سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

احتمالا در حد همين بازيايي مثل هل دايورز٢ باشه.
این صحبتا زمان اومدن هورایزون ۱ برای پی سی هم بود که نمیدونم فقط یه بازی هست و میخوان ملت رو ترغیب کنن برای ادامش پلی استیشن بخرن و غیره.

نسل بعد ایکس باکس هم یه پی سی آماده هست و عملا پورت پی سی پورت برای ایکس باکس هم هست و برای اونم میاد.
نسل بعد تمام بازی هایی هم که برای پی سی عرضه شدن روی ایکس باکس بعدی اجرا میشن.

همون در بهترین حالت انحصاری زمانی یکساله هست و اونایی که با بازی نکردن بقیه حال میکنن میتونن بگن خب ما یک سال زودتر از شما بازی میکنیم :D

این صحبتا زمان اومدن هورایزون ۱ برای پی سی هم بود که نمیدونم فقط یه بازی هست و میخوان ملت رو ترغیب کنن برای ادامش پلی استیشن بخرن و غیره.

نسل بعد ایکس باکس هم یه پی سی آماده هست و عملا پورت پی سی پورت برای ایکس باکس هم هست و برای اونم میاد.
نسل بعد تمام بازی هایی هم که برای پی سی عرضه شدن روی ایکس باکس بعدی اجرا میشن.

همون در بهترین حالت انحصاری زمانی یکساله هست و اونایی که با بازی نکردن بقیه حال میکنن میتونن بگن خب ما یک سال زودتر از شما بازی میکنیم :D

اخى چه روياهاى دور و درازى داريد و يه پى سى آماده هم دست گرفتيد رويابافى ميكنيد :))
پلتفرم شكست خورده كه صاحبشم گردنش نميگيره و بازياى خودشم روش نميفروشه و مجبوره جاى ديگه جبران ضرر كنه با پلتفرم هولدر هايي كه به بازى مجانى عادت كردن واسه هيچ كس و هيچ ناشرى مقصد جذابى نيست.

اخى چه روياهاى دور و درازى داريد و يه پى سى آماده هم دست گرفتيد رويابافى ميكنيد :))
پلتفرم شكست خورده كه صاحبشم گردنش نميگيره و بازياى خودشم روش نميفروشه و مجبوره جاى ديگه جبران ضرر كنه با پلتفرم هولدر هايي كه به بازى مجانى عادت كردن واسه هيچ كس و هيچ ناشرى مقصد جذابى نيست.
من فن ایکس باکس نیستم و ایکس باکس هم ندارم و اعتقاد دارم جدیدا هم فقط بوی فاضلاب داره ازش بلند میشه.

رویابافی رو اونی میکنه که با شعار Only on Playstation فن برند شده ولی الان که کاخ آرزوهاش داره خراب میشه مغلطه میکنه :D

حالا من که متنی که نوشتی رو دو خط خوندم و بعدش بیخیال شدم.
این همه صغری کبری چیدی که مثلا خودت رو قانع کنی که انحصاریای پلی استیشن مولتی پلتفرم نمیشن؟ اوکی موفق باشی :D
زمانی که توتوکی اومد از سیاست های مولتی پلتفرمی پلی استیشن صحبت کرد گفتند که منظورش PC هست اونم با تاخیر‌. حالا که عملاً اسم اکس باکس و نینتندو اومده شده کی رو اکس باکس بازی میخره، رو نینتندو هم بازی خانوادگی عرضه می‌کنند.

تو گزارش مالی قبلی، مدیران سونی حرف از اهمیت بازیکنان فعال ماهانه می‌زدند دقیقا همون حرفهایی که مدیر مالی اکس باکس قبل از تغییر استراتژی مولتی پلتفرمی اکس باکس میزد.

ما دو سه سال هی میگیم دوران انحصاری تمام شده هی دوستان میگفتن نــه امکان نداره!
ماکروسافت زودتر از همه این مسئله متوجه شد و با خرید کلی ناشر دنبال این هست که تو تمام پلتفرم ها سود کنه سونی هم تازه متوجه شده و داره راه ماکروسافت میره. سودی که تو ناشر بودن هست خیلی بیشتر از کنسول فروختن هست و دردسرشم کمتره. فقط این وسط غرور و تعصبات سُنتی باقی میمونه که باید کنارش گذاشت

ما دو سه سال هی میگیم دوران انحصاری تمام شده هی دوستان میگفتن نــه امکان نداره!
ماکروسافت زودتر از همه این مسئله متوجه شد و با خرید کلی ناشر دنبال این هست که تو تمام پلتفرم ها سود کنه سونی هم تازه متوجه شده و داره راه ماکروسافت میره. سودی که تو ناشر بودن هست خیلی بیشتر از کنسول فروختن هست و دردسرشم کمتره. فقط این وسط غرور و تعصبات سُنتی باقی میمونه که باید کنارش گذاشت
جای مسخره کار هم اینجاست که عینا استراتژی مایکروسافت رو دارن کپی میکنن ولی همه میگن نه این فرق داره :)) مایکروسافت هم عینا اول با دو تا لایو سرویس شروع کرد کنارشم دو تا سینگل پلیر کم فروش انداخت، سونی هم هر وقت استارت سینگل پلیرا رو بزنه از یه چیزی مثل Days Gone یا Killzone Shadowfall شروع میکنه میره جلو

• Like
Reactions: sony_boy
جای مسخره کار هم اینجاست که عینا استراتژی مایکروسافت رو دارن کپی میکنن ولی همه میگن نه این فرق داره :)) مایکروسافت هم عینا اول با دو تا لایو سرویس شروع کرد کنارشم دو تا سینگل پلیر کم فروش انداخت، سونی هم هر وقت استارت سینگل پلیرا رو بزنه از یه چیزی مثل Days Gone یا Killzone Shadowfall شروع میکنه میره جلو
دیگه باید یک کاری بکنن به غرور ملی بر نخوره!

