سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

استاد Extas1as هم تایید کردن سونی جون قراره راه مایکروسافت رو بره و مولتی پلتفرم بشه ....
به نظرم برای گام اول کالکشن اسپایدی و انچارتد و لست میتونن گزینه های خوبی باشن....😁
گوست او یوتی رو هم دیگه هزینه زیاد برای اکانت خداروشکر نمی‌کنیم میذاریم روی SX....
شما سوال منو جواب ندادیا با یدونه اموجی خنده ازش گذشتی :D

شما سوال منو جواب ندادیا با یدونه اموجی خنده ازش گذشتی :D
داش بازی وقتی خوب نیست فرقی نداره کجا بازیش کنی ...
دث استرندیگ از نطر من بازی افتضاحی هست فرقی نمیکنه انحصاری PS باشه یا روی XBOX بخوام بازی کنم در هر حال بازی افتضاحه ....
Horizon یک IP به شدت بد با یک کارکتر حال بهم زن هست فرقی نمیکنه اگر روزی برای XBOX پورت شد بخوام ازش تعریف کنم
بازی بد بده فرقی نمیکنه کجا باشه ...

• Like
Reactions: RoadRash
داش بازی وقتی خوب نیست فرقی نداره کجا بازیش کنی ...
دث استرندیگ از نطر من بازی افتضاحی هست فرقی نمیکنه انحصاری PS باشه یا روی XBOX بخوام بازی کنم در هر حال بازی افتضاحه ....
Horizon یک IP به شدت بد با یک کارکتر حال بهم زن هست فرقی نمیکنه اگر روزی برای XBOX پورت شد بخوام ازش تعریف کنم
بازی بد بده فرقی نمیکنه کجا باشه ...
یعنی انقدر زورت میاد بگی بازی های پلی استیشن خوبن؟ :D
اگه واقعا بدن پس چرا واسه مولتی پلتفرم شدن بازی هاش اینجا جشن گرفتین؟:D
به ولله کسی مسخره تون نمیکنه اعتراف کنید بازی هاش خوبن
ببینید از سه حالت خارج نیست که
حالت اول یک انسان منطقی،از اومدن بازی رو ایکس باکس خوشحال شده و میخواد بازی کنه و اقرار میکنه بازی های سونی خوبه واسه همین چون میتونه تجربه شون کنه خوشحاله

حالت دوم انسان مغرور،از ته دل خوشحاله و واسه تجربه بازی له له میزنه ولی غرورش اجازه نمیده از پلی استیشن تعریف کنه و میگه نه خوب نیست(مثل شما که به هر دری زدی که نگی بازی ها خوبن و گفتی هورایزن بده چه رو این چه رو اون در صورتی که این همه شاهکار وجود داره ولی تو دست گذاشتی رو دو بازی که سلیقه ای هستن)

و اما حالت سوم،کسانی که اصلا بازی براشون مهم نیست و واقعا دلشون نمیخواد که حتی این بازی ها رو تجربه کنن ولی چون ایکس باکس تو جنگ کنسولی شکست خورد و ناشر شده دلشون میخواد شکست پلی استیشن رو ببینن و از هر ضربه ای که به پلی استیشن وارد بشه حمایت میکنن و شادی میکنن

آخرین ویرایش:
حالت دوم انسان مغرور،از ته دل خوشحاله و واسه تحربه بازی له له میزنه ولی غرورش اجازه نمیده
uhlexiswarren_0_۲۰۲۵۰۱۰۵_۱۸۴۴۲۸.gif
ما کی گفتیم بازی هاش خوب نیست لامصب....:D
سوشیما طفلی به اون قشنگی کجاش بده؟ استقبال هم میکنیم روی SX دوباره بزنیم ...
بازی های مارولی و +7 هم روی XBOX کم هستن اینجا اسپایدی میتونه خلا رو پر کنه قطعا رکورد فروش هم میزنه ....
ریمیک لست ۱ هم استقبال میشه بر خلاف نسخه دومش که خداکنه روی همون PS بمونه و پای این چیزا به XBOX باز نشه ....

View attachment 387919
ما کی گفتیم بازی هاش خوب نیست لامصب....:D
سوشیما طفلی به اون قشنگی کجاش بده؟ استقبال هم میکنیم روی SX دوباره بزنیم ...
بازی های مارولی و +7 هم روی XBOX کم هستن اینجا اسپایدی میتونه خلا رو پر کنه قطعا رکورد فروش هم میزنه ....
ریمیک لست ۱ هم استقبال میشه بر خلاف نسخه دومش که خداکنه روی همون PS بمونه و پای این چیزا به XBOX باز نشه ....
صبر کن که قراره مستر چیف گی مغرور رو ببینی 🤭

یعنی انقدر زورت میاد بگی بازی های پلی استیشن خوبن؟ :D
اگه واقعا بدن پس چرا واسه مولتی پلتفرم شدن بازی هاش اینجا جشن گرفتین؟:D
به ولله کسی مسخره تون نمیکنه اعتراف کنید بازی هاش خوبن
ببینید از سه حالت خارج نیست که
حالت اول یک انسان منطقی،از اومدن بازی رو ایکس باکس خوشحال شده و میخواد بازی کنه و اقرار میکنه بازی های سونی خوبه واسه همین چون میتونه تجربه شون کنه خوشحاله

