سونی تاریخ گذشته شدن PS4 را نفی می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

تکنولوژی رایانه های های شخصی سال به سال در حال افزایش است. در این میان مسلما برخی علاقه مندان بازی ها معتقند که شکایات یک بار دیگر پیرامون کنسول ها و محدودیت هایشان طی سال ها شروع خواهد شد.
تا بدین لحظه سازندگان نظرات بسیار مثتبی درباره کنسول نسل هشتم سونی یعنی PlayStation 4 و مخصوصا RAM آن داشته اند و برخی دیگر می گویند که PS4 با یک PC قدرمتند قابل مقایسه است. با این حال Nvidia معقد است که با پیشرفت PC ها، رقابت با آنها در زمینه گرافیکی مشکل تر می شود. آقای Fergal Gara طی مصاحبه خود در VG247 پیرامون این موضوع و تاثیر آن در PlayStation 4 گفته اند:
این موضوع در حال حاضر جای نگرانی ندارد. شما بایستی همیشه پتانسیل ها را کشف کنید. چیزی که ما می دانیم این است که تقاضا برای PlayStation 4 فوق العاده می باشد. این خوشحالی من بر اساس آمار پیش خریدها است. این مورد اعتماد به نفس زیادی را به ما می دهد. فراموش نکنیم که PlayStation 4 یک دستگاه مخصوص است که از نظر معماری با محیط PC ترکیب شده است اما طوری تنظیم شده، که یک تجربه غنی، فراتر از همگی آنها ارائه کند. طوری طراحی شده که گیم پلی را در بهترین سطح ممکن بدست بوجود بیاورد که در تصمیماتی که گرفته بودیم این مورد حذف نشده است.
آقای Mark Cerny نیز چنین نظری را دارند که PS4 این چنین منسوخ نخواهد شد. شما چه فکر می کنید؟
GB

قيمت كنسول ها هم 4 سال ديگه خيلي ارزونتره فقط PC قيمتش پايين نمياد همين الان PS360 رو ميشه با 199 دلار خريد 30 دلار هم بگير قيمت دسته ميكنه 170 دلار جان اون بچت ميتوني با 170 دلار سيستم ببندي 4 برابر PS360 قدرت داشته باشه؟

PC چون یه سری وسیله Base داره که باید تهیه شه، خود به خود قیمتی در حدود 400 دلار به بالا خواهد داشت.
اما سوال اینه، PCـی که 400 دلاره، آیا 2 برابر قوی‏‎تر از 360 هست یا خیر؟! اگر هست یعنی نسبت قیمت/قدرت بهتری نسبت به کنسول داره.
PS4 هم 400 دلاره، اگه دو سال دیگه بشه یه PCـیه 800 دلاری خرید که 4 برابر قوی‎تر از PS4 باشه یعنی 2 برابر نسبت قیمت/قدرت ـش بهتر از PS4 خواهد بود.

از همه این حرفا که بگذریم، قیمت اولیه PC به صرفه هم نباشه (که هست و در آخر نسل به صرفه‎تر هم می‎شه)، اما در دراز مدت کم خرج‎تر از کنسول هست. هزینه‎ای که بابت بازی آنلاین پرداخت می‎کنید و قیمت بازی‎ها در دراز مدت خیلی واسه PC Gamer از نظر هزینه به صرفه‎تر هست. اینم بدونید که اگه PCـه به روز بخرید، 4 سال دیگه واسه ارتقا می‎تونید با 400 دلار تجربه Gamingـتون رو کلاً بهتر کنید.

این که PC هر دو سال یه بار باید عوض شه شعاره، من 5 سال آخر این نسل رو با یه CPUـه 6600 طی کردم، همین الان هم روی یکی از سیستم‎هاست و هنوز که هنوزه بازی‎ها رو به مراتب بهتر از کنسول اجرا می‎کنه. یه کارت 460ـی که 3 سال پیش اومد و قیمتی حدود 190 دلار داشت، هنوز که هنوزه بازیا رو بهتر از کنسول اجرا می‎کنه، اما اونی که 3 سال یه بار کارت جدید می‎خره، در ازاش بازیا رو بهتر و بهتر اجرا می‎‌کنه ولی در حالت کلی اجباری برای آپگرید این چنینی وجود نداره.

PC چون یه سری وسیله Base داره که باید تهیه شه، خود به خود قیمتی در حدود 400 دلار به بالا خواهد داشت.
اما سوال اینه، PCـی که 400 دلاره، آیا 2 برابر قوی‏‎تر از 360 هست یا خیر؟! اگر هست یعنی نسبت قیمت/قدرت بهتری نسبت به کنسول داره.
PS4 هم 400 دلاره، اگه دو سال دیگه بشه یه PCـیه 800 دلاری خرید که 4 برابر قوی‎تر از PS4 باشه یعنی 2 برابر نسبت قیمت/قدرت ـش بهتر از PS4 خواهد بود.

