سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

همه منابع خبری ایرانی اینو زدن شیخ

فروش Helldivers 2 روی Xbox از نسخه PS5 پیشی گرفت

بر اساس گزارش Alinea Analytics، بازی Helldivers 2 در شش روز اول عرضه روی Xbox توانست ۹۲۶ هزار نسخه فروش کند، در حالی که نسخه PS5 این بازی سال گذشته در همین مدت ۶۳۳ هزار نسخه فروخته بود.

عرض كردم كه اصلا من كار به اونش ندارم فقط اون تفاوت دو برابرى فروش بازى روى استيم خيلى به چشم اومد برام.
در حاليكه اين مساله واسه بازياى افلاين كاملا برعكسه.

کنسول وار اتفاقا خیلی فان و خنده دار بود ولی خوب متاسفانه یک سری قضیه رو ناموسی کردن
ته همون خنده ها اگه تاپیکها کمی ادامه پیدا میکردن همیشه خین و خین ریزی ، بن و... بود.
خنده و... برای همون چند دقیقه اول تو بحثها بود که کاربرها میتونستن هم رو تحمل کنن.
کمی جلوتر میرفت از چندسال پیش فکت ، عکس ، کامنت و... میکشیدن تو بحث ها ، از یه جایی به بعد هم که آبرنگ یا بعدها Tlou و... وارد میشد که مثل چوب بخوره تو سر فلان کاربر.
تو همونی که فلان رو گفتی ، من همونم که بیسار رو گفتم و...

کجای این خنده دار بود؟
شاید برای کسی که بیطرف بود سرگرم کننده بود ولی قطعا این وسط به خیلیها توهین شد ، یکسریها از هم ناراحت میشدن ، دسترسیشون به سایت قطع میشد و...
من خودم تا حدی تو بحثها شرکت میکردم ، یه موقعی هم بیشتر تمایلم به پلی استیشن بود ولی انصافا الان که نگاه میکنم واقعا خیلی دوران مسخره ای بود.
خیلی بچه تر بودم و دنیام کوچیک بود.
نه که الان بزرگ شدم ولی دیگه این مسائل رو در حد خودم نمیبینم که بخوام جزوی ازش باشم.
از اون دوره خودم با اینکه خیلی خیلی کم وارد این بحثها میشدم واقعا خجالت میکشم.

البته این یک رونده که اکثرا طی کردن و ما هم سپری کردیم.
ولی به نظرم میتونم بگم خیلی خوشحالم که حداقل تو بحث کنسول وار و... این داره برچیده میشه که این گیمرهای جوونتر به این سمت کشیده نشن و وقتشون رو حداقل اینجا تلف نکنن.
به قدر کافی بیرون از صعنت گیم از این جانبداری ها و فرقه بازیها برای وقت تلف کردن زیاد داریم که اگه یکیش برچیده بشه خیلی به کسی برنخوره.

ته همون خنده ها اگه تاپیکها کمی ادامه پیدا میکردن همیشه خین و خین ریزی ، بن و... بود.
خنده و... برای همون چند دقیقه اول تو بحثها بود که کاربرها میتونستن هم رو تحمل کنن.
کمی جلوتر میرفت از چندسال پیش فکت ، عکس ، کامنت و... میکشیدن تو بحث ها ، از یه جایی به بعد هم که آبرنگ یا بعدها Tlou و... وارد میشد که مثل چوب بخوره تو سر فلان کاربر.

کجای این خنده دار بود؟
شاید برای کسی که بیطرف بود سرگرم کننده بود ولی قطعا این وسط به خیلیها توهین شد ، یکسریها از هم ناراحت میشدن ، دسترسیشون به سایت قطع میشد و...
من خودم تا حدی تو بحثها شرکت میکردم ، یه موقعی هم بیشتر تمایلم به پلی استیشن بود ولی انصافا الان که نگاه میکنم واقعا خیلی دوران مسخره ای بود.
نه که الان بزرگ شدم ولی دیگه این مسائل رو در حد خودم نمیبینم که بخوام جزوی ازش باشم.

