سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

سونی کنسولش عالی فروش داشته،پس تصمیم گرفته بازیاش رو برا سایر پلتفرم ها هم بده.
یکی دیگه فروش کنسولش فاجعه بوده،در نتیجه تصمیم گرفته همه بازیاش رو حتی برا یخچال فریزر هم منتشر کنه
موضوع مهمی که دیده نمیشه جبر و اختیار هستش :)

تمام کمپانی های زیر نور خورشید: From now, We all are going Multiplatform

نینتندو:

View attachment 387299

شک نکن نینتندو هم شروع میکنه این مسیر رو. از نهایت سال دیگه بازی هاش برای PC پورت میشن. بوک مارک کن

شک نکن نینتندو هم شروع میکنه این مسیر رو. از نهایت سال دیگه بازی هاش برای PC پورت میشن. بوک مارک کن

نینتندو هم میافته تو این وادی
ولی از سال بعد!؟؟ خیلی زوده واسه نینتندو. نینتندو سال بعد تازه میفهمه همه مولتی پلتفرم شدن و فقط خوددش تنهاست :دی

من خیلی اهل بوکمارک کردن این چیزا نیستم که بعدا رو کنم
آخرین پستی که بوکمارک کردم برای 5 سال پیشه
و اونم اینه :دی :-" :-"

1753622244663.png

IMG_20250727_165814_486.jpg

🔳بازی‌های AAA داستان‌محور پلی‌استیشن به سایر پلتفرم‌ها نمی‌آیند

▫️طبق ادعای افشاگر معتبر Shinobi602، سونی قصد ندارد بازی‌های بزرگ و داستان‌محور خود را برای کنسول‌های رقیب مانند Xbox یا Nintendo Switch منتشر کند. به گفته او، تمرکز سیاست مولتی‌پلتفرم پلی‌استیشن محدود به بازی‌های لایوسرویس و پروژه‌های کوچک‌تر یا AA به مانند Lego Horizon Adventure خواهد بود.

View attachment 387307

▫️طبق ادعای افشاگر معتبر Shinobi602، سونی قصد ندارد بازی‌های بزرگ و داستان‌محور خود را برای کنسول‌های رقیب مانند Xbox یا Nintendo Switch منتشر کند. به گفته او، تمرکز سیاست مولتی‌پلتفرم پلی‌استیشن محدود به بازی‌های لایوسرویس و پروژه‌های کوچک‌تر یا AA به مانند Lego Horizon Adventure خواهد بود.
ای بابا من منتظر عرضه دی وان اینترگلکتیک روی گیم پس بودم که زودتر PS5مو بفروشم چی شد پس :-j

نينتندو بازياى سونى هم احتمال زياد براش بياد بعيده خودش چيزى بده جايي.
بازياشم كه با تكنولوژى عهد بوق ميسازه و به نرخ روز در تيراژ بالا فروش ميره :D

• Love
Reactions: Optimus Prime
چه گیری دادی به این قضیه :دی خب اگه فروش نداشت الان ناشرها مرض دارن بازی‌هاشون رو برای ایکس‌باکس عرضه کنن؟ Death Stranding و Final Fantasy XVI و Final Fantasy Remake و یه سری بازی دیگه برای چی بعد از چند سال داره برای ایکس‌باکس عرضه میشه؟ برای اینکه نفروشن؟ 😅😁 همین بازی Wukong به محض تموم شدن قرارداد انحصاری مشکل نسخه سریز اس (!) برای ایکس‌باکس هم میاد، جدا دلیل عرضه‌اش چی هست؟ قطعا یه بازاری داره دیگه. حالا مشخصه وقتی فروش از نصف پلی‌استیشن هم کمتره، فروش بازی هم حداقل به همون نسبت کمتر باشه، ولی اینکه اصلا فروش نمیره یه حرف خنده‌دار هست :دی

البته این به معنی عرضه بازی‌های پلی‌استیشن روی ایکس‌باکس نیست و به نظرم از رو یه آگهی شغلی هیچ نتیجه‌ای نمیشه گرفت :دی

