سونی بعد از 5 سال سود می کند و کاز هیرای 1.6 میلیون دستمزد می گیرد.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは

1297321308892_ORIGINAL.jpg

کاز هیرای CEO شرکت Sony Corporations صد و پنجاه و سه میلیون ین (1.6 میلیون دلار) برای جبران خسارت سالانه بدست آورده و سونی برای اولین بار بعد از 5 سال ضرر به سود می رسد.
این مبلغ 74 درصد بیشتر از 88 میلیون ین سال مالی قبل است.

Kaz Hirai هنگامی که سازنده PS4 و Bravia Televisions رهبری می کرد تا سود بیاورد و به روزهای قدرتش برسد، از bonus ( پرداخت اضافی سالانه) خود گذشت.

او به سهام داران تعهد داد که تا زمانی که بخش تلوزیون و گوشی های هوشمند این کمپانی را به سود نرساند دست بر نمیدارد. او گفت:"
ما انتظار داریم تا بخش گوشی های هوشمند سود خود را بیشتر کند و سود آور کردن بخش TV کاری هست که جتما باید انجام شود."

سونی 1.7 درصد در بازار معاملات به دست آورده و سهمیه این شرکت 8.4 درصد از زمان معرفی دارایی های فیلم و موزیک آنها در یک ماه پیش بالا رفته است.

Source

شما مثل اینکه کلا در گذشته گیر کردی ! هر کمپانی ممکنه به دلیل شرایط مختلفی دوران افول رو تجربه کنه و بعد با تدبیر مدیران ارشدش میتونه دوباره به اوضاع اول خودش برگرده یا حتی بهتر عمل کنه خواستی برات n تا مثال میزنم ، مایکروسافت یه زمانی ارزشش بیشتر از 500 میلیارد دلار بوده الان 288 میلیارد ارزش داره یعنی اوضاعش وخیمه ؟ من خیلی واضح دارم در رابطه با زمان حال صحبت میکنم ، گفتی اوضاع سونی وخیمه ، میخوان بخرنش ! منم گفتم دلیل و مدرک بیار که در حال حاضر سونی چنین شرایطی داره .
مدرک زیاد هست ... گفتم که این یکی ـش
گذشته هم نیست ... شرکت سونی با صد چند سال قدمت و 50 هزار نیرو در حال حاضر روز های خوبی رو نمیگذرونه ... برای هم چین شرکتی با این همه امکانات و سابقه و ... این سود معنی خوبی نداره

مدرک زیاد هست ... گفتم که این یکی ـش
گذشته هم نیست ... شرکت سونی با صد چند سال قدمت و 50 هزار نیرو در حال حاضر روز های خوبی رو نمیگذرونه ... برای هم چین شرکتی با این همه امکانات و سابقه و ... این سود معنی خوبی نداره

قضیه خیلی ساده هستش ، سونی در گذشته اوضاع خوبی نداشته ولی بعد از اینکه هیرای به عنوان CEO در کمپانی فعالیت خودش رو اغاز کرد سونی روندی رو به رشدی رو طی کرده و به سود دهی رسیده این شرایط حال حاضر کمپانی سونی هستش که وخیم تلقی نمیشه بحث ما هم در رابطه با شرایط حال هستش ، از طرفی با چنین روندی به اینده موفق سونی بیشتر از اینا میشه امیدوار بود .

اتفاقا درست ترجمه کرده .

