سونی بعد از 5 سال سود می کند و کاز هیرای 1.6 میلیون دستمزد می گیرد.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは

1297321308892_ORIGINAL.jpg

کاز هیرای CEO شرکت Sony Corporations صد و پنجاه و سه میلیون ین (1.6 میلیون دلار) برای جبران خسارت سالانه بدست آورده و سونی برای اولین بار بعد از 5 سال ضرر به سود می رسد.
این مبلغ 74 درصد بیشتر از 88 میلیون ین سال مالی قبل است.

Kaz Hirai هنگامی که سازنده PS4 و Bravia Televisions رهبری می کرد تا سود بیاورد و به روزهای قدرتش برسد، از bonus ( پرداخت اضافی سالانه) خود گذشت.

او به سهام داران تعهد داد که تا زمانی که بخش تلوزیون و گوشی های هوشمند این کمپانی را به سود نرساند دست بر نمیدارد. او گفت:"
ما انتظار داریم تا بخش گوشی های هوشمند سود خود را بیشتر کند و سود آور کردن بخش TV کاری هست که جتما باید انجام شود."

سونی 1.7 درصد در بازار معاملات به دست آورده و سهمیه این شرکت 8.4 درصد از زمان معرفی دارایی های فیلم و موزیک آنها در یک ماه پیش بالا رفته است.

Source

هه هه هه هه
:|
ارزش سونی بعد از 5 سال ضرر
US$ 151.131 Billion و ارزش مایکروسافت بعد از شاهنشاهیش US$ 121.2 Billion هست. بهتره این شرکت های کلفت حاضر بشه این ویندوز 8 و ویندوز موبایل روی روی موبایل و تبلت و لپ تاپ هاش بزاره وگرنه مایکروسافت فکر نکنم تا 100 سال آینده بتونه سود بده. بعد از ضربه ی ویندوز ویستا تا حالا نتونسته به دوران ویندوز XP برگرده با شکست وحشتناک ویندوز 8 دیگه باید امیدوار باشه یه "شرکت کلفت چینی" بیاد تو شرکتش سرمایه گذاری کنه.
نمیخواستم جواب بدم ... ولی خدایی برید یکم سرچ کنید ... تو گوگل سرچ کنید ... بزنید درامد مایکروسافت ... خیلی ساده
وقتی هنوز فرق درامد سود رو نمیدونید مجبورید ؟
مایکرو 500 میلیون دلار سال گذشته فقط از شبکه لایوش درامد زایی کرده !!!
200 میلیون نسخه ویندوز 8 لایسیس شدن تو 6 ماه نخست فروش
اصلا روتون میشه مقایسه کنید سونی رو با مایکروسافت ؟

وضع سونی فاجعه باره ... امکانش هست یه دونه از این شرکت های کلفت چینی بیاد بخره سونی رو ...

اره اگه همینطور دار و ندارشو بذاره حراج و اخراج کنه کارمنداشو 5 سال دیگه به سو دهی میرسه منم موافقم

بسوزد چشم حسود....!! صلوات :))

بهتره اخبار رو یکم بیشتر دنبال کنید ... نیاز نیست خیلی با سواد باشید ... در حد شناخت اعداد ... اوکی ؟
در حال حاضر به لطف سونی پیکچرز سر پاست وگرنه ورشکست شده بود ...
اپل در حال حاضر بحث ـش جداست ... با 100 میلیارد سرمایه ای که داره میتونه اینتل رو بخره !!!

من با توجه به رشته ای که در مقطع ارشد دارم میخونم شک نکن خیلی بیشتر از شما اخبار مربوط به کمپانی ها رو دنبال میکنم و بیشتر از شناخت اعداد میفهمم .... اوکی ؟
شما داری میگی در حال حاضر اوضاع سونی وخیمه ! برای من دلیل و مدرک بیار که اینطوره وگرنه فکر نکنم بحثی باشه .