ولی به نظرم میتونم بگم خیلی خوشحالم که حداقل تو بحث کنسول وار و... این داره برچیده میشه که این گیمرهای جوونتر به این سمت کشیده نشن و وقتشون رو حداقل اینجا تلف نکنن.
به قدر کافی بیرون از صعنت گیم از این جانبداری ها و فرقه بازیها برای وقت تلف کردن زیاد داریم که اگه یکیش برچیده بشه خیلی به کسی برنخوره.
من بی طرف نبودم و نیستم (نظر من اینه اصلا بی طرفی وجود نداره. اینا افرادی هستن که تعصب ندارن و برده فلان کمپانی نیستن ) ولی همون کل کل ها هم خنده دار بود . اسکرین ثانیه ای گرفتن بچه ها و آرشیو اسکرین های بابک =))
البته گفتم یک سری بحث رو ناموسی کردن .

کلیت حرفات درسته ماکان جان، ولی حرف من اینه که همه بازیهای دو طرف به مرور برای همدیگه رلیز میشن بنابراين برای همون افراد تباه هم چیزی برای کل کل نمونده d:
خیالت راحت اون افراد حتی اگر سونی و مایکروسافت بیشتر با هم داداشی بشن و به فرض بخوان با هم ادغام بشن و یه کمپانی جدید مثلا با اسم سونروسافت :)) تشکیل بدن بازم یه چیزی برای کل کل پیدا میکنن
نگران این موضوع نباش

به جون مادرم قسم نه برام عادیه فن ایکس باکس هم نیستم . من اون زمان از ترس بن شدن توی لایو ps3 خریدم چون بازی هاش ارجینال بود بعدم افتادم توی خط کل‌کل اینجا و دیبازی و بازی رایانه فن سونی بودم تعصبم بیشتر شد ولی دلیل اینکه ps3 خریدم میخواستم انلاین pes بزنم بعد افتادم توی خط پلات و بخاطر همین خیلی بازی های متفاوت رو انجام می‌دادم ولی از انحصاریهای دو کنسول گرن توریسو و گیرز های قدیمی رو دوست دارم کلا پلیر 3rd party پلیری هستم تا انحصاری پلیر .اول نسل هم ps5 داشتم ولی چون هم گیم پس ارزونتر و بهتر بود نسبت به پلاس هم اکانت های ظرفیتی روی ایکس باکس ارزونتر بود ps5 رو فروختم سریز ایکس گرفتم ‌.اینجا بن بودم بخاطر سوتفاهم یک معامله و خب بدگویی کردن اون فرد پشت من ۳سالو نیم نبودم تا اینکه یکی دو تا از دوستان لطف داشتن من برگشتم الانم توی کف هیچکدوم از انحصاریهای سونی نیستم پیشتر گفتم گرن توریسمو ولی خب توی سبکش هم فورتزا موتور اسپورت داریم هم استا کورسا و چند بازی دیگه از این گاد اف وار های جدید و هورایزون فوربیدن وست هم خوشم نمیاد کلا و الان وقتم با التیمیت تیم پره( این ایدی دوممه که توی پروفم نگذاشتم )
View attachment 391368
انحصاری هم برام مهم نیست اگر میبینی خبر میذارم برای مایکروسافت بخاطر اینه کم لطفی میشه بهش و خبرهاشو پوشش نمیدن .من اون زمان حتی برتری دسته ۳۶۰ به ps3 و ایکس باکس لایو به psn و n تا گیم که روی ۳۶۰ بهتر ران میشدن رو قبول نداشتم ولی اگر میتونستم برگردم اون زمان تعصبی برخورد نمیکردم همینجور که الان تعصب ندارم .اینی هم دو جا خبر گذاشتم صرفا بیشتر دیده شدن و تموم شدن کل کل ها هست .چیزی هم فهمیدم اینه که رقابت بین سونی و مایکروسافت بنفع گیمرهاست دقیقا عین نسل ۷م . میگم الان که سریز ایکس دارم یک هزارم نه حس سهام داری دارم نه تعصب . من اگر متعصب بودم دنبال خبرهای منفی سونی بودم که بذارم همش ولی سونی رو هم دوست دارم ولی خب با توجه به این ارزی که داریم و ea برامون ساخته و همچنین ذائقه م ps5 بکارم نمیاد و ایکس باکس برام بهتره .همین
داداش چرا انقدر اصرار داری بگی فن ایکس باکس نیستی در صورتی که تو همه تاپیک ها صفت و سخت پشت ایکس باکس رو گرفتی و داری خبر هاشو پوشش میدی
یعنی هر کی 3 روز تو تاپیک بچرخه میدونه یه جورایی ایکس باکس فنی فقط هر چند پست یه بار تاکید میکنی البته من فن ایکس باکس نیستما ولی ...
چیز بدی که نیست گردن بگیر :D
منم همیشه میگم نینتندو رو دوست دارم با ایکس باکس هم مشکل آنچنانی ندارم اما با افتخار سونی فن هستم چیز بدی هم نیست