از همه این حرفا که بگذریم، قیمت اولیه PC به صرفه هم نباشه (که هست و در آخر نسل به صرفه‎تر هم می‎شه)، اما در دراز مدت کم خرج‎تر از کنسول هست. هزینه‎ای که بابت بازی آنلاین پرداخت می‎کنید و قیمت بازی‎ها در دراز مدت خیلی واسه PC Gamer از نظر هزینه به صرفه‎تر هست. اینم بدونید که اگه PCـه به روز بخرید، 4 سال دیگه واسه ارتقا می‎تونید با 400 دلار تجربه Gamingـتون رو کلاً بهتر کنید.

این که PC هر دو سال یه بار باید عوض شه شعاره، من 5 سال آخر این نسل رو با یه CPUـه 6600 طی کردم، همین الان هم روی یکی از سیستم‎هاست و هنوز که هنوزه بازی‎ها رو به مراتب بهتر از کنسول اجرا می‎کنه. یه کارت 460ـی که 3 سال پیش اومد و قیمتی حدود 190 دلار داشت، هنوز که هنوزه بازیا رو بهتر از کنسول اجرا می‎کنه، اما اونی که 3 سال یه بار کارت جدید می‎خره، در ازاش بازیا رو بهتر و بهتر اجرا می‎‌کنه ولی در حالت کلی اجباری برای آپگرید این چنینی وجود نداره.
تنها در يه سناريو ميشه حرف شما درست باشه اونم اينكه شما اول نسل كنسول بخري بعد آخر نسل PC رو آبگريد كني كه بازيا رو بتوني بهتر اجرا كني اونجوري بنظرم هم صرفه اقتصادي داره و هم مقولانه تره چون انحصارياي كنسولي رو هم از دست نميدي اما يه نكته هم هست اينكه متاسصفانه هر روز داره به انحصارياي كنسولي اضافه ميشه و از انحصارياي PC كم. راك استار هم كه عزمشو جزم كرده كه PC رو تحريم اقتصادي فرهنگي كنه لااقل اميدوارم امثال يوبي و..... راه راك استار رو ادامه ندن

کاملن موافقم باهاش .. وقتی به ps3 و بازیهای فعلیش نگاه میکنیم که روی اون سخف افزار فاجعه(به نسبت الان) با چه کیفیتی ساخته میشن دیگه وای به حال ps4 با قدرت بیشتری که به نسبت ps3 داره :bighug:
تصور بازی بعدی استاد کیج روی ps4 دیوونه میکنه ادمو :-o :>

کسی که از رو اعداد سخت افزار کنسول و PC رو با هم مقایسه کنه قطعا اطلاعات بسیار پایینی داره و بیشتر باید اون فرد رو راهنمایی کرد تا اینکه بخوای باهاش بحث کنی

===========

PC که بخواد بازیهای مثل GTA یا TLOU رو با این تنظیمات کنسول ها اجرا کنه حداقل به 4 گیگ رم و یک کارت گرافیکی نسل جدید نیاز داره درحالی که کنسولها 512 مگ رم دارن و کارتهای گرافیکیشون در حد سری 8000 انویدیا هست که 6 نسل عقب تر از کارتهای امروزی هست
کنسول ها بسیار بهینه هستن و کارایی خیلی بالاتری نسبت به PC در اجرای بازی ها دارن

تنها در يه سناريو ميشه حرف شما درست باشه اونم اينكه شما اول نسل كنسول بخري بعد آخر نسل PC رو آبگريد كني كه بازيا رو بتوني بهتر اجرا كني اونجوري بنظرم هم صرفه اقتصادي داره و هم مقولانه تره چون انحصارياي كنسولي رو هم از دست نميدي اما يه نكته هم هست اينكه متاسصفانه هر روز داره به انحصارياي كنسولي اضافه ميشه و از انحصارياي PC كم. راك استار هم كه عزمشو جزم كرده كه PC رو تحريم اقتصادي فرهنگي كنه لااقل اميدوارم امثال يوبي و..... راه راك استار رو ادامه ندن

خب این دقیقاً حرفیه که من می‎‏زنم. اول نسل هم همیشه کنسول می‎‏خرم. همیشه گفتم اول نسل کنسول خریدش بهترین انتخابه، چون هم در حد PCـه قوی جواب می‎ده، هم این که از نظر قیمت به صرفه‌‎تر هست و در ادامه نسل هم انحصاری از دست نمی‎دی.