Sony Corp. (6758) Chief Executive Officer Kazuo Hirai received 153 million yen ($1.6 million) in annual compensation as the Japanese electronics maker returned to its first profit in five years.
درسته اشتباه از من بود فکر کردم نوشته Hirai's Sony دیدم برعکس خوندم:d

- - -ویرایش - - -

نمیخواستم جواب بدم ... ولی خدایی برید یکم سرچ کنید ... تو گوگل سرچ کنید ... بزنید درامد مایکروسافت ... خیلی ساده
وقتی هنوز فرق درامد سود رو نمیدونید مجبورید ؟
مایکرو 500 میلیون دلار سال گذشته فقط از شبکه لایوش درامد زایی کرده !!!
200 میلیون نسخه ویندوز 8 لایسیس شدن تو 6 ماه نخست فروش
اصلا روتون میشه مقایسه کنید سونی رو با مایکروسافت ؟
نه واقعا اشتباه کردم. شرکتی که همه نوع وسایل الکترونیکی رو میسازه، شرکت فیلم سازیش یکی از بزرگ ترین شرکت های هالیووده و بیش از 30 سال پیش از مایکروسافت کارش رو شروع کرده، با شرکتی که فقط توی زمینه وسایل کامپیوتری کار میکنه و 90 درصد ایده هاش قبلا توسط شرکت های دیگه به ثبت رسیده (به جای اینکه باز توهماتت رو بنویسی یه سرچ بزن ببین تا اولین سیستم عامل با محیط گرافیکی Mac OS بوده، اولین موشن کنترلر رو Texas Industries درست کرده و ...) و اسکی رفتن از ایده ی شرکت های دیگه شده کار همیشگیش و حتی اونقدر ارزش برای خودش و طرفداراش قائل نیست که حاضر باشه روی حرفاش وایشه و به محضه اینکه دید اوضاعش چقدر وخیمه از همه حرفاش برگشت، واقعا این دو شرکت قابل مقایسه نیستن. موندم کی بهم میگه سرچ کن! کسی که دورغ هایی شاخ و دم دار میگه که هیچ کس حاضر نیست اصلا جوابش رو بده!

نه واقعا اشتباه کردم. شرکتی که همه نوع وسایل الکترونیکی رو میسازه، شرکت فیلم سازیش یکی از بزرگ ترین شرکت های هالیووده و بیش از 30 سال پیش از مایکروسافت کارش رو شروع کرده، با شرکتی که فقط توی زمینه وسایل کامپیوتری کار میکنه و 90 درصد ایده هاش قبلا توسط شرکت های دیگه به ثبت رسیده (به جای اینکه باز توهماتت رو بنویسی یه سرچ بزن ببین تا اولین سیستم عامل با محیط گرافیکی Mac OS بوده، اولین موشن کنترلر رو Texas Industries درست کرده و ...) و اسکی رفتن از ایده ی شرکت های دیگه شده کار همیشگیش و حتی اونقدر ارزش برای خودش و طرفداراش قائل نیست که حاضر باشه روی حرفاش وایشه و به محضه اینکه دید اوضاعش چقدر وخیمه از همه حرفاش برگشت، واقعا این دو شرکت قابل مقایسه نیستن. موندم کی بهم میگه سرچ کن! کسی که دورغ هایی شاخ و دم دار میگه که هیچ کس حاضر نیست اصلا جوابش رو بده!
پسر خوب اولا یکم بیشتر ویکی پدیا رو مطالعه کن تا سطح آگاهی ـت رو بیشتر بالا تر ببری
دوما اینکه اوولین کنسول رو هم فلان شرکت تولید کرده سونی کار شاقی نکرد با PS1 با منطق شما البته !
سوما من نیاز ندارم شما و امثال شما جوابی به پست های من بدید و خوشحال هم میشیم این لطف رو به من بکنید ... و معمولا هم پست افرادی نظیر شما رو پاسخ نمیدم چون توهین به شعور خودم هست ... این یکبار استثنا بود
قضیه خیلی ساده هستش ، سونی در گذشته اوضاع خوبی نداشته ولی بعد از اینکه هیرای به عنوان CEO در کمپانی فعالیت خودش رو اغاز کرد سونی روندی رو به رشدی رو طی کرده و به سود دهی رسیده
این شرایط حال حاضر کمپانی سونی هستش که وخیم تلقی نمیشه بحث ما هم در رابطه با شرایط حال هستش ، از طرفی با چنین روندی به اینده موفق سونی بیشتر از اینا میشه امیدوار بود .
امیدواریم ...