من با توجه به رشته ای که در مقطع ارشد دارم میخونم شک نکن خیلی بیشتر از شما اخبار مربوط به کمپانی ها رو دنبال میکنم و بیشتر از شناخت اعداد میفهمم .... اوکی ؟
شما داری میگی در حال حاضر اوضاع سونی وخیمه ! برای من دلیل و مدرک بیار که اینطوره وگرنه فکر نکنم بحثی باشه .
اخبار رو دنبال کن ...
از همین تاپیک میتونی شروع کنی
وخیم ـه ... وقتی 5 سال ضرر دهی داشته باشی یعنی وضعت وخیمه ...

ببخشید وضع ما با شنیدن این خبر که یکی از بزرگترین کمپانی های دنیا داره دوباره بالا میاد که رقابت بیشتر بشه :
94258518730816012828.gif

وضع بعضی ها که من نمیدونم واقعا متوجه نمیشم چی میگن :

15242979141932040067.gif

ببخشید اما بعضی ها جوری صحبت میکنن آدم فکر میکنه سونی فقط داره کنسول تولید میکنه بعضی ها سونی با آتاری اشتباه گرفتن احتمالا .

سونی واقعا نیاز به این تغییر مدیریتی داشت دیگه نیاز بود یک جوان بیاد مدیریت دست بگیره و سونی بلند کنه .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نکن دادا من شب خوابم نمیبره یاد این میفتم .:d :

50509920564167214883.gif
supernatural عایا؟:d

اخبار رو دنبال کن ...
از همین تاپیک میتونی شروع کنی
وخیم ـه ... وقتی 5 سال ضرر دهی داشته باشی یعنی وضعت وخیمه ...

شما مثل اینکه کلا در گذشته گیر کردی ! هر کمپانی ممکنه به دلیل شرایط مختلفی دوران افول رو تجربه کنه و بعد با تدبیر مدیران ارشدش میتونه دوباره به اوضاع اول خودش برگرده یا حتی بهتر عمل کنه خواستی برات n تا مثال میزنم ، مایکروسافت یه زمانی ارزشش بیشتر از 500 میلیارد دلار بوده الان 288 میلیارد ارزش داره یعنی اوضاعش وخیمه ؟ من خیلی واضح دارم در رابطه با زمان حال صحبت میکنم ، گفتی اوضاع سونی وخیمه ، میخوان بخرنش ! منم گفتم دلیل و مدرک بیار که در حال حاضر سونی چنین شرایطی داره .

ممنون که راهنمایم کردی از کجا شروع کنم :)

شما مثل اینکه کلا در گذشته گیر کردی ! هر کمپانی ممکنه به دلیل شرایط مختلفی دوران افول رو تجربه کنه و بعد با تدبیر مدیران ارشدش میتونه دوباره به اوضاع اول خودش برگرده یا حتی بهتر عمل کنه خواستی برات n تا مثال میزنم ، مایکروسافت یه زمانی ارزشش بیشتر از 500 میلیارد دلار بوده الان 288 میلیارد ارزش داره یعنی اوضاعش وخیمه ؟ من خیلی واضح دارم در رابطه با زمان حال صحبت میکنم ، گفتی اوضاع سونی وخیمه ، میخوان بخرنش ! منم گفتم دلیل و مدرک بیار که در حال حاضر سونی چنین شرایطی داره .
ممنون که راهنمایم کردی از کجا شروع کنم :)
این ارزش 500 میلیارد دلاری واسه سال 2000 بود که همه شرکتای الکترونیکی ارزششون زیادی بالا رفت و از حد واقعیشون بیشتر شد. بعدشم که حباب اون موقع شکست و قیمت همه شرکتا سقوط کرد.
ارزش سونی از چند سال پیش تا الان نصف شده. این یعنی وخامت اوضاع و هنوز خیلی کار داره تا دوباره به اوح برسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or