سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

سونی زمین بازی رو، خوب رو سخت افزار بست
مایکرو با ویندوز و کلاد همزمان مات و ناکوت کرد کارای اداری-مالیشو
بعد تازه پرو میاد میگه سر گیم پس ضرر دادم (مایکرو) اسپنسر گوشت قرربونی scape goat
فنها (هر طرف) عادت میکنن و عادی میشه (چند ساله عادی سازی در جریانه و استارت خورده، از زمان دیزگان و هل درایور سانفراسیسکو
سونی هم خوب لایسنس داره امورات میچرخه

• Like
Reactions: Love Console
بعد تازه پرو میاد میگه سر گیم پس ضرر دادم (مایکرو) اسپنسر گوشت قرربونی scape goat
فنها (هر طرف) عادت میکنن و عادی میشه (چند ساله عادی سازی در جریانه و استارت خورده، از زمان دیزگان و هل درایور سانفراسیسکو
جان من یه ساب تایتل بزار برای پستهات :D

از قدیم این نرم افزار بوده که برای سونی/مایکرو سودده بوده.
کنسولها یه وسیله بوده که بازیها به فروش برن و برای کمپانی سوددهی ایجاد کنن.
اگه یادتون باشه تو نسل 7 یا اگه اشتباه نکنم نسل 8 کنسولها رو با کمی ضرر یا نهایتا با حاشیه سود خیلی جزیی میفروختن و بعد در ادامه که قیمتها میومد پایین به سوددهی میرسیدن و بعد چند سال کاهش قیمت هم میزدن.
مثل حالا نبود که تورم بخوره و قیمتش بیشتر بشه.

این فروش خوب هورایزن روی پلی استیشن یه هشدار به سونی بود که باید دست بجنبونه.
وگرنه یه کمپانی که رقیب سنتیش هم هست روی کنسول خود سونی با عناوین متعددی که داره میتونه دست بالا رو میگیره.
سال بعد Gears رو داریم ، در ادامه halo میتونه بیاد ، COD ها هم که هستن و هورایزن بعدی.
بازیهای بتسدا و...
این بازیها اگر حتی در مقایسه با بازیهای انحصاری سونی نتونن متای اونچنانی هم کسب کنن ولی تو بحث فروش و پلیر حتما آمار خوبی رو به جا میزارن و خب سونی مطمئنا نمیخواد عقب بمونه.

البته نه اینکه سونی وایساده که هورایزن 5 منتشر بشه و آمار فروشش رو دیده گفته که دوستان بادبانها رو بکشید.
از چند سال قبل و همون شروع انتشار بازیها روی PC برای حالا برنامه داشتن.

گسترش دادن دامنه بازارش حتی در حد چند درصد و مختص به عناوین خاص یا مولتی پلیر و... هم که باشه باز هم شروع خوبیه که توازن رو برقرار کنه.

انحصار در صنعت بازی، سال‌هاست که هم یک ابزار رقابتی بوده، هم ابزاری برای اجبار مصرف‌کننده. شرکت‌ها با قفل کردن آثار محبوب روی یک پلتفرم خاص، تلاش کرده‌اند مخاطب را به خرید سخت‌افزار خود مجبور کنند، و در این مسیر بسیاری از مخاطبان وفادار را نیز آزرده‌اند،بلادبورن، یکی از ماندگارترین آثار تاریخ صنعت بازی، هنوز بعد از نزدیک به یک دهه، روی پلتفرم دیگری نیامده، نه PC، نه حتی PS5 با ریمستر رسمی، این بزرگترین علامت سوال تاریخ گیم است که واقعا چرا؟
سال‌ها در تنهایی و انزوا منتظر ماندم که شاید Bloodborne برای PC منتشر شود، اما نشد که نشد. نهایتاً مجبور شدم یک PS4 بخرم تا بتوانم آن را تجربه کنم. همین ماجرا برای Demon's Souls هم تکرار شد برای تجربه‌ی آن هم باید PS5 می‌خریدم، و خریدم.
من دنیای میازاکی را عمیقاً دوست دارم، دنیایی با عمق، رمز و راز و فضایی که در صنعت بازی‌سازی واقعاً بی‌نظیر است.
اکنون این کنسول‌ها در گوشه‌ای افتاده‌اند و خاک می‌خورند. اگر روزی Ghost of Yotei منتشر شود، شاید بار دیگر به PS5 سلامی دوباره بگویم.
اما واقعاً نمی‌ارزد. من می‌خواهم بلابورن را روی پلتفرمی که در اختیار دارم تجربه کنم،نه این‌که از سر اجبار کنسول دیگری بخرم.
اصلاً چه کاریست؟
حالا هم که The Duskbloods انحصاری شده، واقعاً حسی از ناامیدی عمیق در من شکل گرفته است.

