سونی تاریخ گذشته شدن PS4 را نفی می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

تکنولوژی رایانه های های شخصی سال به سال در حال افزایش است. در این میان مسلما برخی علاقه مندان بازی ها معتقند که شکایات یک بار دیگر پیرامون کنسول ها و محدودیت هایشان طی سال ها شروع خواهد شد.
تا بدین لحظه سازندگان نظرات بسیار مثتبی درباره کنسول نسل هشتم سونی یعنی PlayStation 4 و مخصوصا RAM آن داشته اند و برخی دیگر می گویند که PS4 با یک PC قدرمتند قابل مقایسه است. با این حال Nvidia معقد است که با پیشرفت PC ها، رقابت با آنها در زمینه گرافیکی مشکل تر می شود. آقای Fergal Gara طی مصاحبه خود در VG247 پیرامون این موضوع و تاثیر آن در PlayStation 4 گفته اند:
این موضوع در حال حاضر جای نگرانی ندارد. شما بایستی همیشه پتانسیل ها را کشف کنید. چیزی که ما می دانیم این است که تقاضا برای PlayStation 4 فوق العاده می باشد. این خوشحالی من بر اساس آمار پیش خریدها است. این مورد اعتماد به نفس زیادی را به ما می دهد. فراموش نکنیم که PlayStation 4 یک دستگاه مخصوص است که از نظر معماری با محیط PC ترکیب شده است اما طوری تنظیم شده، که یک تجربه غنی، فراتر از همگی آنها ارائه کند. طوری طراحی شده که گیم پلی را در بهترین سطح ممکن بدست بوجود بیاورد که در تصمیماتی که گرفته بودیم این مورد حذف نشده است.
آقای Mark Cerny نیز چنین نظری را دارند که PS4 این چنین منسوخ نخواهد شد. شما چه فکر می کنید؟
GB

من نگفتم که قدرت به میزان پهنای باند رم بستگی داره

من در وصف سونی که هر چیزی می شه این 8GB GDDR5 رو به رخ می کشه این رو گفتم ;)
خوب حق داره قربونت برم تنها كمپاني هست در جهان كه تونسته 8 گيگ رم GDDR5 رو رو يه برد پياده كنه. تا قبل از PS4 فقط انويديا رو تايتان 6گيگ از اين رم گذاشته بود كه اونم به تنهايي دو برابر PS4 قيمت داره DF در وصف اين عمل سوني گفته بود اين كار سوني نشون ميده به تكنولوژي دست پيدا كرده كه ما ازش بي اطلاعيم

خوب حق داره قربونت برم تنها كمپاني هست در جهان كه تونسته 8 گيگ رم GDDR5 رو رو يه برد پياده كنه. تا قبل از PS4 فقط انويديا رو تايتان 6گيگ از اين رم گذاشته بود كه اونم به تنهايي دو برابر PS4 قيمت داره DF در وصف اين عمل سوني گفته بود اين كار سوني نشون ميده به تكنولوژي دست پيدا كرده كه ما ازش بي اطلاعيم

کسی این کار رو نکرده چون نیازی نداشته
همین الانش کمتر بازی هایی روی 1920*1080 با بالاترین تنظیمات بیشتر از 1GB رم برای GPU نیاز دارند
تایتانی هم که شما می گی 6 گیگ رو dedicate برای gpu داره نه share
در کل درسته که سونی سر cell زیادی خالی بست اما به نظرم اون ارزش نازیدن داشت نه این!!!

همین الانش کمتر بازی هایی روی 1920*1080 با بالاترین تنظیمات بیشتر از 1GB رم برای GPU نیاز دارند
در کل درسته که سونی سر cell زیادی خالی بست اما به نظرم اون ارزش نازیدن داشت نه این!!!
با اين حرفي كه زدي معلوه دانش كافي نداري اصلا چه ربطي به شير و اينا داره گفتم تا حالا هيچ شركتي رو يك برد از 8 گيگ رم GDDR5 نتونسته استفاده كنه اين حرف DF ه نه من الان ماژولهاي رم GDDR5 حداكثر 512 هستن پس براي 8 گيگ شما به 16 تا نياز داري كه LAtancy رو به شدت بالا ميبره حالا سوني اومده كاري كرده كه هم 8 گيگ استفاده كرده و هم Latancy رو ثابت نگه داشته اينكارش افتخار كردن هم داره در زمينه ي Cell هم ميشه خالي هاي سوني رو براي ما نام ببريد استفاده كنيم؟

با اين حرفي كه زدي معلوه دانش كافي نداري اصلا چه ربطي به شير و اينا داره گفتم تا حالا هيچ شركتي رو يك برد از 8 گيگ رم GDDR5 نتونسته استفاده كنه اين حرف DF ه نه من الان ماژولهاي رم GDDR5 حداكثر 512 هستن پس براي 8 گيگ شما به 16 تا نياز داري كه LAtancy رو به شدت بالا ميبره حالا سوني اومده كاري كرده كه هم 8 گيگ استفاده كرده و هم Latancy رو ثابت نگه داشته اينكارش افتخار كردن هم داره در زمينه ي Cell هم ميشه خالي هاي سوني رو براي ما نام ببريد استفاده كنيم؟

من فکر میکنم رم ها رو هم از همون مدلی که رو کارت گرافیک ها هستن استفاده کردن, یعنی رم ماله کارت گرافیکه, بعد وصلش کردن به CPU, البته اینقدرا هم آسون نیست, ولی کلیتش همینه.
حالا اساتید لطفا بگن دارم چرت میگم یا همچین چیزی شدنیه:|:دی

1- تو در مقامی نیستی که بگی کی دانش کافی داره کی نداره
2- نتونسته نه ، نخواسته
3- در مورد cell برو بخون وظیفه من نیست که واسه تو نام ببرم

عزیزم تمام حرف هایی که سونی در مورد پردازنده cell زده بود آخر نسلی داره به واقعیت تبدیل میشه کافیه فقط به انحصاری های اخر نسلش نگاه کنی

من فکر میکنم رم ها رو هم از همون مدلی که رو کارت گرافیک ها هستن استفاده کردن, یعنی رم ماله کارت گرافیکه, بعد وصلش کردن به CPU, البته اینقدرا هم آسون نیست, ولی کلیتش همینه.
حالا اساتید لطفا بگن دارم چرت میگم یا همچین چیزی شدنیه:|:دی
حرف شما درسته از اين نوع رم تا به حال فقط در كارت گرافيك استفاده شده اما اولين بار سوني داره به عنوان رم سيستمي ازش استفاده ميكنه كه بازم حق با شماست كار اصلا آسوني نيست به همين خاطرم هست كه همه از طراحي PS4 علي الخصوص رمش خيلي تعريف كردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or