پسر خوب اولا یکم بیشتر ویکی پدیا رو مطالعه کن تا سطح آگاهی ـت رو بیشتر بالا تر ببری
دوما اینکه اوولین کنسول رو هم فلان شرکت تولید کرده سونی کار شاقی نکرد با PS1 با منطق شما البته !
سوما من نیاز ندارم شما و امثال شما جوابی به پست های من بدید و خوشحال هم میشیم این لطف رو به من بکنید ... و معمولا هم پست افرادی نظیر شما رو پاسخ نمیدم چون توهین به شعور خودم هست ... این یکبار استثنا بود

Navid ... یادت به خیر​

عاشق این پستت شدم تو تاپیک انتقادات رسما داری به طرف توهین میکنی بعد تا یکی بهت یه چیز گفت سریع بدو برو تاپیک انتقادات اینو بنویس . خودت میدونی این پستو برا چی دادی ما هم میدونیم

مقایسه درآمد خالص این دو شرکت( سونی و مایکروسافت ) مثل تعریف کردن یک جُک بی مزست... کمی توی نت چرخی بزنید ... الان مایکروسافت اینقدر سرمایه داره که هر چند وقت یکبار دست روی یک کمپانی بزرگ دنیا میگذاره و میخواد بخردش ... هنوز یک ماه از پیشنهاد خریدن نوکیا توسط مایکروسافت نمی گذره ها ...;;)

----------------------------------
در ضمن توی مقایسه هاتون از کمپانی اپل مایه نگذارید ... این هم اختصاصی سونی شد آیا ؟ کمی هم از نردبان خودتون بالا برید .... کمی هم به جایگاه برند سونی در مقابل برند مایکروسافت در آخرین رتبه بندی جهانی نگاهی بیندازید ... شاید فاصله کیلومتری این دو برند رو حس کردید ...:d

آخرین ویرایش:
. کمی هم به جایگاه برند سونی در مقابل برند مایکروسافت در آخرین رتبه بندی جهانی نگاهی بیندازید ... شاید فاصله کیلومتری این دو برند رو حس کردید ...:d

مهم بخش گیم این برند هست که فعلا خیلی بیشتر از مایکرو به فکر گیمر هاست

و فکر پیتزا سفارش دادن با کنسول نیس :)

کمی هم به جایگاه برند سونی در مقابل برند مایکروسافت در آخرین رتبه بندی جهانی نگاهی بیندازید ... شاید فاصله کیلومتری این دو برند رو حس کردید ...:d
شما مثل اینکه حالت خوب نیست والا من که هرچی تو نت گشتم ranking سونی از مایکرو بالا تر بوده البته نه تو همه زمینه ها . هر برندی تو هر قسمتی که مختص خودش هست ranking خوبی داره .
یه جوری گفتی مثل جک میمونه انگار داشتی برند GLX رو با میاکرو مقایسه میکردی . البته از شما مایکرو فن انتظار بیشتر ازاین هم نمیرفت
سونی یکی از بزرگ ترین کمپانی های دنیاس که فقط یه کارش تولید کنسوله . کمپانی colombia picture و tristar هم زیر مجموعه سونی هستن فقط همین ۲ تا کافیه. مایکرو بره همون ویندوزش رو بسازه

The 100 most desired brands

02995727542430244734.jpg

Best Global Green Brands

Electronics ranks leading mobile phone, TV and PC manufacturers

ماکروسافت تو این لیست تو سال ۲۰۱۰ مقام ۱۷ بود که الان شوت شده

62902463620893409422.jpg

Best Laptop Brands: Overall Verdict

LAPTOP Magazine examined every aspect of the most important notebook companies
20320008163774138322.jpg

Top 20 CoolBrands

70082807018181751197.jpg

آخرین ویرایش:
شما مثل اینکه حالت خوب نیست والا من که هرچی تو نت گشتم ranking سونی از مایکرو بالا تر بوده البته نه تو همه زمینه ها . هر برندی تو هر قسمتی که مختص خودش هست ranking خوبی داره .

