سونی تاریخ گذشته شدن PS4 را نفی می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

تکنولوژی رایانه های های شخصی سال به سال در حال افزایش است. در این میان مسلما برخی علاقه مندان بازی ها معتقند که شکایات یک بار دیگر پیرامون کنسول ها و محدودیت هایشان طی سال ها شروع خواهد شد.
تا بدین لحظه سازندگان نظرات بسیار مثتبی درباره کنسول نسل هشتم سونی یعنی PlayStation 4 و مخصوصا RAM آن داشته اند و برخی دیگر می گویند که PS4 با یک PC قدرمتند قابل مقایسه است. با این حال Nvidia معقد است که با پیشرفت PC ها، رقابت با آنها در زمینه گرافیکی مشکل تر می شود. آقای Fergal Gara طی مصاحبه خود در VG247 پیرامون این موضوع و تاثیر آن در PlayStation 4 گفته اند:
این موضوع در حال حاضر جای نگرانی ندارد. شما بایستی همیشه پتانسیل ها را کشف کنید. چیزی که ما می دانیم این است که تقاضا برای PlayStation 4 فوق العاده می باشد. این خوشحالی من بر اساس آمار پیش خریدها است. این مورد اعتماد به نفس زیادی را به ما می دهد. فراموش نکنیم که PlayStation 4 یک دستگاه مخصوص است که از نظر معماری با محیط PC ترکیب شده است اما طوری تنظیم شده، که یک تجربه غنی، فراتر از همگی آنها ارائه کند. طوری طراحی شده که گیم پلی را در بهترین سطح ممکن بدست بوجود بیاورد که در تصمیماتی که گرفته بودیم این مورد حذف نشده است.
آقای Mark Cerny نیز چنین نظری را دارند که PS4 این چنین منسوخ نخواهد شد. شما چه فکر می کنید؟
GB

من کاری به این حرفا ندارم که سونی راست میگه یا انویدیا یا ...
فقط یه سوال دارم از عزیزان متخصص :دی
اینکه با یه PC با مشخصات شبیه به PS360 میشه مثلا GTA V رو اجرا کرد ؟!

ممنون

متاسفانه يه عده كه از سخت افزار و معماري كنسولها چيز زيادي نميدونن ميان رمو GPU و CPU رو ميزارن كنار هم و نتيجه ميگيرن كه كنسولها خيلي ضعيفن هميشه بازياي اول نسل رو ميبينن و قضاوت ميكنن اما 5 سال بعد كه شاهكاراي بزرگ و گرافيكاي باور نكردني كنسولي رو ميبينن ميگن اين مال نسل قبلي بود و اين نسل قضيه فرق ميكنه NVIDIA هم اين وسط از عدم آگاهي ما استفاده ميكنه تا سخت افزار گرون خودشو بفروشه تا بوده همين بوده اين مسئله فقط براي PS4 نيست و ONE هم مطمئنم كه هنوز چيزاي زيادي براي رو كردن داره

آدم بعد از 7 سال بازی ای مثل byond رو میبینه نمیتونه بگه این آقا دروغ میگه..

آره والا.من موندم اون کارت گرافیک حجری ps3 نمیتونست همچین ویدیویی رو پلی کنه چه برسه این فیلم رو بتونی بازی کنی اونم با انبوهی از انتخاب که چه جوری میخای بری

ممنون

نه نمی‎شه، ولی دو سال دیگه می‌‎شه با 800 دلار یه PC خرید که 4 برابر PS4 قدرت داره! ولی اول نسل کنسول‌ها از نظر Price/Performance بهترین وسیله بازی هستن، واسه همین هم هست که اکثر گیمرها کنسول می‎خرن. خیلی وقت‎ها سازنده‎های کنسول اول نسل از فروش کنسول ضرر هم می‎کنن!

نه نمی‎شه، ولی دو سال دیگه می‌‎شه با 800 دلار یه PC خرید که 4 برابر PS4 قدرت داره! ولی اول نسل کنسول‌ها از نظر Price/Performance بهترین وسیله بازی هستن، واسه همین هم هست که اکثر گیمرها کنسول می‎خرن. خیلی وقت‎ها سازنده‎های کنسول اول نسل از فروش کنسول ضرر هم می‎کنن!

آخر نسل بعد هم هیچ PC با مشخصصات PS4 نمیتونه حتی منوی بازیهای آخر نسلی راک استار رو بالا بیاره !