کجای این خنده دار بود؟

من کنسول وار رو با تمام مسخره بودنش دوست داشتم و اگه به من بود دوست داشتم هنوزم باشه
اون کنسول وار باعث شد نسل 7 شاهد اون رقابت ها باشیم ،بازی های خفن، قابلیت های نوآورنه و جدید دستگاه های خفن مثل کینکت و سنسور دسته PS3
اما اون دوران گذشت، از حالا باید شاهد دل قلوه اومدن ها و عشوه های خرکی دو شرکت واسه هم باشیم
هر کثافتی جلومون گذاشتن هم غنیمت بشمریم
شاید خیلی ها بگن پایان کنسول وار که پایان رقابت نیست اما به نظر من هست زمانی که فن ها تا پای جونشون پای کنسولشون بودن و سر بهتر بودن کنسولشون حتی خون میرختن شرکتشون جرات داشت یه قدم عقب بکشه یا عقب بیوفته؟
کنسول وار با تمام سم بودن هاش و غیر انسانی و بچگونه بودن هاش به نظرم ستون این صنعت بود

فروش بازی روی PS5 چقدر پایین بوده که حتی فروشش روی کنسولی که هیچکس بازی نمیخره هم بیشتر بوده
این منبع خارجی که آمار فروش رو اعلام کرده چرت و پرت زیاد میگه، همینا ادعا کرده بودن فروش Doom The Dark Ages روی هر دو کنسول یکی بوده :))

داداش چرا انقدر اصرار داری بگی فن ایکس باکس نیستی در صورتی که تو همه تاپیک ها صفت و سخت پشت ایکس باکس رو گرفتی و داری خبر هاشو پوشش میدی
یعنی هر کی 3 روز تو تاپیک بچرخه میدونه یه جورایی ایکس باکس فنی فقط هر چند پست یه بار تاکید میکنی البته من فن ایکس باکس نیستما ولی ...
چیز بدی که نیست گردن بگیر :D
منم همیشه میگم نینتندو رو دوست دارم با ایکس باکس هم مشکل آنچنانی ندارم اما با افتخار سونی فن هستم چیز بدی هم نیست
فن یا طرفدار ایکس باکس هستم ولی تعصبی و افراطی و از رقیب بدم بیاد نه نیستم .قبلا هم گفتم اگر خبری پوشش میدم برای اینه توی این فروم اخبار ایکس باکس پوشش داده نمیشه و خیلی‌ها فکر میکنن این کنسول‌های مایکروسافت صرفا بخاطر گیم پس ساخته شدن و خارجی جماعت هم گیم پس یک دلاری میزنه . درسته الان سریز ایکس owner هستم ولی هیچ تعصبی ندارم هرکی هم گفته هر کدوم از کنسولها چه ویژگی ای دارن گفتم دسته و انحصاری واسه ps5 بهتره سرویس بهتر و ارزونتر و اکانت های ظرفیتی ارزونتر واسه ایکس باکس .دیگه یه عده این کنسول رو خیلی آوردن پایین منم سعی میکنم حقیقتو بگم و اطلاعاتشون رو ببرم بالا ‌ .نه تاحالا هیچ خبر هیتر گونه ای واسه سونی زدم نه هیتر هستم .خلاصه فن به معنای دوست دار و طرفدار هستم ولی تعصبی و اینکه هیتر سونی باشم مطلقا نه .اولا ما توی ایرانیم با این قیمت دلار هیچ عقلانی نیست بخوایم فن بی منطق باشیم دوما من توی این ۱۵ سال فن تعصبی بودم فهمیدم واقعا فن تعصبی خوب نیست چون باعث میشه حقایق رو ادم نبینه ‌بقول معروف " تعصب به هرچیز گوش ها را کر و چشم ها را کور می‌کند ". در آخرم میگم رقابت بین این دو کمپانی باعث میشه مثل نسل هفتم گیمر جماعت سودشو ببره ‌.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or