دوست عزیز کجای کاری ... رفتی تو گوگل سرچ کردی واسه من برند لپ تاپ سونی و 100 برند دلخواه رو در آوردی ؟
Interbrand که کارش همینه و برندهای دنیا رو در همه زمینه ها هر سال رتبه بندی میکنه ...
Interbrand اخیرا در سیزدهمین گزارش سالیانه خود، ارزشمندترین برندهای جهان را معرفی کرد.
در ابن امار تمامی برند های دنیا چه “برندهای سخت افزاری”و”نرم افزاری” “خودروسازان” صنایع غذایی”و….شرکت داشتند
در ارزیابی ارزش برند، Interbrand سه ویژگی کلیدی شامل عملکرد مالی محصولات یا خدمات برند، نقش برند در تاثیرگذاری بر روی انتخاب مصرف کننده و قدرت برند به عنوان تضمینی بر درآمدهای شرکت را بررسی میکند.
در این بین برندهای نام اشنای زیادی به چشم می خوردن که ما انها را برای شما بیشتر شرح میدهیم :

کوکاکولا: این برند از سال ۲۰۱۱ دارای جایگاه اول در بین بهترین برندهای دنیا میباشد و امسال نیز از مقام خود کوتاه نیامده و همچنان یکه تاز میدان است و صدر جدول را همچنان در اختیار دارد.

اپل: این برند با جهشی ۶ پله ای از رده هشتم به رده دوم سعود کرده است که نشان از پیشرفت ۱۲۹% و روزافزون این برند است که شاید با عرضه گوشی جدید خود یعنی ایفون۵ شاید نیم نگاهی به گرفتن صدر جدول نیز داشته باشد.

گوگل: برای اولین بار در تاریخچه ردهبندی بهترین برندهای جهان، گوگل، مایکروسافت را پشت سر گذاشته و با کسب رتبه چهارم از رقیب خود جلو افتاد.

مایکروسافت: این برند دارای افت شده و ۲ پله نسبت به سال قبل نرول کرده است و از رتبه ۳ به رتبه ۵ رسیده است که شاید این برند نیز با عرضه ویندوز۸ به طور رسمی بتواند جایگاه بهتری برای خود دست و پا کند.

اینتل: این برند نیز با یک پله سقوط در رتبه هشتم امسال قرار گرفته است.

سامسونگ: این برند برترین برند از لحاظ ارتقاع رتبه بین دیگر برندها است و با سعودی ۸ پله ای از رتبه ۱۷ سال ۲۰۱۱ به رتبه ۹ امسال رسیده است که سامسونگ برای اولین بار در تاریخ است که خود را در جمع ۱۰ برندبا ارزش دنیا می بیند و این امر را مدیون galaxy sIIIو galaxy note IIدو اسمارت فون خود است که او را به این رتبه رسانده است.

تویوتا , بنز , بی ام و: این سه برند خودرو سازی به ترتیب در رتبه های دهم , یازدهم و دوازدهم هستند که به شدید نزدیک به هم و در تعقیب هم هستند تا در یک فرصت کافی در خم یک پیچ ز رغیب خود جلو بزنند. تویوتا و بنز هرکدام با یک پله سعود از مقام ۱۱ و ۱۲ سال قبل به رتبه ۱۰ و ۱۱ و بی ام و با ۳ پله سعود از مقام ۱۵ به مقام ۱۲ رسیده است که خبر از پیشرفت این برندها و این صنعت می دهد.

دیسنی: این شرکت با افتی نسبی از رده نهم به رده سیزدهم رسیده است که ضعیف شدن این برند را می دهد.

