سونی بعد از 5 سال سود می کند و کاز هیرای 1.6 میلیون دستمزد می گیرد.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは

1297321308892_ORIGINAL.jpg

کاز هیرای CEO شرکت Sony Corporations صد و پنجاه و سه میلیون ین (1.6 میلیون دلار) برای جبران خسارت سالانه بدست آورده و سونی برای اولین بار بعد از 5 سال ضرر به سود می رسد.
این مبلغ 74 درصد بیشتر از 88 میلیون ین سال مالی قبل است.

Kaz Hirai هنگامی که سازنده PS4 و Bravia Televisions رهبری می کرد تا سود بیاورد و به روزهای قدرتش برسد، از bonus ( پرداخت اضافی سالانه) خود گذشت.

او به سهام داران تعهد داد که تا زمانی که بخش تلوزیون و گوشی های هوشمند این کمپانی را به سود نرساند دست بر نمیدارد. او گفت:"
ما انتظار داریم تا بخش گوشی های هوشمند سود خود را بیشتر کند و سود آور کردن بخش TV کاری هست که جتما باید انجام شود."

سونی 1.7 درصد در بازار معاملات به دست آورده و سهمیه این شرکت 8.4 درصد از زمان معرفی دارایی های فیلم و موزیک آنها در یک ماه پیش بالا رفته است.

Source

آقا مهدی داشتیم دادا؟ شما هم به صف مخالفان پیوستی و از راه ولایت گمراه شدی:d
کلا خبر در زمینه افزایش قیمت ینه و بعد هم توی متن اصلی صحبتی از بنجول نشده حالا دوستمون یه خورده در زدن تاپیک شوخ طبعی به خرج دادن
راه چی چیو گم کردم ؟
من نه رتبه ی شرکت ها برام مهمه نه گردش مالیشون و نه هیچ چیز دیگه ای چیزی که برای من مهمه اینه که اون بازی ای که ازشون میخوام رو با کیفیت درست کنن حالا رئیس هر کی میخواد باشه و در آمد هر چی میخواد باشه
من به خاطر این نینتندو ای شدم که نینتندو با سخت افزار کمتر نسبت به رقبا بازی با کیفیت ( منظور گرافیک نیستا) تحویل مشتریش میده نه بازی هایی که مشکل اساسی دارن منظورم انحصاری هست
سونی هم به خاطر اینکه با PS1 خاطرات خوبی دارم دوست دارم والا به نظرم سونی در نسل هفتم گند زد اما این نسل به نظرم میتونه دوراه PS2 رو تکرار کنه

اینکه زیان داده 5 سال دلایل زیادی داشته اینجوری نبوده که جنس بنجول به ملت قالب کنه .
اینو من توضیح بدم حالا که گفتی.
مشکل سونی تو بازه زمانی که مشکل اقتصادی به وجود اومد این بود که رقبا مثل سامسونگ و ... اومدن با قیمت کمتر و با کیفیت تقریبا برابر محصولاتشون رو دادن بیرون که باعث شد قسمت تلویزیون سونی به طور مثال کاملا بره تو ضرر. خیلی هم دیر شروع کردن به تغییر دادنش که خودش باعث بدتر شدن وضع سونی شد. مشکل کیفیت نبود.
این کلا مهمترین دلیلی بوده که تو همه مقاله ها تو اون چند وقت در مورد سقوط سونی نوشتن

===========================
من نمیدونم سود و سرمایه شرکت ها چه ربطی به این فروم داره ؟! اما به طور کل معتبر ترین لیست مربوط به Forbes هست. یعنی به طور کل در مقایسه با Forbes بقیه لیستشون مهم نیست. هر جا بخوان به این موارد اشاره کنن، مرجع اصلیشون Forbes هست. حالا که بحث شد این شرکت هایی که برای دوستان مهمه اینجوریه وضعشون امسال تا آخر may :

اپل (رتبه 15) = فروش: 164.69 میلیارد دلار-----سود: 41.7 میلیارد دلار-----ارزش و سرمایه: 416.6 میلیارد دلار

سامسونگ (رتبه 20) = فروش: 187.85 میلیارد دلار -----سود: 21.7 میلیارد دلار-----ارزش و سرمایه: 174.4 میلیارد دلار

IBM (رتبه 34) = فروش: 104.51 میلیارد دلار ----- سود: 16.6 میلیارد دلار -----ارزش و سرمایه: 239.5 میلیارد دلار

مایکروسافت (رتبه 41) = فروش: 72.93 میلیارد دلار----- سود: 15.5 میلیارد دلار -----ارزش و سرمابه: 234.8 میلیارد دلار

گوگل (رتبه 68) = فروش: 50.18 میلیارد دلار----- سود: 10.7 میلیارد دلار ----- ارزش و سرمایه: 268.4 میلیارد دلار

اینتل (رتبه 77) = فروش: 53.34 میلیارد دلار-----سود: 11 میلیارد دلار -----ارزش و سرمایه: 105.7 میلیارد دلار

سونی (رتبه 506) = فروش: 78.5 میلیارد دلار-----سود: با توجه به مشکلات شرکت و مشکلات آماری فعلا از نظر سود منفی ------ ارزش و سرمایه: 17.6 میلیارد دلار

رتبه بندی با توجه به تمام موارد انجام میده.
منبع:

The World’s Biggest Public Companies - Forbes

پ.ن: در صورتی که مشکلی با لیست موجود دارین، میتونین به خودشون اطلاع بدین

آخرین ویرایش:
یعنی بعضی ها اینقدر از سونی بدشون میاد که با افتخار از سقوط سهامش حرف میزنن
بعید نیست اگه ماکرو سهامش سقوط کنه چند نفر اینجا سکته خفیف بکنن
سهام باباش و اینا...

سود: 41.7 میلیارد دلار
یا امام زاده بیژن :-o
اینا با سود یه سالشون میتونن یه کمپانی رو بخرن :دی

- - -ویرایش - - -

یعنی بعضی ها اینقدر از سونی بدشون میاد که با افتخار از سقوط سهامش حرف میزنن
بعید نیست اگه ماکرو سهامش سقوط کنه چند نفر اینجا سکته خفیف بکنن
سهام باباش و اینا...
شما مراقبه خودت باش سکته نکنی نگران ما نباش ...
سهام دار مایکروسافت نیستیم ... به خاطر سیستم عامل و کنسول ـش و همین طور بازی هایی که میسازه ازش خوشمون میاد همین طور که شما از سونی خوشت میاد
این درکش سخت نیست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or