حالا من که متنی که نوشتی رو دو خط خوندم و بعدش بیخیال شدم.
این همه صغری کبری چیدی که مثلا خودت رو قانع کنی که انحصاریای پلی استیشن مولتی پلتفرم نمیشن؟ اوکی موفق باشی :D
وقتی نمیخونی پس برای چی اصلا پست میدی توی یک فروم؟ 😄
خلاصش میکنم: آره مولتی پلتفرم نمیشن.
هروقت بازیای اصلی سونی دی وان رو پی سی شدن بعد بیا تا راجب اکسباکس هم حرف بزنیم. تو هم موفق باشی
👇
https://x.com/WilliamRAguilar/status/1948956547440431166?t=M--DMXkR-7z46Kpn5EPSow&s=19

حالا اینکه رو ایکس باکس صرفا بحث گس هست، ولی در نهایت همون مسیر مولتی پلتفرم شدن رو خواهد رفت به دلایل زیر

1-لایو سرویسا دی وان رو همه پلتفرما، برخلاف خوش خیالی دوستان از اینکه مدیر جدید بیخیال گس ها می شه، حداقل شش گس جدید طبق شایعات در دست ساخت داریم در طول همین مدیریت فعلی و بیشترم می شه...

2-سونی یک سری از IP های با ارزششو قصد داره در سبک های مختلف توسعه بده(توسط دولوپر های غیر فرست پارتی) که اینا دی وان، PC و نینتندو هم عرضه می شن!

3- سونی برای احیا IP هایی که نمی خواد خودش هزینه ساختشو مستقیم بده، می خواد لایسنس هاشو بده به ناشر های دیگه و در نهایت تو سود شریک باشند و این یک دلیل دیگه مولتی پلتفرم شدن یک سری عناوین قدیمی یا کم بودجه یا ریمستر

4- در نهایت Xbox از اون حالت اون کنسول کلاسیک خارج می شه و در نسل بعد،میزبان استور های مختلف خواهد بود( چه بسا دسترسی به نسخه کلاود پلاس رو هم میزبانی کنند) سونی وقتی همین الان برای روگ که با برند Xbox عرضه می شه،نمی خواد مانع تراشی کنه، پس هیچ دلیلی هم نیست بخواد رفتاری متفاوت سر کنسول نسل بعدی داشته باشه...

5- سیستم های باز مثل pc های دستی، خیلی راحت می تونن شبیه ساز هارو اجرا کنند...(طبق شایعات سونی برا نسل بعدش هم دنبال شبیه ساز نسل هفت خودش هست) وقتی به یک سری از بازی ها به هیچ مدلی دسترسی نباشه، شبیه ساز قانونی خواهد بود... در نتیجه سونی برای صرفا یکم پول بیشتر مجبوره بکواردشو و کاتالوگ بازی های قدیمی شو احیا کنه و برا فروش بزاره... حتی روی xbox... چون نسل بعدی کنسول ها به قدر کافی قوی خواهند بود که از پس شبیه ساز اون ps3 بر بیان.

6-افزایش بودجه های فرست پارتی، بدون هیچ آینده نگری، فروش کنسول ها در نهایت یک ظرفیتی داره... و یکسری IP ها بیش از یک عددی حتی با تخفیف زیاد فروش نمی رن... ولی این افزایش بودجه ها... از نظر مدیران به قولی نمی صرفد:دی
در نهایت مجبور می شه سونی فراتر از یک کنسول باشه و مولتی پلتفرم باشه... نینتندو و xbox که هیچی... رو یخچالم اگه راهی باشه نیتیو منتشر می کنه:دی

پ ن1: با این آزادی مضخرف... کرامت انسانی و بودجه های چند صد میلیونی و اینکه دلقک وار بیان تو GDC بگن... ما وقتی بازی می سازیم به بازی دیگه فکر نمی کنیم( همینه لور بازی هاتون انقدر عقیم هست، با یک صدم این بودجه چه دنیاهایی نویسنده ها و آرتیستا می تونن خلق کنند!)

این سم ها اخراج بشن، مدیریت از شر کرامت انسانی و لگبت رها بشه... از سیاست زدگی و اینکه پیام اخلاقی و شعاری به مخاطب بدن رها بشن... اره می شه گفت سونی می تونست مولتی پلتفرم نشه...

ولی افسوس که با این سیاست زدگی و این سود کم این برند، سهام دار ها بر خلاف خواسته مخاطب ها کمپانی رو می برن جلو...

این حرف من همون 2013 نزدیکای رفتن جیمبو هست...
سونی از هیچ مدیری مثل جیمبو تقدیر نکرده، با فرض برکناری جیمبو، باید پذیرفت که سهام دار ها بازم به این وضعیت فعلی مالی(تاکید می کنم مالی،سهام داران براشون مهم نیس تو چند فروم یا توییتر نظر مردم در مورد نوع مدیریت چیه!) راضی نیستن، دنبال یک فردی هستن که بیاد و اگرسیو تر مسیر جدید رو ادامه بدن)

گفتم مدیر بعدی اگرسیو تر عمل می کنه، مهم نیست کی باشه... راهی بود که پیش گرفته بودن... و حالا تازه روزای خوبه...
اندکی صبر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or