سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

آخرین کل کل های تاریخ صنعت بازی های ویدویی رو داریم انجام میدیم :دی
تو ایران البته-اونم احتمالا فعلا
بعد EA قدرت خرید ملت بالا بره اکثرا راحت سوییچ۲ میخرن و دوباره به روال شیرین قبل برمیگردیم.
کلا نینتندو مگه اینکه دنیا به آخر برسه سیاستهاشو‌ تغییر بده و یه جا هم این یک دندگیش به نفع ما شده باشه اینجاست

بعد EA قدرت خرید ملت بالا بره اکثرا راحت سوییچ۲ میخرن و دوباره به روال شیرین قبل برمیگردیم.
کلا نینتندو مگه اینکه دنیا به آخر برسه سیاستهاشو‌ تغییر بده و یه جا هم این یک دندگیش به نفع ما شده باشه اینجاست
البته برای تحقق این امر، یه سری کاربرا باید یوزرشون رو به Only nintendo و the last of Mario و غیره تغییر بدن :D

اینطور که ما داریم میبینیم سوییچ ۱ لایت هم داره کم کم از حد توان خریدمون خارج میشه چه برسه به XSX و XSS و PS5 و کنسول نسل بعد
ادیت: بیا با همین نت ذغالی میام پست بدم دو تا دو تا میره، کنسول و گیمو چطور میخواد آدم جور کنه تو این وضع :))

از همه چی خبر اومد، حتی اینکه سونی حاضر شده یه سری از بازیهاشو برای ایکس باکس هم بده، ولی یه خبر، یه خبر زهرماری از بلادبورن نمیاد. من دیگه شک ندارم بلادبورن ریمستر/ریمیک/۲ هر چی، برای کنسول نسل بعدی سونی میاد و لانچ تایتل هم هست.
من دلم کیلزون میخواد.... :D
سونی جان دست به کار شو بی زحمت

• Smile
Reactions: prop
البته برای تحقق این امر، یه سری کاربرا باید یوزرشون رو به Only nintendo و the last of Mario و غیره تغییر بدن :D
سوای شوخی نه لزوما
چون از همون زمان PS3 تعداد قابل توجهی از فنهای PS فن نینتندو هم بودن تو سایت

بازی های ایکس باکس همگی برای ps عرضه میشه و یه دونه هم جا نمیمونه

ولی اگر اشتباه نکنم بازی هایی مثل demon's souls و gran turismo هیچ وقت برای pc نیومده . معلوم هم نیست بیاد . قطعا بازی های ناتی داگ و سانتا سالها انحصاری میمونه .

اگر هم بعد از یک دهه بخواد بیاد دیگه ارزش قبل رو نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or