حالت دوم انسان مغرور،از ته دل خوشحاله و واسه تجربه بازی له له میزنه ولی غرورش اجازه نمیده از پلی استیشن تعریف کنه و میگه نه خوب نیست(مثل شما که به هر دری زدی که نگی بازی ها خوبن و گفتی هورایزن بده چه رو این چه رو اون در صورتی که این همه شاهکار وجود داره ولی تو دست گذاشتی رو دو بازی که سلیقه ای هستن)

و اما حالت سوم،کسانی که اصلا بازی براشون مهم نیست و واقعا دلشون نمیخواد که حتی این بازی ها رو تجربه کنن ولی چون ایکس باکس تو جنگ کنسولی شکست خورد و ناشر شده دلشون میخواد شکست پلی استیشن رو ببینن و از هر ضربه ای که به پلی استیشن وارد بشه حمایت میکنن و شادی میکنن
عزیز این قدر به له له و اعتراف به خوب بودن بازی ها اعتقاد داری ، تو این ۱۴۳ صفحه آیا به شوالیه های آبی پوش مرتب گوشزد می کردی که اعتراف کنن خیلی برای بازی های ایکس باکس له له می زنن و خیلی عاشق بازی های ایکس باکس هستند ؟
اگه این ۱۰ صفحه له له محسوب می شه اونجا دیگه به “فارسی سخت” داشتن خودشونو برای بازی های ایکس باکس …آماده می کردن😂
البته نیازی به اعتراف هم نیست ، خود آمار فروش بازی های ایکس باکس روی پلی استیشن گویای عطش psپلیرا برای بازی های ایکس باکس هست
E13B07BF-85D7-4502-BCB2-D2AA0751D3AD.jpeg

عزیز این قدر به له له و اعتراف به خوب بودن بازی ها اعتقاد داری ، تو این ۱۴۳ صفحه آیا به شوالیه های آبی پوش مرتب گوشزد می کردی که اعتراف کنن خیلی برای بازی های ایکس باکس له له می زنن و خیلی عاشق بازی های ایکس باکس هستند ؟
اگه این ۱۰ صفحه له له محسوب می شه اونجا دیگه به “فارسی سخت” داشتن خودشونو برای بازی های ایکس باکس …آماده می کردن😂
البته نیازی به اعتراف هم نیست ، خود آمار فروش بازی های ایکس باکس روی پلی استیشن گویای عطش psپلیرا برای بازی های ایکس باکس هست
View attachment 387922
خب حق دارن داش
یکسری سبک ها کلا اون ور قحطی هست ...
طبیعی هست حماسه سازان ابی پوش بخوان از یکنواختی دربیان....

View attachment 387922
آقا من به شخصه(از طرف خودم حرف میزنم کاری به کار دیگران ندارم)
با اینکه هیچکدوم از این بازی های تو لیست رو هنوز بازی نکردم ولی منکر خوب بودنشون نیستم اتفاقا خیلی بازی های خوبی هم هستن(یه پرانتز هم باز کنم این وسط که فقط یکی از این بازی ها انحصاری خود ایکس باکس بوده و بقیه یک عمر مولتی پلتفرم بودن و وقتی ایکس باکس گوگولی دید نمیتونه رقابت کنه به بابا مایکی گفت واسش استدیو و ناشر رو براش بخره :D )
البته بازم بازی خودشونه و بازی های خفنی هستن
اما حداقل رو بازی میکنم و حق رو میگم مثل بعضی دوستان پیراهن سبز نیستم که بازی پلی استیشن که چه عرض کنم بازی خود ایکس باکس هم بازی نمیکنن و فقط منتظرن پلی استیشن یه ضربه بخوره سریعا ساز و دهل دست بگیرن
یا اون سری از دوستان که میخوان بازی کنن و واسشون افت کلاسه که به زبونش بیارن
من که همه میدونن که خودم پلی استیشن فن هستم واسه از اول نسل پلی استیشن خریدم ولی واسه دو تا برادر زاده هام ایکس باکس سری اس هدیه دادم چون میدونستم بچه ن نمیتونن از پس هزینه بازی هاش بر بیان
البته من این همه نوشتم میتونستم به یک جمله منظورم رو برسونم ولی متاسفانه ضرب المثل بی ادبیه پاک میشه

از همه چی خبر اومد، حتی اینکه سونی حاضر شده یه سری از بازیهاشو برای ایکس باکس هم بده، ولی یه خبر، یه خبر زهرماری از بلادبورن نمیاد. من دیگه شک ندارم بلادبورن ریمستر/ریمیک/۲ هر چی، برای کنسول نسل بعدی سونی میاد و لانچ تایتل هم هست.

• Like
Reactions: Love Console
از همه چی خبر اومد، حتی اینکه سونی حاضر شده یه سری از بازیهاشو برای ایکس باکس هم بده، ولی یه خبر، یه خبر زهرماری از بلادبورن نمیاد. من دیگه شک ندارم بلادبورن ریمستر/ریمیک/۲ هر چی، برای کنسول نسل بعدی سونی میاد و لانچ تایتل هم هست.
باور کن اونم 30 فریم قفلش میکنن و مثل دیمن سولز برای پی سی نمیدن که نشه نرمال 60 فریم بازی کرد :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or