اول بده هوش مصنوعی پستات رو ترجمه کنه بعد بزار

22 بهمن چه روزیه ؟ 11 خرداد عید قربان ما همه گوسفندان با یکدیگر برادر الان خدا شاهده گلبم گرفته یه امضا میخواستم ندادن
OIP (2)ننن.png

آخرین ویرایش:
آقا احتمال بالا گیریم کلاد هم مثلا ده سال دیگه کلا جای کنسول و PC رو گرفت. باز شرکتها راهی برای فروش سخت افزارشون پیدا میکنن حالا روی مدلهای پیشرفته تر VR یا دسته های مختلف، TV های خاص و یه مورد دیگه چیزهایی که هنوز یا اختراع نشدن یا در حد پتنت هستن. و بازیهای انحصاریشون رو میندازن تنگ همین سخت افزارها. برای فروش سخت افزار هر کاری میکنن یه زمانی پایرسی یادمه رو PC عین آب خوردن شده بود نسل هفت، یه قفل درست و حسابیم نبود بازیا درجا کرک میشدن دقیقا برای همین مساله چون استیم و استورهای دیگه هم مثل الان نبودن و همین کسایی که قطعات میساختن ظاهرا پشت قضیه بودن اینطور باشه که اون دوران سخت برای PC گیمینگ که نه استورهای الان بودن یا به قدرت الان و هم کنسولها تو اوج قدرت بودن فروششون ادامه داشته باشه، دقت کنید پشت پرده از پایرسی حمایت میکردن و صدای تعدادی از بازیسازها هم حتی دراومد، حالا فکر کنید یه زمانی امثال سونی که سود سرشار از کنسولشون دارن بیان بیخیال سخت افزار شن امکان نداره.
رو این حسب بیخیال این داستان شکستن انحصار و این حرفا شید بازیهای مورد علاقه تون رو هر طور شده تجربه کنید بهتره. به نظرم در نهایت هیچ وقت چنین چیزی نمیشه و همیشه یه چیز فیزیکی رو میندازن وسط میفروشن و نرم افزار یعنی بازی منوط به اون هست دسترسیش، حداقل درمورد عاقل این صنعت که نینتندو هست. دو تای دیگه دارن جا پای آتاری و سگا میذارن رسما.
البته سونی هم به نظرم هیچ وقت کامل راه مایکرو رو نمیره و عمرا بازیای مهمش رو حداقل تا دو سه سال مالتی پلتفرم نمیکنه بعضیام بعد یک نسل شاید.
و جفتشونم در آخر میبینن وحشتناک راه اشتباه رفتن و بازار رو نینتندو دیگه کامل قبضه کرده که با عرضه سوییچ۲ همینم میشه.

آخرین ویرایش:
ولی هنوز درک نمی‌کنم که چرا وقتی پلی‌استیشن خوب می‌فروشه، باید همه بازی‌هاش (نه چیزهای خاص) رو روز اول عرضه برای پی‌سی و حتی پلتفرم‌های دیگه منتشر کنه. :دی

چون باید کامیونتی بازی هاش رو گسترده تر کنه.

سونی نباید همه موفقیت برند PS ـشو روی کنسول قمار کنه. چون ممکنه یه روزی عمر کنسول ها به پایان برسه و دیگه نتونه مثل الان PS بفروشه. در این صورت چیزی که سونی رو نجات میده گسترده تر کردن کامیونتی گیمشه تا بتونه اگه روزی سرویسی راه انداخت طیف گسترده ای رو بکشونه سمت خودش.

ضمن اینکه سود بیشتری هم میبره و مثلا استروبات رو اگه برای سوییچ 2 بده بیرون، احتمالا فروش خیلی خوبی میکنه، یا احتمالا این همه بازی لایو سرویسی که داره میسازه از دم قراره مالتی پلتفرم باشن و طیف گسترده تری رو هدف قرار بده که شکست تجاری نشن.

نسل بعد اگر گیما درست حسابی بیاد و بخوام کنسول بخرم بدون شک xbox میخرم و تمام بازیا سونی هم رو گیم پس مفت میزنم خیلی دوست دارم فروش ps6 ببینم به 60 میلیون خواهد رسید یا نه احتمالا از نسل بعد سونیم آمار فروش کنسول دادن جمع کنه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or