اچ پی: این برند نیز با ۵ پله سقوط از رده ۱۰ به رده ۱۵ رسیده است که این نشان از پیشرفت رقیبان او مانند اپل خبر میدهد.

نوکیا: وکیا با نزولی -۱۶ % از رتبه ۱۴ سال قبل به رتبه ۱۹ امسال رسیده است که افت شدید این برند را نسبت به دو رقیب خود یعنی سامسونگ و اپل را نشان میدهد که امید میرود نوکیا بر عرضه ویندوز۸فون و گوشی های جدید خود مانند لومیا بتواند دوباره به دوران اوج خود برگردد که این کار با وجود رغیبان سرسخت خود به نظر کار ساده ای نمیباشد.

امازون: این برند نیز با رشدی ۴۶ % از رتبه ۲۶ خود را به ۲۰ برند برتر سال رسانده و خود را در مقام بیستم میبیند که این برندنیز پیشرفت خوب و رو به جلویی داشته است.

سایر برندها:

در سال جاری فیس*بوک با رتبه ۶۹ به این ردهبندی وارد شده و اولین شرکت حاضر در حوزه رسانههای اجتماعی است که نام خود را در این گزارش ثبت میکند. دیگر ورودیهای جدید این لیست را Pampers (رتبه ۳۴)، Prada (رتبه ۸۴)، Kia (رتبه ۸۷)، Ralph Lauren (رتبه ۹۱) و MasterCard (رتبه ۹۴) تشکیل میدهند.
در ادامه، ارزش سیزده برند سازنده خودرو نیز افزایش یافته است. در این فهرست تویوتا رتبه ۱۰، مرسدس بنز رتبه ۱۱، بی ام دبلیو رتبه ۱۲، Volkswagen رتبه ۳۹، Ford رتبه ۴۵، هیوندای رتبه ۵۳، Audi رتبه ۵۵، پورشه رتبه ۷۲، نیسان رتبه ۷۳، Kia رتبه ۸۷، Harley Davidson رتبه ۹۶ و Ferrari رتبه ۹۹ را به دست آوردهاند. خودروسازان موفق همچنان به روند توسعه روشهای موثر برای کنترل مخاطبان خود و جذب مشتریان به شیوهای شخصیتر ادامه میدهند.
با وجود شرایط ناپایدار اقتصادی در جهان، جایگاه برندهای لوکس در این فهرست ارتقا یافته است. گزارش بهترین برندهای جهان در سال ۲۰۱۲ هفت برند لوکس با تاریخچهای طولانی و شهرت فراوان را در بر میگیرد. به این ترتیب Louis Vuitton در این لیست رتبه ۱۷، گوچی رتبه ۳۸، Hermès رتبه ۶۳، Cartier رتبه ۶۸، Tiffany & Co رتبه ۷۰،Burberry رتبه ۸۲ و Prada رتبه ۸۴ را به خود اختصاص دادند.
برخورداری از رویکردی شخصی نسبت به مشتری و توجه به ویژگیهای او یکی از عوامل کلیدی در تضمین جایگاه برند ها در بازار به شمار میرود. به گفته “جز فرمپتون”، مدیر اجرایی جهانی Interbrand، با توسعه رقابت جهانی و عمر کوتاه برخی مزایای رقابتی مانند تکنولوژی، همکاری برند با سهامدار ارزش برند را افزایش میدهد. ۱۰۰ برند با ارزش جهان با گوش دادن به حرفهای مصرف کنندگان، کارمندان و سرمایه گذاران به طور یکسان، تجربه ای کامل و جامع از برندها در نقاط تماسی که همواره در حال تکامل هستند، ارائه می دهند.

هنوز لیست 2013 نیومده ... تا 2012 که وضعیت این بوده ...

-----------------------------------------------------------------------
WPP از مشهورترین کمپانی ها در زمینه ارتباطات که لیستهاش معتبره ...