بيين خودت دارى ميگى بعد چند سال.
وقتى بازى جاى ديگه فروششو كرده ناشر تردپارتى اگه براش بصرفه هزينه پورت مياد ميده كه يه اكسترا مانى به جيب بزنه يا ازون مهم تر فن بيس خودشو گسترده تر كنه.
ولى واسه سونى اين بازيا تضمين كننده فروش كنسولشه،اينارو مولتى پلتفرم كنه چيزى تو دستش نيست (قضيه pc فرق داره چون اصلا يه كاميونيتى جداس).
ولى ازين آگهى من به نظرم ميشه نتيجه هم گرفت واقعا؛بحث بازياى لايو سرويس كه قطعيه و سويچ ٢ هم قراره سايبرپانك و الدن رينگ اجرا كنه يعنى آنچارتد٤ نميتونه اجرا كنه؟ ايكس باكس هم اين نسل بعيده ولى نسل بعد نميدانم :D

اين قضيه قرارداد ووكانگ رو هم خوب خودتون دوختين و خودتونم بريديد داريد روش نتيجه هم ميگيريد :D

View attachment 387307

شینوبی حقیقتا اینسایدر نیست. صرفاً نظر شخصی خودشو داره میگه این‌جا.

• Like
Reactions: pouria.sh
شینوبی حقیقتا اینسایدر نیست. صرفاً نظر شخصی خودشو داره میگه این‌جا.
بحث اینسایدر بودن یا نبودنش نیست . شینوبی اونقدری accurate بودن حرفاش ثابت شده هست‌ که نیازی هم نیست بریم بشکافیم قبلا چیا گفته و کدوماش درست بوده‌ . اما فکر کنم این حرفش در حدی که شما اکسباکس فنها رویا پردازی هاتون را بذارید کنار کافیه . خودتونم خوب میدونید اتفاقی که فکرشو میکنید هرگز نمیفته.

دلیل اینکه سونی با این همه رکورد و فروش کنسول دائم هی میگه میخوای سمت مالتی پلتفرم حرکت کنم به خاطر اینه که عملا هیچی از فروش کنسول عایدشون نمیشه اونم تو بازاری که هیچ رشدی نداشته . دقیقا نقطه مقابلش نینتندو داره سخت افزارش رو با سود میفروشه پس فکر اینکه نیتندو بخواد حالا حالا ها به این سمت حرکت کنه رو از سرتون بیرون کنید :دی

بحث اینسایدر بودن یا نبودنش نیست . شینوبی اونقدری accurate بودن حرفاش ثابت شده هست‌ که نیازی هم نیست بریم بشکافیم قبلا چیا گفته و کدوماش درست بوده‌ . اما فکر کنم این حرفش در حدی که شما اکسباکس فنها رویا پردازی هاتون را بذارید کنار کافیه . خودتونم خوب میدونید اتفاقی که فکرشو میکنید هرگز نمیفته.
شینوبی اخه هیچی نمیدونه. اکانت دوم یه هیتر ملاکه که میدونه سونی پشت پرده داره تلو 3 رو انحصاری برای کنسولای سریز تولید میکنه و روی گیم پس هم میخواد منتشر کنه.
حرف سند فقط اکانت دومهای بازیسنتر. شینوبی کیه. :D
چنین حجمی از خود خفن پنداری و ساخته های ذهنی حقیقتا خیلی خنده داره :))

من حقیقتا چیزی یادم نمیاد که شینوبی قبل از کسی چیزی گفته باشه که قابل استناد باشه. اینسایدر ها تام هندرسون و جیسون شرایر هستند که منابع داخلی دارند‌. این بابا یه استودیو و انتشارات ایندی داره.

رویا پردازی چی دقیقا ؟ متوجه نمیشم. مگه پلی استیشن فقط برای شما در دسترس هست و ما نمی‌تونیم بخریم ؟

سونی دنبال درآمد بیشتر هست. تو کسب و کار این اعداد هستند که حرف می‌زنند نه اینکه بخوای با فروش سخت‌افزار چیزی رو تکون ندی. اینکه مایکروسافت با این که مولتی پلتفرم شده اما تو آگهی های شغلی اش برخلاف پلی استیشن سخنی از پلتفرم های رقیب نزده بود، نشون دهنده عزم جدی سونی برای گسترش ورای بازار کنسولی خودش هست.

• Like
Reactions: pouria.sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or