البته همین الان هم همچین PC رو می شه خرید:dالان PS4 به علت داشتن معماری شبیه به PC کار خیلی از سازندگان رو راحت تر کرده و دیگه لازم نیست زجر بکشن تا فریم ریت رو ثابت نگه دارند.
از طرفی هم که فرست پارتی ها بازی هایی می سازند که با بازی های PC های قوی تر از PS4 قابل قیاس هست.کلا PC یک سری مزایا و معایب داره.(همون طور که کنسول ها هم دارند.)
بعضی از سازندگان واقعا گند می زنن توی نسخه PC و اصلا انگار چیزی به اسم بهینه سازی وجود نداره.:|در عوض نسخه کنسولی همه تنظمیاتش رو با توجه به سخت افزار کنسول ثابت نگه داشتند.
از طرفی PC همیشه بهترین نسخه رو از لحاظ گرافیکی داره.
اما کسی که بودجش محدود هست و می خواد یک تجربه رو داشته باشه یکی از بهترین انتخاب هاش PS4 هست.

ممنون

از کی تا حالا مشخصات ps3و 360 میتونن شبیه pc بشن ؟
میتونی الان این دو تا پلتفرم رو معادل سازی کنی تا ببینیم اجرا میشه یا نه؟
خبر داری رفیق معماری و سازنده cpu کنسولهای ps3 و ایکس باکس360 کی بوده که همچین حرفی میزنی؟
سازنده cpu های pc کیا هستن و معماری pc چطوریه؟

متاسفانه يه عده كه از سخت افزار و معماري كنسولها چيز زيادي نميدونن ميان رمو GPU و CPU رو ميزارن كنار هم و نتيجه ميگيرن كه كنسولها خيلي ضعيفن هميشه بازياي اول نسل رو ميبينن و قضاوت ميكنن اما 5 سال بعد كه شاهكاراي بزرگ و گرافيكاي باور نكردني كنسولي رو ميبينن ميگن اين مال نسل قبلي بود و اين نسل قضيه فرق ميكنه NVIDIA هم اين وسط از عدم آگاهي ما استفاده ميكنه تا سخت افزار گرون خودشو بفروشه تا بوده همين بوده اين مسئله فقط براي PS4 نيست و ONE هم مطمئنم كه هنوز چيزاي زيادي براي رو كردن داره

دوست گرامی باید یه جوابی یه چیزی گفته بشه حتما تا باعث دلخوری بعضیا بشه؟

معماری کنسولهای جدید بر پایه معماری pc هستن و شباهت زیادی دارن برای همین مقایسه خیلی راحت تر میشه.

خبر داری رفیق معماری و سازنده cpu کنسولهای ps3 و ایکس باکس360 کی بوده که همچین حرفی میزنی؟

نه والا من هیچی سر در نمیارم از این چیزا ولی سوال دومی که برام پیش میاد اینه که چرا پس عزیزان متخصص مرتب به مشخصات کنسولا گیر میدن مثلا " CPU این کنسول که اندازه لپ تاپه عمه منم هسته نداره هه هه " :دی اگه اصولا معمارشون فرق داره پس مقایسشون رو کاغذ هم کار اشتباهیه ؟!

دوست گرامی باید یه جوابی یه چیزی گفته بشه حتما تا باعث دلخوری بعضیا بشه؟

معماری کنسولهای جدید بر پایه معماری pc هستن و شباهت زیادی دارن برای همین مقایسه خیلی راحت تر میشه.
دلخوري چرا شما فحش بالاي 18 ندي من بهم بر نميخوره

من ادعا ندارم كه خيلي سخت افزار حاليمه ولي فقط يه چيزو مطمئنم هيچ كس ديگه اي هم تو اين انجمن نيست كه اونقدري بدونه كه بخواد نظر بده
همه ي ما نظر ميديم ولي نظرات ما تاتي تاتي جلوي مهندسينيه كه تو شركتاي مايكو سوني و انويديا طراح هستن توليد ميكنن
تجربه به من ثابت كرده قدرت كنسولا به مراتب بالا تر از اونچيزيه كه من و شما فكر ميكنيم هستن. نمونش اجرا شدن Beyond روي كنسوليه كه 256 مگ رم گرافيكي و 256 مگ رم CPU داره. كامپيوتر من با 2 گيگ رم AC3 رو خوب اجرا نميكنه چه برسه به Beyond

آخر نسل بعد هم هیچ PC با مشخصصات PS4 نمیتونه حتی منوی بازیهای آخر نسلی راک استار رو بالا بیاره !

شما چیکار داری به مشخصات PS4؟ مسئله اینه که با دو برابر قیمت یک PS4 می‎شه PCـی خرید که 4 برابر قدرت داره و همون بازی‎های راکستار رو با کیفیت به مراتب بهتر اجرا می‎کنه! حالا اون مشخصات می‎خواد مثل PS4 باشه، می‎خواد 10 برابر قوی‎تر باشه. Price/Performanceـش بهتر از کنسول خواهد بود. البته همون‎‌طور که گفتم اول نسل نه، ولی چند سال دیگه این چنین خواهد بود و این طبیعت دنیای سخت‎افزاره.

