طبیعتا باید وسایل جانبی رو هم ارتقاء بده مثلا همین الان خیلی از بلوری پلیرها 4K ساپورت نیستن خوب کسی که بخواد بلوری 4K داشته باشه باید یه مدل جدید بخره پس میشه توجیح کرد که کسی هم که کنسول داره باید حق انتخاب داشته باشه.
سخت افزار PS4.5 هم اگه همونی باشه که دوستان اشاره کردن ظاهرا با همین هدف طراحی شده چون CPU تغییر زیادی نکرده که نشون میده قرار نیست بازیها کامپلکسیتی بیشتری داشته باشن اون اختلاف کلاک هم بیشتر برای گلوگاه نشدن CPU برای فید کردن GPU اعمال شده که تعداد CU ـهای بیشتر داره.
حتی سیستم رم بیشتری هم نداره که بشه تصور کرد قراره تکسچرهای با رزولوشن بالاتر رو روش ذخیره کنن اون 512 مگ هم احتمالا توی سرعت لود یا بافر کردن کاربرد داره چون عملا توی رشد تصاعدی حجم تکسچرها بی معنی به حساب میاد.
رزولوشن 1920x1080 حدودا 2 مگاپیکسل تراکم داره و رزولوشن 1440p حدودا 3.6 مگاپیکسل که با قدرت GPU PS 4.5 جور در میاد و آپ اسکیل شدنش به 4K هم خیلی ترو تمیز تر از 1080p هست.

آخرین ویرایش:
6n3gy6x6jtlwtrk8tfe1.jpg

جدا از موافق یا مخالف بودن در حالیکه PS4 میتونست به رکورد افسانه ای PS2 هم حمله کنه" حیف شد کارش نیمه تموم موند.فکر نکنم دیگه موقعیتی شبیه PS4 ایجاد بشه که توانایی شکستن رکورد PS2 رو داشته باشه

با اینکه در آینده فروش کنسول های سونی به چه سمتی میره کار ندارم اما هرچی که هست فروش این جناب PS4.5 هم مثل مثلا مدل Slim با PS4 محسوب میشه. یعنی اگه سونی بتونه با این ترفند طول عمر کنسول رو ببره بالا شاید تازه بتونه رکورد PS2 رو بزنه. چون اتفاقا این PS4 فعلی و کلا نسل حاضر نمیتونن خیلی دوام بیارن. چون ضعیفن.

با اینکه در آینده فروش کنسول های سونی به چه سمتی میره کار ندارم اما هرچی که هست فروش این جناب PS4.5 هم مثل مثلا مدل Slim با PS4 محسوب میشه. یعنی اگه سونی بتونه با این ترفند طول عمر کنسول رو ببره بالا شاید تازه بتونه رکورد PS2 رو بزنه. چون اتفاقا این PS4 فعلی و کلا نسل حاضر نمیتونن خیلی دوام بیارن. چون ضعیفن.

این ضعف و قدرت ربطی به طول کشیدن یا نکشیدنش نداره ربط به این داره که تکنولوژی با چه سرعتی داره رشد میکنه و کنسول سازها کی بازار رو مناسب میدونن. PS2 ضعیفترین کنسول نسل بود و 15 سال عمر کرد. اتفاقا سرعت پیشرفت GPU ها احتمالا از آهنگش کاسته میشه چون هر چی جلوتر میریم و ترانزیستورها کوچکتر میشن سختر میشه به کوچکتر و کوچکتر رسید. این نسل بلندتر نباشه کوتاهتر نیست

در ضمن ماکان جو تورو فراگرفته بدرقم ها:p:)

تو این چند روزی که این خبر یه جورایی تایید شد فقط عاشقای سخت افزار رو دیدم خوشحال باشن و فنهای سونی همه کاملا ناراحت بودن
الانم این دوستان دارن میگن نسل هشت خیلی خوب سپری شده. کنسول گیمرهای قدیمی دیگه میدونن نسل پنج چطور بود، نسل شش چطور و نسل هفت... مقایسه نسلهای پیش با نسل هشت مسخره ست.
خب البته طبیعی هم هست قدرت سخت افزاری بالا همیشه برای دوستدارای سخت افزار جذابیت داشته ولی برای مایی که هدفمون بازیه نه بنچمارک گرفتن نه.
اینکه کنسول جدید قراره بازی انحصاری نداشته باشه هم نمیدونم یه عده چطور باورشون شده. یکی از کاربرا (فکر کنم از مدیرا هم بود) تو یه پست قبلا قشنگ اینو توضیح داد که این موضوع مضحکه چون سونی شاید بتونه به استدیوهای خودش دستور بده ولی به 3rd party ها به هیچ وجه نمیتونه. نمیدونم دوستان چطور چنین چیزی رو باور کردن. خود استدیوهای سونی هم تو مواردی نیومدن برای پلتفرمهای سونی بازی بسازن (نمونه ش ویتا-فکر نکنم دیگه مشخص باشه و نیاز به توضیح نباشه) اینهمه سریع هر چیزی رو باور نکنید.

با بخش زیادی از پست شما من مشکلی ندارم و موافقم ولی بخشی که میفرمایید سونی نمیتونه برای ثردپارتی ها تعیین تکلیف کنه باهاش موافق نیستم سونی صاحب پلتفورم هست و تمام بازیها رو لایسنس میکنه و اگر شرایطی که میخواد رو نداشته باشه نمیزاره روی کنسولش رلیز بشن این مسئله در مورد همه ی کنسول سازها صدق میکنه حتی این کمپانی ها در سود بازی شریکن.

آخرین ویرایش:
تو این چند روزی که این خبر یه جورایی تایید شد فقط عاشقای سخت افزار رو دیدم خوشحال باشن و فنهای سونی همه کاملا ناراحت بودن
الانم این دوستان دارن میگن نسل هشت خیلی خوب سپری شده. کنسول گیمرهای قدیمی دیگه میدونن نسل پنج چطور بود، نسل شش چطور و نسل هفت... مقایسه نسلهای پیش با نسل هشت مسخره ست.
خب البته طبیعی هم هست قدرت سخت افزاری بالا همیشه برای دوستدارای سخت افزار جذابیت داشته ولی برای مایی که هدفمون بازیه نه بنچمارک گرفتن نه.
اینکه کنسول جدید قراره بازی انحصاری نداشته باشه هم نمیدونم یه عده چطور باورشون شده. یکی از کاربرا (فکر کنم از مدیرا هم بود) تو یه پست قبلا قشنگ اینو توضیح داد که این موضوع مضحکه چون سونی شاید بتونه به استدیوهای خودش دستور بده ولی به 3rd party ها به هیچ وجه نمیتونه. نمیدونم دوستان چطور چنین چیزی رو باور کردن.

آخرین ویرایش:
به نظر من با عقل جور در نمیاد چون سونی به اندازه کافی فروش داره و شیب فروششم عالیه و تازه قراره U4 هم بیاد حالا چرا میخواد اینکارو انجام بده من نمیدونم اگر میگفتی ماکرو اینکارو انجام میداد هزار و یک دلیل داشت ولی سونی یک دلیلم برای همچین ریسکی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or