اگه پولشو داشته باشم، PC رو هم همیشه به روز می‎کنم؛ هر موقع هم مشکل مالی دارم با کنسول بازی می‎کنم تا وقتی که پولشو به دست بیارم :d

کسی که از رو اعداد سخت افزار کنسول و PC رو با هم مقایسه کنه قطعا اطلاعات بسیار پایینی داره و بیشتر باید اون فرد رو راهنمایی کرد تا اینکه بخوای باهاش بحث کنی

===========

PC که بخواد بازیهای مثل GTA یا TLOU رو با این تنظیمات کنسول ها اجرا کنه حداقل به 4 گیگ رم و یک کارت گرافیکی نسل جدید نیاز داره درحالی که کنسولها 512 مگ رم دارن و کارتهای گرافیکیشون در حد سری 8000 انویدیا هست که 6 نسل عقب تر از کارتهای امروزی هست
کنسول ها بسیار بهینه هستن و کارایی خیلی بالاتری نسبت به PC در اجرای بازی ها دارن
اره
تازه گرافیک PS3 از نسل جیفورس 7000 انویدیا هست رمش هم 256 . حالا ببین کنسولایه بعدی چقد سخت افزارشون ازاینا قویتره

به نظر من چون اول نسله خیلی بازیاسازا وقت کافی نداشتن در ادامه خیلی پیشرفت میکنن

===========

جونم ترولوا:bighug:
خدایا به حق این ساعت مشخص سایه همچین کاربرهایی رو از سر بازیسنتر کوتاه نفرما.
پروردگارا به کاربران این سایت توان رقابت با معلومات و علوم این کاربر را عطا بفرما:d
شوخی کردم رفیق محکم نشی یه وقت:d

خب این دقیقاً حرفیه که من می‎‏زنم. اول نسل هم همیشه کنسول می‎‏خرم. همیشه گفتم اول نسل کنسول خریدش بهترین انتخابه، چون هم در حد PCـه قوی جواب می‎ده، هم این که از نظر قیمت به صرفه‌‎تر هست و در ادامه نسل هم انحصاری از دست نمی‎دی.

اگه پولشو داشته باشم، PC رو هم همیشه به روز می‎کنم؛ هر موقع هم مشکل مالی دارم با کنسول بازی می‎کنم تا وقتی که پولشو به دست بیارم :d
خوشحالم آقا افشين من و شما به توافق رسيديم حرف شما رو ميشه قبول كرد چون حدقل مشخصه آدم گيمري هستي و بازي برات مهمه اما تو بعضي تاپيكا ميرم واقعا سرمو ميخوام بكوبم به ديوار. من ميخوام MGS بازي كنم واسمم حالا مهم هست كه گرافيك خوبي داشته باشه اما خود بازي برام در درجه اول اهميته اصلا نميفهمم كه چطور يه عده ميان ميگن كه كنسول آشغاله چون انويدياي تايتان اينجوريه اونجوريه واسه من گيم مهمه نه تكنولوژي انويديا نميتونم از خير ريسينگاي كنسولي از خير بازياي راك استار و ناوتي داگ وووووو بگذرم. PC هم جاي خودش ولي ازون جهت كه معمولا من ادونچر رو روي PC بازي ميكنم معمولا به سيستم بالا هم نيازي پيدا نميكنم ولي به قول شما آدم پول داشته باشه اصلا خيلي هم عالي كه بهترين سيستم رو داشته باشي.

===========

خط اول : مقایسه رو عدد اشتباهه!
خط دوم : 4 گیگ رم و 512 مگ!
:|

حالا اصن گیریم که پی سی قوی تر باشه : اصن سیاست کنسول فرق میکنه : بعدشم مگه همه چیز گرافیکه ؟
عناوین انحصاری هستن که مهمن ............. اگه قرار بود متال گیر 4 واسه پی سی و 360 هم بیاد واقعا معلوم نبود همچین شاهکاری از اب دربیاد یا نه ....

من نميفهمم چطور حرف محمد امين رو نميتونيد هضم كنيد واقعا اينقدر سخته؟

همينجا اعلام ميكنم كه هر كي تونست با يه سيستم با 256 مگ رم و كارت گرافيك 256 با هر CPU و GPU كه صلاح ميدونيد كرايسيس 3 رو با رزولوشن 720 و 30 فريم ثابت با همون جزئيات تصويري كه PS360 ارائه ميكنن اجرا كنه من يك دست چلو كباب سلطاني اعلا با مخلفات در بهترين رستوران تهران تقديمش ميكنم اينطوري به من ثابت ميشه كه امثال من اشتباه ميكنيم و شما راست ميگيد

یک معادله ی خیلی سادست! به گفته ی خود طراح اصلی PS4، کنسول جدید نسبت به PS3 ده برابر قوی تر شده. حالا روی PS3 بازی های Uncharted, The Last of Us, God of War, Heavy Rain, Beyond, GT و ... رو بازی کردیم و حال هم کردیم با تمام پایین بودن گرافیک نسبت به PC! حالا با سخت افزار ده برابری نسبت به قبل شاهد بازی های بهتری خواهیم بود که مثل قبل بازم باهاش حال میکنیم. بحث کردن نداره که! هر کس بلاخره با یه چیز حال میکنه دیگه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or