نه والا من هیچی سر در نمیارم از این چیزا ولی سوال دومی که برام پیش میاد اینه که چرا پس عزیزان متخصص مرتب به مشخصات کنسولا گیر میدن مثلا " CPU این کنسول که اندازه لپ تاپه عمه منم هسته نداره هه هه " :دی اگه اصولا معمارشون فرق داره پس مقایسشون رو کاغذ هم کار اشتباهیه ؟!

cpu های ps3 وxbox360 زمان خودشون غولهای بی شاخ و دم بودن مخصوصا مال ps3 که خدای قدرت در پردازش شناور بود.هنوز که هنوزه ps3 بخاطر همین cpu داره مثل خر میکشه:d

اصولا ibm تو سال 2005 سنگ تموم گذاشت برای این دو تا مخصوصا cell که دیگه توشیبا و سونی هم همراه ibm بودن وسونی خیلی خرج کرد برای این cpu و تا الان هم قشنگ اون تلاشی که کردن پیداست.

ولی در مورد الان که 2013 هست.
هر دو کنسول 99 درصد بخاطر مسایل مالی و اسونی کار باهاشون شرکتهاشون ترجیح دادن برن دنبال معماری روز و همه گیر x86 که مثل اچار فرانسه هست .
منتها انتخابی که کردن اولن رفتن amd نه اینتل دومن اومدن رفتن یه مدل cpu بر پایه معماری x86 انتخاب کردن که داخل نوت بوکها بکار میره که به اسم نام جگوار شناخته میشن این سری cpu.

ای ام دی cpu های غول هم داره که قدرت ویرانگری دارن :d و قیمت خیلی زیادی هم ندارن در برابر cpu های اینتل در برابر قدرتی که دارن مثلا سری 8 هسته ایی fx هست که کلاک کاریشون بالای 4 گیگاهرتز هست و 16 مگ کش دارن و تا 5 گیگاهرتز هم اورکلاک میشن.عیب سری fx هشت هسته ایی amd اینه که مثل خر برق مصرف میکنن و عین هیتر داغ میکنن:dولی قدرت بسیار زیادی دارن.
اینتل میاد همین قدرت و بیشتر از این رو میده با مصرف کمتر و حرارت کمتر ولی نامرد بسیار گرون میده:d

حالا بحث رو اگر بخوای سر کنسولهای نسل جدید بکنی درباره cpuشون با توجه به نوع خاص cpu های جگوار و قدرتی که دارن و بررسیهایی که انجام شده حتی اگر هشت هسته جگوار کنار هم باشن قدرتشون حتی از نصف هم کمتر هست در مقابل یه fx هشت هسته ایی .
گیر کار اینجاست:d

در نسل جدید معماری پردازندهای کنسول و pc یکی هستن برای همین مقایسه خیلی خیلی راحت تر میشه.
سونی و ماکروسافت میتونستن کار با ibm رو ادامه بدن ولی خوب قطع ادامه کار و رفتن سراغ x86 و معماری pc دلایل خودش رو داره.

دلخوري چرا شما فحش بالاي 18 ندي من بهم بر نميخوره

من ادعا ندارم كه خيلي سخت افزار حاليمه ولي فقط يه چيزو مطمئنم هيچ كس ديگه اي هم تو اين انجمن نيست كه اونقدري بدونه كه بخواد نظر بده
همه ي ما نظر ميديم ولي نظرات ما تاتي تاتي جلوي مهندسينيه كه تو شركتاي مايكو سوني و انويديا طراح هستن توليد ميكنن
تجربه به من ثابت كرده قدرت كنسولا به مراتب بالا تر از اونچيزيه كه من و شما فكر ميكنيم هستن. نمونش اجرا شدن Beyond روي كنسوليه كه 256 مگ رم گرافيكي و 256 مگ رم CPU داره. كامپيوتر من با 2 گيگ رم AC3 رو خوب اجرا نميكنه چه برسه به Beyond

من ادم بی جنبه ایی نیستم رفیق که بخوام سر یه بحث ساده فحاشی کنم:d

در مورد beyond هم مطالب بالا راجب ps3 به هضم این قضیه کمک میکنه:d

آخرین ویرایش:
شما چیکار داری به مشخصات PS4؟ مسئله اینه که با دو برابر قیمت یک PS4 می‎شه PCـی خرید که 4 برابر قدرت داره و همون بازی‎های راکستار رو با کیفیت به مراتب بهتر اجرا کرد! حالا اون مشخصات می‎خواد مثل PS4 باشه، می‎خواد 10 برابر قوی‎تر باشه. Price/Performanceـش بهتر از کنسول خواهد بود. البته همون‎‌طور که گفتم اول نسل نه، ولی چند سال دیگه این چنین خواهد بود و این طبیعت دنیای سخت‎افزاره.
قيمت كنسول ها هم 4 سال ديگه خيلي ارزونتره فقط PC قيمتش پايين نمياد همين الان PS360 رو ميشه با 199 دلار خريد 30 دلار هم بگير قيمت دسته ميكنه 170 دلار جان اون بچت ميتوني با 170 دلار سيستم ببندي 4 برابر PS360 قدرت داشته باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or