WPP کمپانی مشهور در زمینه بازاریابی ارتباطات، لیستی از 100 برند برتر خود را منتشر نمود که در آن ارزشمندترین برندهای جهانی در سال 2013 بر اساس ارزششان رده بندی شده اند. این کمپانی اپل را با 185 میلیارد دلار به عنوان ارزشمندترین برند در سراسر جهان انتخاب کرد و همچنین گوگل را نیز با 113 میلیارد دلار در این طبقه بندی در مقام دوم جای داد.
در این لیست کمپانی های معروف و برتر جهان حضور دارند و در 10 رتبه ی نخست نیز نام هایی نظیر IBM، مایکروسافت، AT&T و China موبایل، دیده می شود.
اما در کمال تعجب، برندی که در حال حاضر بازار جهانی را قبضه کرده و با فروش های بالای خود رکوردهای جدیدی را به ثبت می رساند، در مقام 30 اُم قرار گرفته در حالی که از رقیب سرسختش، اپل به مراتب ضعیفتر ارزیابی شده است. ظاهراً هیچ کدام از برندهای معتبر جهانی سازنده گوشی های هوشمند نظیر نوکیا، اچ تی سی، سونی، ال جی، هوآوی و ZTE حتی نتوانستند در بین این لیست 100 عددی قرار گیرند!

آخرین ویرایش:
ببخشید بنده خبر نداشتم که سایت rankingthebrands هم از نظر شما فاقد اعتبار هست .
درضمن اینم نمیدونستم که شما برای جستوجو هاتون از alien search engine استفاده میکنی

ببخشید بنده خبر نداشتم که سایت
rankingthebrands
هم از نظر شما فاقد اعتبار هست .
درضمن اینم نمیدونستم که شما برای جستوجو هاتون از alien search engine استفاده میکنی

بهتره مغلطه نکنی .... واسه اینکه بهت ثابت بشه مغلطه میکنی این هم لیستی که خود سایت Rankingthebrands توی صفحه اولش بزرگ گذاشته ....
دیگه لینک خودتو که قبول داری ؟؟؟؟؟؟
RankingTheBrands top 100 - 2013 (SyncForce) | Ranking The Brands
سونی جز 100 تای اول نیست ;;) مایکروسافت رتبه 4

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم 2013 BrandZ Top 100

تو این یکی هم سونی حتی توی 100 تای اول هم نیست
:)) مایکروسافت رتبه 7

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Best Global Brands | Brand Profiles & Valuations of the World’s Top Brands

سونی رتبه 98 داره:))، مایکروسافت رتبه 4

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خیلی وقته اوضاع برند سونی همین بوده ....ببین کیا لایکت کردن ... یه تشکر ازشون کن ....;;)
کمپانی که تا 5 سال ضرر میداده و حالا تازه سود مختصری به جیب زده رو با ابر شرکتی مثل مایکروسافت مقایسه نمی کنن که فقط سود خالص سه ماهه اول 2013 ش بیش از 6 میلیارد دلار بوده .

آخرین ویرایش:
خیلی وقته اوضاع برند سونی همین بوده ....
ببین کیا لایکت کردن ... یه تشکر ازشون کن ....;;)
کمپانی که تا 5 سال ضرر میداده و حالا تازه سود مختصری به جیب زده رو با ابر شرکتی مثل مایکروسافت مقایسه نمی کنن که فقط سود خالص سه ماهه اول 2013 ش بیش از 6 میلیارد دلار بوده
نیما جان برای این جماعت آیه نازل کنی از آسمان ها (:دی) هم اینا باز حرف خودشون رو میزنن :دی
چند بار جواب دادیم فکر کردن بیکاریم هر روز تو بحث شیرینش ـون شرکت کنیم !
سونی در حال حاضر یه برند بنجل ـه ... بهتر قبل از نقل قول کردن تو گوگل سرچ کنید و بعد برای تخلیه فشار فایل Gif ـتون رو ارسال کنید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or