سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

اگه حماقت سونی نبود و همون سر لانچ همزمان منتشرش میکرد بیشترم میفروخت!
به امید ایونت و وارباندای بیشتر از هیلو و حتی گیرز! بازی گس vs و انحصاری نمیشناسه همه باید کنار هم کیف کنن.

• Like
Reactions: ultimate team 2
View attachment 391365
به گفته موسسه امار و ارقام alinea insight بازی Helldivers 2 روی ایکس باکس 926.000 فروخته و از فروش لانچ این بازی روی ps5 بیشتر بوده .
خیلی خوشحالیا کلک:D
تو چند تا تاپیک همچین خبرایی رو میذاری که تاثیرش بیشتر باشه :Dتو تاپیک بغلی هم اوردی

همونطور که زمانی که فن ps بودی تعصبی بودی الانم که شدی فن xb تعصبی هستی. حد وسط نداری خلاصه :D

.

آخرین ویرایش:
تو چند تا تاپیک همچین خبرایی رو میذاری که تاثیرش بیشتر باشه :Dتو تاپیک بغلی هم اوردی

همونطور که زمانی که فن ps بودی تعصبی بودی الانم که شدی فن xb تعصبی هستی. حد وسط نداریم خلاصه :D

.
اینجا قشنگ ۱۰ تا اکانت هستن از این حرکتا میزنن این بنده خدا هم بذار از اون زاویه کارشو بکنه :دی

همونطور که زمانی که فن ps بودی تعصبی بودی الانم که شدی فن xb تعصبی هستی. حد وسط نداری خلاصه :D

.
به جون مادرم قسم نه برام عادیه فن ایکس باکس هم نیستم . من اون زمان از ترس بن شدن توی لایو ps3 خریدم چون بازی هاش ارجینال بود بعدم افتادم توی خط کل‌کل اینجا و دیبازی و بازی رایانه فن سونی بودم تعصبم بیشتر شد ولی دلیل اینکه ps3 خریدم میخواستم انلاین pes بزنم بعد افتادم توی خط پلات و بخاطر همین خیلی بازی های متفاوت رو انجام می‌دادم ولی از انحصاریهای دو کنسول گرن توریسو و گیرز های قدیمی رو دوست دارم کلا پلیر 3rd party پلیری هستم تا انحصاری پلیر .اول نسل هم ps5 داشتم ولی چون هم گیم پس ارزونتر و بهتر بود نسبت به پلاس هم اکانت های ظرفیتی روی ایکس باکس ارزونتر بود ps5 رو فروختم سریز ایکس گرفتم ‌.اینجا بن بودم بخاطر سوتفاهم یک معامله و خب بدگویی کردن اون فرد پشت من ۳سالو نیم نبودم تا اینکه یکی دو تا از دوستان لطف داشتن من برگشتم الانم توی کف هیچکدوم از انحصاریهای سونی نیستم پیشتر گفتم گرن توریسمو ولی خب توی سبکش هم فورتزا موتور اسپورت داریم هم استا کورسا و چند بازی دیگه از این گاد اف وار های جدید و هورایزون فوربیدن وست هم خوشم نمیاد کلا و الان وقتم با التیمیت تیم پره( این ایدی دوممه که توی پروفم نگذاشتم )
۲۰۲۵۰۹۰۱_۱۱۴۹۲۱.jpg
انحصاری هم برام مهم نیست اگر میبینی خبر میذارم برای مایکروسافت بخاطر اینه کم لطفی میشه بهش و خبرهاشو پوشش نمیدن .من اون زمان حتی برتری دسته ۳۶۰ به ps3 و ایکس باکس لایو به psn و n تا گیم که روی ۳۶۰ بهتر ران میشدن رو قبول نداشتم ولی اگر میتونستم برگردم اون زمان تعصبی برخورد نمیکردم همینجور که الان تعصب ندارم .اینی هم دو جا خبر گذاشتم صرفا بیشتر دیده شدن و تموم شدن کل کل ها هست .چیزی هم فهمیدم اینه که رقابت بین سونی و مایکروسافت بنفع گیمرهاست دقیقا عین نسل ۷م . میگم الان که سریز ایکس دارم یک هزارم نه حس سهام داری دارم نه تعصب . من اگر متعصب بودم دنبال خبرهای منفی سونی بودم که بذارم همش ولی سونی رو هم دوست دارم ولی خب با توجه به این ارزی که داریم و ea برامون ساخته و همچنین ذائقه م ps5 بکارم نمیاد و ایکس باکس برام بهتره .همین

منابع اخبارتون يكم تهشون باد ميده و كارى نداريم الان نكته جالب اينجاس بازى از اول رو استيم بيشتر از پلى استيشن فروخته اونم به شكل خيلى قابل توجه.
سونى يعنى با اينم متوجه نشده هنوز فن بيس خودش زياد دنبال بازى انلاين نيست؟ :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HalfLife G
View attachment 391365
به گفته موسسه امار و ارقام alinea insight بازی Helldivers 2 روی ایکس باکس 926.000 فروخته و از فروش لانچ این بازی روی ps5 بیشتر بوده .
جالبه. فکر می کردم با توجه به اینکه کارشناسان گفته بودند کسی رو ایکس باکس بازی نمی خره ، نهایتا چهل پنجاه تا نسخه بفروشه
سونی یه چیزی می دونسته که قراره بازی های بیشتری با این مشخصات ببینیم رو ایکس باکس😂
3F9D7458-A20D-442B-B2FB-724C23C4247F.jpeg

هلدایورز کلا فروشش رو pc هم خیلی خوب بود . درحالیکه عناوین دیگه سونی فروش فاجعه ای روی pc داشتن . حالا فرض محال تصور کنید سونی بازیای غیر لایو سرویس خودشم بده رو اکسباکس مثل ریترنال یا هورایزن لگو و حتی انچارتد . منتظرم بدونم چند میلیارد نفر رو اکسباکس میخرن؟؟
اکسباکس پلیر ها اگر بازی بِخَر بودن که قاعدتا گیرز و فورزا نباید می اومد رو پلی استیشن. بچه که گول نمیزنید اخه. از اولم سونی گفت لایو سرویس هاشو میده رو بقیه پلتفرم ها. هیچ وقت و هیچ جا هم نگفتن بازیای داستانی رو میدن و قطعا هم نمیدن. چون کسی رو اکسباکس برای این بازیا پولی نمیده. به گفته ی کارگردان ایندیانا جونز، اکسباکس پلیر جماعت، نهایت با گیمپس ۵ دقیقه وارد بازیها میشن و بعدم برای همیشه میان بیرون.

https://www.trueachievements.com/ne...director-xbox-game-pass?utm_source=perplexity

منابع اخبارتون يكم تهشون باد ميده و كارى نداريم الان نكته جالب اينجاس بازى از اول رو استيم بيشتر از پلى استيشن فروخته اونم به شكل خيلى قابل توجه.
سونى يعنى با اينم متوجه نشده هنوز فن بيس خودش زياد دنبال بازى انلاين نيست؟ :D
همه منابع خبری ایرانی اینو زدن شیخ

فروش Helldivers 2 روی Xbox از نسخه PS5 پیشی گرفت

بر اساس گزارش Alinea Analytics، بازی Helldivers 2 در شش روز اول عرضه روی Xbox توانست ۹۲۶ هزار نسخه فروش کند، در حالی که نسخه PS5 این بازی سال گذشته در همین مدت ۶۳۳ هزار نسخه فروخته بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or