سونی بازی‌های انحصاری بیشتری را برای رایانه‌های شخصی عرضه خواهد کرد

EAST2WEST

کاربر سایت
به نظر می‌رسد نه تنها شرکت سگا و آتلوس نیستند که متوجه محبوبیت پلتفرم رایانه‌ی شخصی شده‌اند. سونی امروز در گزارش رسمی شرکت خود اعلام کرد که بازی‌های انحصاری (first-party) بیشتری را روانه‌ی رایانه‌های شخصی خواهد کرد.

انتظار می‌رود که رقابت آنلاین بازی‌های رایانه‌های شخصی و بازیکنان دیگر صنایع به افزایش خود ادامه دهد […] ما انتقال عناوین انحصاری (first-party) را به پلتفرم رایانه‌ی شخصی به منظور رشد و سودآوری بیشتر شرکت توسعه خواهیم داد.

هنوز دقیقاً مشخص نیست عنوان بعدی که به رایانه‌های شخصی پورت می‌شود چه بازی خواهد بود،آیا این عنوان Bloodborne است که بیشترین درخواست را از طرف بازیکنان رایانه‌های شخصی داشته است ؟ یا بازی Spiderman ؟ یا شاید عناوین جدید منتشر شده مثل Ghost of Tsushima ؟ در هر صورت باید منتظر بود و دید که شرکت سونی چگونه می‌خواهد از پتانسیل بازار رایانه‌ی شخصی برای توسعه‌ی پلتفرم پلی‌استیشن استفاده کند...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
بازی را روی SSD ریختم . استاتر تقریبا از بین رفت (کلا یکی دیدم) و دیر لود شدن آبجکتها و تکسچرها هم کلا محو شد.
ولی ارزش داره ssd ارزشمند را برای این بازی مصرف کرد.روی ps4 بازی از هارد 5400 دور اجرا میشد.
۲ گیگ از حافظه Ram روی هاردت کش کن مشکلت حل میشه و سرعت هاردت میاد بالاتر و فضای ssd ات هم اشغال نمیشه
خیلی از بازیا اینکار رو خودشون انجام میدن ولی با فراگیر شدن ssd ها و ارزون شدن قیمتشون دیگه کمتر سازنده ای زحمت این کار رو به خودش میده

• Like
Reactions: g4mer and kamyy
۲ گیگ از حافظه Ram روی هاردت کش کن مشکلت حل میشه و سرعت هاردت میاد بالاتر و فضای ssd ات هم اشغال نمیشه
خیلی از بازیا اینکار رو خودشون انجام میدن ولی با فراگیر شدن ssd ها و ارزون شدن قیمتشون دیگه کمتر سازنده ای زحمت این کار رو به خودش میده

10 گیگ هست.
یک SSD ساتا دارم گذاشتمش کنار باید نصبش کنم .
پورت کم دارم ولی درایو نوری را فعلا میکشم ، تقریبا بی استفاده شده.

• Like
Reactions: Sobhan_23
جان؟!! ۱۰۸۰ و ۳۰ فریم هم نمیده؟! خدایی این اطلاعات رو از کجا میارید؟!
بنده با همین کارت که گفتید بازی رو با جزئیات ultra و رزولیشن 2k ، اجرا و دارم ۶۰ فریم ثابت بدون هیچ افت فریمی میگیرم.
والا من که با 1070ti روی فول اچ دی و تنظیمات اولترا 60 فریم ثابت میگیرم

• Like
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or