سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

موضوع اصلی تاپیک اینه که همچین چیزی رو قراره بیشتر ببینیم ، مارکت کپ و بقیه مسائل فرعی محسوب می شن🤣

View attachment 1000002025.mp4
آکهی سونی رو هم تو پست اول کلیلک کنید می گه که این عنوان شغلی دیگه در دسترس نیست ، یعنی مدیر ارشد مولتی پلتفرم خودشون رو با حقوق چندصد هزار دلار در سال پیدا کردن

موضوع اصلی تاپیک اینه که همچین چیزی رو قراره بیشتر ببینیم ، مارکت کپ و بقیه مسائل فرعی محسوب می شن🤣

View attachment 390037
آکهی سونی رو هم تو پست اول کلیلک کنید می گه که این عنوان شغلی دیگه در دسترس نیست ، یعنی مدیر ارشد مولتی پلتفرم خودشون رو با حقوق چندصد هزار دلار در سال پیدا کردن
یعنی امکانش وجود داره که فیل اسپنسر باشه؟ :D
منتظر هستن از اونور خداحافظی بشه که این سمت اعلام کنن :))

یعنی امکانش وجود داره که فیل اسپنسر باشه؟ :D
منتظر هستن از اونور خداحافظی بشه که این سمت اعلام کنن :))
کاش فیل هریسون بعد از یه دور گشت و گذار توی کلی از شرکت‌های صنعت بازی (از سونی و آتاری تا مایکروسافت و گایکای و بخش استیدیای گوگل) دوباره برمی‌گشت سونی برای این پست! :دی

IMG_20250827_202347_811.jpg

به دنبال عرضه Helldivers 2 برای کنسول‌های Xbox Series X|S، تعداد بازیکنان همزمان این بازی تنها در ۲۴ ساعت اول روی این پلتفرم، با جهشی چشمگیر به بیش از ۳۰۰ هزار نفر (۳۸۹۰۹۲) رسیده.

رکورد قبلی تعداد بازیکنان همزمان بعد از عرضه بازی، حدود ۲۰۰ هزار نفر بود. به نظر می‌رسه عرضه بازی روی ایکس باکس و همچنین باندل Warbond با تم Halo، این رکورد رو تقریبا دو برابر کرده.

اوا قرار نبود روی پلتفورمی که کاربراش از سرویس یک دلاری استفاده میکنن اینقدر بازی بفروشه :(

View attachment 390403

به دنبال عرضه Helldivers 2 برای کنسول‌های Xbox Series X|S، تعداد بازیکنان همزمان این بازی تنها در ۲۴ ساعت اول روی این پلتفرم، با جهشی چشمگیر به بیش از ۳۰۰ هزار نفر (۳۸۹۰۹۲) رسیده.

رکورد قبلی تعداد بازیکنان همزمان بعد از عرضه بازی، حدود ۲۰۰ هزار نفر بود. به نظر می‌رسه عرضه بازی روی ایکس باکس و همچنین باندل Warbond با تم Halo، این رکورد رو تقریبا دو برابر کرده.

اوا قرار نبود روی پلتفورمی که کاربراش از سرویس یک دلاری استفاده میکنن اینقدر بازی بفروشه :(
به خاطر رشد کاربران استیم هست که از 27k به 140k رسیده . هیچ آمار دقیقی از پلیرهای پلتفرم اکسباکس نیست هنوز.
هرچیزی رو ورندارید کپی کنید خواهشا بدون اطلاع و تهشم نتیجه گیری کنید

به خاطر رشد کاربران استیم هست که از 27k به 140k رسیده . هیچ آمار دقیقی از پلیرهای پلتفرم اکسباکس نیست هنوز.
هرچیزی رو ورندارید کپی کنید خواهشا بدون اطلاع و تهشم نتیجه گیری کنید
اها درست موقعی که برای ایکس باکس رلیز شد کاربران استیم رشد داشتن :))
البته آمار میاد من جای شما بودم این حرفها رو نمیزدم چون دو روز دیگه آمار خرید این بازی روی ایکس باکس میاد

البته آمار میاد من جای شما بودم این حرفها رو نمیزدم چون دو روز دیگه آمار خرید این بازی روی ایکس باکس میاد
اصولا این بازیهای سرویس محور محتوای جدید که میگیرن کاربرها برمیگردن که تجربش کنن.
آمار دقیق ایکس باکس رو که نداریم ولی آمار استیم مشخصه که نسبت به دیروز جهش چندبرابری داشته.
البته که بخشی از این کاربرهای ایکس باکس هستن ولی خب بخش بزرگ اون حتما آمار پلی استیشن و استیمن.
Screenshot 2025-08-27 233507.jpg

اصولا این بازیهای سرویس محور محتوای جدید که میگیرن کاربرها برمیگردن که تجربش کنن.
آمار دقیق ایکس باکس رو که نداریم ولی آمار استیم مشخصه که نسبت به دیروز جهش چندبرابری داشته.
البته که بخشی از این کاربرهای ایکس باکس هستن ولی خب بخش بزرگ اون حتما آمار پلی استیشن و استیمن.
View attachment 390428
امار فروش ایکس باکس چند وقت پیشا اومده بود بالا بود حالا ببینم میذارم حالا استیم که هیچ ولی پلی ستیشنی ها هم برگشتن جالبه

• Like
Reactions: Love Console
به عنوان یه بی طرفی که سمت و سویی نداری موقع ریلیز دی وان مولتی پلتفرم FH6 روی PS5 بیا همینطوری از رشد چند ده برابری کاربرای هورایزن ۶ نسبت به ۵ ذوق زده شو! :))
ایونت هیلو هم که روی فایو اومده و قبل عرضه کالکشن مسترچیف داره دلبری میکنه مایکروسافت :D

چند پست بالاتر خودت پیش پیش آمار دقیق روی پلتفرم xbox رو که گفتی!!! چه کاریه منتظر آمار خود کمپانی مطبوعتون باشیم.فقط یادت رفت آخرش به این نکته اشاره کنی خودت قبلا سونی فن بودی ولی الان بی طرف شدی

گیریم اصلا هیچی روی XBOX پلیر نداره Helldivers 2
پس با این حساب سونی دیگه باید بیخیال XBOX بشه درست؟
بچسبه به همون کنسول خودش و استیم .........................
چند ماه دیگه وقتی پورت اصلی ترین AAA هاش روی XBOX تایید شد اونجا حال و روز دوستان دیدنیه لامصب :D

View attachment 390403

خدا هیچکسو اینقدر سریع شرمنده خودش و دیگران نکنه 😊

حالا که بحثش شد، پیک پلیر بازی (مجموع سه پلتفرم) به ۵۰۰ هزار نفر رسیده. پیک پلیر بازی روی استیم ۱۷۰ هزار نفر بوده. فعلا این جور به نظر میاد که استقبال روی Xbox خوب بوده :D ولی باید چند روز بگذره تا آمار مشخص‌تری منتشر بشه. به نظرم فروش این بازی می‌تونه رو تصمیمات بعدی سونی در این زمینه تاثیرگذار باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or